Training Bureau Genderaangelegenheden(BGA) in Suriname

1
Training Bureau Genderaangelegenheden(BGA) in Suriname

Trainees uit de eerste groep Train de Trainers van het Bureau Genderaangelegenheden(BGA) in Suriname zijn in de eerste helft van deze maand volledig klaargestoomd bij het tweede traject van de training. Twee trainees uit deze groep hebben al delen van een gendertraining verzorgd. Twee andere trainees zullen worden ingezet bij de training van groep 2 van deze training. Het algemeen doel van het project “Train de trainers in gender” is om het gendertrainerskorps te vergroten en hierin genderevenwicht te brengen. De Train de Trainers bestaat uit twee trajecten, waarbij gender en gendergerelateerde concepten tijdens het eerste gedeelte op een interactieve manier zijn behandeld.


1 REACTIE

  1. Eindelijk ; dus D.A.M.S.C.O. je kan nu vrij rond lopen zonder gemept te worden !!! Ik ben zeer blij voor je vriend, nu kan ik gerust slapen, wetende dat je op straat veilig zal zijn.

    Fatu dja.

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.