woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentArtiesten uit Suriname op grootste urban event van Nederland

Artiesten uit Suriname op grootste urban event van Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Een aantal Hiphop artiesten uit Suriname staat dit jaar op het podium van het grootste indoor urban event in Nederland: Zsa Zsa Su! Dit vindt op 11 maart plaats in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het gaat om het populaire R&B Hiphop duo ‘Nette Jongens’, de R&B Hiphop artiest RJCT (Reject) en Lodilikie.

‘Nette Jongens’ wordt gevormd door Amael “Ama B” Brahim en Rick “Ricky T” Charles. Het optreden in de Ziggo Dome maakt deel uit van hun twee weekse toer door Nederland. Op het programma staan ook samenwerking en studio sessies met diverse Nederlandse artiesten.

De eerste EP van Nette Jongens met negen nieuwe songs wordt later dit jaar gelanceerd. Je kunt volgens Music Steroidz, het management van de groep, niet alleen energieke, maar ook romantische songs verwachten. (Foto: Het duo Nette Jongens/foto Facebook Nette Jongens)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Als je een goede rapper / dj bent, kan je sneller rijker worden dan een vakman, en buitendien wordt je misschien alom bekend ! Zonder een vak kan je in Su ook een Mini – ster en of plee – sident worden ! Dus de jeugd heeft groot gelijk zou ik zeggen.

  sari tori

  Jackoje


  Maak melding
 2. Hiphop en Rap, niet bepaald mijn muziek; ik ben er te oud voor.
  Maar toch fijn dat deze artiesten via zo’n event een podium vinden met internationale allure.
  Het is jullie gegund.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES