maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit Nederland'PVV tweede partij onder Surinaamse Nederlanders'

‘PVV tweede partij onder Surinaamse Nederlanders’

-

Does Travel - naar Suriname

De PVV is de tweede partij onder Surinaamse Nederlanders. Na de PvdA kiest veertien procent van de Surinamers voor Geert Wilders, zo laat de EtnoBarometer zien. Onder andere anti-islamitische sentimenten spelen vermoedelijk een rol, blijkt uit onderzoek van een student sociologie van de Vrije Universiteit. Hij ontdekte dat Wilders mede om deze reden goed scoort onder Haagse Hindoes.

De EtnoBarometer is een speciale peiling onder allochtonen van het Rotterdamse onderzoeksbureau Opiniehuis. De peiling is bijzonder omdat veel bureaus het niet voor elkaar krijgen om voldoende migranten in hun steekproef op te nemen. Het bureau heeft mensen huis aan huis en telefonisch benaderd.

Sylvana Simons moet in elk geval nog flink aan de bak, wil ze een zetel in de Tweede Kamer bemachtigen. Zij haalt met haar nieuwe partij Artikel 1 slechts twee procent van de allochtone stemmen. Onder Surinamers is dat iets meer, maar met vier procent nog steeds te weinig om voet aan de grond te krijgen op het Binnenhof. Simons heeft daarom een speciale spot in het Surinaams ingesproken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

117 REACTIES
 1. Vanaf dat G.Wilders van de VVD is weggegaan ben ik op hem gaan stemmen,vele landgenoten denken dat G. Wilders een racist is. Dat is niet zo ; hij is gewoon tegen mensen met een bepaalde geloof die zich niet, willen aanpassen in de Nederlandse samen leving.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Al lang bekend. Meeste Hindus stemmen altijd PVV en dat is hun goed recht ook. Ze vergeten wel dat bij Wilders na Islam de Hindus aan de beurt zijn.
  De Hindus die op Wilders stemmen kunnen nooit goede Hindus zijn want dit leert hun geloof hun niet. In een geloof waar men een Gast als God ziet kunnen zij nooit hun broeders/zusters van Islamitische afkomst een dolk in de rug steken. Ik ben er ook van bewust dat er bewegingen zijn zoals Shiv Sena in India die uit is op een India waarin alleen Hindus wonen en anders gelovigen vermoord/verjaagd worden. Deze mensen van Shiv Sena moeten zich schamen omdat zij met hun naam suggereren dat Mahadev (Shiv) een Sena (leger) nodig zou hebben. Een “God” met een leger?


  Maak melding
 3. Wilders is geen racist hij benoemd het probleem en men kijkt weg.nu is het tijd dat hij gewoon aan de macht komt en mensen gaan bewust maken ben voor een vrije samenleving of voor een bekrompen ideologie? Ik kies voor een vrije samensamenleving dus stem ik op pvv


  Maak melding
 4. Wel, dat Surinamers op wilders stemmen dat kan ik mij zeer goed voorstellen.

  Ik zal dit in het kort argumenteren: Sedert de grote toename van illegale donkere- crime gasten hier NL. Is het voor ons Surineds ook niet eenvoudig op geworden. Jaren terug kon men ons duidelijk identificeren als Overzeese landgenoten.
  Nu kan dat niet meer , al op eerste gezicht ziet men ons als een potentiele asielzoeker, totdat we ons bek opentrekken.

  Een auto vol dark people, of oom agent is extra alert. Asielzoeker!!

  In veel steden krijg je sowieso een stempel ( indien niet bekend ) , omdat men niet meer kan onderscheiden.

  Ik schrijf dit uit ervaring.

  Kortom! Ze hebben het voor ons verpest! En we kunnen ons niet tegen verweren.

  De overheid heeft met de eigen mensen geen rekening gehouden.


  Maak melding
 5. Wilders is lees ik, geen racist, daarom noemt hij Surinamers Dieren, wil hij gekleurde Nederlanders, de Antillianen, deporteren naar de Antillen, en wil hij een Zuid-Afrikaans apartheidsbelastingstelsel, waarbij Alleen de islamieten een speciale Kopvoddentax betalen !!

  Het fascisme is sterk in opkomst, in zowel Amerika alsook in Europa !!

  PS : Stop racisme en fascisme !
  Kijk naar de haatuitingen van sommige politici en maak een goede keuze !!! (de partijprogramma’s verzwijgen vaak de werkelijke bedoelingen van de partijen ! )


  Maak melding
 6. PvdA en VVD hebben echt nooit ies gedeaan voor de Surineds. Ze hadden een gunstige regeling kunnen maken met Suriname opdat de Surineds naar Suriname konden remigreren. Ze hebben echt niks gedaan. Wel voor de Turken en Marokkanen.


  Maak melding
 7. Wilders heeft het aldoor over het verdedigen van de joods-christelijke cultuur. Deneken de Hindoes soms dat hun cultuur een joods-christelijke cultuur is?


  Maak melding
 8. Geert Wilders is geen racist. Ik kan het veel sterker vertellen, “Geert Wilders is een liefhebber van Surinamers”.
  Join him for you can not fight him. Je kunt hem ook aanklampen om te voorkomen eruit getrapt te worden.


  Maak melding
 9. Als iemand het probleem werkelijk aankaart, wordt hij een racist genoemd. Dat ik het niet altijd met hem eens op bepaalde punten wil niet zeggen dat ik het niet met hem eens over andere punten. Als de Islam een broedermentaliteit heeft waarom ze niet opgevangen in Dubai en Saoedië Arabie, het zijn toch rijke landen en het zijn hun geloofsgenoten of niet?

  Deze mensen uit de woestijn is weer gebleken dat ze niet met de democratische flow kunnen meegaan.
  Ze zijn geïndoctrineerd over een geloof een gedachte alle andere zijn heidenen.

  Immers in de koran staat hatelijke verzen om niet moslims te doden !!!
  Waarom als men de Islam bekritiseert wordt men bedreigd. Zit toch een kern van waarheid in de kritiek?????


  Maak melding
 10. Islam is een wereld virus.
  Overal waar ze zijn is oorlog.
  1 ding staat vast ze willen van de wereld islam maken
  Daarna roeien ze elkaar uit.
  Als de islam niet zou bestaan zou de wereld
  Beter van worden.


  Maak melding
 11. Ik ben creoolse ik stem al jaren op pvvwerk mijn suf en anderen denken te profiteren met hun handje ophouden in de bijstand en verder alleen maar grote bekken en alles negatief over ned ga werken en doe je plicht en stem bewust wat geert zeg want dat denk jij ook over die leeglopers die nederland bezoeken en ned nasr hun pijpen wil dansen vrijheid anders moet je opzouten naar je land


  Maak melding
 12. Hoe je het went of keert , Wij als Surineds hebben op alle fronten een een voorsprong in de maatschappij t.o.v. ander minderheden.

  Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Institu
  ut voor sociologisch-economisch onderzoek (Iseo) ( 1999 )
  Surinaamse jongeren belanden steeds vaker in het hoger onderwijs. Bij autochtone Nederlanders gaat 44 procent van de kinderen tussen de 12 en de 14 jaar naar de havo of het vwo. Zo’n 40 procent van de Surinaamse leeftijdsgenoten komt in dat onderwijs terecht. Vooral jonge mannen van Surinaamse afkomst vinden steeds sneller werk. De werkloosheid onder Surinamers in Nederland is gedaald naar een kleine 10 procent. Het gemiddelde inkomen van Surinaamse huishoudens stijgt.

  Het zal nu nog hoger liggen. .

  Wij hebben in feite niks te vrezen.

  Soms is het nodig om effe je bek open te trekken , maar daar vragen ze om! Thats ’t !


  Maak melding
 13. Lees JZwartman, Brada, Barret m107, Jonsjikara en nog meer.
  Allen die denken geaccepteerd te zullen worden als blanke Nederlander als ze PVV stemmen.
  Wishful thinking; ook nu weer blijkt dat jullie Geert absoluut niet kennen. Wat een stakkers; geen gevoel voor eigen waarde.


  Maak melding
 14. Wilders heeft gelijk.Als de Ned.koningin naar een moslim land gaat,doet ze een hoofddoek om. Waarom doen de moslims hun baard en hoofddoek niet af als ze naar Ned.gaan om te wonen.Als de moslims hetzelfde willen leven als in hun thuisland dan moeten ze ook daar blijven.
  Abu Bakr Shekau zegt al BOKO HARAM.[westen is verdorven]


  Maak melding
 15. Some Americans are stupid and proud of it (Trump stemmers).

  Some Surinamese are stupid and proud of it (NDP stemmers).

  Some Surineds are stupid and proud of it (PVV stemmers).


  Maak melding
 16. de hindoes gaan van een kouwe kermis thuiskomen als ze denken dat wilders ook maar een greintje respekt heeft voor hun of hun geloof.
  het aanbidden van de witte man komt ze duur te staan.
  de zon vermijden en je huid bleken maakt je nog geen witte man of vrouw.
  wilders gebruikt de anti moslim hype om straks alle buitenlanders eruit te knikkeren ……dus ook de hindoes.


  Maak melding
 17. Wilders pakt mensen aan die zich weigeren aan te passen in Nederland!! En het zijn echt de Noord-Afrikanen die er letterlijk
  een zeer asociale houding laten zien naar de Nederlandse samenleving…..Dat er ook veel Hindoes uit Den Haag stemmen op Wilders komt……omdat men daar ontzettend last heeft van de asociale moslims…..uit Noord_afrika….die het respect niet kunnen opbrengen voor andermans cultuur….en doodleuk gebedsruimtes van Hindoes in Den Haag bekladden en vernielen…!! Het is net alsof de “moslims” uit noord afrika…..een andere geloof belijden dan de moslims uit Suriname……..want hun opvattingen en denkwijzen verschillen gewoon als dag en Nacht……!! Voor degene die hier zeggen dat de Hindoes straks aan de beurt zijn….bij Wilders……onzin…….de Surinaamse Hindoes zijn niet zo asociaal als de Noord_afrikanen!!!


  Maak melding
 18. Met verbazing las ik dat vooral Hindoes in Den Haag op de PVV stemmen, Ik woon niet in Den Haag, maar ik ben wel Hindoe. Ik word niet gauw boos, maar deze Hindoes zijn gewoon stomme ezels. Wilders is anti hoofddoek. Weten die Hindoes in Den Haag niet dat hun adji’s, nani’s, par-adji’s en par-nani’s ook met zulke hoofddoeken rondlopen of hebben rondgelopen. Die hoofddoek wordt door Wilders een kopvod genoemd. Wat een stelletje boeriki’s. De ezels waarmee hun nana’s, adja’s, par-nana’s en par-adja’s door de straten van Suriname reden, waren nog slimmer dan deze ezels in Den Haag. Wel Hindoes in Den Haag, na de Moslims komen jullie aan de beurt, zeker de hindoes met hoofddoek. En de aanhang van Wilders is zo dom, dat ze het verschil tussen een Hindoe en een Moslim echt niet zien. Laat me maar stoppen, anders komt er straks nog stoom uit mijn oren.


  Maak melding
 19. Voor de mensen die als een kip zonder kop reageren hier……volg eerst de politiek goed……daarnaast moet je nagaan wat er niet goed gaat in de Nederlandse samenleving…….dan pas moet je reageren en of je menig geven!!! Dingen gebeuren niet zomaar kan ik je vertellen…..alles heeft een oorzaak!!!


  Maak melding
 20. Wazig in ben het volkomen met jou eens.je benoemd het probleem en anderen kijken weg. Men heeft geen respect voor andere hun denkwijze, maar men wil dat de vrije denkers wel respect voor hun hebben. Wilders benoobenoemd het en anderen kijken weg terwijl het probleem steeds ergere vormen aanneemt.kom op mensen weg met het bekrompen denken leve de vrije denkers hup pvv


  Maak melding
 21. Ai mi brada nanga sisa, wat mijn goede Hindostaanse vrienden mij vertelden over het semgedrag van Hindoe bij de vorige verkiezing blijkt dus waar te zijn(grootste deel vooral de aanhangers van Modi van India, ) hadden op de PVV gestemd.(Dit zijn de Hindoe-Redi Moesoes !!!Ze deinzen er niet voor om broedermoord te plegen.
  ik heb ook begrepen dat ze terug willen gaan naar de tijd van van toen de Sanatan Dharm een boycot hadden uitgeroepen tegen Moslims in Suriname !! Welke Hindoe durft te promoveren op dit onderwerp(in de 40-tiger jaren).

  Nu blijkt uit een peiling hoe de Hindoes (niet verwarren met HINDOESTANEN;deze zijn Moslims,Hidoe’s,Christenen, Atheisten, etc, afstammelingen van Brits Indische Immigranten)> De Hindoes zijn belijders van de Hindoe-religie !!!, zullen stemmen op Geertje Wilders !!!Misschien is Geert een Braban-Hindoe, geworden !!
  Geertje en zijn achterban zullen ze als zwartjes straks deporteren naar India, naar Modi !!
  Nu begrijp ik waarom zoveel Moslims bij de NPS en NDP , zitten !!
  Hebben deze ezels nog niet door dat Geertje ze straks gaat opsodemieteren zoals Trump !!!, en ze verplichten om koeienvlees te eten, volgens Nederlandse gebruiken, anders opgedonderd uit Nederland !!!


  Maak melding
 22. Ik stem liever op PVV dan op Denk !!!
  Ik wil geen islamisering van dit land !!!
  In de zandvlaktes leven ze nog in de 7e eeuw na Christus.
  Een ieder die wat zegt over de Islam wordt als racist aangemerkt, maar wat men vergeet de grootste racisten zijn de arabieren, wie is begonnen met slavernij !!!!

  Ik wil geen gesluierde mensen hier zien voel me niet veilig, ze kunnen een bomgordel dragen kijk maar overal op de wereld is er gedonder met deze mensen.


  Maak melding
 23. Wazige Brada’s,
  Knoop dit goed in je oren;
  Geert die zit er voornamelijk voor ‘Henk en Ingrid’. Kortom voor hen die vinden dat zij – sinds de komst van jullie bruinscheten – op alles hebben moeten inboeten.
  Overigens, lees nog even de passages over het beoogde beleid van de PVV t.a.v. de multiculturele samenleving.
  Lees ook de diverse artikelen over bijeenkomsten van Geert met andere gelijkgestemde politieke partijen binnen Europa.
  Dus stem vooral op de PVV, want aan jouw getint uiterlijk kan men toch niet vaststellen of je al dan niet afstamt van het Arische ras…..whahahahaha.


  Maak melding
 24. @Wat een clowns,

  Jij behoort tot de categorie LOSERS , daarom bezie je anderen ook negatief.

  Ik heb het goed in orde in Bakra kondre, geen last van minder waardigheid complex, lekker chillen met m’n Bakra mattie’s

  Ik heb alles aan mij te danken, heb Wilders niet nodig!

  Jaloers noh??


  Maak melding
 25. Een van de doelstellingen van G Wilders is, dat hij geen klootzakken als nietsnutters m.n. criminelen, rondhangers, asocialen, rovers, tasjesrovers, luiaards ding lesimangs en de idioten in deze richtingen niet wilt hebben. Ik sta volkomen achter hem en de eerste stem heeft hij alvast van mij!!!

  Neem een voorbeeld van SU hoe daar de mensen belazerd en in de steek wordt gelaten met valse beloftes ect. ect. !! Hij zou al deze nietsnutters, criminelen in welk vorm dan ook en de asocialen allang onder de grond gedumpt hebben!! of een andere keus zou zijn, dat al dit soort imbecielen/ongedierten een asiel zou moeten aanvragen in SUDAN of Somalië.

  Als iemand zich extreem bedekt heeft en ik kan niet weten of herkennen wie het is, maak ik mij ook razend! Jij niet dan??? Ik wil ook zien met wie ik iets te maken heb! is dat verkeert soms???

  Ik zie niks verkeerds aan!! Lees ook de Posting van JZwartmans!!!

  Ik zeg ook wel! Wie thuis bij mij komt, moet zich aanpassen, zo niet dan opsodemieteren!! en zo snel als kan!!!! Als je naar de kerk gaat, pas je toch ook aan of niet soms?????


  Maak melding
 26. WILDERS BENOEMT NOOIT HET PROBLEEM VAN DE ROOMS KATHOLIEKE PRIESTERS EN KINDERPORNO ONDER DE CHRISTENEN…..PS: EEN IEDER IN NEDERLAND MAG MOSLIM WORDEN,IN NEDERLAND IS ER VRIJHEID VAN GODSDIENST……


  Maak melding
 27. Degene die in dit land niet tevreden zijn moeten gewoon oppleuren! Wat doe anders hier anders als je denkt dat het Suriname beter is.

  Ik doe niet mee aan dat achterlijke mentaliteit van : Samen djang-dringie hypocriet mentaliteit, en zodra je omdraai , krijg je een dolk in je rug.

  Azijn-pissers!


  Maak melding
 28. de mensen die op denk stemmen noem mijn 1 surinamer die in een pizzaria werk voor die turken of voor al die habibs en aliebaba mohammed denk goed voor je oordeelt die denk heeft weer die stomme suri nodig die alleen maar aan racisme denken en dicreminatie nederland is nog steeds welvaart anders zo niet alle mensen hier komen of willen verblijven denk heeft de creolen nodig om stemmen te winnen ga met een van hun dochter zonder dat je geen moslim bent je moet van goede huizen komen en je tolie besneden dus weer iest waar ze de hand mee houden suri denk na jullie wonen allang in ned, maar ik hoor bepaalde suri praten denk ik wat een sukkel alleen maar last want ze hebben alleen maar krediet maar alles hebben ze kwijt geraakt mijn mening die turk of morokaan die meent het niet met blacka sma .hun dingen is belangrijk als ons ding .ze gebruiken zwarte mensen om hun doel te bereiken .kijk om je heen


  Maak melding
 29. Johnsjikara,
  Nou, een loser zou ik mezelf niet noemen.
  Ook ik mag niet klagen over het leven hier in bakra kondre.
  Ik hoef niet meer zo nodig; ik heb mijn sporen al verdiend. Evenals jou heb ik ook met bakra vrienden, bakra collega’s en bakra familie heel veel lol beleefd (en nog steeds). Wat dat betreft, beperkt mijn vriendenkring zich niet alleen tot die genoemde groep. Ik heb een wereldwijde vriendenkring en verkeer in de gelukkige omstandigheid veel te kunnen reizen en deze vrienden te bezoeken; van christen tot moslim en van hindoe tot boeddhist, alles zit erbij.
  Dat jij “het lekker chillen met bakra vrienden” als het meest ultieme ervaart, is up to you. Ik vraag me dan af wie van ons beiden een minderwaardigheids complex heeft.
  Maak je niet druk; jaloers ben ik op niemand, ik zou niet weten waarvoor.
  Ik voel me in de 1e plaats een wereldburger en niet Nederlander of Surinamer; dat is voor mij bijzaak.
  Have a nice day.


  Maak melding
 30. Wilders is niet tegen Surinamers maar tegen diegenen die zich niet kunnen aanpassen zoals de Marokkanen .
  Surinamers werken hard en dragen veel bij aan de economie van het land. Dit kan je niet zeggen van de noord Afrikanen die het verpesten voor alle allochtonen


  Maak melding
 31. De Hindoes van Den Haag hebben zeer zeker gelijk om op de PVV – de partij die het beestachtige van fundamentalistische moslims het beste door heeft – te stemmen.
  Laten we eerlijk zijn: overal op de wereld verklaren moslims de Hindoes tot hun vijand omdat Hindoes zgn beelden vereren, wat zeer streng verboden is in de islam.
  Muslims overal op de wereld hebben herhaaldelijk verklaard dat ze 3 vijanden hebben: de VS, de jooden en de Hindoes.

  Dat de PVV de Hindoes eruit zal schoppen is onzin, want iedereen weet dat Hindoes nooit de cultuur en godsdienst van anderen corrumperen. Integendeel. Hindoes hebben de zwakte dat ze zelf hun eigen cultuur en godsdienst heel snel opgeven. De christenen en moslims weten dat, daarom richt hun bekeringsmachine zich sterk op de Hindoes.


  Maak melding
 32. ik zelf heb bewust nooit gestemd maar wat ik wel weet dat de PVV bij deze komende verkiezingen wel de grootste partij wordt. de kiezers zijn boos en worden al geruime tijd voor de gek gehouden . en daarom zullen velen noodgedwongen op de PVV stemmen . geef ze maar ongelijk .


  Maak melding
 33. @Sangram,
  Hindoes hebben de zwakte dat ze zelf hun eigen cultuur en godsdienst heel snel opgeven. Vindt jij het gek??

  Denk eens over na.

  De Hindoes hebben miljoenen goden, met elk hun eigen ritueel. Als je daaraan moet gaan voldoen, heb je geen full time job meer nodig. niet verwonderlijk dat ze het opgeven.


  Maak melding
 34. Citaat: Deze mensen van Shiv Sena moeten zich schamen omdat zij met hun naam suggereren dat Mahadev (Shiv) een Sena (leger) nodig zou hebben. Een “God” met een leger?

  Mohamed had een leger om de Islam een barbaarse ideologie te verspreiden te vuur en zwaard en waarbij ook roven en verkrachten een normale zaak is in de woestijn..Deze eigenschappen zijn ook genetisch overgedragen aan de nakomelingen die precies hetzelfde gedrag van Mohamed tonen, kijk goed om je heen!!!


  Maak melding
 35. @Atheist

  heb de verduistering door de Miranda opgezocht.Een mede verdachte was Asgar Karamat Ali.Deze kreeg 1,5 jaar gevangenisstraf en de de Miranda 3,5.
  Na zijn vrijlating richtte Asgar Karamat Ali een jamaat op en een bioscopen keten.
  Zeer waarschijnlijk met de verduisterde gelden van de Brits-Indiers.Niet zo verwonderlijk dat de Hindoe’s maar besloten de moslim van die Jamaat te boycotten.


  Maak melding
 36. @Eigen Mening Democraten,

  De Hindoes hebben helemaal geen miljoenen goden. Dat is een valsheid die christelijke missionarissen de wereld hebben ingeslingerd om zieltjes te kunnen winnen.

  Hindoes hebben 5 Goden, die tevens de 5 uitingen van het Universum zijn. Wie slechts 1 van deze 5 aanbidt, waardeert of erdoor geinspireerd raakt, hoeft de andere 4 niet te aanbidden, wel ze te herkennen.

  Deze 5 zijn:
  Ganapati: Intellect
  Durga: Natuur
  Shiv: Ego
  Vishnu: Innerlijkheid (geweten)
  Surya: Energie

  Met je intellect kun je bepalen wat goed (voor je) is.
  Kennis van de Natuur (de 3 guna’s) behoedt je voor gevangenschap in materialisme.
  Je ego slacht je met Spirituele Kennis
  Je geweten hou je rein met het volgen van je Dharma
  Je lichaam en zintuigen hou je gezond en vitaal dmv de Goddelijke Energie van de Zon.

  Daarnaast mag een Hindoe elke vorm/persoon/object aanbidden/waarderen dat hem inspireert tot het doen van het goede. Als geld jou inspireert om er goede dingen voor je medemens mee te doen, dan mag je geld (Lakshmi) aanbidden. No problem! Maar als jouw God je alleen inspireert tot zelfzucht, dan is hij je grootste vijand.


  Maak melding
 37. Beste mensen,
  Veel mensen vergeten om de geschiedenis in te duiken voordat ze reageren. Er wordt met emoties gereageerd, wat begrijpelijk is. Laten we naar de geschiedkundige feiten kijken: Slavernij, wie heeft slaven uit Afrika gehaald? Blanken. En wat voor geloof? Christendom. Kan ik zeggen dat alle christenen slavendrijvers zijn? Als het antwoord is, nee, dan is dat ook bij de Islam. Niet elke moslim is een terrorist. Als het antwoord ja, is dan zijn dus alle christenen slavendrijvers. En de vraag is: waarom zijn de creolen christenen, terwijl de christenen hun voorouders tot slaven hadden gemaakt? Wie heeft chaos gecreeerd in landen waar de vluchtelingen komen? Zijn de westerse, blanke’ landen om de olie reserves. Als de westerse landen geen chsos, geen verwoesting plegen, zouden er dan vluchtelingen zijn? Wees eerlijk hierin. Er zouden geen vluchtelingen zijn zoals nu. En als iemand jouw familie uitmoord en je kan nergens terecht om de daders te berechten,wat zou jij doen? Wan dey foe tjong tjong wan dey fie sabakoe toch? Dus terrorisme is voortgekomen omdat moordenaars niet berecht worden, maar juist beschermd worden. En wie dit wil tegenspreken: ik hoop dat je in de situatie komt waarin je dierbaren worden uitgemoord, dan zal je anders piepen.


  Maak melding
 38. Dit is niks nieuws!
  De grootste groep PVV stemmers zijn ongetwijfeld De hindoestanen en een paar los geslagen Creolen . de hindoestanen denken dat ze bij de Nederlanders horen en ze doen van alles om wit voetje tehalen. De hindoestanen zijn de bekende Ruggenprikkers kijk hoe vaak ze de creolen een OOR proberen tenaaien en onder de Bus tegooien bij de Nederlanders maar nog steeds zonder succes. Deze verraderlijke hindoestanen zullen vroeg of laat hun verdiende loon ontvangen en rennen zullen ze hulp zoeken bij de Creolen, Marokkanen en turken wanneer ze zelf worden aangevallen door hun blanke meesters. Laten wij niet vergeten, India is verkrachtingsland nummer 1 van de wereld dit geeft aan met wat voor primitieven we te maken hebben en wat hun gedachtegoed is.


  Maak melding
 39. @ Sangam.

  Mi gadooo, sommige schrijven een boek hier.

  @ Sangram, je heb de moeite genomen om 1 en ander uit te leggen, maar doe het dan goed.
  Jij kon natuurlijk ook niet weten dat ik ook 1 en ander weet over jouw 5 goden’

  Deze 5 zijn:

  Ganapati = Heer van de hindernissen, God van het geluk

  Durga: = is een schrikwekkende god

  Shiv: = god van vruchtbaarheid, dood en vernietiging en een lid van de timuri

  Vishnu:=god en instandhouding van het leven, derde lid van de trimuri ( drieeenheid )

  Surya= zon:

  Ik lees graag maar geen abra ka dabra, het moet wel op juistheid gebaseerd zijn. Sorry , maar je heb je eigen filosofie uiteengezet..

  No spang,


  Maak melding
 40. @ tina
  Als creoolse ben ik het roerend met je eens. Stem ook op PVV.
  Wordt redi moesoe genoemd , maar dat deert mij niet.

  @ Johnsjikara
  Goed verwoord. Wij als Surineds hebben op alle fronten een een voorsprong in de maatschappij t.o.v. ander minderheden.


  Maak melding
 41. Johnsjikara
  @AGENT X,
  tot welke groep behoor jij?
  )
  )
  ik hoor tot de RAS enige echte mensen op deze aarde die zonder staart geboren worden en gezegend zijn door de zon! ik ben één van de goddelijk kinderen van de creator!


  Maak melding
 42. @Agent X,

  De Hindoes weten waar de moslims toe in staat zijn.
  In India hebben de moslims 100 miljoen Hindoes vermoord en 500 miljoen Hindoes als slaven verkocht gedurende de 8 eeuwen dat ze er geheerst hebben. Daarnaast hebben ze het land afgepakt en verdeeld (Pakistan, Afghanistan, Bangladesh waren vroeger Hindoe Koninkrijken), ondenkbare misdaden gepleegd en zijn ze nog steeds uit op de verdere splitsing van India.
  Men zegt ook: een gewaarschuwd man telt voor twee.
  Laat moslims de macht krijgen in Nederland (of waar ook) en ze gaan geheid de Hindoes vervolgen, die ze zien als beeldenvereerders. In de islam is beeldenverering een zeer zware misdaad!
  De allochtonen zijn ook geen perfecte mensen, maar ze zijn vatbaar voor rede. Muslims veel minder, want de koran is wet en daar mag je geen woord van in twijfel trekken. O wee als je dat doet.

  Sommige Surinamers eisen schadevergoeding voor de slavernij. Wat als de Hindoes schadevergoeding van de moslims zouden eisen voor het verkopen van 500 miljoen Hindoes als slaven? De moslims waren grotere slavenhandelaren dan de blanken!!


  Maak melding
 43. Wilders zal geen twee-derde-meerderheid verkrijgen om de Grondwet van Nederland te wijzigen, om personen in Nederland onderling te discrimineren, ongelijk te behandelen ! (wil art 1 Grondwet schrappen!)

  De door Wilders, voorgestelde Kopvoddentax, uitsluitend opgelegd aan moslims, zal er ook niet komen ! Het is fascistisch belastingrecht en Zd Afrikaans Apartheidsrecht !

  Het PVV-voorstel alle Antillianen naar de Antillen te Deporteren is ook een voorstel van deze Indo ! Toevallig wil hij alleen de gekleurde Nederlandse staatsburgers deporteren !

  Wie dit openlijk racisme en fascisme niet doorheeft, kan inderdaad stemmen op de PVV !

  PS : Fascisten noch Racisten, zullen ooit opkomen voor donker getinte mensen !!


  Maak melding
 44. wha ha ha
  nederlanders die hindoes gaan aan vallen
  wha ha ha, hoe verzin je het
  laat me je zeggen mi boi, ik ben liever een nederlander van binnen dan een moslim
  en laten we niet vergeten, moslims zijn de grootste vrouwen haters die bestaan
  van levend begraven, dood stenigen tot hoofden afhakken
  en jij behoort bij die groep ha ha


  Maak melding
 45. @Wat een clowns!! Heel goed verwoord!!!

  Mensen of andere gelovigen dan hindoe, let wel!! iemand die een geloof(welk dan ook) onderuit haalt krijgt wel op zijn pad!! Niemand heeft recht om een andere geloof af te kraken en beledigen!! Moge God hun straffen!!!

  @@ Eigen Mening Democraten!! Hindoe geloof legt niets op!!! en respecteert een ieder in hun waarde of geloof!!! vandaar vele goden!! ieder zijn eigen waarde!! Laat je goed informeren voordat je gaat iets kraaien, alwaar je geen ballen verstand van hebt!!! Google effe!!! en je komt wel achter!!! Let wel!! Hindoe betekent eerlijk, oprecht, niemand kwaad doen in welk vorm dan ook, leven en laten leven in alle harmonie, saamhorigheid etc.ect.!! nogmaals laat je goed informeren!!! en iemand die de duivelse gedachten heeft is geen Hindoe!!!!


  Maak melding
 46. Beste mensen,
  Veel mensen vergeten om de geschiedenis in te duiken voordat ze reageren. Er wordt met emoties gereageerd, wat begrijpelijk is. Laten we naar de geschiedkundige feiten kijken: Slavernij, wie heeft slaven uit Afrika gehaald? Blanken. En wat voor geloof? Christendom. Kan ik zeggen dat alle christenen slavendrijvers zijn? Als het antwoord is, nee, dan is dat ook bij de Islam. Niet elke moslim is een terrorist. Als het antwoord ja, is dan zijn dus alle christenen slavendrijvers. En de vraag is: waarom zijn de creolen christenen, terwijl de christenen hun voorouders tot slaven hadden gemaakt? Wie heeft chaos gecreeerd in landen waar de vluchtelingen komen? Zijn de westerse, blanke’ landen om de olie reserves. Als de westerse landen geen chsos, geen verwoesting plegen, zouden er dan vluchtelingen zijn? Wees eerlijk hierin. Er zouden geen vluchtelingen zijn zoals nu. En als iemand jouw familie uitmoord en je kan nergens terecht om de daders te berechten,wat zou jij doen? Wan dey foe tjong tjong wan dey fie sabakoe toch? Dus terrorisme is voortgekomen omdat moordenaars niet berecht worden, maar juist beschermd worden. En wie dit wil tegenspreken: ik hoop dat je in de situatie komt waarin je dierbaren worden uitgemoord, dan zal je anders piepen.


  Maak melding
 47. het westen verwoest niets, dat is jouw gezellige vredelievende groep
  je bent een master in verdraaien
  het westen had die idioten gewoon moeten laten en ze gewoon elkaar moeten laten uitmoorden
  vinden ze toch niet erg, want bij allah gaan ze pas leven want de aarde is de hel, daarom is jouw groep bezig met de eindtijd
  dus janken hoeven ze niet want ze zijn in principe toch al dood
  het westen de schuld geven en what about al die andere landen zoals nepal, india, rusland, china enz waar buddisten, hindoes, christenen, joden worden vermoord door jouw groep
  ga toch met die achterlijke theorie ergens anders heen
  of denk je dat mensen geen internet hebben en niet de hele wereld in huis hebben
  sjeeeesus


  Maak melding
 48. @ Wat een Clowns.

