donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKasimex House Band met Srefidensi op Curaçao

Kasimex House Band met Srefidensi op Curaçao

-

Does Travel

De populaire allround muziekformatie Kasimex House Band is momenteel op Curaçao. De band is speciaal uitgenodigd voor een optreden bij de Soso Srefidenis Party van de Surinaamse Vereniging JPF, welke gisteren plaats vond. “Het ging om een srefidensi event onder de Surinamers op het eiland. Een feestje met een Surinaams tintje. We keren op zondag 27 november terug”, vertelt bandleider tevens drummer Ornyl Malone.

De Kasimex House Band werd op 27 september 1992 opgericht en telt momenteel 10 leden. Elton Sodikromo,Olsthen “Otje” Codogan, Iwan Willemzorg en Sharon Sastro zijn de vocalisten. Het is niet de eerste keer dat de populaire allround muziekformatie uit Suriname naar het Cairbische Gebied gaat voor een optreden rond Srefidensi. Twee jaar geleden bezocht de groep St Maarten.

Volgend jaar bestaat de Kasimex House Band precies 25 jaar. Dit heuglijk feit wordt zeker gevierd. “We gaan het groots vieren. In de planning is het uitbrengen van nieuwe muziek en toer naar Nederland”, onthult de bandleider.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES