dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoOntwateringswerkzaamheden WAS bij Waterkant

Ontwateringswerkzaamheden WAS bij Waterkant

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Wegenautoriteit Suriname (WAS) heeft afgelopen weekend ontwateringswerkzaamheden uitgevoerd in het wegdek van de Waterkant gelegen tussen de Heiligenweg en de Jodenbreestraat. De afdeling Public Relations van de WAS laat weten dat de reden hiertoe vloeit voort uit een aanhoudende verstopping in een straatkolk die meerdere malen is doorgestoken, maar geen gewenste resultaten heeft opgeleverd.

Volgens de WAS ligt de oorzaak mogelijkerwijs bij de oude betonnen buizen die reeds sterk verpuderd en beschadigd waren. Zij heeft de oude straatkolk vervangen. Verder zijn de betonnen buizen ook vervangen. In de plaats daarvan zijn er nieuwe pvc buizen aangebracht vanuit de westelijke kant van de weg tot de oostelijke. Dit weggedeelte zal groter aangepakt worden want de WAS is van plan om binnen zeer korte tijd het trottoir vanaf de Heiligenweg tot voor de inrit van Kersten NV her in te richten en opnieuw te bestraten.

Verder zijn de gedeelten van de rijbaan die verzakkingen vertonen ook meegenomen in het herinrichtingsprogramma die zal worden uitgevoerd.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. Goh!

  Was WAS bij de waterkant?

  Tsja, maar..
  Dit fenomeen zie je in de hele wereld, niet alleen in suri. Jullie moeten meer buitenlandse kranten lezen, en je laten informeren over de overstromingen. Zelfs hiero in Groningen regent het pijpenstelen.

  Dus suri is niet uniek, in de rest van de wereld heb je namelijk ook overstromingen.
  Zelf poetina uit russia en Donald delen deze mening, en by the way, dit is geen fake news.

  Effe een try-out om me in te leven in het paarse gedachtengoed van ene mundo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES