Ook DDoS aanval op site DSB Bank Suriname

52
Assuria ziet positieve ontwikkelingen bij DSB

De officiële website van de DSB Bank(www.dsbbank.sr) in Suriname is vandaag ook slachtoffer geworden van een zogenaamde DDos aanval. Gisteren kreeg de overheidswebsite gov.sr al te maken met een DDos aanval, waardoor de website down ging en onbereikbaar werd. Vandaag is dat het geval met de site van De Surinaamsche Bank. In een bericht claimen de veroorzakers ook de site van de NDP (ndpsuriname.com) te hebben aangevallen.

De personen achter de aanvallen stuurden dit bericht afkomstig van ‘Anonymous’ de wereld in:

Dear corrupt government,

We are informing you that all governments websites have been taken offline. Today 11-24-2016 we took down your bank website www.dsbbank.sr and we will continue taking down all your websites. You can stop this attack by completing a transaction of 10.000 USD to Bitcoin address “1AkV4BYEapndquSCVZqaCJpsoqRwDeA7rc” every day you stall 10.000 USD will be added.
This transaction must be done by the government we are not after the people’s money. The tables have turned government… the people want their money back.

gov.sr (all gov websites hacked) offline
sms597.com offline
dsbbank.sr offline
ndpsuriname offline

We are Anonymous …We are Legion …We do not forgive… We do not forget… expect us…

Bekijk ook:


52 REACTIES

 1. Ga zo door.
  Geen medelijden met de surinamers die alleen weten te klagen en geen acties durven te ondernemen.
  Heerlijk nog een groep erbij die laat merken dat de criminele NDP lijder en de NDP niet gewenst zijn .


  Maak melding

 2. Geweldig kom op alles plat leggen,deze regering moet weg

  We are Anonymous …We are Legion …We do not forgive… We do not forget… expect us…


  Maak melding

 3. Eindelijk, de overheid heeft ook vele kritische facebook gebruikers door Dicicel, en facebook laten blokkeren, nu is de overheid zelf aan de beurt !!! Goed voor ze haal SRS ook uit de lucht aub !


  Maak melding

 4. Misschien komen we nu eindelijk te weten hoe het precies zit met de miljoenen USD’s die zijn verdwenen uit de kluis van DSB door toedoen van de Surinaamse piloot die samen met zijn gezin verongelukte in Florida, van de schijnheilige directeur Sigmund de Proever hoeven we geen opheldering te verwachten, omdat ook hij waarschijnlijk flink heeft geproefd van het lekkers uit de kluis.


  Maak melding

 5. Ik steun deze actie voor 100%. Graag alles wat omtrent de overheid incl de NDP (paarse roversbende) in bezit heeft platleggen. Tevens bankgegevens van deze dieven openbaren.Tijd van de Uzi’s zijn voorbij. Een cyber coupe is aanstaande.

  Anonymous verdiend een standbeeld, Hulde !!


  Maak melding

 6. Ik steun deze actie voor 100%. Graag alles wat omtrent de overheid incl de NDP (paarse roversbende) in bezit heeft platleggen. Tevens bankgegevens van deze dieven openbaren.Tijd van de Uzi’s zijn voorbij. Een cyber coupe is aanstaande.

  Anonymous verdiend een standbeeld, Hulde !!


  Maak melding

 7. Het is ze niet gelukt met leugens en laster, het is niet gelukt met betogingen. De anti-Sutinamers zullen alles doen om hrt land te ontwrichten. Hier op waterkant.net hebben de anti’s het gepresteerd iedereen met een gezond verstand te verdrijven met hun onzin. In Suriname zal het niet anders zijn, de anti’s zullen intens gehaat eorden door de vaderlandslievende Sutinamers.


  Maak melding

 8. Koos
  Dit keer ben ik het totaal niet met je eens. (mag toch?)
  Iedere vorm van crimineel gedrag keur ik namelijk af.
  Zelf als het crimineel gedrag tegen criminelen is.
  Bovendien denk ik dat de bevolking hier behoorlijk hinder van kan ondervinden.
  Betalingen door de overheid kunnen niet plaatsvinden. Wie heeft hier het meeste last van.
  De regering dwars zitten lukt niet in het parlement, lukt niet via stakingen, lukt niet via actievoerders.
  Het geldstelsel moet worden aangepakt, ok. Maar niet langs deze weg.
  Haal je geld van de bank. Daarmee doe je niets tegen de wet en maak je het bankwezen kapot en heeft de overheid het nakijken


  Maak melding

 9. Chaos

  Het is ze niet gelukt met leugens en laster, het is niet gelukt met betogingen. De anti-Sutinamers zullen alles doen om hrt land te ontwrichten. Hier op waterkant.net hebben de anti’s het gepresteerd iedereen met een gezond verstand te verdrijven met hun onzin. In Suriname zal het niet anders zijn, de anti’s zullen intens gehaat eorden door de vaderlandslievende Sutinamers.

