Nederlandse artiesten SFB blijven vast in Suriname

38

PARAMARIBO, 4 jan – De artiesten van Strictly Family Business, SFB, komen voorlopig niet vrij. De drie leden van de Nederlandse rapgroep die eind 2016 waren aangehouden, moeten nog minstens dertig dagen brommen.

Dit heeft de rechter-commissaris in strafzaken beslist. De laatste instantie als het gaat om voorarrest in Suriname, heeft het oordeel geveld. De aanhouding door de politie van het trio, is justitieel correct bevonden.

De rechter-commissaris bepaalt doorgaans de rechtmatigheid van aanhoudingen. Aangehouden personen kunnen al gauw vrij komen als hun aanhouding beoordeeld wordt als onwettelijk. In het geval van de drie SFB-leden lijkt alles goed voorbereid. Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie is als een kind zo blij. De drie zijn aangehouden voor seks met een dertienjarig meisje. Het is gefilmd en online geplaatst.

- Advertentie -

38 REACTIES

 1. Hoe dom kun je zijn om een criminele daad te plegen, te filmen en dan ook nog eens online te plaatsen?
  Het geeft het niveau van de Surinamers weer.

 2. Wat een achterlijke afsluiting alsof de Nederlandse witte bevolking dit soort dingen nooit heeft gedaan! Vergeet niet dat jouw witte volk baby’s verkracht op crèches en dat in de kerk genoeg jonge jongens in het verleden zijn misbruikt! Dit waren de Nederlandse mensen! Blijf je houden aan de feiten en kom niet alle mensen in hokjes plaatsen domme idioot

 3. Domme domme en achterlijke Els van de Pels, noem je dit het niveau van Surinamers,wat dacht je van Hollanders die hun eigen kinderen misbruiken.Dit is het niveau van Nederlanders, want dat zijn ze helaas wel.
  Achterlijke BEEST.

 4. @A.S al deze dingen gebeuren overal….. Holland, su bij wit , zwart, geel en rood.
  wat jij nu zegt zijn ook racistische uitlatingen het geen jij andere verwijt maak je je zelf schuldig aan!

 5. Goede zaak!!! mek ding jang ka!! goed en heel streng bestraffen!!! Een oude dame is voor de tweede keer beroofd op straat en wel bij Tulip Supermarkt ad Tourtonnelaan!! Hak de handen er af van deze criminelen!!! en als kan gelijk de kop!!! Het waren twee Djuka’s!!! Ik zou ze doodrijden!!!

  @@ AS!! wat een kikker ben jij zeg!! wat heeft de witte Nederlanders hiermee te maken??? Heeft je vader je soms verkracht of heb je op zijn pik gezogen, waardoor jij zo op reageert. Awarie!!!

 6. @Els van der Pels Dit zijn geen Surinamers. Niet elke donkere in Nederland is van Surinaamse komaf. Je denkt wel heel bekrompen. Ze zijn van o.a. Ghanese afkomst.

 7. Mw Pels is duidelijk niet actief op social media en houd de nieuwsberichten in NL niet bij. Ook in NL worden dit soort daden gefilmd en online geplaatst door oa autochtone Nederlanders #zekomtuiteenei

 8. Zo Els…het nivo waar jij naar zoekt en kijkt verklaard genoeg….heb je er van genoten….? Mpp

 9. Els ….. domme idioot …. onthoudt dat de pedofielen het grootst zijn onder de witte mensen . Natuurlijk weet je dat niet want je bent een grote dombo . Dit geeft ook het niveau van jou aan .

 10. Weet u niet dat onrechtvaardige mensen geen deel zullen hebben aan het Koninkrijk van GOD ? Verlaat GODSWEG Niet? Mensen die vrije sex voorstaan, afgoden dienen, overspel plegen of zich met homoseksuele en pedofiele praktijken inlaten, blijven buiten het Koninkrijk van GOD, Dat geldt ook voor dieven, gierigaards, dronkaards, rondelaars en oplichters 1 Corinthiërs 6 : 9 – 10……Maar als u moeite heb om de zonde het hoofd te bieden,moet u niet zeggen dat GOD u in de verleiding brengt, GOD heeft nooit de neiging iets slechts te doen, en HIJ brengt ook niemand in verleiding. Het zijn uw eigen slechte verlangens die u in verleiding brengen, Jabobus 1 : 13 – 14. Shalom

 11. Domme mensen komen bij alle volkeren voor zo ook misbruik. Elke maatschappij dient er voor te waken om kinderen hun rechten in de maatschappij te beschermen en te verankeren in het maatschappelijk verkeer zoals het hoort. Kinderen moeten niet het kind van de rekening zijn. Ze hebben aandacht en liefde nodig en ook een prettige jeugd.

 12. @Els
  Wat het gros van de surinamers hier duidelijk wil maken is dat de surinaamse pedofielen slimme pedofielen zijn.Ze plaatsen geen sekstape online.Is for their eyes only.Ze zijn in zekere mate heilig.

 13. Zou je denken hè. Voor jou informatie, deze heren zijn afkomstig uit Afrika. Ghana om precies te zijn

 14. Racistisch GELEUTER helpt niet,

  hij/zij die een strafbaar feit pleegt wordt door de rechter

  GESTRAFT !!!!!

  PS : Suriname dient ALLE misdadigers te straffen !!!!!

  DAARNA PAS, ZAL HET LAND WEER BLOEIEN !!!!!

 15. Els je moet je snuit houden. Zo zie je maar weer hoe dom Nederlanders zijn. De ene Surinamers is de ander niet. Stomme racistische koe!

 16. Moet een Minister van Justitie (en alle andere ministers) niet haar mond houden over zaken die nog voor de rechter moeten komen? Scheiding der machten?

 17. En we. leven nog lang en gelukkig, wat een taal gebruik zeg,
  Op deze manier ben je bezig de indianen pas te gebruiken, een stap voor uit en twee achteruit,Jezus hoezo discriminatie,
  Wat jullie je elkaar verwijten,lusten de honden geen droog brood van ,zielig gewoon,en dat is al dik 60jaar bezig een land op te bouwen,lekker hoor,en elkaar maar verwijten dat ze het niet goed doen walgelijk, jullie lopen inderdaad nog 100jaar achter,wat hebben jullie in de laatste 60 jaar uit gevreten,niks nakkes nada,en die Hollanders maar de schuld geven stelletje
  Hongerige wolfen met niks doen een miljonairs leven willen hebben
  De pot verwijderen dat ie zwart ziet,,jullie hebben nooit hard hoeven werken ,die Hollanders die storten wel geld ,dus lekker achterover leunen ,maar zoals altijd prijs de dag niet voor het avond is. Sari tori

 18. Oow echt?..Komen ze uit Ghana ?

  Newsflash..het niet werkende rovende creoolse Surinamer is van origine een Ghanees/ Afrikaan

 19. Je reactie zegt alles over je eigen niveau…….jij zit zeker iedere zondag vooraan in de kerkbanken?

 20. Gewoon voor 10 jaar op sluiten in santo boma. Tegen de tijd dat ze vrij zijn hebben ze een gat ter grote van een tennis bal. Deze beesten staan laag in de pikorde bij de inmates. Nederland moet ook geen uitlevering vragen.

 21. Domme koe dat je bent, boekirki ga je huiswerk goed doen. Want alleen frenna een van de 4 zangers is van Ghanese afkomst.

 22. Els van der pels is waarschijnlijk niet eens die,racistische beest zijn of haar echte naam. Jij geeft het niveau van 1 domme kaaskop weer die waarschijnlijk de basisschool niet eens af kon ronden omdat je daar te achterlijk voor bent.