  Beste wat een Clowns ;

  Het feit dat ik op G. Wilders stem, is niet dat ik door hem of party genoten, als een blanke stemmer wordt beschouwd.
  Ik stem niet de eerste keer voor Wilders, omdat ik respect voor hem heb. Wilders zegt wat een andere politicus van welke party dan ook denkt ( hypocriet ) dus. Wilders houdt niet van huichelen daarom is hij weg van VVD, daar kon hij zich niet vinden met het denkbeeld van zijn oom (Bolkestein ) Dat de Hindustanen Turken en Marokkanen, niet meer op de PvdA stemmen is niet vreemd. PvdA hebben deze mensen gebruikt als stemvee,nu zijn ze overgestapt naar andere partijen zoals D66 en het CDA.
  Denk is tot stand gekomen, omdat ze in de tweede kamer werden geboycot door de grote partijen.
  Als straks G. Wilders de verkiezing wint, hebben de andere partijen al te kennen gegeven, niet met hem te willen regeren. Geen nood ; andere kleine partijen hebben reeds te kennen gegeven om met hem een coalitie te vormen.

  Beste Clown;

  Verder wil ik als het kan, dat je de posting van mijn vriend Wiep – -Ding lees zie 15;25 uur.
  En nog nog één van Bob. D van 16; 20 uur.
  Meer heb ik niet te verkondigen, Jacko de PVV stemmer.
  Ik ben zwart en blijft zwart, ook als ik ziek ben bloost of doodgaat blijf ik zwart. En het mooiste is ; heb geen last van welke blanke dan ook, want ik behandel ieder mens zoals ik zelfs behandeld wil worden !!!!!!

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding
 49. Stem op pvv altijd goed.
  weg met al die rotzooi uit Nederland.
  straks wordt het echt een moslimland hier.
  de meeste asiel zoekers allemaal moslims
  waarom gaan ze niet lekker naar een moslim land ???
  hier wonen en zicht niet aanpassen.
  opzouten van hier

  pvv aanhanger


  Maak melding
 50. Ik wist niet dat er zoveel gestoorde Surinamers in Nederland verblijven. Weg met die geblondeerde Fascist.
  Hoeveel gekleurde medemensen staan op de lijst van de moderne NSB partij (pvv)?! Niet één ookal blondeer je je schaamharen hoor je niet tot het Germaanse ras.
  Weg met de simpellegeesten.


  Maak melding
 51. Ik ben net zo bruin als Zwarte Piet. Sinds er vieze witte Pieten zijn, word ik op negatieve wijze hierover aangesproken. De PVV is de enige partij die Zwarte Piet terug wil, daarom stem ik ook PVV.


  Maak melding
 52. Wilders heeft geen respect voor zijn medemens, waaronder zijn eigen witte landgenoten, ga maar na hoe hij zijn collega’s, premier Rutte en Nederlandse rechters bejegend wanneer zij zich niet zo gedragen als hij wil dat zij zich gedragen. Elke allochtoon, van de meest witte Edel Germaan tot de zwartste Afrikaan of Indiër, die denkt dat Wilders hem wel met eerbied zal behandelen op het moment dat dat niet in zijn kraampje van pas komt, houdt zichzelf voor de gek. Wilders heeft @#€& aan iedereen die het niet met hem eens is, en het maakt totaal niets uit hoe je eruit ziet, of je wel of niet in Nederland geboren bent, welk geloof je hebt of dat je een hoofddoekje draagt of niet.


  Maak melding
 53. @ W. Whome

  Nou W.Whome je bent nooit te oud om te leren, liever hier gestoord dan in Su : hier kunnen we nog een beroep doen op onze ziekenfonds. Op jou vraag, hoeveel gekleurde medemens op de verkiezinglijst van G.W. staat, geen een.
  Wij werken achter de schermen voor G.W.

  @ Waarheid.
  Dat zullen de Surneds worden; heb me reeds ingeschreven bij G.W. partij kantoor.

  Fatu dja

  Jacko


  Maak melding
 54. @ Francepane

  Juist en dat siert hem, hij scheld iederéén verrot en daar hou ik van. Niet het achterbakse toestanden, voor breed grijzend en achter je rug een mes in je hol duwen !!!!!

  Sari tori, no mooi tori

  Jacko


  Maak melding
 55. @ W. Whome

  Je mag het zelfs invullen, kosi kosi no é broko soro !!!
  Typisch Surinaams; als een ander een andere mening heeft, dan is hij / zij gek.

  Sari tori


  Maak melding
 56. Succes met je Neonazipartij. En geniet van de partijdagen. Misschien is het nog niet bij je doorgedrongen dat wij het ziekenfonds niet aan die geblondeerde Indo te danken hebben.

  Houzee.


  Maak melding
 57. Wiep – Ding@ wat die Hindoe betreft, je klets gewoon uit naad!

  Of je bent zelf een hindoe freak die alles goed praat, dunk me

  Als jij een vrouw bent ga een keertje naar India en loop daar door de straten van Delhi ,en maar hopen dat je thuis heel aankomt. En hopen dat je de rest van leven geen hindoeïsme fobie heb opgelopen.

  Alles wat een rok aan heeft is niet veilig daar😱
  Meeste insec. Vinden binnenkamers plaats😢
  Kinderverkrachting binnenhuis😠
  Kinderarbeid😲
  Vrouwen onderdrukking in het huwelijk😥

  En durf te beweren dat ze eerlijk en oprecht en geen kwaad doen. Het zijn die zelfde Hindoes😈die deze dingen doen!

  Je komt zeker van een ander planeet als je deze dingen niet weet.

  Dus verdraait de werkelijkheid niet!


  Maak melding
 58. JZwartmans, wat is dat voor onzin? Je houdt van een onbeschofte idioot die iedereen uitscheldt? Ook ik moet niets hebben van achterbakse figuren die aardig doen in je gezicht, maar je achteraf een dolk in je rug steken. Maar heb je er ook aan gedacht dat je ook kan stemmen op een beschaafd, eerlijk mens? Jij zou zeker ook op Trump stemmen als je Amerikaan was geweest, terwijl je van tevoren kan weten dat deze twee Neanderthalers je gaan discrimineren, uitbuiten en belazeren als je ze daartoe in staat stelt.


  Maak melding
 59. Ik roep Wilders hierbij op 5 maal per dag de Allah hu Akbar groet te brengen aan Allah.
  Wilders is te ver heen. Alleen Allah kan hem nog redden.


  Maak melding
 60. Als je zou moeten kiezen tussen overheerst worden door Wilders of door de islam, dan lijkt de keuze mij niet moeilijk.
  De islam is een totalitaire ideologie die niets duldt dan zichzelf. Al het andere moet net als onkruid uitgeroeid worden.

  Het probleem met moslims is dat ze echt geloven dat alles wat in de koran staat ook waar is. Ze wonen allang niet meer in een woestijn, net als de Jooden, maar besnijden zich nog steeds. Terwijl besnijdenis vroeger bedoeld was om geen last te hebben van zand dat op je ding kwam in de woestijn. Maar ze kunnen oude nutteloze gebruiken niet meer afstoten. Van vernieuwing en verfrissing is er al helemaal geen sprake.

  Zolang moslims niet zelfstandig de koran gaan bestuderen ipv onder leiding van een mullah of imam, zullen ze de fanatieke versie van de islam blijven beoefenen.

  Moslims zijn allang vergeten dat Allah liefdesbetuiging aan al het leven wil. Ze denken dat Allah bloed (jihad) wil. Bloed van koeien en schapen, maar ook van onschuldige mensen en soldaten.

  Je moet die moslimvrouwen op TV eens zien wanneer hun kinderen omkomen door de oorlog. Maar wanneer hun zonen anderen vermoorden, dan hebben ze daar geen tranen voor over.

  Zoalng deze dubbele standaard bij de moslims bestaan zal, zal het een gevaar voor de wereld blijven.


  Maak melding
 61. Blijf bij de feiten en wees eerlijk. Wat moet het westen in Nepal, bangladesh zoeken? Daar is er geen olie te vinden. Dus voor het westen niet interessant.


  Maak melding
 62. @Bob, moslims zijn in de minderheid in China, Rusland, India en Nepal. Moslims worden daar onderdrukt. Ga kijken wat e in Burma met moslims doen. In China mogen moslims niet vasten, in India mogen moslims geen koeien slachten. Mijn vraag an jou: Wat zou jij doen als je onderdrukt wordt?


  Maak melding
 63. waarom kan men wel met christenen overweg en niet met moslims
  zijn de moslims niet eerst daar begonnen omdat ze een eigen staat willen en gingen moorden.
  het is weer de schuld van iedereen behalve van de meeste vredelievende mensen op aarde


  Maak melding
 64. Geert Wilders kan niet wachten om iedereen met een kleur uit dit land te schoppen. Wanneer gaat dat doordringen in sommige van ons?
  Ze schelden liever Sylvana Simons uit in plaats hun bek open te trekken wanneer Wilders alle Moslims op een hoop gooit.
  Het zou mij niet verbazen als deze zelfde Surinamers op Bouterse zouden stemmen.
  Ooit zei Bouterse dat hij lekker door zou slapen indien Sranan in brand zou staan en ja hoor, meneer wordt weer president.
  Aan zij die Wilders nooit echt hebben gevolgd, hij geeft geen ene moer om je. Hij is daar voor Witte mensen. En hij benadrukt dat keer op keer. Je hoeft niet eens de lagere school te hebben doorlopen om dat in te zien.
  Indien Wilders te horen krijgt dat de meeste Surinamers op hem gaan stemmen, komt hij niet meer bij van het lachen
  Geef je stem niet aan de grootste populist van dit land.


  Maak melding
 65. De allochtonen die op de pvv gaan stemmen, zullen van een koude Kermis thuis komen,als ze de meerderheid behalen, want ze zijn een nationalistische partij, eigen Volk eerst en geen voorstanders van multiculturele samenleving…..veel van Wilders standpunten zoals te veel moskeeën en dat men niet ééns een kerk of andere gebedshuis mag bouwen in Saoedi Arabië of andere islamitisch land heeft hij gelijk…..geef ze één vinger en je bent je handen kwijt,hebben ze altijd gedaan die Arabieren(moslims) en katholieke en (zogenaamde christenen) in de geschiedenis, Shalom .


  Maak melding
 66. @ W. Whome

  Ik weet het wel dat niet G.Wilders het ziekenfonds heeft uitgevonden, (opgericht in het leven heeft geroepen etc etc )
  Maar ik bedoel dat men in Nederland verplicht is verzekerd,
  kan je dat niet betalen, dan zorgt de Gemeente waar je woont dat voor je. Ik wou gewoon jou en anderen reactie weten en zie daar; het komt. IK neem aan dat je dat ook weet. No spang a no ala pirie tiefi na laffu.

  @ Francepane

  Ook jij begrijpt me niet ; ik heb geschreven dat ik van G.Wilders houd, maar bedoel ik mee dat ik zijn manier
  van handelen houd.Hij is een flapuit : zegt ook dingen in de tweede kamer tegen iedereen, en dat vind ik prima van hem ! Ik zeg of beter gezegd geschreven; dat ik op hem gaat stemmen, of het zo is moet ik nog bekijken.
  Je moet niet alles geloven wat ik schrijf,ik zie wel wat ik in maart gaat doen. Ik zeg altijd dit ; of je nou door een kat of hond gebeten wordt, het doet zeer ! Daarmee bedoel ik het volgendé ; of je nou door de PVV, of welke party je genaaid wordt het doet even zeer.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 67. Intussen heeft Modi toegestemd dat moslims in India koeien mogen slachten.

  Het hooggerechtshof in Mumbai heeft geoordeeld dat het eten van rundvlees niet strafbaar mag zijn.

  Moslims hebben zowel in het verleden, als in het heden en dat zal in de toekomst ook gebeuren, hindu’s gedwongen rundvlees te eten. Moslims die met niet-moslims trouwen, dwingen ze om moslim te worden.
  De meeste moslims hebben geen respect voor andersgelovigen en zeggen keihard dat hun geloof de Islam het enige en ware geloof is.

  Moslims janken om het leed dat hen wordt aangedaan, maar het leed dat zij anderen aandoen, daar zwijgen ze het als het graf over.

  Het tuig onder de moslims geboren in diverse Europese landen kunnen juridisch gezien nooit naar het land van herkomst van hun ouders worden teruggestuurd. Ze moeten keihard worden aangepakt voor hun criminele daden.

  Ik heb het gehad met dit tuig en moslims zoals Farid Azarkan die dit tuig altijd blijft verdedigen, is zelf ook tuig.


  Maak melding
 68. Wie zegt dat India verkrachtingsland nummer is, zou maar eens moeten googlen op verkrachtingen in Zuid-Afrika.
  De feiten zullen hem/haar om de oren vliegen.


  Maak melding
 69. De Turken en Marokkanen laten hun achterban nooit in de steek. Er is door zowel Turkije als door Marokko keihard onderhandeld over remigratie van hun mensen in Nederland.

  Surinamers echter trappen elkaar de grond in. Ze vormen geen eenheid en zullen dat ook nooit doen.
  Het is de indiaan voor de indiaan, de creool voor de creool, de hindustaan voor de hindustaan, de javaan voor de javaan, de boslandcreool voor de boslandcreool enz.

  Geen enkele Surinaamse regering heeft ooit de nek uitgestoken voor de Surinamers in Nederland.


  Maak melding
 70. Mullah Fakruddeen@

  Ik roep Wilders hierbij op 5 maal per dag de Allah hu Akbar groet te brengen aan Allah.???

  M.F.,@,
  Ik heb een brandende vraag:

  Waarom moorden Moslims elkaar uit in die naam? ( kinderen en vrouwen ) met bommen en granaten?

  Bij deze beelden zet ik gelijk de tv uit! Ik kan er niet tegen en heb soms tranen in de ogen , ben heel eerlijk in.

  Er staan 2 Moslim broeders tegenover elkaar met een geweer en halen tegelijk de trekker en roepen keihard die naam. Dit heb ik nooit begrepen.

  Mijn onbegrip is: naar wie van deze 2 gaat Allah nu luisteren.

  Ik hoop dat je het kan uitleggen


  Maak melding
 71. Het heeft mij altijd verbaasd dat er Surinaamse Nederlanders bij de PVDA zitten. Mijns inziens is het merendeel van de Surinaamse Nederlanders uit Suriname weggegaan omdat ze de onafhankelijkheid niet zagen zitten.
  Die onafhankelijkheid is met name door de PVDA doorgedrukt.


  Maak melding
 72. HEEFT GEERT WILDE..BEHALVE RACISME , en
  MOSLIMHAAT ,OOK NAASTENLIEFDE,ECONOMIE,ONDERWIJS,GEZONDHEIDSZORG ENZ.ENZ…..IN ZIJN VERKIEZINGSPROGRAMMA….????? THINK TWICE BEFORE YOU ANSWER…than you can vote!


  Maak melding
 73. Het woord zeg het al, geloof, geloof, of het echt zo is, is voor een ieder zelf te bepalen, het moet niet opgelegd worden middels harde hand. Toen is het fout gegaan, en het heeft behoorlijk impact over de hele wereld.

  Waarom draag je het geloof niet in je hart in plaats van optisch?

  Geniet van het leven met al haar mooie dingens, leef en laat leven. Het leven is kort, of gelovigen en atheïsten in de hel of parardijs komen dat zien we tzt wel.

  Als je je voordeur dicht hebt gedaan en je gaat naar je werk of whatever praat nooit over het geloof. Als je weer thuis is het een andere zaak. Maar zolang je leef, hou het geloof voor jezelf. Je brengt anderen geen gevaarl.


  Maak melding
 74. Terwijl volgens de Egyptische wet voorschrijft dat alle religiën in het land gelijke rechten hebben, krijgen de christenen na 39 jaar de zelfde rechten als de moslims die in 1978 hebben gekregen.

  Zo zijn moslims, in eigen land niet-moslims rechten ontnemen, maar als zij zelf verkassen naar andere landen dan eisen ze wel dezelfde rechten op.

