Denise Jannah momenteel in de Verenigde Staten

4

De Surinaams-Nederlandse zangeres Denise Jannah is momenteel in de Verenigde Staten van Amerika voor enkele optredens. Ze vertrok woensdag jl. en haar eerste performance was op vrijdag 5 augustus in Albany, New York tijdens een Black Heritage Tour van Jennifer Tosch.

Het programma in de VS behelst ook concerten in de Metropolitan Room(New York) op 11 augustus, de Trumpets Jazz club(New Yersey) op 12 augustus, Kerry Town Concert House(Michigan) op 14 augustus en in Night Town(Ohio) op 16 augustus.

De Belgisch/Azerische Jazz Pianiste Amina Figarova, die momenteel in de VS woont, zal ook met Denise Jannah optreden tijdens haar tournee.

Bekijk ook:


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.