 23. Els van der pels is waarschijnlijk niet eens die,racistische beest zijn of haar echte naam. Jij geeft het niveau van 1 domme kaaskop weer die waarschijnlijk de basisschool niet eens af kon ronden omdat je dom bent. Check je facts dong kauw, ga eerst uitzoeken tot welke bevolkingsgroepen deze boys behoren

 24. Ga niet als een kip zonder kop oordelen, want deze gasten zijn toevallig geen Surinamers maar van Ghanese afkomst.

 25. En uit watvoor slecht functionerend voorvocht kom jij dan, Els?

  Dat je maar veel donker getinte kleinkinderen mag krijgen.

 26. Woooow 13 jaar!! Kon me dochtertje zijn. Ik hoop dat ze zelf hard worden geboeld in santa boma

  Koalo pedo’s

 27. Moderator ik heb ook een reactie gegeven over deze pedofielen geplaatst, maar ik zie het niet.
  Ik persoonlijk heb een bloedhekel aan alle pedo´s, ongeacht zijn kleur en Nationaliteit !
  Ik vind het sneu; dat mijn reactie niet geplaats is, zo grievend was het ook niet.

  sari tori

  Jacko

 28. Su is een land in ontwikkeling, maar men moet wel gaan leren, dat sommige zaken gewoon niet kunnen. Ook in Su niet. Hopelijk is dit een les voor anderen.

 29. “Land in ontwikkeling” heeft niets met de gepleegde strafbare feiten te maken !

  Sranan moet de, OPZETTELIJK, gemankeerde rechtsstaat HERSTELLEN en ALLE PLEGERS van STRAFBARE FEITEN, VERVOLGEN en STRAFFEN !

  Dan zal er ONTWIKKELING komen, NIET EERDER !

 30. Zo ver zit @Els van haar Pels niet af van de waarheid.
  Je moet echt echt dom zijn om je eigen misdaad voor iedereen zichtbaar op internet te zetten. Je levert daar het bewijs van je eigen opsluiting.
  Opnieuw een kafrie die bevestigt dat ego en dominantiezucht bij hen belangrijker is dan wat dan ook.

 31. Dat gezegd hebbende over de kafries, moeten we constateren dat bij de bakra’s juist het tegenovergestelde het geval is. Ze zijn minstens zo misdadig als de kafries, maar zijn er meesters in om al de sporen van hun misdaden goed uit te wissen. Aan elke bakra die je op straat of waar dan ook tegenkomt, hangt een geurtje en heeft hij/zij echt iets misdadigs op zijn/haar kerfstok. Alleen……..het is zo moeilijk het te bewijzen, want ze zijn net als katten: alle vuil wordt toegedekt.

 32. DE bakra’s , DE kafrie’s, DE hindostanen etct etc, deze groepsterminologie, aub NIET BEZIGEN bij bespreken STRAFBARE FEITEN !

  Strafrecht gaat over INDIVIDUELE DADERS die een STRAFBAAR FEIT BEGAAN, het gaat NIET OVER GROEPEN of over BEVOLKINGSDELEN !

  Negatieve ETIKETTEN plakken op rassen of bevolkingsgroepen is RACISTISCH en/of FASCISTISCH !

  Het strafrecht straft namens de gemeenschap DE INDIVIDUELE DADER van EEN STRAFBAAR FEIT !

  De etnische of andere groep, waartoe deze DADER behoort, heeft NIETS TE MAKEN met de DADER, NOCH MET HET BEGAAN VAN HET STRAFBAAR FEIT !

  PS : Groepsstrafrecht komt vaak voor in DICTATUREN en bij fascistische regimes !
  Deze denkwijze leidt tot ETNO-CLEANSING, massa-moorden op bevolkingsgroepen !!

 33. telegraaf.nl/binnenland/27375398/__Aangifte_SFB_ingetrokken

  Moeder (en dochter) moeten ook worden vervolgd.

 34. Behalve die de mooie koppies , zit er alleen zaagsel in hun hersenen. In die gevangenis daar zullen ze ter ontnuchtering komen zodra ze een zwarte lul in hun reet voelen. Hopelijk zien we de resultaten in hun volgende clip!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.