Kasimex House Band met Srefidensi op Curaçao

0

De populaire allround muziekformatie Kasimex House Band is momenteel op Curaçao. De band is speciaal uitgenodigd voor een optreden bij de Soso Srefidenis Party van de Surinaamse Vereniging JPF, welke gisteren plaats vond. “Het ging om een srefidensi event onder de Surinamers op het eiland. Een feestje met een Surinaams tintje. We keren op zondag 27 november terug”, vertelt bandleider tevens drummer Ornyl Malone.

De Kasimex House Band werd op 27 september 1992 opgericht en telt momenteel 10 leden. Elton Sodikromo,Olsthen “Otje” Codogan, Iwan Willemzorg en Sharon Sastro zijn de vocalisten. Het is niet de eerste keer dat de populaire allround muziekformatie uit Suriname naar het Cairbische Gebied gaat voor een optreden rond Srefidensi. Twee jaar geleden bezocht de groep St Maarten.

Volgend jaar bestaat de Kasimex House Band precies 25 jaar. Dit heuglijk feit wordt zeker gevierd. “We gaan het groots vieren. In de planning is het uitbrengen van nieuwe muziek en toer naar Nederland”, onthult de bandleider.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.