Jonna Fraser neemt videoclip op in Suriname

1

De Surinaams-Nederlandse zanger Jonna Fraser is bekend geworden van zijn eerste single en hit ‘Do Or Die’ ft. Broederliefde. De clip werd in slechts 3 maanden meer dan 6,5 miljoen keer bekeken op Youtube. De 23-jarige in Zaandam geboren zanger is weer terug en lanceerde deze week twee videoclips, waarvan eentje is opgenomen in Suriname.

Fraser was onlangs nog in Suriname voor optredens. Daar heeft hij toen de beelden laten schieten voor het nummer ‘Ik Kan Je Niet Laten’. De zomerse productie is afkomstig van Frankie en de clip is geregisseerd door de Surinamer Sergeo Vigelandzoon.

De videoclip is opgenomen op Berg en Dal. Bekijk ‘m hier:

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.