vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoNieuwbouw district commissariaat Nickerie bijna af

Nieuwbouw district commissariaat Nickerie bijna af

-

Does Travel - naar Suriname

Het nieuw onderkomen voor het district commissariaat Nickerie zal dit jaar af zijn, als de overheid in Suriname niet opnieuw ver achter raakt met de betaling. Aannemer Ramkoemar Balwantgir had in 2016 het project stilgelegd toen hij halverwege het jaar al SRD 4 miljoen had voorgeschoten, maar in juni nog geen cent terug had gekregen van de overheid. De betaling is de afgelopen maanden op gang gekomen, en zijn bouwvakkers pakten het werk weer op. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh hoopt binnen enkele maanden met zijn gehele staf te kunnen verhuizen naar dit nieuw gebouw dat veel moderner en ruimer is dan waar hij nu kantoor houdt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. In feite zijn hutjes van pina-bladeren uitstekend geschikt voor het Surinaamse klimaat. Alles wat je hoef te doen is een paar verdiepingen kale dek neerzetten en daar pinahutjes opzetten. Weinig kosten, veel gerief.
    De overheid is ook niet erg creatief daar. Alles moet volgens westerse normen, of het nou gesgikt is of niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES