Districtscommissaris wordt minister Openbare Werken Suriname

32

Districtscommissaris Jerry Miranda(r) nam woensdag de felicitaties in ontvangst van minister Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname. Miranda was tot gisteren Districtscommissaris van Paramaribo, Noordoost. Hij zwaait nu de scepter op het ministerie van Openbare Werken (OW), waar minister Siegfried Wolff het veld heeft geruimd. Dit als gevolg van de ‘reshuffeling’ van het kabinet, die president Bouterse afgelopen maand heeft doorgevoerd.

- Advertentie -

32 REACTIES

 1. Right man on the right place,harde werker,..wie kritiek heeft op deze hard werkende Surinamer,is een EZEL,zo niet een PANNENKOEK.,….!! you name it .

 2. @ Wo. Ka
  Een nieuw zootje incompetente NDP drollen komt bovendrijven
  .//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Look who is talking,de grote DROL himself,genaamd “WO KA”.ik sla me op me dijen van het lachen ! gha gha ghaaaaa !

 3. Alsof dit zo,n bijzondere gebeurtenis is, iemand president maken die een moordenaar en veroordeelde drugsdealer is, mag hier in dit land ook als een normale gebeurtenis zien.

 4. Damsco@
  Gelukkig je leeft nog ,zat al in de war ,dat je iets was overkomen,vind het wel leuk dat analfabetisme van jou

 5. Het ” A No Mi ” scenario’s en het schavot. De zgn zonde bokken vaarwel, nieuwe zakken vullers a la bandieten : welkom in Desi boyz wereld.

 6. @ Damsco

  Welkom terug in welke land zat je gevangen ? een tijdje niks van je gelezen. Jij schrijft de juiste man op de juiste plaats ; nou dan zitten alle Mini – ster, en alle DNA leden op de verkeerde plek, inclusief de baas van jou !!!!
  Trouwens jij ook mi booi en en al je maten zoals; Parbo Rob de Boeler etc etc jullie horen niet los te lopen.
  Heel gevaarlijk voor de samenleving, jullie horen in een gesloten inrichting te zitten ! De weekend is in aantocht; blijft van die K@olo fles af, misschien kan je dan een beetje helder denken !!!!

  sari tori

  Jacko

 7. MIRANDA.Het Suri verhaal….Van automonteur tot minister.
  Lijkt een beetje op het leven van Edison.Die ging van kranten verkoper tot multi miljonair.Alleen deed Edison dit met zijn inzet en kennis.En Miranda wordt beloond voor het verduisteren van stemmen.

 8. Wo. Ka

  Een nieuw zootje incompetente NDP drollen komt bovendrijven .  Wo Ka,…..Yu o k@! fckng LAFAARD!

 9. Jo Jerry go, je kan het en het gaat lukken.
  Dat glimmend achtegelaten Para is inmiddels weer verworden.

 10. Je laat me lachen”para man pussy” wt voor ontwikkeling hb je daar??zi ht al dt j ongeschoold en geen kennis vn zaken hb..
  Je voelt het maar j kan j bek niet open makn wahahahha..U EY KA DRAPE achtergesteld ..

 11. @penstaartjes…..Haco & JZwartmans…( trouwe volgers van Damsco )

  Maak je niet ongerust,Damsco is back !,..ik had het druk met andere belangrijkere dingen,.ik weet dat jullie mij gemist hadden,maar tja pannenkoeken en uilskuikens als jullie twee zijn 2 de keus.ma no spang ik zal jullie blijven prikken,en af en toe een draai om je oor geven.,..of wanneer nodig een corrigerende LEL op die harde cocosnoot op jullie nek…blijf me volgen pipo`s..ik blijf bij jullie hor ! jullie zijn een kiek vo me,een fattoe ,een makkelijke prooi ! dus weet wat je schrijft !!

 12. Is deze Miranda een zoon of kleinzoon van “notaris Miranda tjorie kare “????, zoals een karreman dat luidkeels verkondigde in Paramaribo (50-60 tiger jaren ) !!!

 13. The tom and Jerry show.
  alleen maar poppenkast.
  Maar deze shows van nul waarde is bijna over.Met hun poppenmaster straks in gevang is alles verledentijd..Dan zijn wij bevrijd van deze mislijkmakende ndp shows.
  Damsco Pannekoek is weer tot leven geblazen.De andere dagen dat de kranten volstonden met berichten dat zijn baasje voor de rechter moet verschijnen;die dagen hield hij zich schuil.Vandaag is zijn baasje uit zijn hol gekropen en Danmsco uit de bilgat van zijn baasje.ik zou bijna willen zweren dat ze twins zijn..zo samen uit..samen thuis type!

 14. Vandaag is 2 februari!! over 6 dagen is het 8 februari!!!

  De verkeerde man wordt op de juiste plaats gezet!! SantBoma????

  @@ JZwartmans!! Damsco is herrezen en is opzoek naar nog 1 plank!! Hij had maar 5!!

 15. @Paraman
  De criminelen voelen zich vereerd met uit zijn balans fan als jij.Gelukkig is dit soort ziekelijk vertoon van mentaliliteitsstoornis beperkt tot de paarsen alleen.

 16. @ Jacobus

  L. Walensa; was gewoon een haven arbeider ( Electricien ) hij is wel President van Polen geworden . Dus alles is mogelijk hij was wel een goede President van Polen, onder zijn bewind is Polen tot bloei gekomen economisch, ging het voor de wind. Damsco en Paraman kunnen ook Mini – ster worden in Su,dus waarom Jerry M. dan niet ??
  Onze vermaarde econoom RobGay kan ook President worden van Su gezien zijn kennis van zaken !!!!
  Als een sergeant President kan worden, waarom een econoom dan niet ?? De baas is al oud en seniel, dus hij moet plaats maken voor een ander met kennis van zaken.
  In mijn ogen zijn de strip figuren die ik genoemd heb, en de andere loser die ik niet zal noemen, de juiste personen die de baas kan vervangen !!!! Alleen moeten ze van die K@olo fles afblijven, anders spreken ze meer koeterwaals dan ze nu, al aan het doen zijn !!

  Sari tori

  Jacko

 17. @ Jacobus,
  Papa Miranda had vele immigranten opgelicht.Later veroordeeld door de Rechter. Vraag aan ouderen die de karreman kennen (gewoond hebbende aan de Anniestraat).
  Hij was een bekende figuur geworden in de straten van Paramaribo.

 18. @Damsco en Paraman

  Bedankt voor het herhalen van mijn bijdrage:
  Een nieuw zootje incompetente NDP drollen komt bovendrijven. Hahaha

  Zeker al steun opgehaald en dope gekocht. Werken hebben jullie zeker nooit gedaan . Niet alle steun aan dope uitgeven jongens.
  Kom gerust naar Suriname . Je hebt grote kans dat je het tot minister van Bouterse schopt want die zoekt nietsnutten die hij de schuld kan geven van zijn falen.

 19. @ Damsco
  No spang mi dé eté tu, wij zullen je zeker blijven volgen en sarren als dat nodig is. Maar ik zal het netjes houden tot een bepaalde hoogte, yéré dja; mi kibrie a virodan gi yu été yéré, dus no spang ! Ma yu mus pratie a mang naga Parbo RobGay en no fergitie Right Ting nanga dem trawan !
  A tan so, no djompo été fu Bosje broki té a ting doro mo hari wan djing djing.

  sari tori

  Jacko

 20. @ Wiep – Ding

  Laat Damsco met rust, a mang éde lai nanga kronto watra daarom a mang é skrifi wan lo friktie.

  sari tori

  Jacko

 21. Ja, ja
  Mijn pa is nu 93, hij kan je vertellen over papa Miranda.
  Hij heeft zoveel mensen opgelicht ???
  De appel valt niet ver van de stam.
  Dus

 22. @ Neutraal

  Bedankt voor de compliment, ik voel zeer vereerd met deze opmerking. Liever onbeschoft dan een crimineel zeg ik weer op mijn beurt ! Ik heb geen strafblad en ik neem geen blad voor mijn mond; ik zeg wat ik denk het is niet altijd goed, maar ik ben geen lafaard ! Ik zeg altijd tegen mijn kameraden dat ze mij moeten leren kennen willen ze me begrijpen. In ieder geval thanks Neutraal I keep smiling !!!!

  sari tori

  Jacko

 23. Damsco…

  Citaat 1 van de meervoudig moordenaar..”Dino, best man for the job”. Die zit nu 16 jaar lang in de bajes.

  Citaat 2 van de megalomane gek DDB….”Gilmore, zwaargewicht van het IMF, best man for the job. Die heeft het land financieel naar de kloten geholpen en de komende 4 generaties met een schuld opgezadelt.

  Blijf jij maar lekker je neus voldouwen met “wit” in de kelderboxen van de Bijlmer en je warrige postings plaatsen, want geen enkel weldenkend mens neemt je serieus…Mislukte hersenloze kneus dat je bent.

 24. @ D{o}amsco

  Je werd gemist als een BOETSWERI. Je had het druk met andere belangrijkere dingen? D{o}amsco druk met andere belangrijke dingen … gaan we interessant doen?

  Kerel … je probeerde te voorkomen dat je uitkering {Sociale Dienst } werd stopgezet. Je bent zelf te lui om ’s morgens op te staan … laatstaan deel te nemen aan het arbeidsproces.

  Je leeft van de belastingcenten van o.a Haco en J Zwartmans.

  Advies {gratis} …. Keep Quiet …. Paarse LUIAARD !!!

 25. Paraman

  Jo Jerry go, je kan het en het gaat lukken.
  Dat glimmend achtegelaten Para is inmiddels weer verworden

  **********************************************************
  ZO SNEL … of … is het de schuld van Paarse Paranen?
  Mijn vrienden uit Para zullen je deze beschuldiging niet in dank afnemen. @ Jo Jerry go …. oudere broer van Roy Miranda … je weet wel … Roy Miranda van de Naschoolse Opvang …. waar zijn die miljoenen { N.O } gebleven ???

  It’s all in the family. If you got brains {I doubt} think about what I try to explain.

 26. Damsco is back, hij heeft de tijd er voor gevonden de Caps Lock toets te vinden op het toetsenbord, nu zijn gezonde verstand nog, zal nog wel een hele poos duren gezien de inhoud van zijn postings, helemaal die van zijn reacties op anderen hier, coke maakt meer kapot dan je lief is, beste snuiver

 27. Damsco is nog niet opgemerkt door DDB en werd dus overgeslagen bij de reshuffeling. De volgende keer met nog een mogelijke reshuffeling komt de post van Minister van economische- of sociale zaken vrij. Misschien heeft hij dan nog meer geluk en wordt zijn wijsheid en kundigheid op deze site alsnog opgemerkt.

 28. De reshuffeling is en blijft echter een kwestie van ” vestzak/ broekzak”. Loyaliteit komt op de eerste plaats en wordt rijkelijk beloond. Het moraal ten spijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.