Filmpje moet leden SFB uit Surinaamse gevangenis helpen

22
SFB rappers horen vandaag strafeis OM Suriname

PARAMARIBO, 17 feb – In de tuchtzaak tegen de drie leden van de Nederlandse rapgroep Strictly Family Business, SFB, heeft zich een nieuwe ontwikkeling voorgedaan. Volgens de advocaten van de rappers is er een filmpje opgedoken dat hun onschuld moet bewijzen. In beeld verschijnt een in Nederland wonende man.

De man, een zeker Kishan, beweert dat hij degene is die seksuele omgang had met de minderjarige in kwestie. Ten onrechte zouden Kaene Marica, Francis Edusei en Jacky Osei verdacht worden van het plegen van de seksuele daad. De advocaten van het trio willen het filmpje als bewijsmateriaal opvoeren bij de verdediging. Dat zal gebeuren ook tijdens de eerstkomende rechtzitting begin maart.

Het filmpje moet voorkomen dat Marica, Edusei en Osei nog voor minstens zes maanden in gevangenschap blijven. De vervolging heeft zoveel geëist, met nog een voorwaardelijke straf voor als ze weer een soortgelijke handeling plegen. De drie werden in december aangehouden, kort na aankomst in Suriname. Ze zouden enkele optredens verzorgen. Kaene Marica heeft eerder alle schuld op zich genomen.


22 REACTIES

 1. Het is duidelijk, dat deze mensen alles eraan willen doen om uit het gevang te blijven, behalve gewoon eerlijk te zijn. Eerst was het K.M. die alle schuld op zich nam en nu iemand anders. Als dat niet lukt, vraagt ik me af wie daarna de schuld op zich zal nemen.


  Maak melding

 2. Oké. Wie stout doet moet gestraft worden .dit is snel afgehandeld Door de Om van Suriname .maar hoe zit het met bouta waarom wordt dat niet afgehandeld. OM. Van Suriname is gewoon poppen kast nep. Alleen criminelen. Dagoe


  Maak melding

 3. Ze kunne liever het filmpje onderzoeken waarop te zien is dat de huidige president van Suriname dansend te keer ging met een minderjarig meisje. Of was dat soms fake..
  Hoe krom is recht?


  Maak melding

 4. Dan moet hij naar Su komen en ook met de 3 anderen in de gevangenis.
  Ook een pedofiel en kinderporno verspreider.
  Volgens die man zijn we achterlijk. Die advocaten maken zichzelf belachelijk want in de video zag je duidelijk de jongens.
  Toen hun naam genoemd werd na het filmpje hebben ze zich niet verdedigd, dat meisje heeft met haar verhaal alles al bevestigd.
  Wij Surinamers zijn niet achterlijk.


  Maak melding

 5. Zet de verantwoordelijke van de Decembermoorden achter slot en Grendel……. oh nee dat was niet zo……

  Deze meid had haar benen bij elkaar moeten houden maar ja jeuk is erger dan pijn he MOTJO…. met je moeder erbij….

  Gegroet,

  Wendell


  Maak melding

 6. Dus de surinaamse Kim Kardashian heeft dus meineed gepleegd. Opsluiten deze hoer en veroordelen voor meineed !!

  Zeker is Kishan bedreigd door de bende van SFB in Nederland !! Wie zal anders zo stom zijn om de schuld op zich te nemen ???


  Maak melding

 7. Correct.Ik denk ook dat Kishan een denkbeeldige figuur is .Hij is niet echt.Wie in hemelsnaam gaat schuld willen bekennen en zo vrijwillig ook?En dat ook voor een strafbare feit als deze?En gelijk heeft een ieder hier wanneer ze aangeven dat de surinaamse kim kardashian hieraan debit is.Ze wilde beroemd worden maar op deze manier..nee toch?!


  Maak melding

 8. Die @Henk Molenaar, hahaha.

  Hij geloooft niet in Sinterklaas, maar wel in Zwarte Piet, hahaha. Typisch een gespleten christen met dubbele standaard, hahaha.


  Maak melding

 9. Habi Bullah@
  happy bouller
  je kop diep in het zand steken , en niet denken hersenloze zand er over zijn jullie bekent mee toch je vriend doet niet anders en wat zwarte piet betreft dat doet zeer he,
  wat discrimineren betreft daar zijn jullie de uitvinder van als de waterkant door neemt staat het er bol van jankerd ga iets zinnigs met je leven


  Maak melding

 10. @haco,

  Hahaha, broeder, je zit heel diep in Henk Molenaar’s ….. zonder dat je het zelf door hebt broeder, hahaha. Wees dankbaar dat ik je wakker maak broeder, hahaha.


  Maak melding

 11. Ik weet niet wie de advocaten zijn van deze boys want KM had toch bekend hij “alleen” sex met die griet heeft gehad? En nu duikt er opeens een kill op (ik denk dan waarom niet eerder)die beweerd sex met die griet te hebben gehad en er is een video, waar was hij al die tijd? Sorry hoe dom kan je zijn om maar te blijven liegen, rechter ne sribie toe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.