Nieuw ontwerp T-shirt Stichting Dierenbescherming Suriname

7

Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) en Readytex N.V. lanceren op zondag 9 oktober, in verband met Werelddierendag van 4 oktober, weer een heel bijzonder nieuw ontwerp van het DBS T-shirt. Het is inmiddels het achtste in de reeks van leuke T- shirts waar DBS en Readytex in december 2013 mee startten.

Kinderen zijn dol op dieren en daarom zijn het voor deze Werelddierendag editie ook kinderen geweest die de kunstwerkjes voor op het nieuwe T-shirt hebben gecreëerd. Tijdens een vakantieworkshop bij Kindermuseum Villa Zapakara hebben acht enthousiaste jonge participanten tekeningen gemaakt van hun leukste huisdier. En het resultaat mocht er wezen! De prachtige tekeningen zijn allemaal samengebracht in een heel speciaal ‘best friends forever’ ontwerp. De kids hebben hun aandeel geleverd en nu is het aan u, om door middel van uw aankoop van dit nieuwe T-shirt, het goede werk van de DBS te ondersteunen.

Het wordt ook voor de DBS financieel steeds moeilijker de zorg van de dieren in het asiel te kunnen dragen, dus uw steun is nu meer dan ooit van groot belang. Goede voeding, medische zorg en een gezonde leefomgeving kosten veel geld en de opbrengsten van de fundraisingsactiviteiten, alsook die van 9 oktober aanstaande, zijn voor de Stichting een belangrijke bron van inkomsten. We maken er op zondag 9 oktober dan ook weer een gezellige dierendag van en hopen met uw hulp, onze fundraisingspot flink te kunnen aanvullen. Behalve het bijzondere ‘best friends forever’ T-shirt bent u er ook terecht voor heerlijke lekkernijen en tal van andere leuke spulletjes. Uiteraard kunt u op deze dag ook uw nieuwe ‘best friend’ uit het asiel adopteren. De DBS en alle huidige en toekomstige viervoetige inwoners van het dierenasiel rekenen op uw steun!

Wij vieren Werelddierendag op 9 oktober in het dierenasiel tegenover de Paramaribo Zoo van 9:00 tot 14:00 uur. Daarna zijn de T-shirts vanaf dinsdag 11 oktober tevens te verkrijgen bij Readytex aan de Maagdenstraat 44-48.

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. Misschien heeft het wel geholpen dat ik diverse malen mijn mening heb gegeven dat Suriname alleen wordt uitgedragen door de creoolse en marron bevolking op foto’s te plaatsen.
  De laatste keer dat ik weer mijn mening had gegeven was op de Surinaamse vlag die alleen maar door kinderen uit twee etniciteiten werd gedragen.

  Eindelijk ben ik een keer tevreden dat op een t-shirt de diversiteit in Suriname wordt afgebeeld door kinderen uit een paar etniciteiten. Het zou nog fraaier zijn om de diversiteit breder uit te dragen.
  Het is te hopen dat dit voorbeeld meer vervolg zal krijgen.


  Maak melding

 2. De Boeven hebben de broden van de kids afgepakt en hardhandig ook nog!! Nu is de tijd, dat de kinderen de grootste boef met z’n allen pakken en de dieren in de dierentuin mee verwennen. De dieren hebben tenminste 1 dag als hun dag kunnen vieren n.l. de dierendag!!! vergeet de kroks en de tijgers niet aub!!!

  @@ Jiyani!! En jawel hoor Jiyani, de kinderen zijn inderdaad stuk voor stuk parels!! De boef mag gaan dromen!! die komt niet eens in de buurt!!!! die kikker!!!


  Maak melding

 3. @ Yiayani.

  Ik heb het niet over de kinderen ; ze gaan T.shirt dragen met de opdruk van dieren. Hyena is de baas, wolf is Bessie turf etc etc. soso fatu dja mang. Brunsie als Gorrila Chan als olifant Somo als Baviaan !!!!

  Jacko


  Maak melding

 4. Er is een nog mooiere T shirt. Helemaal paars en in het midden een rechthoek met zwarte letters: NDP.
  NATIONALE DIEREN PARTIJ.
  Wijlen George Orwell heeft de avonturen van deze Dieren Partijleden al in 1945 beschreven.
  Jeugd van Suriname ga het lezen. Er in online een PDF versie hiervan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.