Populaire Pop Rockband uit India weer naar Suriname

5
Populaire pop rockband uit India weer naar Suriname
De Indiase pop rock band SANAM uit Mumbai was weer in Suriname.

Na hun overweldigende show van vorig jaar mei, keert de nummer 1 Pop Rockband van India ‘SANAM’ terug naar Suriname voor het verzorgen van een concert. Dit vindt op zaterdag 6 mei in de Anthony Nesty Sporthal plaats. Vóór Suriname geeft Sanam op 26 april een concert in Nederland en wel in de Silverdome te Zoetermeer. Drie dagen erna, op 29 april, staat de groep op het podium in Trinidad.

Sanam bestaat uit 4 leden Sanam Puri, Samar Puri, Keshav Dhanraj en Venky S. In een relatief korte tijd hebben ze onder andere via de social media een groot publiek weten te bereiken door covers van oudere Bollywood nummers in een geheel eigen stijl en eigentijdse muziek en videoclips te brengen.

Daarnaast schrijft de band ook eigen nummers en zijn ze verantwoordelijk voor de soundtrack ‘Main Hoon’ de titelsong van de film ‘Spiderman’ in India. Onlangs is SANAM uitgeroepen tot de grootst groeiende band in India en zijn ze in 2016 o.a. met hun eigen kanaal (SANAM) benoemd tot de meest prominente Youtubers in India.


5 REACTIES

 1. @Piroti
  Natuurlijk mag dat. .Suriname moet het een keer vragen om optredens daar te verzorgen.We hebben toch een ambassade daar?!Die kan het toch regelen.?Overigens weet ik zeker dat India niet zit te wachten op namaak zangeressen of zangers ,zij produceren het origineleVan Suriname is alles piraterij van originele artiesten!


  Maak melding

 2. Ray, sorry hoor maar die troep uit India daar luistert niemand meer naar. De meeste zangers en zangeressen zingen nasaal en hebben vaak totaal geen benul waarmee ze bezig zijn. Ja, de tijd van Mohammed Rafi en Mukesh en Lata is voorbij.


  Maak melding

 3. @Mahinder
  Mahinder ik luister ook niet naar ze.
  De vraag was gesteld als surinamers mochten optreden in India.Het antwoordt is ja ,de surinamers moeten die verzoek doen ze moeten niet denken dat India ze in een droom moeten komen vertellen dat ze moeten optreden in India. .Ik denk echt niet dat de indiers naar een paar copy cats willen luisteren uit Suriname!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.