SuriPop winnaars uitgenodigd om naar Rotterdam te komen

5
Ook Suripop heeft last van economische crisis Suriname

Vocalist Roché ‘Benjamin Faya’ Pinas (l) en componist Xaviera Spong (r) vieren de overwinning van het componistenfestival Suripop XIX afgelopen zaterdag in de Anthony Nesty Sporthal (ANS) in Suriname. De videoclip van het winnend nummer ‘Yu kori mi ati’ was eerder op de avond ook al uitgeroepen tot de beste. De clip is geproduceerd door Valentino Zschuschen. De componist en de zanger hebben een uitnodiging ontvangen van de Nederlandse stichting Brasa Dey Rotterdam om het lied te presenteren tijdens het Brasa Dey Festival op 20 november in Ahoy te Rotterdam.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. kaaiman, je lu….t. Als je niets te zeggen hebt, hoef je niet te reageren. Want jouw reacties zijn 3/100 goed. This www is voor de hele wereld, maar induvidueel, ga niet meestal negatief reageren. Ik lees reacties, en jij bent meestal stom.


  Maak melding

 2. Dit had ik kunnen voorspellen dat de winnaars creolen zouden zijn. Jammer is dit het enige waar ze in uitblinken.

  Waarom lees je nooit dat ze presteren op school of iets dergelijks.

  Kijk maar wat er nu in Ned. gebeurt, ze worden voorbij gestreefd door de nieuw komers.
  Blijven jullie maar lekker hangen op de hoeken van de straten en de één oudergezinnen blijven maar toenemen. En deze kinderen hebben een 0,0 toekomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.