donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchiphol wil Surinam Air Cargo weg van terrein

Schiphol wil Surinam Air Cargo weg van terrein

-

Does Travel & Cadushi Tours

Luchthaven Schiphol wil af van het bedrijf Surinam Air Cargo(SAC). SAC huurt al vijfentwintig jaar een loods op het luchthaventerrein, maar volgens de luchthaven lapt het bedrijf voortdurend de regels aan zijn laars. Schiphol stapt nu naar de rechter om het luchtvrachtbedrijf van het vliegveld te jagen, schrijft De Telegraaf.

SAC is gespecialiseerd in het vervoeren van pakketten van de Surinaamse gemeenschap in Nederland naar hun familieleden in Suriname. Volgens Schiphol overtreedt het vrachtbedrijf voortdurend de voorschriften door pallets, containers en dozen buiten de loods neer te zetten. „Hierdoor komt de brand- en verkeersveiligheid ernstig in gevaar”, zegt de luchthaven tegen de krant.

Eerder deed De Nederlandsche Bank onderzoek naar illegale geldtransporten bij SAC. Volgens DNB had het bedrijf binnen enkele maanden voor 1,2 miljoen euro illegale geldtransporten uitgevoerd tussen Nederland en Suriname. (Bron/Lees verder in De Telegraaf)

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

35 REACTIES
 1. Volgens DNB had het bedrijf binnen enkele maanden voor 1,2 miljoen euro illegale geldtransporten uitgevoerd tussen Nederland en Suriname.

  Indien dit zo zit dan hebben de autoriteiten gelijk.
  Wel zou dan ook aangepakt moeten worden de geldkantoren aan te Rotterdam.


  Maak melding
 2. Ze maken er overal een kolere zooitje van ; ze denken dat ze in Su zijn waar er geen regels gelden ! Stuur die idioten weg, gelijk heeft schiphol, we leven hier volgens de regels van de witte man en niet, volgens de wetten van de bavianen !! Ze zitten daar al 25 jaar en toch niks geleerd strakkies gaan ze zeggen dat de witteman discrimineert
  want is de eerste wat ze aan denken ! Door zulke lieden steken de populisten partijen de kop op, zoals mijn grote vriend G.Wilders.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Ook in het grote Holland schijnen wij ons niet aan regels weten te houden. SLUITEN DIE TENT!!!

  Of zal er toch worden gewacht op dat verdronken kalf?


  Maak melding
 4. Sur.heeft naar schatting een inkomen van 200 miljoen via haar exporten per jaar[legaal]Dat is ong. 3 mnd import.De rest van de importen wordt betaald uit de grijze circuit.
  Als deze silo gesloten wordt,is dat een gevoelige aderlating voor zowel de boven als onder wereld.
  Het blijkt steeds weer dat de directe methoden van uitvoer al achterhaald is.Moet naar een omweg worden uitgekeken.


  Maak melding
 5. @soldier
  Schiphol doet zo om veiligheidsredenen.De surinamers zijn koppig.Zij denken dat zij alles mogen doen zonder erop gewezen te worden.Opruimen het gevaar daar.


  Maak melding
 6. Dat zijn Suries!! WAT VERWACHT JE ANDERS!! Ligt in hun aard!! Waar ze ook zijn, wordt het een zootje!!! gaat nooit goed!! Nooit een positief bericht!

  Een volk die graag rommel maakt en creëert!!!!!


  Maak melding
 7. Is al wat bekend van het onderzoek van 2013?

  De Nederlandse toezichthouder mag gevraagd en ongevraagd onderzoek doen naar bedrijven als er een vermoeden bestaat van fraude en of illegale praktijken op Nederlandse bodem.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 8. @ James bond ( ha hahahaha )

  Wat heeft deze onderwerpt nou te maken met de slavernij tijd, een vraag aan jou; heb jij die ook bewust mee gemaakt ? Omdat er in Su geen regels zijn, daarom is het land ook naar de klootte gegaan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. @ Djamoe

  Op Nederlandse bodem mag de Nederlandse autoriteit ten alle tijden gevraagd en ongevraagd, onderzoek doen als ze een vermoeden hebben. Resultaat daarvan is niet, of nog onbekend, ga jij maar verder rusten.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 10. Paraman
  Ook in het grote Holland schijnen wij ons niet aan regels weten te houden. SLUITEN DIE TENT!!!

  Ik wacht op de dag dat deze Moiwana killer vraagt om opgesloten te worden,samen met zijn baas.


  Maak melding
 11. Goed zo ! weg met die rotzooi,. Oppleuren die handel.

  schijt aan die pakketten , ze schelden je achteraf toch uit!
  van :ding sma gridie als het pakketje niet bevaltl
  Pakketje sturen en achteraf op je afzeiken.

  Dus,,, als ze bij mij om een pakketje gaan zeuren, zeg ik hardop: IK BEN SINTERKLAAS NIET!!

  mik ding mofo tappoe


  Maak melding
 12. Sommige domme Suriname ondernemers zijn hardleers. Ze willen niet inzien dat NL. Een regeltjes land is.
  Zolang zie die bus-busi mentaliteit niet afleren zullen ze met dit soort maatregelen te maken krijgen.

  Ze zullen nooit de kans krijgen de Surinaamse puinhoop hier te proprageren.

  HUP! ‘OLLAND ” HUP!


  Maak melding
 13. Als SAchiphol gelijk had gehad, waren ze al lang naar de rechter gestapt. Zelfs de fiscus die 1,2 miljoen niet gemelde vervoer heeft opgemerkt, heeft geen maatregel genomen. D.w.z. dat noch Schiphol noch fiscus waterdicht bewijs hebben. Ze proberen nu SAC zwart te maken via de media. Zo komt het over op mj.
  Jammer Schiphol. Wees een echte man of een echte vrouw en klaaf SAC aan bij de rechter. Dan zullen we mogelijk zien dat jullie misschien vaak in gebreke blijven waardoor SAC genoodzaakt is buiten de loods spullen tijdelijk te stapelen.


  Maak melding
 14. Leuk om zo surinamers naar beneden te halen.wees tof en plaats jouw zoutloze opmerking in het openbaar

  Het is mij opgevallen dat steeds meer Nederlanders zich in suriname gaan vestigingen.en dat ze hun belastinggeld daar wit gaan wassen door vakantieparken neer te zetten.dat ze op slinkse wijze grond weghalen.
  Je moet elk geval op zichzelfs oordelen en niet de totale bevolking.
  Wees een macho en ga zelf een kijkje nemen
  Oordeel eerst je normen en waarden..alvorens die van een andere te oordelen.


  Maak melding
 15. Zalim@
  Steenhard de Waarheid@
  Jammer het word steeds lastiger voor drugs staat Suriname,
  De halve familie zit al in de bajes en nog blijven geloven .
  Zielig hoor BB met Zout vlees en rijst voor het stem vee ,democratisch dictatuur


  Maak melding
 16. Waarom is de berichtgeving altijd negatief als het om de Surinaamse bevolking gaat? Éénmaal een zonde bok altijd een zondebok. Maar waar de specifieke gedragingen vandaan komen is niet meer in de geschiedenisboeken terug te vinden. (Doofpot/hutspot/stoofpot) Regels zijn regels oké, maar waarom weer op deze manier. Bouterse wordt weer eens berecht en tegenhangers op hoger niveau laten zo van zich horen “dit kan zo niet langer” maar sedert de onafhankelijkheid heeft NL wel de monopoly op een vliegticket naar Suriname. En dat te bedenken dat de gemiddelde Surinamer het niet breed heeft! Etc. Etc.


  Maak melding
 17. WTF denkt SAC wel wie ze zijn en denken keer op keer overtredingen te kunnen begaan zonder consequenties.
  Ik begrijp overigens dat halfzachte beleid van overheid en schiphol airport niet.
  Harder optreden tegen deze gasten en ze van het S’hol terrein afrossen. ” Opzouten”!!


