President Suriname inspecteert gewapende machten

35

Traditiegetrouw inspecteerde president Bouterse van Suriname gisteren de gewapende machten op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Dat deed hij in verband met de 41ste verjaardag van de Republiek Suriname(Srefidensi) op 25 november 2016. Later op de dag werd 41 jaar Srefidensi in Tamanredjo (Commewijne) gevierd.

Bekijk ook:

35 REACTIES

 1. Gewapende machten van Suriname? De Guyanezen lachen zich een bult omdat Surinaamse militairen en politieagenten hun eigen katapult, aardappelschilmesje en pijl en boog moeten aanschaffen om hen uit Tigri te verdrijven. In 1980 beledigde premier Aaron de militairen tot in hun ziel, toen hij hen padvinders noemde, nu, onder president Bouterse, zouden de militairen blij mogen zijn als ze even goed uitgerust werden als de welpen uit 1980.


  Maak melding

 2. De gewapende machten hadden de sluwe dolle hyena dood moeten schieten!! Blijkbaar hadden zij ook geen kogel! Het was gewoon voor de show!!! Niemand mocht munitie in het bezit hebben!!!!!


  Maak melding

 3. @ Friend of Putin
  Proficiat, de gewapende machten die de klootzakken in 1980 hebben weggeschoten.
  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  NU ZIJN ER WEER VAN DIE KLOOTZAKKEN BEZIG,SABOTEURS.IN DE OPPOSITIE.


  Maak melding

 4. Damsco het liefst schiet je ze op de vluchter neer. Maar goed jouw haat proza ten opzichte van de Bouterse criticasters is bekend. Maakt totaal geen indruk. Het ontbeert je aan zelf reflectie.

  Wees een kerel en kom met een gedegen onderbouwing waarom in jouw ogen Bouterse geschikt is al president en Hoefdraad als minister.


  Maak melding

 5. Wat een lachwekkende vertoning, een moordenaar, cq schijndood, die wat padvinders inspecteert, zogenaamde gewapende machten, zeer indrukwekkend, heb het niet willen missen


  Maak melding

 6. Overigens heeft anonymus de overheid zo hard geraakt dat de websites nog steeds niet live zijn. Anno 2016, daar sta je dan met je uzi. Je kan er geen flikker mee. Big brother is watching you.


  Maak melding

 7. Friend of putin, beste man tegen zoveel onzin die jij de ether in slingert is geen kruid opgewassen. Morgen melden bij de eerste beste ggz instelling voor langdurige opname. Nog beter spring lekker met je djogo van je bijlmer flat af. We kunnen je toch missen als kiespijn. Putin heeft genoeg matties toch. Eentje minder deert hem toch niet. Trouwens je moet maar lef hebben om jezelf te benoemen als de vriendje van die Russische pink cowboy.


  Maak melding

 8. Grote hoogte ???

  9% economische krimp,
  77% inflatie,
  60% devaluatie srd,
  80% leningenplafond,

  Dat is het resultaat van 41 jr onafhankelijk,
  geweldige cijfers hoor…proficiat Serial-killer


  Maak melding

 9. Bouta het is overduidelijk dat je nog in de jaren 80 leeft. Een wizz kid is in staat om vanachter zijn pc waar ook ter wereld chaos te creëeren in Suriname. Binnen enkele uren kan hij of zij het totale bank verkeer in suriname platleggen. Met andere woorden niemand wordt meer uitbetaald. Ook ebs en de waterleidings bedrijf en slm kan platgelegd worden. Jullie Boutisten willen dat maar niet begrijpen. AK57, M16 of uzi’s zijn achterhaald cq waardeloos. Anno 2016 wordt de oorlog achter een pc gevoerd.


  Maak melding

 10. Deze crimineel bouta, nu ook bedelaar nr. 1 (nu bedelt hij bij andere landen om zijn zak te vullen en van zijn gang/bende) blijft zijn onzin verhalen verkondigen ( een criminele pathologische fantast).

  Deze crimineel geeft alle productiebedrijven in onderpand om geld te lenen. Staatsolie, telesur, EBS, postspaarbank enz. De schulden gaat hij zo wie zo niet aflossen. Vervolgens dreigende faillisement. En dan komt de crimineel dilip in actie. Die koopt dan alles voor een appel en een ei.