  ===============================================

  Jij zit liever op je zaadballen en je ziet hoe de Bouterse
  en zijn companen de boel leegroven. De mensen waar jij het over hebt zijn vaderland liefhebbend surinamers en trekken ten strijde tegen onrecht. Bouterse heeft Suriname systematisch leeggezogen en politieke tegenstanders monddood gemaakt. Tijd van praten is voorbij. Het volk pakt Bouterse terug. En ja karma is a bitch.

  PS

  De overheid is er nog steeds niet in geslaagd de DDoS-aanval op de overheidswebsite GOV.SR af te slaan. Bouterse had toch gekwalificeerd personeel aangenomen.
  Klokje begint voor Bouterse te tikken.


  Maak melding

 10. Barack; ” hi babe ! Did you hear the news” ?

  Michelle; ” no, honey pie ” !

  Barack; ” they also took DOWN the CRAP called, the ” National Devil Party ” in Suriname ????!!!

  Michelle; ” honey, what the HELL is that and where the hell is Sususususuriname ” ??????

  Barack; ” babe ! You know the bald CRIMINALITEIT dude from South america, who’s son is in PRISON “! That country !

  Michelle; ” oooh yes sugar !! Now i remember ” !
  Oh my God,oh my God that’s GREAT news ! That’s really GREAT news ! That’s AWESOME !!!

  Barack; ” yeah babe “! That’s AWESOME ! Let me call Donald immediately…….” Hé yó Donald ! What’s up ” ? Did you already hear the news about the National Devil Party in Suriname “???

  Donald; ” Yes mister President ” !
  And LET’S MAKE Suriname ( although i don’t know where the HELL it is ) GREAT AGAIN to live in ” !!!!
  For ONCE and for ALL ” !!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 11. Soep wordt nog niet zo heet gegeten. Stichting Behoud Bananen Sector, Telesur, Energie Bedrijven Suriname, De Surinaamse Waterleiding Maatschappij, SLM en Staatsolie zijn nog niet gehackt. Laten we hopen dat het hierbij blijft.


  Maak melding

 12. Kunnen de heren van de anonimiteit de bankrekeningen van bouterse en hoefdraad ook even hacken and leeg plunderen. There are a lot of money of the poor people in Zwitserland and panama. Go get it…..hurry hurry. ..en ik heb het argwaan gevoel dat het zal lukken. De huidige aanval is een test.


  Maak melding

 13. Die criminele rovende paarse lijder en zijn duivelse rovende criminele trawanten en paars elite roverheid denken dat ze goden zijn en samen met hun valse prekende profeterende apostelen het volk kunnen verdrukken. Hopelijk komen al die paarse oerdomme debielen, dwazen en idiote zombies uit hun paarse slaap van misleiding en bedrog. Zij alleen kunnen hun misleider die hen doet lijden wegjagen, samen met zijn trawanten en paarse roverheid. Anders is Zimbabwe nu al een feit. Alle bezitting die deze paarse boeven hebben geroofd van land en volk moeten terug naar de staatskas. Wie weet komt er redding en maken enkele ontnuchterde paarsen zelf een eind hieraan. Gaat wel met chaos en geweld gepaard gaan, maar beter nu dan nooit. Weg met die paarse rovende boeven. Ndp en lijder na sinds 1980 a vloek sa e horie land en volk achter.


  Maak melding

 14. Ik snap niet dat er Surinamers zijn die staan te juichen om deze vreselijke situatie want dit kan natuurlijk niet !

  Denk dat president Bouterse alles goed moet laten onderzoeken en al de mensen die hierachter zitten, keihard aan te pakken.
  Goed in kaart brengen wie er hierachter zit en het netwerk achter die groep. Hierna moet hij exact als Erdogan een ieder laten oppakken (al zijn het 1000 man) en direct af te voeren naar de Ajoko kazerne en ze heropvoeden !


  Maak melding

 15. Ik zou ook graag mijn Surinaamse nieuwsgierigheid willen bevredigen.Over het algemeen boeit een ander zijn leven mij niet.Maar vanwege alle leugens en bedrog ben ik ook benieuwd naar de gelden die elders staan geparkeerd.Voor de Surinamers hoop ik dat het minimaal is, want mensen… voor de levenstandaard die deze gasten leven hoeveel kan er nog over blijven van hun salaris.Dhr Hoefdraad kocht pas nog een riant huis van 550.000$.Kan er nog wat van zijn pensioen over zijn??Of heeft hij ook reeds zijn pensioen in Suriname opgenomen en die gelden daar gestald?Heee….alles is mogelijk bij deze gasten😈😈😈


  Maak melding

 16. Koren op de molen…
  Dit is juist koren op de molen van de “djoeka’-rovers!!
  Mensen halen masaal hun geld weg bij de bank, en zij die lijken op Bunsie en Tigri Barba slaan hun slag met roofmoorden en berovingen !!
  In alle hevigheid, net als toen SOMO zei: haal je geld weg bij de banken !! was dat het sein voor de roversbenden om hun slag te slaan middels inbraken/roofmoorden !!


  Maak melding

 17. Dat vind ik een uitzonderlijk goed idee.Maar wie gaat ze dan heropvoeden?De president of onder zijn gezag of dhr.Hoefdraad…dat snap ik niet zo goed.Mijn pekineesje is zo gemanierd…ik zou hem niet aan deze mensen toevertrouwen.Nu pakt hij niets uit mijn bord als ik het laat staan…straks herken ik hem niet meer.En wordt het voor mij groente/rijst dat is niet echt smullen.


  Maak melding

 18. DDB doe wan KOE op 25 februari 1980

  DDos, Bradi (H)e(a)de, denki If DDB kan doe wan Poe Koe in vorige eeuw, din ooktoe nanga din Bradi (H)e(a)de no kan tan na bakka in na eeuw diszie.

  a DDoS aanval, soor wan KOE in Sranan tapoe 23 november 2016 in na eeuw diszie.

  DDB is bezig in te pakken om zo snel als het mogelijk is naar Eqautoriaal Guinee, de sleutel van Bata heeft hij al op zak, te vertrekken met het SLM vliegtuig. Hij heeft weinig keus. Sranan failliet, dus monie no dé foe pai din man fa koe tap 23 novermber 2016, Sranan Skeer! A (hi)sTory diez no smeer boeng of toch wel? If DDb lon, San Kan Drai in Sranan foe par a boto go in wan veilige thuishaven.

  (hi)sTory Span!

  A (hi)sTory sor dat na wan tra makti Dé Tiri in Sranankondre vanaf 23 november 2016.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. Milton 15 vooraanstaande surinamers in koele bloeden vermoorden kan ook niet. Wat ook niet kan is het verdampen van de monetaire reserves even als het afsluiten van talloze leningen zonder verantwoording af te leggen. Helaas voor Bouterse want idd karma is a bitch. Wat mij betreft gaat het land met de feestdagen op zwart.


  Maak melding

 20. @Koos, de president zou de CIVD full power & command moeten geven om deze cyber criminelen op te halen, met alle inwonenden van het pand van waaruit deze criminele daad jegens de staat is gepleegd !

  Dus Oma’s, Opa’s, vaders, moeders, baby’s etc etc. een ieder moet worden opgebracht !
  Als de daders 99,9% in beeld zijn, een inval en zwarte zak boven een ieders hoofs en daarna afvoeren !

  En als er toevallig iets vanaf de computer van een van jou familieleden in Su zou zijn verzonden, heeft die persoon pech gehad.

  Mi e bari yu !


  Maak melding

 21. @Milton de SLAPER !

  MILTON, een HACK, wat een VRESELIJKE SITUATIE volgens jouw !

  Tja, MEERDERE MASSAMOORDEN door Opa Desi, zeggen u helaas NIETS, geen VRESELIJKE SITUATIE ! Geen sprake van ernstige mensenrechtenschendingen !

  De Surinaamse staatskas totaal LEEGGEROMMELD door Opa Desi en clan, is voor u ook geen VRESELIJKE SITUATIE ! A monnie gwe, tja !

  Nadat Opa Desi de staatskas heeft leeggemaakt via ONPRODUCTIEVE UITGAVEN, heeft deze oude NITWIT ook nog RUIM DRIE MILJARD aan ONGEDEKTE SRD-Bankbiljetten gedrukt en uitgegeven ! Volgens jou en de NDP weer geen VRESELIJKE SITUATIE, Sranang monni VERDAMP !

  De Centrale Bank van Sranang heeft in opdracht van opa Desi en clan, al onze Monetaire Reserves, VERKWANSELD ! MONNIE GWE(RUIM EEN MILJARD USD), GOWTU GWE ! Geen VRESELIJKE SITUATIE ! (NDP-zand erover ??????)

  Een leider met een HARDDRUGSSTRAFVONNIS ! Geen VRESELIJKE SITUATIE !!! Tja……

  Het wordt tijd dat u uw ogen open maakt en uw hersenenen laat werken en snapt dat opa Desi, SRANANG OPZETTELIJK FAILLIET HEEFT GEMAAKT !

  EEN ZEER VRESELIJKE SITUATIE !!

  De Bende van de Machthebbers heeft LAK aan de straatarme Bevolking !
  EEN VRESELIJKERE SITUATIE IS HAAST NIET MOGELIJK !!!

  Inflatie 77% !!! KRIMP economie bijna 10 % !!!!!

  UN JAGGI DENG NDP-ABANI DISI GWE !!!!!!!!!!

  PS : SRAFTENG PSA KEBA ! SAY NO TO NDP-SLAVERY !!!!!! SAY NO TO PURPLE SLAVERY !!!!!


  Maak melding

 22. De hackersgroep is hoogstwaarschijnlijk ingehuurd door lugubere en wanhopige Front-figuren. Ze eisen geld van de Surinaamse overheid. Het geld moet overgemaakt worden naar een bitcoin-adres. Ze zeggen dat de aanvallen pas zullen stoppen als het geld op hun rekening staat. Zo zie je maar weer. De criminelen worden door de Front-aanhang aangestuurd.


  Maak melding

 23. @Robje-de-Desi-slaaf

  DURF Desi om minder ONZINNIGE teksten te vragen !

  STOP met je FRONT-syndroom, het is Opa DESI die Ons Land FAILLIET heeft GEMAAKT, door STOM NDP-CORRUPTIE-beleid ! !

  Blijf maar wachten op de fata morgana van Desi, de 17.866 DESI-Volkswoningen komen voor Kerst (per schip vanuit China), aan in Sranang !

  Ook de NDP-Sneltrein Parbo-Onverwacht gaat op 1 januari 2017 rijden !

  Enne….als NDP-slaaf, hoef jij je niet zo STOM te gedragen !

  Stel bijvoorbeeld wat vragen aan DESI, zoals PE A MONNI FU SRANANG DE, PE A GOWTU FU SRANANG DE !

  PS : NDP-Inflatie 77% !! Krimp economie 10 % !!!


  Maak melding

 24. Volgens mij bereiken de hackers ook niet echt veel met hun acties. Het wordt uiteindelijk weer afgewenteld op het volk van Suriname…jammer. Er zijn zoveel meer effectievere acties die je kan houden om deze regering naar huis te sturen.

  En dan komt een Milton met het volgende: “Oma’s, Opa’s, vaders, moeders, baby’s etc etc. een ieder moet worden opgebracht !
  Als de daders 99,9% in beeld zijn, een inval en zwarte zak boven een ieders hoofs en daarna afvoeren !”
  Wat voor een ongedierte ben jij eigenlijk…je zou zelf vergast moeten worden zwakzinnige lul…

  En RobG niet zomaar aanname’s doen want je bent ook zo’n zwakzinnig ongedierte als Milton…alles wat deze regering verkeerd doet is volgens jou de schuld van de fronters…en nee ik ben geen fronter…als je niets zinnig te melden hebt, blijf er gewoon van af, aandacht zoekende narcist….laat je helpen man…als het je teveel wordt kan je jezelf ook van het leven beroven…lul


  Maak melding

 25. Jij BENT NOG EEN OVERBLIJFSEL VAN HET GEZWEL VAN 30 JR GELEDEN DIE MET WORTEL EN TAK MOETEN WORDEN UITGEROEID TIME WILL TELL JULLIE ZULLEN OPVALLEN. WE GONNA GET YOU.


  Maak melding

 26. Deze zet komt van de NDP en is bedoeld om de organisatie “Wij zijn Moe” te elimineren. Het volk moet een beeld krijgen dat Surinamers hand en span diensten verrichten voor het buitenland. Bouterse zal dan opdracht geven om keihard op te treden. Mensen zullen boos worden als ze niet meer aan hun geld kunnen komen.Het is bijna eind van de maand.
  Er is nog meer in de maak!!!
  Mensen zullen bang worden en niet eens meer voor hun eigen rechten op komen. Vakbondsleiders zullen niet zo snel meer in actie komen.


  Maak melding

 27. Rob
  Overal het algemeen voeg je iets toe aan de discussie.
  Of het nu juist is of niet.
  Maar je laatste posting is inhoudloos. Wanhopig om je heen slaan.

  Lijkt bijna op de posting van Roberta
  “Go get it…..hurry hurry. ..en ik heb het argwaan gevoel dat het zal lukken.”
  Hij heeft een argwaan gevoel.


  Maak melding

 28. milton
  @Koos, de president zou de CIVD full power & command moeten geven om deze cyber criminelen op te halen, met alle inwonenden van het pand van waaruit deze criminele daad jegens de staat is gepleegd !

  Dus Oma’s, Opa’s, vaders, moeders, baby’s etc etc. een ieder moet worden opgebracht !
  Als de daders 99,9% in beeld zijn, een inval en zwarte zak boven een ieders hoofs en daarna afvoeren !

  En als er toevallig iets vanaf de computer van een van jou familieleden in Su zou zijn verzonden, heeft die persoon pech gehad.

  Mi e bari yu

  ==========================================

  Kennelijk heb je geen benul hoe deze zaken werken. Hoogstwaarschijnlijk zitten deze hackers niet eens in Suriname. Hackers maken veelal gebruik van VPN of Proxyservers. Achterhalen is heel lastig. Met een IP adres uit China of Rusland kan je niks. Ook kan men een DDOS aanval middels een paycard bestellen / kopen. De opdracht wordt uitbesteed aan een derde partij. Oostbloklanden, Chinezen en Indiërs bieden hun diensten aan op het web.
  Milton, westerse (NAVO) investeren veel geld in het oprichten van een cyber army. Suriname heeft die kennis niet. Zijn zijn georiënteerd op conventionele oorlogsvoering. M16 en UZI’S zijn achterhaald. In feite kan iedere idioot hacken. Met LOIC kom je al een heel eind. Open source software, gewoon te downloaden. Schade die aanricht kan groot zijn. Normaliter keur ik het hacken af maar Bouterse heeft het te bont gemaakt. Onder zijn bewind is Suriname een tweede Haiti geworden. Dat er mensen zijn die hem nu terugpakken begrijp ik wel.


  Maak melding

 29. insider

  Deze zet komt van de NDP en is bedoeld om de organisatie “Wij zijn Moe” te elimineren. Het volk moet een beeld krijgen dat Surinamers hand en span diensten verrichten voor het buitenland. Bouterse zal dan opdracht geven om keihard op te treden. Mensen zullen boos worden als ze niet meer aan hun geld kunnen komen.Het is bijna eind van de maand.
  Er is nog meer in de maak!!!
  Mensen zullen bang worden en niet eens meer voor hun eigen rechten op komen. Vakbondsleiders zullen niet zo snel meer in actie komen.
  *******************************************************************
  @ insider …. deze set van de NDP is denk ik niet bedoelt om ” Wij zijn moe ” zwart te maken of te elimineren.
  De regering is blut … al het geld is verdampt { neen, verdwenen in de zakken van die NDP abanies } .
  Financieel kan de regering haar verlichtingen, beloften niet nakomen en met de Kerstdagen inzicht … trouble in de tent.
  Watch my words!!!


  Maak melding

 30. ███████▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓╬╬╬╬╬╬╬▓╬╬▓█
  ████▓▓▓▓╬╬▓█████╬╬╬╬╬╬███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█
  ███▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬▓██╬╬╬╬╬╬▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█
  ████▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ Remember the 25 November !!!! Anonymous is simply a idea and is not related to any group or organization
  ███▓█▓███████▓▓███▓╬╬╬╬╬╬▓███████▓╬╬╬╬▓█
  ████████████████▓█▓╬╬╬╬╬▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬█
  ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█
  ████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█
  ███▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█
  █████▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█
  █████▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██
  █████▓▓▓▓▓████▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██
  ████▓█▓▓▓▓██▓▓▓▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██
  ████▓▓███▓▓▓▓▓▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█▓╬▓╬╬▓██
  █████▓███▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓╬╬╬╬╬╬╬█▓╬╬╬╬╬▓██
  █████▓▓█▓███▓▓▓████╬▓█▓▓╬╬╬▓▓█▓╬╬╬╬╬╬███
  ██████▓██▓███████▓╬╬╬▓▓╬▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬▓███
  ███████▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬████
  ███████▓▓██▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████
  ████████▓▓▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█████
  █████████▓▓▓█▓▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓██████
  ██████████▓▓▓█▓▓▓▓▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███████
  ███████████▓▓█▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████████
  ██████████████▓▓▓███▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬██████████
  ███████████████▓▓▓██▓▓╬╬╬╬╬╬▓███████████
  Dear Corrupt Government,
  Good morning. In less than an hour, servers from Suriname will join others from around the world. And we will be launching the largest Cyber-battle in this history of Suriname.
  Mankind — that word should have new meaning for all of us today.
  We can’t be consumed by our petty differences anymore.
  We will be united in our common interests.
  Perhaps its fate that today is the 25th of November, and you will once again be fighting for our freedom, not from slavery, oppression, — but from persecution and annihilation.
  We’re fighting for our right to live, to exist……
  And should we win the day, the 25th of November will no longer be known as an Suriname holiday, but as the day when the people declared in one voice
  “We will not go quietly into the night!
  We will not vanish without a fight!
  We’re going to live on!
  We’re going to survive!”
  Today, we celebrate our Independence Day!
  30.000 /The 3e day has started\ 30.000

  To the Government:
  The people of Suriname tried everything they simply want to survive and live a happy life. You made this impossible by stealing their money and giving the good and important jobs to your friends. This is why you are in this situation now and nobody in the government can help you. You laughed at the students that were protesting against the government you simply turned your back to every on thinking you are untouchable.
  We are in the cloud with our friends:
  John Baboeram (31)
  Bram Behr (31)
  Cyrill Daal (46)
  Kenneth Gonçalves (42)
  Eddy Hoost (48)
  André Kamperveen (58)
  Gerard Leckie (39)
  Sugrim Oemrawsingh (42)
  Lesley Rahman (28)
  Surendre Rambocus (29)
  Harold Riedewald (49)
  Jiwansingh Sheombar (25)
  Jozef Slagveer (42)
  Robby Sohansingh (37)
  Frank Wijngaarde (43)

  To the People :
  The Government does not care about you…. The government is stealing your money and is misleading the Suriname people by letting them think he cares he does this with his friends:
  Radio stations:
  Apintie
  SRS

  Television :
  ATV
  STVS

  People of Suriname: Do not Trust anybody from the Government there are a lot of false prophets. The Government is spreading lies “that there is no cyber attack. ”
  well let us watch what happens today……

  We hacked into Government e-mail and discovered that your telecommunication centre “Telesur” has been Sold to China. The 15 million China gave Suriname is NOT a Gift but it’s a first term payment for “Telesur”
  Today we have the final surprise for the Government……..
  We are Anonymous…. We are legion…. We do not forgive….. We do not forget….. Expect us…..
  —-Anonymous


  Maak melding

 31. De sites gov, ndp en dbs bank zijn nog steeds uit de lucht. Technische slagen er niet in om de boel te activeren. Om je dood te lachen. Bouterse had toch goed personeel aangenomen ? Pies in mijn broek van het lachen.

  Anonymous heeft mijn steun. Graag alle overheids gelieerde sites incl banken plat gooien. Er valt niks te vieren in Suriname. 40 jaar alleen maar ellende.


  Maak melding

 32. Laat RobG overvliegen voor mijn part zwemmend de parwa kust bereiken om het DDOS probleem op te heffen.
  Hij pretendeert nog steeds een deskundige te zijn en zich gedurende tien jaar in de avonduren in deze sector heeft verdiept.

  RobG
  Het werkt nog steeds niet, de sites van de overheid en de bank, wil je ons helpen 🙁
  Wij wachten op je reactie.


  Maak melding

 33. Ik probeer iedereen te mobiliseren.
  Om Suriname te BOYCOTTEN.
  En DDOS is als eerste hier mee begonnen.

  Nogmaals een ieder moet Su en hun criminelen BOYCOTTEN.

  Allen zo kunnen wij vanuit het buitenland druk uitvoeren om BOUTA weg te sturen!

  BOYCOT SU
  BOYCOT SU
  BOYCOT SU

  En Bouta pleur op. Je bent een kanker gezwel voor het land.


  Maak melding

 34. @damsco: ik heb begrepen dat je besmet bent, die mannelijke hoer van de wallen heeft je besmet. Erg me je, ga je testen leegloper, het is nog gratis.


  Maak melding

 35. Jo aap, wanneer zal dat geschieden? Jouw afgod Bouta kan het land niet runnen, laatstaan hackers pakken. Ze gan Bouta’s bal kapothacken kltzk, en dan mag jij dat vreten fam. van de bonobo.


  Maak melding

 36. Het valt op dat het telkens een soort volk is die de regeringsfestiviteiten domineert met hun bezoek. Zijn ze zo dol op feesten dat je ze met een cup drinken en vreten al kan omkopen? Er is genetisch wat behoorlijk mis met dit dom volk. Afrikaanse wapntoestanden. Een regering die je besteelt en armer maakt, maar toch ga je hun nonsense poweren door bezoek te brengen.


  Maak melding

 37. Het valt op dat het telkens een soort volk is die de regeringsfestiviteiten domineert met hun bezoek. Zijn ze zo dol op feesten dat je ze met een cup drinken en vreten al kan omkopen? Er is genetisch wat behoorlijk mis met dit dom volk. Afrikaanse wantoestanden.


  Maak melding

 38. Nee..we gaan niet generaliseren maar kijk wie het zijn die het meeste jammeren in Suriname…dat kinderen niet te eten hebben,de schoolbus niet betaald kan worden etc etc.Maar gezelligheid ho maar staan ze als eerste in de rij.Mens toch ga een peperplantje in de grond doen of steek een paar cassave stokken in de grond.Sorry hoor maar toen ik in Suriname woonde had ik geen tijd voor die onzin.Ze hebben niet de juiste prioriteiten voor ogen..ze willen hun president zien.If Lucky maybe a dance with pres..👍


  Maak melding

 39. Heisann! [2+ Ã¥r erfaring med styrketrening. 180cm, 76kg]Trener for tiden PHAT, med programmet som var folhdƒÂ¥nÃsraget her pÃ¥ fitnessbloggen. Har hatt flott fremgang og mÃ¥ si jeg stortrives med dette programmet.Men, nÃ¥r sommeren er over fÃ¥r jeg ikke tid til jobb, studier og 5 dager med trening i tillegg til 2 dager med klatring. SpørsmÃ¥let mitt er rett og slett om du/dere har noen gode forslag til et 3-dagersprogram som passer for en som merker stor fremgang med PHAT-metoden.


  Maak melding

 40. If you take really good care of your hair being careful not to damage it and conditioning it regularly and using a leave-in conditioner, you should be able to extend the time between haircuts quite a bit. When you notice that your hair looks like it could use a trim, take off the minimum amount. Try to wait three months between trims until you’ve added some length.


  Maak melding

 41. 80 % VAN HET SURINAAMSE VOLK STAAT ACHTER DEZE REGERING DE OVERIGE 20 %..ZIE JE HIER,..DE LANDVERRADERS …REDIEMOESOES,..PANNENKOEKEN,..EN LAFFE FLAPDROLLEN ..ZIEN LIEVER SURINAME ONDER GAAN,MAAR HET VOLK ZAL MET JULLIE ALLEMAAL AFREKENEN …SOEMA O BARIE NA ING SOEKOE,..REMEMBER THE 80 TEES.


  Maak melding

 42. @Ray
  Ga zo door.
  Geen medelijden met de surinamers die alleen weten te klagen en geen acties durven te ondernemen.
  Heerlijk nog een groep erbij die laat merken dat de criminele NDP lijder en de NDP niet gewenst zijn .

  donderdag 24 november 2016 om 14:48 uur.
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Hou dan maar je mond strontvlieg,je bent sowieso een toe moffo gong jij ziet liever chaos in Suriname,je weet zelf niet wat je wil jij zaait alleen haat ,..takroehattie mang.dat ben jij BOUTA BLIJFT ZITTEN HIJ IS JOU BAAS,maar je bent zo`n grote EZEL dat je dat nog niet ziet uilskuiken.blao blao blao brengt je niet verder zielige pipo !blijf maar schelden,ie no broeja mie pres !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.