  Maak melding
 18. geweest in santiago de chile niemand weet waar de enorme rotzooi vandaan komt waar men zegt regering niets aan doet.In hongarije beschuldigd iedereen soros..Men moet goed weten dat in de grootste charismatische kerk budapest 45 000 leden 20 preken over openbaringen zijn gehouden hel is onder onze voeten zegt jesaja daar zijn folterkamers en een leger van opgesloten gevallen engelen in antartica bezocht door bami bal hitler engeltje marked to go to heel napoleon napoleon en hitler waren groot bloedvergieters en duizenden amerikanen aan de top z hebben een verbond met gevallen engelen ufo monsters gesloten waartegen niemand zich kan verzetten `elf pinksterchfristenen niet!!! zonde de naam van jesus te gebruiken en te gebieden dat die monsters in de naam van jesus onmiddellijk verdwijnen Op internet staan vele getuigenissen van geest vervulde christenen die gebieden die monsters hun omgeving onmiddellijk te verlaten in jesus naam Deze monsters verdienen geen respect!!! mij is verteld dat exelenti JC heeft aangenomen en dat is wat ik geloof maar wat er wereldwijd achter de schermen gebeurd is mij onbekend maar de geruchten zijn dat soros achter het creëren van wereldwijde chaos zit cocaine problemen zijn ook groeiende in bogota en santiago de chile en ben bepaald niet overtuigd dat oom agent in bogota er niets mee te maken heeft en zij juist het probleem bestrijden dat zelfde geld voor obamavriendin bachelet en nederland is ook helemaal niet schoon!!!!!! Zij hebben mijn inziens niet het recht zich met suriname te bemoeien..wat eventuele misdragingen geruchten als ik paster zou zijn zal ik niet tolereren dat dames/jongedames zich in de kerk uitdagend gekleed vertonen.Anderzijds is het absurd te stellen als een man een dame verkracht dat het haar eigen schuld is omdat ze uitdagend gekleed was.Dat is de zaak omdraaien.Maar in het soms vreselijk hete suriname is het moeilijk de is te stellen dat de dames volledig bedekt zullen zijn in dat zweet-klimaat Ik houd van surinaamse kerken in het bijzonder oribi waar men zegt een 5 uur dood kind terug uit de dood is gebracht War er in heel europa gebeurd is dat de christelijk beschaving gelijkheid man en vrouw ten grave word gedragen en doet vermoeden dat ze geheim betaald worden chaos te creëren!! nogmaals nederland is niet schoo!!!! Ik schaam me nederlander te zijn


  Maak melding
 19. wie zal dat geloven iemand dreigt europa in een dag onder de voeten te lopen een geest vervuld christen gaat dertien dagen zonder eten in gebed en waarvan 4 dagen zonder water doodsbang voor een derde wereldoorlog vraag god die man een lesje te leren binnen 2 weken 700 doden 7 aardbevingen na 10 jaar aarbevingsrust jakata beefde 3 vulkanen actief grote delen onder water nadat voor geen enkele normale reden de christenburgemeester als misdadiger achter de tralies werd gegooid.Ook dat is jesus


  Maak melding
 20. meer dan dertig pinksterleiders kregen visioen dat nederland vol loopt met water dat de genade van god voor nederland VOORBIJ is Op de amsterdamse verrijnstuartweg dertig kerken bezocht in de bijlmer amsterdam ken vele posters van gezicht ik weet wat er leeft!! De dag komt dat de hele westkust california door een tzunapmie-aardbeving word opgeslokt vernietigd bohemia grooves waar kinderoffers worden gebracht holywood sacramento baaij baaij


  Maak melding
 21. nadat de pous me in de gevangenis opsloot omdat ik het had over bami bal gecodeerd in lucas 10 als de antichrist voorspelde agent gevangenis 30 doden binnen 10 dagen in perugia wat gebeurde !!!! en de stad waar ik gevangenis zat beefde december 2016 15 doden zelf rome beefde Die katholieke kennen het verhaal van karel hoedendijk natuurlijkniet Dat degeen die hem gebood het land te verlaten in het vliegtuig naast hem kwam zitten voor een urgente hartoperatie


  Maak melding
 22. wie is er nou trots katholiek orsini de maffia baas van onze tijd is mogelijk honderdvoudig nazaat pous er is een orsini van rond 1660 die 20 keur pous afstamt en bovendien vermeld internet dat jet 500 voor christus een ufo vliegtuigstation was11 een plaats is van gevallen engelen


  Maak melding
 23. vroeger dacht ik dat het speciaal is van de adel af te stammen.Nu weet ik dat hun belangrijkste bezigheid was het maken van bastaarden inclusief mijn voorouder david bourgondie 60 bastaarden johan2 van kleef 80 bastaard Leerling van schilder rembrand samuel van hoogstraten was getrouwd ene terne afgeleid van bischop van termen terne van gemaakt remonstranten familie Ik vree als suriname een chaos is/word dat uso heek erg blij is dat er een reden is een leger te sturen de plannen zouden zijn 8 van de 10 in de guillotine te gooien wat ze noemen environment protection!!! Wie kijkt naar suriname als een land apart is kortzichtig Duizende regeerders zo doet internet vermoeden worden door geheime organisaties omgekocht gemanipuleerd Suriname moet bidden voor bouterse en zijn regering ;gebed is de sleutel tot succes!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES