DJ Willy krijgt Life Time Achievement Award

8

Begin deze maand heeft de bekende Surinaamse Disc-Jockey ‘Willy’ een Life Time Achievement Award gekregen tijdens het Berlin Salsa Congress. De onderscheiding is een bekroning voor de meer dan 30 jaar verdienste als DJ. Willy, wiens echte naam Humphrey Willemzorg is, was in de jaren ’80 en ’90 een begrip in Suriname.

Hij begon zijn carrière als DJ in 1980 in Paramaribo op een verjaardagsfeestje van een goede vriendin. Kort daarop werd hij gevraagd voor allerlei feesten en kreeg ook een vaste plek in Touché, jarenlang de populairste discotheek in Suriname. Hij draaide toen van alles en begon zich nadat hij zich in 1992 in Nederland vestigde, te specialiseren in Salsa muziek.

Als DJ heeft hij op grote salsaconcerten en internationale salsacongressen over de gehele wereld gedraaid. DJ Willy is nog dagelijks actief en één van de meest gevraagde Salsa DJ’s in Nederland.(Via Latin Magazine)

willy2

Bekijk ook:

8 REACTIES

  1. Willy..van harte gefeliciteerd..Je hebt het verdiend..Wij kennen elkaar persoonlijk..maar om privacy redenen zal ik niet schrijven wie ik ben.


    Maak melding

  2. He mati congrats. Je blijft mij no1 salsa dj. Tot gauw ergens op een party.
    Brasa en bosie. Van Leon en offcourse Karolina. Eeeeuuuhhhj


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.