‘One Stop Shop’ bij ’s Lands Hospitaal Suriname

12

De minister van Volksgezondheid, Patrick Pengel(l), Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling(m) en Imro Edams(r), bondsvoorzitter van het ’s Lands Hospitaal in Suriname, maandag bij de officiële ingebruikname van een nieuwe ‘One Stop Shop’. Zowel personeel als ‘buitenstaanders’ kunnen er terecht voor een broodje, lunch en andere basisbehoeften. De bond wil de kantine inzetten om inkomsten te verwerven die vervolgens ook kunnen worden ingezet bij de behartiging van de belangen van de leden.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Iedereen die de ziekenhuizen bezoeken zijn blut. Lekker belangrijk dus !
  Patiënten als drijfveren om ziekenhuizen te spekken ??? Terwijl ze denken eerst een lijken kist te bestellen…so so lafu.


  Maak melding

 2. Wat in het artikel niet staat is dat er ook de Surinaamse spermabank daar komt. Die 2 ministers zijn donor, want voor een gratis broodje pom zouden ze niet komen.


  Maak melding

 3. Is het nou ‘slands Hospitaal of ‘slands Supermarkt/snackhuisje?!
  Hebben ze ook HAPPY HOUR daar?
  En de lebas,bakroes en andere gefrustreerde en blije zielen die nog rondspoken daar zijn die ook welkom om inkopen te doen?!


  Maak melding

 4. “bondsvoorzitter van het ’s Lands Hospitaal in Suriname”
  Wat is dit voor een bond? bond van patiënten? Hoeveel leden kent deze bond en wat doen zij?
  Zoals ik al eerder heb geschreven, onder andere toen Dodson zijn portefeuille aanbood, een paar ministeries kunnen worden samengevoegd. Dit scheelt bakken met geld en kan aan zorg worden besteed. Deze ministers, twee nog wel hebben het zo te zien vreselijk druk.
  Hopelijk wordt de kleine man, die voor de deur zijn waren aanbied, niet gesommeerd te verdwijnen, zodat de bondsvoorzitter zijn broodjes kan verkopen.
  Su; twee stappen achteruit en nul vooruit


  Maak melding

 5. Nu zal Pengel hopen dat iedereen ziek wordt en opgenomen wordt in het ‘slands Hospitaal als patient.Dan pas gaat zijn winkeltje draaien ja toch,want geen patient wil zeggen een lege hospitaal met 0 koopkracht!
  Eerder rade hij aan om niet ziek te worden en nu……


  Maak melding

 6. Ik heb veel jaren in S’Landshospitaal gewerkt, vind het een super idee.Het draagt bij tot het verhogen van de werksfeer van de medewerkers.Hoop dat de winst ook wordt aangewend tot een betere sfeer..Moet alleen niet in een bodemloze vat verdwijnen wat zo vaak het geval is.Een kantine heeft het hospitaal nooit gehad,met de pauze gingen veel buiten de poort eten kopen. Met het gevolg dat het pauzeren vaak wat langer duurde.Goed initiatief!!


  Maak melding

 7. Ja he dan heb je enkelen die denken dat je miljoenen aan winsten gaat maken met het verkopen van belegde broodjes.Een ziekenhuis die een kantine krijgt haalt het wereldnieuws,zeker DE ontdekking van 2016.
  Maar goed Pengel en de ndp zijn tevreden .Ze hebben hun winsten al geteld,.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.