Nisha Madaran ontvangt hoge onderscheiding van President Bouterse

39

De veel belovende Surinaamse jonge zangeres Nisha Madaran is door President Desi Bouterse van Suriname gedecoreerd tot Ridder in de Ere orde van de Gele Ster. “Ik ben hier super blij mee en wil een ieder bedanken die mij ondersteunt in datgene wat ik doe. We gaan verder met ons werk en onze ontwikkeling, om het alleen maar beter te gaan doen en om mijn Sranan, waar ik enorm trots op ben, naar grotere hoogtes te brengen”, reageert ze.

Madaran behoort dit jaar ook tot de reeks van personen die gedecoreerd is in verband met de viering van 41 jaar onafhankelijkheid van Suriname. Personen die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt ten behoeve van de gemeenschap en voor het land worden op een dergelijke wijze geëerd. Nisha is de jongste persoon die werd gedecoreerd.

De zangeres is voorgedragen vanwege het feit dat ze zich op meerdere vlakken verdienstelijk heeft gemaakt en Suriname met haar muziek buiten de grenzen heeft uitgedragen. Met haar muziek brengt zij mensen van verschillende achtergronden bij elkaar. Daarnaast voert de zangeres vele sociale projecten uit. In de toekomst wil zij zich meer inzetten voor personen met een beperking en vrouwen in achtergestelde posities.

Bekijk ook:

39 REACTIES

 1. Mevr Madaran had Ridder in de Ere orde van de Gele Ster uit handen van Bouterse moeten weigeren. Ze had het voorbeeld moeten nemen van Emile Wijntuin.

  Wat er gebeurd is op acht december 1982 kan geen één surinamer vergeten. Een huldiging onder Bouterse accepteren betekent het dat ik inbreuk plegen op het leven van al de mensen die vermoord zijn.

  Deze Mevr Madaran kun je in het rijtje plaatsen van Chuckie en Seedorf. Te walgelijk voor woorden.


  Maak melding

 2. Lintjes dag in Suriname …. lijkt wel …. de Padvinderij …. waarbij de Hopman en/of Akela na enkele opdrachten insignes uitreikt aan de padvinders/sters.

  Killer Bouterse heeft het huidig stelsel met ” bloed ” bevlekt !
  The next goverment moet danook een andere vorm zien te vinden om … de eerbare burgers … voor hun inzet te waarderen. I rest my case !!!


  Maak melding

 3. Op zich zie ik het als een motivatie, maar het is absoluut niet het principe geweest voor zo een onderscheiding. . deze koning moordenaar leeft en voelt zogenaamd mee met het volk.


  Maak melding

 4. Hoeveel waarde heeft een hoge onderscheiding eigenlijk als het wordt opgesteld door een van de grootste @#€& ooit? Elk beschaaft mens zou moeten weigeren gedecoreerd te worden door iemand die, volgens beschaafde normen en waarden, in de gevangenis een lange straf zou moeten uitzitten met een ketting met ijzeren bal om zijn enkel i.p.v. mooie zier te maken met een keten en een sjerp om zijn misdadige nek.


  Maak melding

 5. Een onderscheiding opgespeld door de DUIVEL himself ???!!!

  BAH Nisha !!!! Gij stond OOG in OOG met het KWAAD en u hebt zich door HEM laten BETASTEN met de welbekende VUILE VIEZE BLOEDIGE KLAUWEN !!!!
  DÁT is de schepper van hemel en aarde een GRUWEL !!!

  Ga heen ! En vanaf NU zal de TOORN Gods NIET alleen over U heersen maar ook over ALLEN die tesamen met u zijn BETAST !!!!!!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 6. Ik zou dat recht op de smoel van de DiDiBri smijten!! en zeggen van, stop het in je reet klootzak!!!

  De heer wijntuin heeft nog steeds een 10+ van mij!! SJAPOOOO MENEER WIJNTUIN!!!


