Extra show van Clifton Braam in Rotterdam

5

Wegens grote belangstelling voor de show ‘De Eerste Keer’ van Clifton Braam, is er een extra voorstelling bijgeboekt op zondag 30 oktober in Theater Zuidplein te Rotterdam. Dit is dan ook de laatste voorstelling in zijn NL-tour, dus ook echt je allerlaatste kans om bij #DeEersteKeer te zijn!

In Suriname staat Braam steevast voor uitverkochte zalen en de afgelopen tijd was deze Suriheld, bekend van het cabarettrio ‘1 + 1= 3’ voor een korte solotour in Nederland. Zijn laatste show in deze reeks zou op zaterdagavond 29 oktober in Theater Zuidplein zijn, maar nu komt er een extra voorstelling op zondagmiddag 30 oktober om 14.15u erbij!

In zijn voorstelling bespreekt rasperformer Clifton zijn ‘eerste keren’ met jou. Iedereen herinnert zich wel zijn eerste keer spijbelen, antroewa eten, bita drinken, de eerste keer dat je pakslaag kreeg. Of de eerste keer dat je verliefd werd. Maar ook de eerste keer dat je hart werd gebroken. Schaterlach gegarandeerd! Kijk voor kaarten voor deze extra show ook hier.

5 REACTIES

 1. Clifton,
  Gelijk heb je man wat euro’s bijverdienen dan kan je straks een jaar van leven.
  Dus surineds massaal ernaar toe gaan.
  Heb begrepen dat er nog 82 kaartjes over zijn .
  Gisteren waren er nog 140 over.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.