  Maak melding

 11. De link de Geld Genoeg geplaatst heeft zegt genoeg. Niemand behalve een paar hardcore aanhangers van de NDP reageren nog op de president.

  Niemand gelooft de man nog met al zijn loze woorden en beloften. Niemand behalve hard core gaat naar voren voor een handje van de president. Zelfs kinderen kijken de andere kant uit als hij in de buurt komt.

  Jammer is dat de verdeeldheid zo groot is dat niemand z’n nek durft uit te steken om samen op te treden. Die paar lijfwachten kiezen als eersten het hazenpad.


  Maak melding

 12. Zoals Bouterse zelfs de woorden heeft gebruikt dat een pistool hem weg zal halen van zijn post, inspecteert hij nu welke dat zal worden.

  @Damsco ik weet niet of je werkelijk een opleiding hebt gevolgd, maar jou niveau is niet om naar huis te schrijven. Het zijn 80% laaggeschoolden die Bouterse een ambtenaren baan heeft gegeven en zie nu de problemen die veroorzaakt zijn. Velen worden betaald zonder te gaan werken. Lees de bewijsstukken maar.
  Jij hoort er misschien ook bij.

  @Damsco, ik zal jou niet kwalijk nemen om mij te vertellen dat ik mijn snater dicht moet houden. Volgens mij is het volgende met jou aan de hand:::

  -je bent niet gelukkig
  -je bent geestelijk echt ziek
  -jou taalgebruik zegt mij al genoeg in welke buurt je bent opgegroeid en de mensen om je heen.
  -je opvoeding heeft te wensen overgelaten
  -je denkt macht te hebben over anderen, maar helaas dat gaat niet gebeuren
  -je slaapt heel erg slecht

  Je hebt nog NOOIT een goede argument gegeven en anderen alleen maar uitschelden. Verder:::

  =Jou baas Bouterse, vader of vriend is en blijf een grote MOORDENAAR en als hij sterft zullen velen ook feest vieren.

  =@@JoJo is en blijf toch professioneel in zijn schrijven, zelfs Bouterse kan dit niet doen.


  Maak melding

 13. Ach…ik denk dat het voor sommigen gewoon de trots is die ze ervan weerhoudt het verschil te zien tussen goed en kwaad.Tussen liefde en bedrog,tussen dienstbaarheid en belazerij.Ik kan mij niet voorstellen dat je in jou opvoeding deze verschil en niet hebt meegekregen.En dat de opvoeding alleen bestond uit vergevingsgezindheid.De mijne deels maar ook uit bidt en werk en geef Caesar wat van Caesar ( de wetten des lands eerbiedigen)en God wat van God is..KUNETI..SRIBIE SWIETIE😙😘😚


  Maak melding

 14. Defilé afnemen in onofficiële kledij is een land en een president onwaardig. Jammer dat de militaire etiquette niet meer worden gerespecteerd en niemand die Bouterse tot orde roept.


  Maak melding

 15. Bouterse toont zijn macht met wapens.Meer kan hij niet.Het land huilt van armoede maar niemand durft zijn mond open te doen anders krijg je de kogel als in het verleden.


  Maak melding

 16. Bouterse is een idioot in het land.Hij heeft zichzelf verrijkt met al die reserves van het land die op onverklaarbare wijze is verdwenen zonder een verklaring.


  Maak melding

 17. Ik hoorde de president praten in commewijne bij de viering van de een eenveertigste onafhankelijkheidsviering van Suriname.Wat een domkop is die man.Hij kan alleen maar wapens inspecteren.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 18. Dat is lachen geblazen om Bouterse te zien inspecteren.Wat een gezicht.Al draagt een aap een gouden ring hij is een blijft een lelijk ding.Bouta stapt zo snel mogelijk op w2ant het land huilt om jouw.Suriname is onder het bestuur van jouw naar de kloten gegaan.Er is geen redding meer alle reserves van het land zijn verdwenen in jouw zak.Het volk voelt zich genaaid door jouw maar hebben zelf op jouw gestemd en daarom heb ik geen medelijden men hun.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.