dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandDe EtnoBarometer: geef je mening over 2e Kamerverkiezingen

De EtnoBarometer: geef je mening over 2e Kamerverkiezingen

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – Fawaka, Kontabai, Assalaam, Merhaba, Hallo, Waarom wordt er vaak over u gesproken maar niet met u? De EtnoBarometer brengt daar verandering in…want úw mening telt eindelijk mee… Uw mening doet er echt toe! Wordt lid van ons panel!

Wat ons opvalt is dat er vaak gesproken wordt over bepaalde groepen in de samenleving zonder dat er moeite wordt genomen om deze mensen bij de onderzoeken te betrekken.

Voorbeelden te over; zoals de Zwarte Pietendiscussie, etnisch profileren door politie, het rapport van Koopmans over fundamentalisme of het rapport van Asscher naar radicalisering van Turkse jongeren zijn geen uitzondering.

Met de EtnoBarometer; de enige peiler en onderzoeker, die úw stem en mening ook laat meetellen in allerlei onderzoeken, brengen wij hier verandering in.

Wij richten ons vooral op onderzoeken over maatschappelijke thema’s die Nederlanders met diverse achtergronden bezighouden en te weinig onder de aandacht komen, zoals; politiek, discriminatie, zorg, onderwijs, arbeidsmarkt…etc. Dit doen wij volledig objectief en anoniem.

Wij zijn nu benieuwd naar hoe u denkt over de aankomende 2e Kamerverkiezingen. Door op de onderstaande link te klikken kunt u uw mening geven.

https://www.survio.com/survey/d/2e-kamerverkiezingen

Wilt u ook hét verschil maken? Wordt dan lid van ons panel en maak kans op cadeaubonnen van Bol.com of Media Markt ter waarde van € 25,-.

Wij danken u vriendelijk voor de genomen moeite.

De EtnoBarometer
[email protected]
www.etnobarometer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/groups/etnobarometer.nl/

*** Wij verzoeken u vriendelijk, dit bericht door te zenden en/of er ruchtbaarheid aan te geven in uw netwerk***

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES