Getuige tegen Meriba verdwijnt van de aardbodem

71

PARAMARIBO, 13 nov – Een man die moest getuigen tegen Romano Meriba lijkt van de aardbodem verdwenen. De man moest opkomen tijdens de recente zitting in de strafzaak tegen de van beroving verdachte pleegzoon van Desi Bouterse. Het vermoeden bestaat dat de getuige dood is.

Dit vermoeden is versterkt tijdens de zitting. De advocaat van Meriba, Raoul Lobo, meldde dat hij afzag van het horen van twee getuigen. De rechter reageerde geïrriteerd en vroeg of het niet eerder meegedeeld had kunnen worden. “Als ik het goed begrepen heb, heeft één van de getuigen het tijdige met het eeuwige verwisseld”, antwoordde Lobo toen. Geruchten over verdwijning van de getuige deden eerder al de ronde.

Volgens de Ware Tijd wordt een verband gelegd met een onbeheerd achtergelaten auto. Het voertuig is aangetroffen in het noorden van Paramaribo. De portieren stonden open en de sleutel zat nog in het contactslot. Buurtbewoners vonden het zaakje verdacht en meldden de politie. Agenten kwamen poolshoogte nemen en vertrokken zonder verdere actie. Pas ruim acht uur later werd het voertuig opgehaald.

Bekijk ook:

71 REACTIES

 1. Suriname is de ultieme bananen republiek
  waarbij bedreigingen en moorden de normaalste zaak van de wereld is. Zou me
  niet verbazen als Bouterse Sr hier iets mee te maken heeft. Het land is door en door verrot.


  Maak melding

 2. Bouta zal wel gezegd hebben: “zand erover”!!!!!!

  Henk Molenaar, jij bent zeker geen Belg, want die gaan intelligenter om met het vraagstuk Zwarte Piet, zij hebben tenminste door dat de karikaturale Zwarte Piet niet meer past in deze tijd en dat met een heel kleine aanpassing het Sinterklaasfeest een gezellig kinderfeest wordt voor iedereen. Dat moet toch zelfs jij, die vaker een klap van de molen heeft gehad, kunnen snappen?


  Maak melding

 3. Beste Franchepane,

  Er zijn maximaal 150 mensen in Nederland die Zwarte Piet willen verbieden en 17 miljoen die hem willen houden.

  Op Aruba werd gisteren ook Sinterklaas binnengehaald met een groep Zwarte Pieten en niemand die daar aanstoot aan nam.

  I rest my case


  Maak melding

 4. Deze permamente verdwijning van de getuige is een actie dat dringend nodig was in verband met de staatsveiligheid. Actie valt onder artikel 148 van de grondwet. Dus heeft Bouta extra ruimte om te handelen.
  En daarna is letterlijk en figuurlijk het zand er over.
  Gaat verder goed zo toch. We hebben een volkspresident, een goed werkend “list en bedrog’ systeem.
  De formele politieke tegenstanders zijn informeel (achter de gordijnen) de grootste vrienden.
  Het land is mooi verdeeld. Alles voorbij Commewijne en Zanderij is voor Brunswijk. Zolang hij Bouta laat meedelen gaat alles goed. De rest van het land is voor Bouta en tussen de linies zitten de hindoestanen die zich van alle kanten verrijken.
  Ik hoop dat onze volkspresident nog heel lang blijft leven zodat het land nog heel lang goed zal worden bestuurd.
  Want dat hebben we met z’n alleen toch wel mooi voor elkaar gekregen.


  Maak melding

 5. Forummers, reageerders, Odi odi.

  @JZwartmans (Jacko)!
  Fawaka mang.
  Dus hij is in ROOK opgegaan.
  Misschien via de SCHOORSTEEN van (henk molenaar2016)

  Getuige tegen Meriba verdwijnt van de aardbodem.

  Jammer dat er geen foto v/d auto bij het artikel is geplaatst.
  Er wordt een verband gelegd met de vondst van een voertuig, dat woensdag onbeheerd is aangetroffen aan de Sidoestraat, een zijstraat van Ringweg-Noord.

  Maar is deze getuige genaamd (Leroy D., alias Kuiken) daadwerkelijk van de aardbodem verdwenen?

  Misschien heeft hij contact opgenomen met Baas Waterval uit C a/d IJ.

  @JZwartmans (Jacko)!
  Maar het is de laatste tijd ook ‘schering en inslag’ in Blanda.


  Maak melding

 6. @ FER . E

  Fa wakka mang,

  Terechte opmerking van jou ; het is hier in Blanda ook wat je constateert, het ruimt lekker op mang.
  Fer ; look out brada, ga niet te veel hooi op je vork daar
  nemen. Inderdaad ook jij moet Baas W uit C a /d IJ eerst raadplegen, voordat iets belangrijk gaat ondernemen.
  Fatu ; Fer a tang so, stay cool and look out keep calm !!!!

  @ Koos.

  Het land is door en door verrot ; nee Koos, het land is goed,het bewind is klote, en de mensen die dat in stand houden !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Volgens mij heeft een andere getuige BELASTENDE VERKLARINGEN afgelegd tegen `BLOW MONEY FAST`Meriba.

  Deze Criminele pleegzoon moet voor enkele `DECADES` worden opgeborgen!!!


  Maak melding

 8. Errol S: Meriba sprak over sweet money de fu meki
  12 Nov, 22:03
  foto

  Errol S. (41) die samen met Romano Meriba, Ruben S. (40), en Anthony C. (55) verdacht wordt van het beroven van de ondernemer R.S. op 9 november vorig jaar, heeft op de rechtszitting verklaard dat Meriba erbij betrokken was. Meriba zou hem op die bewuste dag gesproken hebben en aangegeven hebben dat een ‘sweet money de fu meki’.

  Het voertuig waarin Anthony C., Melvin Tob en Siegmund Struiken zaten, werd door hem bestuurd. De instructies kwamen van Tob en Struiken. Errol S. was niet bekend met het plan. Hij leerde Meriba via Tob kennen. Op die bewuste dag werd hij door Meriba opgehaald. Ze gingen naar de woning van Struiken te Paramaribo- noord. Meriba hield hem voor dat er geld gemaakt zou worden, zonder dat er geweld aan te pas zou komen. Hij vermoedde dat de ondernemer een afspraak had hierover. Ze moesten uitkijken naar een zwarte auto van de benadeelde.
  Hij was ongewapend, maar Tob en Struiken hadden wapens bij zich. Later begreep hij dat er zelfs een handgranaat bij was. Aan de Twee Kinderenweg werd zonder geweld het geld van de ondernemer afgepakt. Hierna belde Struiken met Meriba. Ook zag hij Meriba in de buurt.

  Op een gegeven moment deed het voertuig waarin de verdachte en de andere zaten het niet meer. Errol S. vermoedt dat er opzet aanwezig was hierin. Toen hij uit wilde stappen, werd hij tegengehouden door de overigen. Daarna kreeg hij een schotverwonding aan zijn achterhoofd en viel bewusteloos neer. Tob die achter hem zat, werd dodelijk geraakt bij een beschieting met de politie aan de Bonistraat. Hij vermoedt dat hij door Tob is geraakt, omdat de politie voor hem was. Errol S. wordt bijgestaan door raadsman Oscar Koulen.


  Maak melding

 9. Molenaar, als zo weinig mensen met een waanidee rondlopen dat zwarte Piet aanstootgevend is, vraag ik me af of de hele Nederlandse bevolking van 17 miljoen uit gekken bestaat, om er, jaar in jaar uit, zoveel aandacht aan te besteden en zich in allerlei bochten te wringen om zwarte Piet te veranderen? Jij zegt zelf ‘I rest my case’, maar dat doe je niet, jij sleept bij een onderwerp dat over Meriba gaat, zwarte Piet er met de haren bij. Hoeveel ‘rest’ heb jij eigenlijk?


  Maak melding

 10. Ieder keer wordt Suriname een bananenrepubliek genoemd,waar zou dat eens opslaan .is het land zo slecht dat jullie toch elk jaar daar op vakantie zijn met? Corruptie is niet in Afrika,asia of Zuid,midden Amerika uitgevonden . Is in Europa geboren.
  Laten we eens praten over die liquidatie die in Nederland plaats vind en dat ze tot nu toe nooit iemand voor hebbn berecht .maak dat Nederland een jarikaba ? Denk ik niet .

  dus niet over Suriname praten terwijl je tuin vol zit met poep,afval,wraken en rioleringen die verstopt zijn ! Is omdat je het gewend bent vandaar dat je er niet over praat maar van andere zie ,en ruik je wel .


  Maak melding

 11. Vervloekt zijn alle moordenaars, maar meer nog allen die ,moordenaars aanbidden, vereren en de handen boven het hoofd houden en uit hun klauwen vreten. Vervloekt is ook het oerdom paars volk en alle misdadigers die paars vertegenwoordigen. Verder geestelijk en moreel verval zal de gehele samenleving teisteren. De paarse lijder gaat zijn oerdomme paarse zombies hierin voor. WO ka.


  Maak melding

 12. Vaker werd hij gewaarschuwd om niet met misdadigers te bemoeien of met hen bevriend te zijn.Vooral als deze uit het paarse nest afkomstig zijn. Hij wilde niet luisteren en is de ka geworden. Nu is hij ook slachtoffer. Oerdom tot op het bot zijn en blijven alle paarse aanhangers, het domste volk van de hele wereld.


  Maak melding

 13. Getuige verdwenen mag geen verrassing zijn of gaan we nu doen alsof de afgelopen 36 jaren niks negatiefs teweeg heeft gebracht. Van democratie en in dit specifiek geval rechtstaat is sinds toen geen sprake aangezien inbrekers en straatrovers moeten worden doodgeschoten maar als het gaat om zonen of dochters van de topcriminele politici/bestuurders dan is vrijspraak voor de hand liggend.
  Een ieder die ooit heeft samengewerkt met een moordenaar en drugsdealer is mede-aansprakelijk en medeplichtig aan het moreelverval tezamen met de financiele crisis die in 2010 gestalte heeft gekregen. Bijdragen of hulp in welke vorm danook leveren cq. geven lijkt menswaardig en sympathiek maar maakt de hulpbehoeftigen juist apatisch. Zij hebben bewust zelf gezorgd voor de precaire situatie van vandaag. Met een verrot bestuur aan de top is het dweilen met open kraan zoniet water naar zee dragen.


  Maak melding

 14. Yeah Right….die debiele hoerenzoon paraman moet hier meer van weten. Ligt natuurlijk nu te slapen is waarschijnlijk nu moe van het oprapen van gratis pepernoten van de grond bij de intocht van de goedheiligman


  Maak melding

 15. (Gibo)…..Je hebt gelijk het is geen bananenrepubliek maar een bakoverepubliek. Die liquidaties interesseert niemand laat ze elkaar maar opruimen. En su is poep,afval en verstopte rioleringen je bent in de war met Dubai


  Maak melding

 16. De moordenaars en de planners moeten opgepakt worden voor de moord en obstructie van de rechtzaak.De auto moet goed onderzocnt worden voor dna materiaal.Een volgende regering kan dan de vervolging doen.

  Het is inderdaad een mafia bende daar . Een getuige? Zand over hem. De bende moet voorgoed opgerold worden.


  Maak melding

 17. Nadat zijn naam genoemd werd in de samenleving, nam hij contact op met zijn raadslieden Raoul Lobo en Benito Pick. Hij meldde zich op 13 november vorig jaar aan bij de politie en werd toen in verzekering gesteld.

  Meriba had van anderen begrepen dat Errol S. hem bezwaard had

  Een vraag die opspeelt is:
  Werkt deze Meriba? Heeft hij inkomen om 2 bekende advocaten in te huren?
  Deze beide advocaten zijn niet de goedkoopste, ja zelfs duurder dan de dochter van de minister van Justitie.
  Waar haalt deze Meriba het geld vandaan? 8 telefoons heeft hij ter beschikking, weet je wat het kost om deze 8 telefoons te belasten met een abonnement? Ook al koop je een belkaart dan nog ben je honderden SRD’s kwijt per maand.
  En dan nog een auto’s en vrouwen met kinderen. Waar haalt deze 32 jarige al het geld zonder dat hij werk heeft noch een goede opleiding heeft?


  Maak melding

 18. Ik ben het helemaal eens..er vinden zat liquidaties in Nederland plaats.De onderwereld is in een flow en ruimt zichzelf op.Maar in Nederland is het wel niet zo dat een getuige spoorloos verdwijnt, omdat hij tegen de zoon van Rutte zou getuigen.Dit kan alleen in ons mooi Suriname…a kondre maffia jere💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣


  Maak melding

 19. Op de vlucht verdampt, of zoals Franchepane zegt zand erover. Ik heb gelezen (in De Ware Tijd) dat Kuiken een getuige is/was voor de zoon/pleegzoon van de MOORDENAAR en niet tegen die geweldige of moet ik zeggen geweldadige zoon/pleegzoon van de MOORDENAAR.


  Maak melding

 20. Geld is voor ddb en familie geen probleem. Coketransport of uit andere bronnen. Verkiezingscampagnes en gratis uitdelen van vreterij en zuipen komt uit staatskas evenals advocaatkosten voor de criminele zonen of reizen van sletterige dochters.
  Let wel: Wonny Boedhoe ex minister van financien moest aftreden omdat zij weigerde geld vrij te maken voor een privé-party in Miami voor de fistlady. Suriname heeft een SATAN die zich dmv FRAUDE pres noemt en toch zijn er “mensen” die dit onderkruipsel excellentie noemen. In de jaren 80 zijn er ook mensen verdwenen. Niemand die zich hier zorgen om heeft gemaakt laatstaan onderzoek instellen. Dit laatste gebeurd selectief omdat SATAN op alle posities paarse ratten heeft geplaatst en schijt heeft aan grondwet of welke wet danook.


  Maak melding

 21. Die man is gewoonweg vol gepompt met $$$$’s en is vertrokken naar Ghana of elders!!! en als er geen lijk is gevonden, kun je hem ook niet dood verklaren!!!!! zo simpel is het!! daar achter moet de grootste boef van SU zitten en het kan ook niet anders!!! Uit eindelijk gaat het om zijn pleegzoon!!!! Dus????


  Maak melding

 22. Forummers, reageerders, Odi odi.

  @Bigi Sma!
  Deze Meriba (pleegzoon van Bouta), heeft veel op z’n kerfstok.
  Je vraagt je af, waar deze crimineel het geld vandaan haalt.
  En hij is reeds jaren bezig met zijn criminele activiteiten in Su.

  Raadpleeg het volgende over deze gewapende overval met zijn foto in pak en ook de (videobeelden)

  De eerste als Bron: vlinderscrime.nl
  Romano Meriba is niet betrokken geweest bij de roofoverval van vandaag te Paramaribo Noord
  10 November 2015 Bron: vlinderscrime.

  De 2e van het KPS. via (YouTube)
  Update: Zware Criminelen aangehouden te Bonistraat (YouTube)

  En tot slot:
  Kan men zich het artikel van 30-12-2011 over dezelfde Romano Meriba nog herinneren?
  Dus hieruit blijkt, dat hij zich reeds jaren op het criminele pad had begeven.

  Granaatgooier krijgt gratie van Bouterse.
  Gepubliceerd op : 30 december 2011

  De man die in februari 2002 een granaat wierp in de tuin van de Nederlandse ambassadeur heeft na negen jaar gevangenisstraf gratie gekregen van president Desi Bouterse.
  Dat bevestigt Eugene van der San, directeur van Bouterses kabinet, tegenover De Ware Tijd.

  Opmerkelijk detail: de 27-jarige ex-gedetineerde, die niet alleen voor het werpen van de granaat een gevangenisstraf van vijftien jaar moest uitzitten, maar ook wegens doodslag op een Chinese winkelier, is Romano Meriba, een pleegzoon van president Bouterse.
  “Maar dat heeft niks met het besluit te maken.
  De gratie is verleend op basis van sterke, juridische argumenten.

  Al in 2005 tekende de man hoger beroep tegen het vonnis.
  Dat verzoek is binnen de redelijke termijn nooit afgehandeld, waardoor hij in aanmerking is gekomen voor een collectieve gratieverlening”, zegt Van der San.

  De Nederlandse ambassade wil tegenover De Wereldomroep niet reageren op het besluit van Bouterse.
  “Wij hebben dit, net als iedereen, donderdagochtend vernomen in de Surinaamse media.
  Verder geen commentaar”, meldt een woordvoerder.

  Gefronste wenkbrauwen:
  Uit verschillende hoeken klinkt intussen kritiek.
  Zo noemt oppositielid Chandrikapersad Santokhi (VHP), voormalig minister van Justitie en Politie, het ‘een beslissing die onder Venetiaan nooit zou zijn genomen’.
  “Personen die anderen van het leven hebben beroofd, verdienen geen gratie.”

  Enkele anonieme strafrechtadvocaten zeggen in De Ware Tijd dat de zaak ‘hun wenkbrauwen doet fronsen’.
  “Wij zouden wel eens willen weten op basis van welk voorbereidend werk de president die beslissing heeft genomen.

  De strafmaat is niet zomaar opgelegd, die kun je pas na zorgvuldige afweging opheffen.”
  Niet alleen in 2002 zijn Nederlandse diplomaten in Suriname het doelwit geweest van gewapend geweld.

  In januari 1999 werden enkele ruiten van de ambassade kapotgeschoten.
  Volgens de politie pleegde de schutter toen een ‘wanhoopsdaad’, omdat hem een visum was geweigerd.
  In november 1997 werden twee schoten gelost op alweer de residentie van de ambassadeur.
  In oktober 2001 werd de ambassade ontruimd na een telefonische bommelding.

  Bij de granaataanslag in 2002 vielen geen gewonden en was er enkel sprake van ‘geringe materiële schade’.
  De woning van de ambassadeur was doelwit voor Meriba omdat personeel van de Nederlandse ambassade een paar dagen eerder een andere roofoverval had kunnen verhinderen.

  Bouterses pleegzoon had het toen gemunt op de inzittenden van een personenauto die op de weg van Zanderij naar Paramaribo reed.
  Ambassadepersoneel dat toen per toeval achter de wagen van het bedoelde slachtoffer reed, kon de overval verhinderen.
  Om wraak te nemen werd een granaat in de tuin van de ambassadeur gegooid.


  Maak melding

 23. De moeder van Meriba heeft het voorbereidend werk gedaan, Bouterse hoefde slechts de kat in de boom te grijpen (grab the pussy in the tree), het addergebroed dat daaruit is voortgesproten, viel niet ver van de stam, waardoor dat gespuis vanzelfsprekend, altijd voor gratie in aanmerking zal komen.


  Maak melding

 24. Lekker makkelijk aangeven dat een getuige verdwenen is. Maak zijn of haar naam kenbaar zodat de gemeenschap eventueel ook een bijdrage kan leveren.
  Maarja nu is gissen om wie het gaat of als er uberhaupt werkelijk iemand aangemerkt is als te zijn getuige.vertel mij maar een story Lobo. Ik snap niet dat de Rechter dat niet gevraagd heeft of is dat niet in de media verschenen????


  Maak melding

 25. Land vol met hoeren. Zelfs kinderen die zwerven en prostituties van jonge leeftijd bestond voor 1980 niet.
  Illegale Brazilianen en meer van dat soort gespuis hebben vrijspel. Een failliet gemaakt land met criminelen als leiders. Op alle fronten is het een nationale paarse schijterij geworden. Reden waarom zij allemaal diep in de stront mogen zakken.


  Maak melding

 26. Neen Henk, afgezien van de Bounties (dat zijn zwarte mensen die van binnen wit zijn) zijn alle zwarten tegen zwarte Piet. Natuurlijk heb ik meegedaan met Sinterklaas en zwarte Piet voor lief genomen. Dit komt omdat ik het hartje van mijn kinderen niet wilde breken. Ik heb ze wel altijd verteld dat zij hun cadeautjes niet van de Sint en nog minder van die arme en berooide Piet kregen, maar van mama en papa en dat zal ik zeker met mijn kleinkinderen doen zodra ik die krijg.
  Ja, ik vind zwarte Piet een toonbeeld van subtiele discriminatie dat mijn carriére daaronder heeft geleden. Ik mocht als zwarte niet meer dan een knecht van de witte zijn., ondanks het feit dat ik veel meer wist dan mijn witte chef.


  Maak melding

 27. O ja, en met betrekking tot de getuige tegen Meriba? Dit was te verwachten omdat dit al vaker is voorgekomen in Su. Waarom zulke kroongetuigen geen (recht)bescherming krijgen moet je aan die van dijk-Silos vragen.


  Maak melding

 28. 750.000 us$ om de zware criminaliteit te bestrijden wat een lachertje. De zware misdaad bezit miljoenen en dan komt een Hoefdraad vertellen dat hij een aanzienlijk bedrag heeft gereserveerd voor de bestrijding van zware criminaliteit.
  Belachelijk zo een uitspraak dit bedrag is een druppel op een gloeiende plaat


  Maak melding

 29. Henk Molenaar of hoe je ook mag heten….achterlijke nazaat van een slavenmeester of opzichtertje….hou je verdraaide feiten voor jezelf ok
  En al wil aruba sinterklaas vieren…wij doen dat niet idioot
  Want je zit veilig achter je pc stoer te praten ,idioot dat je bent


  Maak melding

 30. John “Ja, ik vind zwarte Piet een toonbeeld van subtiele discriminatie dat mijn carriére daaronder heeft geleden. Ik mocht als zwarte niet meer dan een knecht van de witte zijn., ondanks het feit dat ik veel meer wist dan mijn witte chef.”
  ====

  Ik zeik in mijn broek van het lachen. Dus Zwarte Piet is verantwoordelijk voor het mislukken van je carriere?

  Dat bedoel ik nu met de eeuwige slachtofferrol. Het is altijd de schuld van de ‘witte man’.


  Maak melding

 31. Als kroongetuige in een zaak, tegen een aan paars gelieerde verdachte, krijg je in Suriname, wanneer Baas aan de macht is een speciale behandeling van de ministeries van Defensie en/of Justitie en Politie: je krijgt zoals het woord al zegt een kroon op je kop en een schietschijf op je rug, kroongetuigen worden daarom vaak, met Baas aan de macht, op de vlucht doodgeschoten, krijgen een zonnesteek, verdwijnen als sneeuw voor de zon of belanden in een doofpot. Het onderzoek stuit onvermijdelijk tegen een blinde muur of een amnestiewet en het is, wat Baas betreft; ‘zand erover’.

  De Paarse basi zal straks roepen: ‘DORA a TORI fu Meriba KEBA’,go rij nanga yu bigi gogo ini yu Prado en no bemoei Moro’


  Maak melding

 32. @datra of boenoemang

  Dank zij de slavenmeesters zitten wij goed hier of in de Amerika’s en als je denkt het niet goed te hebben lever je paspoort in en ga terug naar Afrika.


  Maak melding

 33. Henk met de bult (van de molenwiek weet je wel?), John zijn carrière is niet door Zwarte Piet verziekt, maar door discriminatie, net zo goed als de ondoordringbare ijzeren plaat voor je kop niet gekomen is door Sinterklaas, maar door de opvoeding die je thuis en op school (wegmoffelen slavernijverleden) hebt gekregen in Nederland, het is daarom best te begrijpen dat jij niet kan herkennen dat zwarte Piet discriminatie is en daarmee ben jij eigenlijk een zielig wit mannetje, net als Donald Trump, die met al zijn rijkdom en zijn presidentiële smoel, de mindere is van de armste Mexicaanse illegale landarbeider in Californië.


  Maak melding

 34. @2 Beste Forummers!!

  Die man is gewoonweg vol gepompt met $$$$’s en is vertrokken naar Ghana of elders!!! en als er geen lijk is gevonden, kun je hem ook niet dood verklaren!!!!! zo simpel is het!! daar achter moet de grootste boef van SU zitten en het kan ook niet anders!!! Uit eindelijk gaat het om zijn pleegzoon!!!! Dus????

  zondag 13 november 2016 om 23:32 uur.


  Maak melding

 35. VRIJSPRAAK VOOR DEZE GEWELDDADIGE MEERVOUDIGE DRAAIDEUR-CRIMINEEL ??????????

  De COVER-UP zal NIET LUKKEN, ER ZIJN NOG ENKELE
  DEMOCRATEN IN SRANANG !!

  LET OP DE ONHULLINGEN MET LINK NAAR EEN VAN DE ONWETTIGE PSEUDO-GEWAPENDE MACHTEN !!!

  PS : STOP DE VERNIETIGING VAN DE RECHTSSTAAT SRANANG !


  Maak melding

 36. net als die twee piloten met de helikopter hoor je verder niks meer nooit meer van de zaak..

  het zal wel met een sisser aflopen..

  maar als het de zoon van de moordenaar zou gaan,, dan was het hel gebroken op aarde suri ..

  vergis je niet, het kookt binnen de familie , niet wetende wat er zal gebeuren na 2020 of veel eerder..

  de spanning loopt steeds op..


  Maak melding

 37. Franchepanne : “” daarmee ben jij eigenlijk een zielig wit mannetje, net als Donald Trump, die met al zijn rijkdom en zijn presidentiële smoel, de mindere is van de armste Mexicaanse illegale landarbeider in Californië.”

  ===

  Donald en i are laughing all the way to the bank…


  Maak melding

 38. GILMORE, heeft Ons namens DESI al medegedeeld in de DNA dat Ons GELD en Ons GOUD, zijn VERDAMPT !

  Een getuige in een MAFFIA-strafzaak kan daar ook nog bij !

  GETUIGE IS VERDAMPT !!!!

  PS : DENG MANG TORPEDEER a Rechtsstaat FU A SRANANG PEOPLE !

  DORA heeft MEER GELD gehad voor aanpak van ZWARE CRIMINALITEIT, echter de partijgenoten die de Staatsveiligheid BEDREIGEN EN IN GEVAAR BRENGEN, worden NIET AANGEPAKT, TOCH !!!!!


  Maak melding

 39. (henk molenaar2016)…..Trump een zielig mannetje??? jij bent zeker de allerslimste hier op WTK. hij heeft gelijk mensen zonder papieren moeten terug naar land van herkomst. hoe zou jij het vinden als je op een dag thuis komt en de mensen die hier jouw het leven zuur maken op jouw bank te zien zitten met hun voeten op jouw tafel. zou jij ze dan een biertje aanbieden een bak pom voor hun bakken en voor ze gaan zorgen..hellooooo


  Maak melding

 40. Je praat poep vriend wat haal ie zwarte piet erbij ik haal Nl (goude eeuw)er toch ook niet bij waar Nl kapot heeft geroofd en gemoord sukel henk molenaar je bent zeker homo 😎


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.