  Moslims zijn niet te vertrouwen, In je gezicht zijn ze aardig, maar ze staan altijd klaar met een mes om die tussen je ribben te steken. Zal het ff nuanceren, er zijn ook goede moslims, die houden zich stil en passen zich aan.

  Egyptische christenen zelfde rechten als moslims

  07.feb 2017

  Christelijke Egyptische ambtenaren moeten dezelfde rechten krijgen als hun islamitische collega’s, die een toelage krijgen om op bedevaart te gaan.

  Dat bepaalde het Egyptische Hoge Constitutionele Hof zaterdag.

  In 1978 werd bepaald dat moslims een eenmalige toelage krijgen voor de reis naar Mekka en Medina. Christenen werden hiervan uitgesloten en dat is ongrondwettelijk, bepaalde het Hof.

  De Egyptische schrijft voor dat alle religies in het land gelijke rechten hebben. In Egypte leven bijna 10 miljoen christenen, veelal aanhangers van de orthodoxe Koptische traditie.


  Maak melding
 75. De zogenaamde democraat Geert Wilders is EIGENAAR van de PVV !

  Er is maar EEN lid, dhr Wilders en die beheert als een dictator de PVV ! De andere personen in de PVV hebben geen inbreng !

  Succes met uw stem op de racist en dictator van de PVV !

  PS : Beter is op internet te zoeken naar zijn racistische en fascistische plannen en uitspraken en dan een keuze te maken ! (in zijn verkiezingsprogramma worden zijn racistische en fascistische plannen, zoals kopvodtax en schrappen art 1 van de Grondwet, angstvallig weggelaten en vermeden !!)


  Maak melding
 76. Jacko, als ik weet dat ik door de hond of door de kat gebeten zal worden, stem ik op geen van hen, waarom zou ik ze helpen om hun tanden te slijpen en groter te maken? Ik zou, als politieke Jackass, stemmen op de partij die zoveel mogelijk doggies en pussies wil pakken en tegenwerken en van het politieke toneel wil schoppen.


  Maak melding
 77. Dat mensen elkaar uitmoorden heeft te maken met hun eigen hebzucht. Priesters misbruiken toch kleine jongens/kinderen. Dan zijn alle christenen homos?


  Maak melding
 78. Partijlid Zwartmans (grapje), Tijdens een seminar effectief communiceren kreeg ik te horen, dat miscommunicatie niet aan de ontvanger maar aan de zender ligt. Dus wij begrijpen je niet ligt niet aan ons toch.


  Maak melding
 79. Duitse moslimgeleerde antwoordde op terrorisme. Hij zei. “Wie begon de eerste wereldoorlog? Niet moslims !! Wie begon de tweede wereldoorlog en doodde 60 miljoen Joden, homo’s, zigeuners etc.? Niet moslims !! Wie doodde ongeveer 20 miljoen van de Aboriginals in Australië? Niet moslims !! Wie heeft de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki? Niet de moslims! Wie doodde meer dan 100 miljoen Indianen in Noord-Amerika? Niet moslims!! Wie meer dan 50 miljoen Indianen gedood in zuid-Amerika? Niet moslims !! Wie heeft ongeveer 180 miljoenen Afrikanen als slaven en 88% van hen stierven en werden overboord in de Atlantische oceaan gegooid? Niet moslims!!
  Wie doodde 50 miljoen Joden? Niet moslims
  Nee, niet moslims!! Allereerst, Je moet het terrorisme goed definiëren. Als een niet-moslim iets ergs doet dan is het een misdaad. Maar als een moslim hetzelfde begaat dan is hij een terrorist. Eerst moeten we deze dubbele standaard verwijderen. Dan komen op het punt.


  Maak melding
 80. Beste Bob,

  ga je nu echt verdedigen dat iemand het huidige terrorisme goed gaat praten door te vergelijken met daden van andere idioten door de eeuwen heen?
  Dat ga je toch niet menen?


  Maak melding
 81. Wie hadden miljoenen Indiërs vermoord, nadat ze eerst waren vernederd, vrouwen waren verkracht en ontvoerd?
  Wie hadden hindu’s in India gedwongen om moslim te worden anders zouden ze genadeloos worden afgeslacht?

  Het is makkelijk te wijzen naar anderen, maar de eigen slechte daden onder het tapijt vegen, daar zijn de moslims heel goed in.


  Maak melding
 82. Terrorisme is nooit goed. Wat ik aankaart is dat het volk als schapen achter de media loopt. Dat terrorisme bestaat heb je in alle religies. Denk maar aan de IRA, ISIS, Mayanmar ga zo door. Het is de mens die uit hebzuchtigheid en eigen belang terreur uit oefent. Dus terrorisme is niet gebonden aan een religie. Dat is mijn punt.


  Maak melding
 83. Deze Surineds gaan uit van het standpunt, If you can beat them/him, join them/him.

  Ze willen ook overleven en bij de partij/groep van de overwinnaars behoren. Ze zijn zich van bewust dat ze gasten zijn met een Allochtoonse Achtergrond, wel Surinaamse-Nederlander en willen zich vastklampen om toch mee te gaan met hen/ de groep die bepaalt en heerst. Ja daar is niets vreemds aan, want ze willen overleven.

  Ze zijn zich van bewust hoe de meeste autochtone Nederlander denken over iedereen met een tintje, die anders is, dan zij zijn. Het is voor hen, Wij En Zij.

  Turken, Marokkanen die hebben meer ruggengraat en vinden het niet erg om hier duidelijk voor uit te komen in een andere land. Ja mag tegen ze zeggen wat je wilt, ze pikken het, maar als ze ook tot de aanval overgaan, dan is het hek echt van de dam. Het is eem groep dat zich nooit zal aanpassen of hun cultuur, geloof, eten van Halal, rund i.p.v. varken, Suikerfeest, Ramadan, kleding, sluiter, Boerka, enz.

  Ze komen wel voor zichzelf op en zijn bereid te sterven voor hun cultuur, godsdienst, als je aan hun vrouwen komt, bloedwraak, enz. Behoorlijk conservatief.

  In wezen verschillen ze ook niet van hoe Wilders denkt, die ook denkt, Nederlandser eerst/nationalistisch, behoudt van Nederlandse Zeden En Gewoonten, cultuur, Geen inmenging, Eigen Volk Eerst, enz

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 84. Wat een verraders zijn mijn eigen soort genoten. Ik ben zelf een Hindoe en ik woon niet in den haag, maar sommige Nederlander die ik ken of tegen kwam zijn zelf racisten. Ik zou never liever met alle bakra wonen dan met moslims. Puur dat ze zeuren, janken en schelden.
  Allochtonen zouden moeten elkaar helpen en respecteren.


  Maak melding
 85. @Eigen Mening Democraten:

  Ganapati = Heer van de hindernissen, God van het geluk

  Durga: = is een schrikwekkende god

  Shiv: = god van vruchtbaarheid, dood en vernietiging en een lid van de timuri

  Vishnu:=god en instandhouding van het leven, derde lid van de trimuri ( drieeenheid )

  Surya= zon:

  ==========================================

  Jij leest de algemeen gangbare dingen, waarbij niet achter de bedoeling van iets wordt nagedacht, maar alleen een invulling wordt gegeven aan iets.

  Je had moeten weten dat Ganpati, Durga, Shiv, Vishnu en Surya één en dezelfde zijn, Hetzelfde representeren, alleen dan in een andere vorm.

  Zoals een vrouw, die een moeder is voor haar kinderen, een echtgenote voor haar man, een zuster voor haar broers en zussen, een dochter voor haar ouders. Ze is één en dezelfde, maar haar man zal haar nooit als zijn zus zien, haar kinderen zullen haar nooit als hun dochter zien enz. terwijl ze wel dit alles is.

  Het zou geen kwaad kunnen als je meer in de achtergrond van de 5 Goden verdiept dan alleen in het gedeelte van de Karma Kaand (rituelen tbv heil).

  Dat je Durga als verschrikkelijk benoemt geeft echt aan dat je slechts één aspect van haar kent, nl in haar rol als Opperste Beschermster, die iedereen vernietigt die haar kinderen kwaad doet. Maar dat ze de Liefdevolle Moeder is die is als de aarde of die Lakshmi Devi is die voedsel, rijkdom en comfort voortbrengt voor iedereen, vergeet je maar even.

  Shiv als God van Dood en Vernietiging? Slechts één aspect. Nooit gehoord van Shiv als Mrityunjay de Overwinner van de Dood?

  Vishnu als instandhouder van het leven? Slechts één aspect. Nooit gehoord dat alle demonen (Adharmi’s) Vishnu vrezen omdat hij genadeloos is voor hen?

  Surya is slechts de zon? Slechts één aspect. Nooit gehoord van Surya als Gayatri, de Levensschenk(st)er?

  Heb je soms boekjes van de christelijke missionarissen gelezen? Ze staan bekend om hun desinformatie om andere godsdiensten en Goden in een kwade daglicht te stellen. Dat maakt het bekeren nl makkelijker.


  Maak melding
 86. @koos
  Je kletst uit je vuile bek koos.
  Racisten staan er om bekend dat ze verzonnen en opruiende berichten in de media brengen. Maar och dombo de mensen hebben jou soort allang door.
  Dus zuigen aan je fascistische duim zal je niet helpen


  Maak melding
 87. @barret
  Laat geert het maar proberen? In de jaren 30 van de vorige eeuw zeiden ze laat Adolf het maar proberen.
  Heel wat joden werden vergast en gecriminaliseerd. Van Wilders en hersenloze aanhang volgen nu moslims ?
  Daarna hindoes, siks en alle aanhangers van niet christelijk godsdiensten ?


  Maak melding
 88. Vrij denken is verboden in een moslim land,
  In elk moslim land betekent dood straf als je bekeerd,
  Als iemand zegt dat het niet waar is dan is hij of zij een grote leugenaarnnnnnnnnnnnnn.
  HET STAAT IN DE KORAN, DIE MOSLIMS ONTKENNEN DIT, LEES HET EN JE ZIET HET ZELF. GELOOF DIE MOSLIMS NIET WANT HET ZIJN SLANGEN.
  DE MENS IS NIET ZO SLECHT MAAR DE MOSLIM WEL. ZE GAAN JE ALTIJD WILLEN LOKKEN. PAS OP,


  Maak melding
 89. En zo lukt het bepaalde personen om Ned-Suri’s …Ja Surinamers tegen elkaar uit te spelen op basis van hun religie. Sarie torie hoor. De PVV heeft in de Kamer nog nooit gestemd in het voordeel van de “gewone ” man of vrouw op sociaal economisch gebied.
  Een een item partij tegen de islam. Ook tegen de meerderheid die vrede lieverd is? De volgende stap is op basis van ras of waar je ouders of grootouders vandaan komen ook al ben jezelf in Nederland geboren en getogen??Think Again!
  Muriel Dalgliesh, voorzitter stadsdeel Amsterdam Zuidoost.


  Maak melding
 90. Ik heb gezien hoe moslims het Hindoeisme tot op het bot minachten, en beledigen. Ik kan Hindoestaanse pvv kiezers om die reden dan ook best begrijpen. Ze kiezen uit angst en uit boosheid voor gekke Geertje. Wat ik hun, en ook de Creoolse pvv lovers echter wil meegeven, is dat ze zich in de maling laten nemen door Wilders. Deze man is niets dan een schreeuwende populist die veel van de onzin die hij uitkraamt grondwettelijk gezien niet waar gaat kunnen maken. Ik ben niet blind. Ook ik zie dat er een groot probleem is door, vooral salafistische moslims.

  Wat men echter vergeet is dat de meeste slachtoffers van het terrorisme, Moslims zijn.
  Moslims van andere stromingen binnen de Islam die het niet eens zijn met degenen die alles willen zoals eeuwen geleden. Zij worden door met name ”Salafisten”, net zo geminacht als een Hindoe, Jood, Christen etc.

  Maar… de niet blanke Nederlanders die denken dat ze save zijn omdat de rechtse rakker het nu te druk heeft met: alle moslims over een kam scheren, verdeeldheid zaaien, onverdraagzaamheid prediken, gaan bedrogen uitkomen. Die man heeft schijt aan jullie en heeft bovendien een hoop extreem rechtse losers aan zijn kont kleven. Ik kan niet bevatten dat jullie bij dat schorem willen horen.


  Maak melding
 91. Geert Wilders habi leti. Weg met allen, moslim of niet, die de Nederlandse maatschappij en wetten niet willen naleven en Midden-Oosterse rotzooi en chaos willen overbrengen. Kijk maar wat er gaande is in Duitsland, Frankrijk, Zweden en bijna in geheel Europa. 100% van de terroristen zijn moslim, geen een christen, hindoe, of ander gelovige, na moslim fundamentalisten die het Ottomaanse rijk willen herstichten in verwordend Euro Arabie.


  Maak melding
 92. we hebben in het verleden nooit geouwehoer gehad met joden chinezen hindoes katholieken protestanten enz. We zeurden nooit over elkaars religie.Helaas lukt het niet zo met de moslims….ECHT JAMMER


  Maak melding
 93. Het is precies wat in SU is gebeurd. Men heeft massaal voor NDP gestemd en nu rouwen ze.
  In NL stemmen de SU voor PVV, maar ze vergeten, dat ze zelf ook allochtoon zijn. Het gaat niet alleen om Moslims, maar om alle allochtonen, staat op je voorhoofd wat voor geloof je beleid. DOM DOM DOM ze worden nooit verstandig die SURINAMERS…


  Maak melding
 94. Ik ben niet overal met wilders eens maar sommige dingen heeft hij gelijk in, maar geen moslim haat en moskee sluiten enz. en dat soort shit roepen daar ben ik tegen en haat tegen een religie en een bepaalde groep uit sluiten daar ben ook niet mee eens, en ik zou nooit op wilders stemmen want elke stem op wilders is een verloren stem want niemand wil met hem regeren en hij zou nooit de volle buit binnen halen om een eigen regering te starten want veel mensen zijn tegen hem.


  Maak melding
 95. Child marriage in Hinduism :

  Enforced by the Brahmins, this custom destroyed the very
  life-soul of the non-Brahmins. Child marriage of daughters as young 5-6 years
  old was common during the Hindu Brahmanic Dark Ages due to the custom of dowry
  Hindus:
  prescribe that the best partner for a man in one-third his age. Thus a Hindu man
  18 year old should marry a girl 6 years old! This is the wonderful wisdom of
  the most authoritative Hindu law-book – ” A Hindu man, aged thirty years, shall marry a maiden of twelve or younger
  who pleases him, or a man of twenty-four a girl of eight years of age; if
  (the performance of) his duties would otherwise be impeded, he must marry her
  sooner.”
  One of the reasons for such early marriage of girls was to prevent any ra pe or
  scandals. Hindus state that some of the defects to be avoided in girl brides are
  if they already had a relationship with another man or have their minds set
  on another, they should not be selected. This shows that
  non-virgin girls could not be married, a custom similar to all hindus
  The custom of child-marriage and child mole sting has divine sanction in
  Hinduism. The `great god’ Rama was 16 years old when he married Sita, and
  Sita was only 7 years old However, the age of Sita is now
  known to be a forgery; it is almost certain that she was, as per the Manuid
  laws, one-third of his age, namely 5 years old. It is inconceivable to
  imagine that `great hindu Rama could have dated to violate the Vedic laws of
  Manu. Besides being a child mol lester, `holy’ Rama was also guilty of in cest,
  for Sita is referred to in the oldest surviving Ramayanas as his own sister and only 5 years old. Hinduism even today practice’s child mol esting on a massive scale. Watch full story on NDTV our Hindu TV channel and other ra pe news we Hindus commit on a daily basis.


  Maak melding
 96. Alsof in de moslimlanden geen kind huwelijken voorkomen.
  Alsof in de moslimlanden jonge meisjes en vrouwen niet verkracht worden.

  Bepaalde figuren zijn er op gebrand alles wat er fout gaat bij de hindu’s uit te vergroten en alles wat er binnen hun eigen gemeenschappen behoorlijk fout en krom is, vegen ze onder het tapijt.

  Het is toch zo makkelijk om met 1 vieze vinger te wijzen naar anderen, terwijl 3 nog veel viezere vingers naar hun zelf wijst.

  De wereld zit vol met dit soort debiele en achterbakse figuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES