Mannenkoor Maranatha naar Barcelona

14

Het Mannenkoor Maranatha bracht op woensdag 12 oktober een beleefdheidsbezoek aan de Cultuurdirekteur Stanley Sidoel, in het Craft gebouw van de Palmentuin. Het koor uit Suriname vertrekt binnenkort naar Spanje voor deelname aan een internationaal Korenfestival in Barcelona. Het Mannenkoor Maranatha is een van de oudste koren in Suriname en bestaat dit jaar 70 jaar.

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. @Rayt,
  Yu kaoso-grung-grung. Jij grijpt elk onderwerp aan om jouw stinkende gal te spugen. Vrouw, pleur toch gvd gauw op als je over bepaalde zaken geen weet hebt.
  Jouw eeuwigdurend- en negatief gezeik hier op dit forum wordt nou behoorlijk eentonig en biedt in geen enkel opzicht enige toegevoegde waarde.
  Evenals de president zijn we jou liever kwijt dan rijk. Jo negatieveling, azijnzeikster en ongelukkige ellendeling. Sla de hand aan jezelf; dat is de enige oplossing voor kneuzen zoals jij.


  Maak melding

 2. Neks no fout, dat dit koor naar Barcelona gaat.
  Mooi uitstapje en een prima gelegenheid om de Surinaamse koorzang onder de aandacht van de Spanjaarden en daarmee ook andere Europeanen te brengen.


  Maak melding

 3. @ Sjang paul en rayt
  Van jullie ndp ezels is berucht dat jullie alleen kunnen reageren op berichten waarbij Suriname geen voordeel heeft. Ndp ezels durf te reageren op berichten waar je kan lezen dat je maar liever niet ziek wordt.Welke voordelen zal maranatha voor Suriname boeken.integendeel gaan onze centen eraan want de kosten gaat maranatha niet zelf dekken.Overigens weet ik niet waarom jullie van kleur veranderen zo van paars naar rood als ik vraag wat ze daar ten gehore gaan brengen.Als ze daar gaan om Suriname te vertegenwoordigen heb ik alle recht te weten wat ze daar gaan doenen en of het voordelen voor ons heeft!
  Ik denk niet dat jullie kennus van zaken hebben.Kritisch zijn is ook vereist en daar hebben jullie geen kaas van gegeten,ndp ezels!


  Maak melding

 4. @Cochise
  Ja ja mooi uitstapje en ondertussen mogen patienten verder gaan met hun lijden.Wat een contrast ene groep gaat naar barcelona voor het hebben van een relaxed uitje en de andere groep…ik bid voor ze


  Maak melding

 5. Vorige week zaterdag 8 oktober 2016 is een bericht geplaatst met als titel:

  The Juniors uit Suriname nog steeds populair.
  Deze Surinaamse muziek formatie gaat voor een trip naar Spanje n.l Lloret de Mar. Of ze daar ook gaan optreden is mij niet duidelijk geworden.

  Bepaalde reacties waren ook negatief, maar toen hadden de personen die nu op reactie van Ray hun misnoegen uiten, stijve vingers, want ze reageerden niet.
  In Suriname is alles wat de creolen en boslandcreolen doen Surinaams, wat de andere Surinamers doen in positieve zin
  wordt af geserveerd als zijnde niet Surinaams.
  Dat laten de creolen en boslandcreolen ook duidelijk blijken in hun reacties.
  Toch hebben Surinamers de euvele moed om te beweren dat Surinamers geen racisten zijn.


  Maak melding

 6. @L. Koek

  Wat heb jij eigenlijk ooit bereikt in je zielige leventje dat je totaal onschuldige mensen die op eigen kracht iets doen af loopt te zeiken op een forum. En dan doet onder een lullig anoniem naampje. Triester kan het niet worden. Kun je niet gewoon spontaan overlijden ofzo? Denk niet dat iemand je hier mist.


  Maak melding

 7. L. Koek
  Wie heeft dat ooit verzonnen? Dat volwassen mannen in een soort brulstem gelijke tred proberen te houden? Moet een blanke zijn geweest.

  Ook hebben de blanken ervoor gezorgd dat de Surinamers kleren dragen. Ze plegen een moord voor een Armani


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.