Knoflooksaus houdt social media in Suriname bezig

51

PARAMARIBO, 10 okt – Temidden van alle ellende met betrekking tot de economische situatie lijkt Suriname momenteel in de ban van ‘Knoflooksaus’. Althans, op social media. Aanleiding is een Facebook filmpje van fotograaf George Cheng waarin hij helemaal over de rooie gaat als hij geen knoflooksaus krijgt bij zijn net gekochte broodje shoarma. Cheng, ook wel bekend als ‘Bombelman’, plaatste het filmpje gisteravond op Facebook en binnen 24 uur was op diverse plekken op Facebook, Instagram en andere social media de hashtag #knoflooksaus ‘trending’. Er is zelfs een lied over gemaakt!

In onderstaand filmpje is te zien dat Bombelman al filmend zijn beklag doet bij de medewerkers van het pompstation waar hij zijn broodjes shoarma haalde. Cheng was zo boos dat hij ook nog krachttermen gebruikte om zijn betoog te ondersteunen:

In een ander filmpje, gemaakt door de bewakingscamera van het pompstation, is te zien dat Cheng loopt te filmen in het pompstation. Op het moment dat een medewerker hem ook begint te filmen loopt hij naar haar toe en gritst haar telefoon hardhandig uit haar handen. Vrijwel direct daarna krijgt hij een klap van de medewerkster:


De mannen van Sranan Poku waren er snel bij en publiceerden dit nummer over….ja, #knoflooksaus:

Uiteraard volgde en reeks aan grappig bedoelde plaatjes over dit incident:

knof1

knof2

knof3

knof4

suis

Bekijk ook:


51 REACTIES

 1. Die George Cheng staat daar als een wijf te gillen. Dan kun je nog zo je gelijk hebben maar dit ziet er toch niet uit. Wat een drama queen zeg. Bovendien vraag ik mij af wat voor eisen je moet stellen aan voer van een tankstation. Ga dan naar een shoarmazaak.


  Maak melding

 2. Neem deze jongeman niet kwalijk.
  Zijn de manieren die hij van huisuit meegekregen heeft.Denk aan Bigi sma en Emerald die dezelfde opvoeding aan hun kinderen hebben gegeven.
  Sari Tori


  Maak melding

 3. Men Cheng jr. heeft als “bekende” Suri wel op een zeer ongepaste wijze zijn ongenoegen geuit over het NIET krijgen van knoflooksaus.

  Hij maakt wel een punt als het gaat om goede service en/of klantvriendelijkheid, dat is mijlenver te vinden bij veel Surinaamse zaken. Als hij op een beschaafde manier had gereageerd denk ik wel dat ze tot een oplossing waren gekomen.

  Zo tekeer gaan was gewoon onnodig


  Maak melding

 4. Het kan zijn dat een werknemer m/v van de ondernemer Bombelman niet goed heeft behandeld, maar Bombarderenman is niet goed met zijn klacht t.a.v. de de werkne(e)m(st)er/s van de ondernemer omgegaan. Te veel bombel van Bombelmanneke.

  Ook gaat m.i. Bombelman heel ver om opname te maken en dit op Facebook te plaatsen. Hierdoor doet hij zijn zaak niet goed aan.

  Bombelman kan alsnog met de ondernemer gaan praten en een middenweg te zoeken. Praten helpt altijd, i.p.v. uitschelden! Hoop!

  Sari (his)Tori

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Bombelman


  Maak melding

 5. Typisch Surinaams…schreeuwen, bleren, onbeschoft gedrag en geen enkel fatsoensnormen en waarden besef. Zo kent de wereld Suriname. Deze lul heet Cheng, maar hij kan net zo goed, RobG, Damsco of Rampie heten, daar zit geen enkel verschil tussen.


  Maak melding

 6. @vrouw
  En nu ?
  Gaat apintie radio en tv hem ontslaan of schorsen. George Cheng is een prominent en bekend lid van het apintie team. Dit is geen goede reclame voor apintie. George Cheng is een nogal verwend ventje en stom bezig.
  Hij heeft ook een website waar nogal blote meisjes op worden getoond.
  Dat apintie dit toestaat. George denkt nu alles te mogen doen.

  Sarie torie


  Maak melding

 7. Het is schering en inslag bij GO2 daar. Stijf als harken als het gaat om de klant tevreden te stellen. Het kost ze neks, NIETZZZ, om die saus te zetten, of om caramel ipv chocolate stroop te geven op je chiller, etc. Recept is al shitty met mayo, ketsup en PINDAsambil. Dan als je het anders wilt, stuurt bangr personeel je naar een manager die ALTIJD zegt nee kan niet.. is ons shitty recept


  Maak melding

 8. Het is schering en inslag bij GO2 daar. Stijf als harken als het gaat om de klant tevreden te stellen. Het kost ze neks, NIETZZZ, om die saus te zetten, of om caramel ipv chocolate stroop te geven op je chiller, etc. Recept is al shitty met mayo, ketsup en PINDAsambil. Dan als je het anders wilt, stuurt het bange personeel je naar een manager die ALTIJD zegt “nee kan niet.. is ons shitty recept”


  Maak melding

 9. Jammer jammer jammer aan de ene kant begrijp ik dhr Cheng, klantvriendelijke neemt niets van je weg.De klant is en blijft koning.Mijn mening is dan ook dat personeel waar dan ook van suriname, hier op getraind moet worden, want gebrek aan klantvriendelijk zijn is ver te zoeken .


  Maak melding

 10. @Peggy

  Probleem is dat mensen bang zijn hun baantje te verliezen en dus 0,0 verantwoordelijkheid durven te nemen. Zeker in deze tijd. Je krijgt dus niets gedaan. Stel deze manager had direct gezegd de broodjes om te ruilen voor broodjes met knoflooksaus. Zou ze dan aan het eind van de dag niet op haar lazer krijgen van haar baas? Die manager denkt dus helemaal niet aan klantvriendelijkheid. Die denkt aan haar baan en haar kinderen die ze elke dag moet voeden. En meneer Cheng weet donders goed hoe dat werkt in Suriname dus hij moet z’n toon matigen en anders in gesprek gaan bij de grote baas van Gow2.


  Maak melding

 11. T hele apintie groep met bombelman derbij zijn politiek gelieeerd , 1 van die journalisten van apintie die door dit regering tedoen in aanmerking is gekomen voor een huis op projekt Richelieu heeft/wil niets temaken hebben met t waterproblematiek in t projekt .Deze bombelman en zijn apintie groep gaat alleen op sensatie uit en men voel niet voor de gemeenschap. We dedeh in a projekt om a watra da amang e sjing foe mik wang nieuws .


  Maak melding

 12. Is dat de man van Radio Apinti en tevens Fotograaf.Slechte naam als medewerker van Radio Apinti. Wie denkt hij is om een broodjes zaak in Paramaribo op Social Media voor schut te zetten. Fout fout fout !!!!


  Maak melding

 13. Geef een reactie!
  Is dit echt ‘nieuwswaardig’?

  I.v.m. daling van de ‘koers’, is ‘pindasaus’ thans goedkoper geworden in Su.
  Hiervoor heb je geen enkel sociaal-media nodig.


  Maak melding

 14. Bombelman, what is the name of the drug you used?!?!

  Stop popping molly’s nigga!

  Wat kost een koulo flesje knoflook saus?!
  Die sma had je niet maar 1 baks moeten geven.

  Security had je mars moeten aftakelen en om je bek dicht te houden voor de politie een fucking flesje knoflook saus up yo ass doen!!

  #SURINAMEKIJKTOPNAARFLIKKERS


  Maak melding

 15. George Cheng (Bombelman), wordt thans gesteund door
  wij zijn Moe onderleiding van Curtis Hofwijks.

  Dus krijgt hij straks meer ‘Knoflooksaus’ in zijn M…….!!!!


  Maak melding

 16. Overigens is het merendeel van reacties op social media over het gedrag van Cheng, die zich op overdreven wijze druk maakt over een sausje, negatief in zijn richting…

  Onderstaande bedreigende en ongenuanceerde domme opmerkingen van ‘Bombelman’ – die ‘aangifte-waardig’ zijn – door hem geplaatst op zijn Facebookpagina typeren zijn gedrag:

  ‘(…) Deze mensen die weigeren om Knoflooksaus op Shoarma te verkopen moeten worden opgehangen of levend worden verbrand. De mensheid is beter zonder hun. (…)’


  Maak melding

 17. Wat een kneus is die Bombelman. Hij lokt het uit en die griet mept hem gewoon in zijn gezicht. Zeer terecht. Heeft geen normen en waarden en dat is waar het vaak mis gaat in SU.
  Dit soort mensen maken het land kapot en doen alleen maar zielig om een beetje knoflooksaus. Daarnaast zeikt hij die vrouw af vanwege haar omvang. Heb foto’s gezien van de beste heer en hij ziet er ook niet echt getraind uit. Teveel shoarma..


  Maak melding

 18. Er staat nergens dat jij als klant niet mag filmen! Het moet ophouden met dit soort Judeska en onbeschofte gedrag!
  De klant staat boven. Zij moet beter getraind worden in haar job. Slechte voorbeeld van de manager. Als manager van een zaak treedt jij niet zo op. Partijdig. Heel zielig.Van welk concept is Go2??? Komt nergens op de wereld voor?? Allemaal geld verdienerij en massa productie! De klant krijgt niks waard voor zijn broodje.


  Maak melding

 19. @Ray

  Wie staat er met overslaande stem te gillen als een speenvarken omdat een medewerker per ongeluk de verkeerde saus op z’n broodje heeft gezet. Hou toch op zeg. Lijkt wel een valse nicht die bombelman.


  Maak melding

 20. @ray

  [Er staat nergens dat jij als klant niet mag filmen!]

  Het is geen openbare ruimte dus je mag er inderdaad niet filmen zonder toestemming van de eigenaar.


  Maak melding

 21. haha namn ganon pa ha kahit na pa ha bakin namn ha iikw pa hahaha namn ha unga po ha namn ha bakin namn haha naga sana ha bakin namn ha ha baka namn haha weren namn ha ok namn ha iikaw pa ha naga sayo ha bakin namn ha haha ano naga sayo ha bakin namn ha oo namn ha unga po ah naga sayo ha bakin namn ha oo naga para haha bakin namn ha mahal ko kayo ha namn haha naga sabi haha namn haha oo namn ha sulin namn haha namn haha naga opo namn ha bakin namn asawa ko namn po haha namn ha dj po haha namn ha baki namn ha oo namn ha sige baka namn ha uuwi naga ako baka namn ha oo namn haha kaso namn ha oo namn haha bakin namn ha iikaw pa ha baka namn oo namn haha ok .. namn haha unga po haha ako kasi namn haha bababae jan haha namn ha bakin namn haha bakin namn ha baka namn ha oo namn ha
  sana haha bake namn yun haha namn ha ah ok namn ha haha malamn mo haha haha sana haha bakin namn ha kaso we namn ha daan mo ha bakin namn haha oo namn ha ha baie namn ha umiyak ako naga sayo ha namn ha ayaw mo ko ha namn haha namn ha bakin namn oo namn ha uuwe sayo haha bakin namn ha ha bakin namn ha unga kung pa a bakin namn ha haha baka namn ha puta han haha bakin namn ha nsana haha oo namn ha iikaw pa ha marila po haha naga po oo namn ha sana haha ok namn ha sure namn ha bakin namn ha gus namn ha naga sayo ha bakin namn ha oo namn haha naga unga para sayo gata to haha bakin namn ha oo namn ha sige namn ha ok haha naga bakin namn ha ok namn ha sana ha ha bakin namn ha oo namn sa baka namn ha bakin namn ha oo namn ha sa hababuhay namn ha bakin namn haha naga kaso namn haha namn yes namn haha namn ha oo namn haha sana ok kayo haha namn.. haha namn ha we are men to see haha namn ha ok namn ha iikaw pa haha marami salamn po mahal kita love you to ha namn haha bakin namn ha baka namn haha oo namn ha sana ok namn hahahaha…… namn yes namn ha bakin namn ha iikaw 20 po ako sa malake hata ako ha namn haha namn ha bakin namn haha namn ha ok namn ha sana oo namn ha hahaha…. namn ha iikaw pa puta ka samin namn ha iinom kami sabado ha namn ha baka namn hehe .. namn bago bata salahan haha namn ha bakin namn ha gus namn haha namn ha ok namn sige haha sana ha yun haha namn ha bakin namn ha iikaw pa haha namn ha walag kaba sakin haha namn ha wala ako sabahay namin haha namn ha sana haha sen mo haha pasok ako haha namn ha sana haha namn haha ok namn lupus sana namn ha haha namn ha iikaw pa ha namn hahaha ….. namn nha oo namn ha sana he namn ha he namn iikaw pa ako naga .. sana ok na puso mo ha gen are wesi mo ha hevren mo hehe namn haha.. gus to sory po ha akin mudo ha sana gwn me ha wan me ha namn ha ako sige basta puta ako davao ha good pls po ha ha ako misan kung leme see to ha ako ha bakin namn ha yes po ha baka lang po he ok hevren po ha ako iiba sayo ha ako kuya car mo ha naga talaga po ha namn ha haha uuwi ako jan ha namn ha pasko namn ha iikaw ninog ko ha naman haha haha bakin namn ha baka namn ha iikaw pa ha namn ha kasi namn ha heren me haha namn ha …. welcome po ako jan haha namn ha pareheo namn ha ah namn haha namn bakin namn ha oo namn ….. haha namn ha iikaw pa ha namn haha ko namn ha iikae tex mo ko mahal hehe namn ha we namn ha baka namn ha iikaw pa haha amn ha maya lang po ha bakin namn ha haha namn ha bakin namn ha wewe………. namn ha ha jun 15 namn puta ako jan sa plaza po malayo ako puta haha…. bakin namn ha he namn ha bakin namn kamusta kana dj umawin kana tito haha namn ha oo namn ha bakin namn hahahahahaha…… he namn bakin namn ha sana ok namn ha hahaha bukas pa ako jan haha umiwas ka po ha hahahahaha….. namn ha ok namn ha baka namn waka na misan ako ha haha namn pils namn ha ok namn ha bakin namn haha namn ha we namn ha haha namn opo sige namn ha unga po ha naga iiba mo ako haha namn haha bakin namn ha thake you po sa iiba sayo haha namn haha oo namn iikaw pa ha pus ako ha namn ha iikaw pa ha namn ha sana umalis kagan mo haha namn ha we namn po ha bakin namn haha naga opo namn ha sana ok cahat kita mahal ko haha namn he namn ha oo namn haha bakin namn he namn ha bakin namn ha iikaw pa πŸ˜€ namis kung sayo haha namn haha namn iikaw pa ha bakin lang po haha namn ha iikaw pa ha namn ha san opo namn ha unga haha namn ha iike pa ha namn ha hahahahahaha… namn ha iikaw pa ha oo namn ha bakin namn ha ok naga kami haha sana po ha bakin namn ha were namn ha haha namn haha ok namn sana haha namn ha bakin namn gus namn ha iikaw hehe.. namn ha bakin namn ha bakin namn ha iikaw pa ha bakin namn haha wan me to ha bakin namn haha baka namn ha kaso namn haha namn ha uuwi na ako sana haha namn haha namn haha bakin namn ha oo namn salahan po ha bakin namn ha oo haha namn ha oo namn ha sige logot po ako namn ha hahaha may namn ha bakin namn ha iikaw pa see po ha bakin namn po hehe namn po ha oo namn sino kasama mo ha tex po ako sayo cp mo ha oo namn ha palis naga ako misan ako sayo ha basta unga ako bakin namn po haha .. ok namn oo namn po ha bkin namn lngn ka unga ako ha namn po ha sana ako he bakin naga ganon haha namn ha bakin namn yes po πŸ˜€


  Maak melding

 22. haha namn ha bakin namn ha iikw pa ha baka namn ha oo namn ha sige namn ha naga sayo iiba haha namn ha oo namn ha bakin namn ha iikay po taon ako haha namn ha πŸ˜€


  Maak melding

 23. umiwas ka namn ha bakin namn ha oo namn ha iikaw ok namn ha oo namn ha saan tayo haha namn ha oo namn ha ok naga po ha bakin namn haha naga sana po ha oo uman me haha namn sana haha namn walag po ha baka namn haha iispin mo ha hehe ….. iibagan mo ako ha salahan po ha bakin namn ha oo namn ha πŸ˜€


  Maak melding

 24. uy namn ha bakin namn ha iikaw ok namn ha sige namn ha alwas mo namn ha haha baka πŸ˜€ namn ah oo namn ha ^_^ namn ha oo namn ha ..


  Maak melding

 25. logot ako behe namn ha oo namn ha iikaw pa haha namn ha bakin naga sayo ha oo namn kasi namn haha namn ha oo naga opo namn ha iikaw naga mahal na mahal kita … promise po ha namn ako haha baye na me haha oo namn ha bakin namn ha oo namn sige namn ha oo namn haha ok sana uwi kana po ha haha baka namn namis kanamin car po haha namn ha hehe namn ha sana ok namn ha unga po ha bakin haha namn ok namn hehehehehehehehehe….. oo namn haha bakin thaks po ha namn haha bakin namn ha ok nam haha baka πŸ˜€ namn haha oo sige baye ……


  Maak melding

 26. Cheng yu’m sjing. Ga je diep schamen.
  Jammer voor die Chinese naam.
  ‘Bombelmang’ is toepasselijker.
  Het moet niet gekker worden in het land; zelf 5e rangs fotografen gaan zich als godheid wanen tegenover hun landgenoten.
  De hele consternatie lijkt me er 1 van een vooropgezet plan.


  Maak melding

 27. @mark,
  Jouw onzin lees ik niet .
  En die van dj mahal ook niet.
  Veel geschreven maar koeterwaals.
  @Salamander,
  Ben jij de zoon van Paraman.
  Heb begrepen dat hij een relatie had met je moeder.
  De relatie heeft 2 jaar geduurd omdat hij je moeder betrapte met een andere man.
  Dank zei Paraman heb je nu een toekomst in Nederland.
  Sari Torie
  Als iemand knoflook saus wil dan moet je geen brood bij de benzine pomp halen.
  Dan ga je naar een shoarma zaak maar dan betaal je wat meer.
  Viespeuken als Salamander weten het.
  Deze Salamander of strontvkiegsrtontvlieg is een voorbeeld van.


  Maak melding

 28. Bombelman heeft z’n naam gewijzigd in Knoflookman of de (door een vrouw) Gebombelde man !

  Wat een vertoning was dat ! Ik vond die klap van de dame terecht want de man die werd ‘gebombeld’, had totaal geen recht om dat mens haar toestel af te pakken.

  Ik denk dat Apintie moet kappen met dit soort gangsters anders is het einde zoek in het land !

  Curtis Hofwijks heeft onlangs ook een telefoon van iemand laten afpakken en foto’s laten wissen van een toestel die helemaal niet zijn bezit is !


  Maak melding

 29. WKN dit kan niet.
  dus die burleson mag wel onzin uitkraaien en ik mag niet reageren.
  Dat is niet eerlijk, zo zijn we niet getrouwd mang!

  Nou het blijft typical ndp trash.


  Maak melding

 30. Geef een reactie op bovengenoemd artikel.

  Nogmaals het volgende op dinsdag 11-10-2016.
  Waarom wordt die rommel van @dj_mahal@yahoo.com.ph, nog steeds niet verwijderd op (wkn)?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.