zondag, mei 26, 2024
HomeFotoGeen vonnis in zaak leraren en regering Suriname

Geen vonnis in zaak leraren en regering Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De rechter heeft dinsdag opnieuw geen vonnis gewezen in de rechtszaak tussen de regering enerzijds en de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) anderzijds. Wilgo Valies, voorzitter van deze bonden, zei na de zitting dat er een tussenvonnis is uitgesproken, waarin staat opgenomen dat de onderwijsbonden duidelijkheid moeten verschaffen over hun vorderingen.

De regering heeft de stakende onderwijsbonden voor het gerecht gesleept om ze te dwingen hun staking op te heffen. Indien de leerkrachten toch doorgaan met het staken heeft de regering een vordering ingediend van SRD 100.000 per uur. Als tegenvordering heeft de BvL en de ALS de rechter gevraagd de regering te dwingen hun eisen in te willigen en bij nalaten een dwangsom van SRD 1.000.000 te vorderen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Wat een Tom en Jerry spel!!!

  Jullie moeten de boeven opruimen!!! Rioolratten moet je zo en zo uitroeien!!! Die zijn heel erg schadelijk voor alles en nog wat!! verspreidt ook ziektes!!


  Maak melding
 2. Die paars mpp roverheid en mpp moordenaar lijder toch. Als er geen vonnis komt voor deze bende moordenaars, dan ook niet voor deze moedige leerkrachten die de paarse schijterij en pis van de grootste moordenaar beu zijn. Ndp na wang mpp vloek. Soso lobi baas eng paars schijt en pis krijsen oerdomme ndpers. Het zeer slecht paars volk heeft ervoor gezorgd dat moordenaars, drugsbaronnen en staatskasrovers nu de macht uitmaken, Wo ka.


  Maak melding
 3. In Suriname doen de rechters aan komedie omdat ze bang zijn voor Bouterse punt uit.De vakbond heeft recht om te staken als de regering hun afspraken niet zijn nagekomen.In Suriname is het een ramp met Bouterse als leider van het land.Hij kan er geen bal van deze ezel kan alleen met wapens omgaan om te doden als in het verleden en daarom is iedereen bang in het land om hun mond open te doen.Dan word je bedreigt of gevangen gezet.Dat is mijn mening als Surinamer.Zolang Bouterse aan de macht is komt Suriname nooit meer vooruit.Alle reserves van het land is weg en leeggeroofd door Bouterse en zijn handlangers.Dat is de realiteit wat er daar gebeurt is.Hij heeft zelf geen verklaring gegeven wat hij met dat geld gedaan heeft.Mijn inziens staat dat geld op buitenlandse rekeningen.Maar ja in Suriname is alles mogelijk.


  Maak melding
 4. Mobiliseer oost en west Suriname en loop vanuit Albina en Nieuw Nickerie naar het onafhankelijkheidsplein, bivakeer daar totdat de regering nieuwe verkiezingen uitgeschreven heeft.


  Maak melding
 5. @echte nationalist
  Alleen een uilskuiken ,gelooft nog dat er voor boerikie Valies hier wat te halen valt,..jij bent zo`n grote EZEL,dat zelfs jij dat niet door hebt.oliebol !


  Maak melding
 6. Astaman…

  als deze hersenloze paarse pauper Damsco in de spiegel zou kijken, schieten de barsten erin van het lachen. Deze geindoctrineerde minkukel moet je niet serieus nemen.


  Maak melding
 7. @ damsco(met kleinletter d) ik begrijp JE reactie vanwege je paarse achtergrond,Je kan niet helpen dat je een van die marionetten van ddb.
  Een echte reactie ben jij niet waard.

  Opo kondremang oe opo.


  Maak melding
 8. @ Soldaat 1

  U heeft volkomen groot gelijk,eens met U..In Su is alles mogelijk..Jammer dat we allemaal(behalve de paarse kleurlingen) zoveel onterechte BS moeten meemaken in dit land,dat zelfs de rechters bang zijn,is erg,terwijl ze infeite onafhankelijk moeten zijn in berechtingen..Echt verschrikkelijk in dit land…je kan je niet voorstellen no. Let we PUSH…namelijk..Pray Untill Something Happen.


  Maak melding
 9. echte nationalist

  @ damsco(met kleinletter d) ik begrijp JE reactie vanwege je paarse achtergrond,Je kan niet helpen dat je een van die marionetten van ddb.
  Een echte reactie ben jij niet waard.

  Opo kondremang oe opo.

  Grreeeepenmeeeekerr,
  Als jij een echte nationalist was, was Suriname reeds lang uit de zorgen. Sranangmangs zijn stuk voor stuk profiteurs gebleken. Zij stelen haast allemaal. Een enkeling uitgezonderd. Er wordt gebazeld totdat men zelf ook hun klauwen in die grote monipatoe van het land kunnen stoppen. Look at the man/woman in the mirror!


  Maak melding
 10. @ Cultuurtuin-kwestie:

  Dus in 2005, tijdens Jong tjie Fa/Somo(de grondrover) waren er wel toewijzingen gedaan!! Trouwens alle tereinen in de Cultuutuin en rondom Paramaribo Zoo zijn in die periode door Somo en “kornuiten” aan personen die op Somo lijken uitgegeven !! Gaan jullie zelf een kijkje nemen !!!
  Cultuurtuin ken ik op mijn duimpje ! Paranoten,Obe,cacacao,Citrus vroeger !!


  Maak melding
 11. @Paraman

  Valies heeft moed ,hij heeft het lef op te nemen tegen de grootste crimineel/corrupteling/zelf geproclameerde amnestie crimineel ,je baasje!! Hij heeft meer lef dan de gemiddelde rechter in Suriname die het in hun broek doen telkens wanneer ze horen dat ze vonnis tegen je baasje moet uitspreken.


  Maak melding
 12. Na ing drape Ray,en als je de waarheid post op deze forum dan voelen bepaalde gasten zich “bedreigt” en kunnen ze alleen met een heel onzinnig antwoord komen,zie paraman en damsco


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES