Comedy programma FATU begint aan 11e seizoen

1

Op zondagmiddag 25 september begint FATU aan haar 11e seizoen! FATU is het stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater. Al meer dan tien jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians. Eén podium – drie comedians – die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen.

Op deze eerste editie van het nieuwe seizoen ontvangt FATU niemand minder dan Deng Boy, net terug uit Suriname, hilarisch international comedian Daniel-Ryan Spaulding, talent Yordhaira Moerman en FATU-man Rayen Panday. Natuurlijk met host Jeffrey Spalburg en DJ Phantom.

Ook weer eens zin om keihard te lachen? Kom naar FATU. De kassa is nu geopend. Koop je kaart snel; want vol = vol. Info: 020 – 3113930. En het eerste drankje is van hun! #FATU#Bijlmerparktheater #Bijlmer #Comedy #Fun #Bthere

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.