  Maak melding

 7. Wat een belediging!Een decoratie ontvangen voor het stelen van bloed ,zweet en tranen van een echte artiest en dan nog gedecoreerd worden door de grootste crimineel van Suriname!
  Gezien bouta niets heeft om te doen, rest hem alleen nog lintjes knippen en speldjes ophangen.
  Bah bah!!

  ,


  Maak melding

 8. Nisha Madaran qua haar werk verdient ze een lintje.Maar van ddb? Ze is een slachtoffer van geen geschiedenis van 1980 tot 2000 in de klas te hebben gehad.

  Naast Nisha hebben 162 anderen een lintje gekregen o.a. August Boldewijn, de bestuurskundige.

  Zo de persoon ddb met zijn bloedhanden vdrdwijnt in het instituut van President van Suriname. En wordt acceptabel om een lintje van hem te ontvangen. Ik neem aan dat ze voor hun activiteiten zowie zo een lintje hebben verdiend. ddb geniet van de keuze van de receipienten en poging van acceptatie.


  Maak melding

 9. Hij waant zich de koning van Suriname..met zijn Sjerp en lintjes door knippen.Dat doet koning Willem-Alexander van Nederland ook.Alleen kan hij niet goed richten daar moet je dan weer militaire voor zijn


  Maak melding

 10. Nisha Madaran is een pokai die door het nazingen van Bollywood songs de bevolking die NIKS van muziek af weet als gekken laat springen , en wat ze DANSEN noemen. Dat ze een onderscheiding krijgt geeft aan hoe goedkoop de Surinaamse onderscheidingen zijn!


  Maak melding

 11. wat is zo’n onderscheiding nog waard als hij uitgereikt wordt, aan een niet onaardig zangeresje dat voornl. covers zingt, door een massamoordenaar en drugscrimineel, Laat ze een voorbeeld nemen aan de heer Wijntijn


  Maak melding

 12. HALLO PANNENKOEK KOOS,LAAT DIE DAME MET RUST. JIJ ZAL NOOOOIT EEN LINTJE KRIJGEN WANT REDIMOESOE ONDERSCHEIDINGEN ZIJN ER NIET. DE FLAPDROLLEN ZOALS JOU REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE MET JOU OLIEBOLLEN MENING GA JIJ MAAR EEN LIEDJE ZINGEN VAN JOU BLOEMKOOL IDOOL FRANSJE BOUWER. IDIOOT.


  Maak melding

 13. @ BA KA HENK MOLENAAR 2016,GA BOELEN HOMO.ANTI SURI..EN VROUW HATER. GA BUKKEN EN LAAT MEN JOU EEN GOEDE BEURT GEVEN ZODAT JE VOOR EENS EN VOOR ALTIJD JE MARS DICHT HOUDT. OMHOOGGEVALLEN UILSKUIKEN.


  Maak melding

 14. @ Damsco … je weet precies hoe het moet …. je bukt en hoepa …. Kerel je bent een viesrik … WAN TINYI FOWROE In de homo scene ben je zelf een KUIKENTJE … dat heeft Killer Bouterse je toch verweten? Zeg dat het niet waar is!

  @ Henk Molenaar is een keurig net mens … iemand om bevriend mee te zijn. Maar jullie { NDP abanies, dieven } zijn viezerikken …. b………s van Killer Bouterse.

  @ Koos ….. hoeft { zal het nooit accepteren } ook NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT een lintje te krijgen …. uit de bloeddorstige handen … van die ptjieng indji boy …. want dat is en blijft hij.


  Maak melding

 15. Jullie lullen ‘allemaal’ uit je nek en weten totaal niet voor wat ze deze erkenning heeft gehad en waarvoor ze voorgedragen is. Ze doet heel veel goede dingen voor de maatschappij en de muziek is maar een klein onderdeel er van meneer allesbeterweter molenaar met je 1 hitje zoek het even uit met je misvormde hoofd.
  Geldt ook voor koos,pablo,hugo en whome.

  Dat deze maniac het moet uitreiken of opspelden!!!! Het zij zo


  Maak melding

 16. @Kraka
  Wat voor goede dingen doet ze dan naast het stelen van muziek en zang van andere artiesten?!
  Wie zijn dan de instanties met wie ze samen werkt?!
  Zo kennen we dj’s die niks beteken voor land en volk maar toch de hoogste onderscheiding hebben ontvangen uit de bloedige klauwen van de moordenaar.En als deze zelfde moordenaar jou in je badkamer hoort zingen mag je rekenen op een decoratie.


  Maak melding

 17. @mul
  @ Damsco … je weet precies hoe het moet …. je bukt en hoepa …. Kerel je bent een viesrik … WAN TINYI FOWROE In de homo scene ben je zelf een KUIKENTJE … dat heeft Killer Bouterse je toch verweten? Zeg dat het niet waar is!

  @ Henk Molenaar is een keurig net mens … iemand om bevriend mee te zijn. Maar jullie { NDP abanies, dieven } zijn viezerikken …. b………s van Killer Bouterse.

  @ Koos ….. hoeft { zal het nooit accepteren } ook NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT een lintje te krijgen …. uit de bloeddorst
  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  JULLIE DOEN HET TOCH MET ELKAAR MAN GEEF TOE ,JE REAGEERT ALS DOOR EEN WESP GESTOKEN ONTMASKERDE BOELER.TYPISCHE REACTIE VAN BILMAATJES GHA GHAAAAA.


  Maak melding

 18. @Sabato Franse,…RAY,.EN COLLEGA INSECTEN,..JULLIE VALLEN ZELF OVER EEN JONG ONSCHULDIG MEISJE HEEN MET JULLIE SEXISTISCHE OPMERKINGEN,HEBBEN JULLIE GEEN KINDEREN ?..GEEN NORMEN EN WAARDEN ? NA BONG PRIET OENOE NOH?..SHAME ON YOU FLAPDROL RAY .EN COLLEGA PANNENKOEKEN,


  Maak melding

 19. @Damsco,

  Idioot dat je bent ,vraag het maar aan Dino bouterse als hij bij kennis is want amang bille paja kaba net als o.j.simpson.
  Collega simpson poep de hele dag in de gevangenis en hopelijk dinno ook klootzak.


  Maak melding

 20. Damsco@
  Damsco je hebt je shot weer gehaald, je bent weer zo nadrukkelijk aanwezig, of hebt je een supersnelle glasvezel verbinding met je oppergod Robg.
  Of is de maandeljjkse betaling weer binnen van bouta
  Suf
  Triest


  Maak melding

 21. @koos
  Klopt helemaal koos.
  Nisha Madaran en al de anderen die geen bloed aan hun handen hebben gehad, hadden deze besmette gedevalueerde onderscheiding moeten weigeren.
  Al haar successen heeft Madaran aan zichzelf te danken. Het is haar eigen talent en prestatie en dat is gebeurd zonder hulp van Bouterse en zijn meelopers. Ook Seedorf had dit vod moeten weigeren. Door deze erg doorzichtige acties hoopt Bouterse de bevolking zand in de ogen te strooien.
  Dit noemt men stroop smeren.
  Madaran en Seedorf geef die troep terug. De symbolische waarde van die dingen zijn besmeurd met bloed, leugens,volksverlakkerij,nepotisme,
  bedrog etc.
  Bouterse is zijn geweten aan het sussen . Zal je niet helpen ouwe boef. De hel wacht.


  Maak melding

 22. @damsco
  Ja hoor papie met een halve hersencel.
  Wij weten dat jij op de propaganda loonlijst van moordenaar, leugenaar, misleider, miskleun Bouterse staat.
  Ga maar door jonge. Het is vruchteloos wat je doet. Desie heeft al een reservering bij omoe satan. Met smart wacht die op DB


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.