Nieuw bestuur LGBT platform Suriname

24

Deelnemers leefden zich vorig jaar uit tijdens de jaarlijkse Coming Out Loop van Paramaribo, het hoogtepunt van de jaarlijkse Coming Out Week, georganiseerd door het Platform voor Lesbiennes, Gays, Bisexuelen en Transgenders (LGBT) in Suriname. Het platform heeft sinds kort een nieuw bestuur, onder leiding van Faisel Tjon-A-Loi. De overige bestuursleden zijn Rachel Kartodikromo (penningmeester) Chrystabelle Beaton (Secretaris), en Ragna Pinas (Commissaris). Het bestuur van het LGBT Platform Suriname, de overkoepelende organisatie voor homo’s, lesbiennes, bi- en transseksuelen heeft als voornaamste doelen gesteld de interne organisatie te professionaliseren en het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. Het nieuwe bestuur zal zich inzetten om op strategische wijze zaken die de LGBT gemeenschap raken aan te pakken.

Bekijk ook:

24 REACTIES

 1. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  De REGENBOOG heeft zowel op spiritueel als op religieus gebied in vele culturen een HEILIGE betekenis!

  ‘ Net als in veel andere culturen, is de Regenboog ook voor de Navajo-Indianen het symbool van hoop en van de verbinding tussen HEMEL en AARDE. ‘

  De Navajo Hopi’s voorspelling over de Rainbow Warriors: ‘ Mensen van alle rassen en kleuren wereldwijd die SAMEN zullen strijden voor een RECHTVAARDIGE Wereld en GENEZING van onze MOEDER AARDE!’

  ‘ There will come a day when people of all races, colors, and creeds will put aside their differences. They will come together in love, joining hands in unification, to heal the Earth and all Her children. They will move over the Earth like a great Whirling Rainbow, bringing peace, understanding and healing everywhere they go. Many creatures thought to be extinct or mythical will resurface at this time; the great trees that perished will return almost overnight. All living things will flourish, drawing sustenance from the breast of our Mother, the Earth.

  The great spiritual Teachers who walked the Earth and taught the basics of the truths of the Whirling Rainbow Prophecy will return and walk amongst us once more, sharing their power and understanding with all. We will learn how to see and hear in a sacred manner. Men and women will be equals in the way Creator intended them to be; all children will be safe anywhere they want to go. Elders will be respected and valued for their contributions to life. Their wisdom will be sought out. The whole Human race will be called The People and there will be no more war, sickness or hunger forever.
  Navajo-Hopi Prophecy of the Whirling Rainbow.

  De Regenboogvlag dus meer dienend als SYMBOOL voor de ‘Rainbow Warriors’ zoals voorspeld is!

  Deze boodschap is al meerdere keren doorgegeven, en hopelijk wordt er gehoor aan gegeven! (Niet discriminerend bedoeld naar de lgbt-ers).

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 2. LBGT zal de ondergang betekenen voor de totale moreel-ethische waarden en normen in Suriname. Net als vroeger in de periode van profeet Lot waar alle homo’s werden vernietigd wegens absurd en afwijkend gedrag. de ondergang van de mensheid is nabij en de duivel heeft zoveel afwijkende leefpatronen gecreeerd.


  Maak melding

 3. Laat ik nou altijd gedacht hebben en geleerd dat God ons allen heeft geschapen. Maar volgens sommige “schriftgeleerden” kennelijk dus niet.
  En wat Adam en Eva betreft, daar is toch de erfzonde mee begonnen? Hoezo moreel-ethische waarden?


  Maak melding

 4. Denken jullie dat God zich druk maakt hoe twee volwassen mensen, met wederzijds goedvinden, de liefde willen bedrijven? In sommige culturen mogen ‘Adam’ en ‘Eva’ elkaar b.v. nooit naakt zien (‘Eva heeft daar een nachtpon met een gat erin) of mogen ze het niet in hun hoofd halen om voor het huwelijk met elkaar in bed te kruipen, in andere culturen is het naakt rondlopen de gewoonste zaak van de wereld en voor het huwelijk in bed kruipen bij elkaar is daar schering en inslag. God zal het heel druk hebben als hij/zij alles, wat in de ene cultuur wel mag en in de andere niet, moet gaan bestraffen omdat iets in de ogen van de ene groep gelovigen wel mag en in de ogen van de andere niet. Als het in de ogen van God een gruwel is wanneer mensen van hetzelfde geslacht met elkaar vrijen, dan moet hij/zij als almachtige toch een manier kunnen bedenken om dat probleem op te lossen?.

  Zolang mensen mij niet met hun voorkeur en hun gedrag komen lastigvallen of van mij verwachten dat ik me zoals zij zich gedragen. ook moet gedragen, mogen ze van mij doen wat ze willen.

  LBGT gemeenschap, als het van mij afhing, hadden jullie nergens last van en hadden jullie reeds morgen gewoon alle rechten als ieder ander.


  Maak melding

 5. Dén Bigiesma,Voorouders leerden ons dat wij de ALMACHTIGE moesten Bidden,Vragen en Strijden om als man voorin te lopen en de vrouw in hem achteraan moest lopen….en de vrouw evenzo,maar die kennis is verloren gegaan door ongeloof over de innerlijke strijd….maar via de zogenaamde moderne tijd heeft,het Babylon Systeem door Wereldwijde propaganda de Regenboogvlag misbruikt,om alles om te draaien van Rein naar onrein en van slecht naar goed….van het Regenboog Symbool van de Rainbow Warriors ongeacht gelooft,ras en kleur die strijden voor gerechtigheid heeft een Heilige betekenis….Want de regenboog is een teken van een belofte aan de mensheid van de ALMACHTIGE….daarom dat MASRA YAHWEH ZIJN Molen maalt en draait langzaam maar zeker naar ZIJN GERECHTIGHEID .


  Maak melding

 6. De mensheid is begonnen met twee verschillende geslachten. En de vermenigvuldiging ook dienovereenkomstig. Toen heeft de duivel gedacht om de mooie ideeen van God te frustreren onder de mensheid. En de duivel doet alles contra God. Liefde tussen man en vrouw maakt de duivel nu tussen man-man en vrouw-vrouw en noem maar op. Er zijn ontelbare gevallen. Mensen zien wel met hun materiele ogen maar zijn blind met hun geestelijke ogen. En de duivel heeft het leven in deze wereld schoonschijnend doen lijken. En aanhangers van de duivel komen op voor dat schoonschijnend gedeelte van het leven. En juist daar liggen de gevaren. De duivel wil niet alleen de straf ondergaan maar zoekt ook slachtoffers om het te delen. Dus LBGT is een duivelse beweging!!!!


  Maak melding

 7. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ……ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Het is wel zo dat sommigen het op de Gay -Pride vaak wel erg overdrijven met hun gedrag, en geen rekening mee houden dat er ook kinderen aanwezig zijn. Het ontbreekt zeker bij sommigen aan moraal, en denken dat alles kan en mag. Taferelen van Sodom en Gomorra, en dan met de Regenboogvlag erbij. Dit roept natuurlijk ook weer tegen reacties op. Als je respect van anderen verwacht moet je ook dat proberen af te dwingen, en niet maar lukraak provocerend gedrag vertonen, en ook vind dat anderen dat maar moeten accepteren.
  Houd dus rekening met anderen, en vooral ook met kinderen die met ouders op dat moment staan te kijken. We hebben allen een verantwoordelijkheid naar ze, en ook in dit geval dient men zich hier meer bewust van te zijn.Tolerantie en acceptatie hiervoor kan op vele andere manieren gevraagd worden!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 8. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @ Falasha… fijn om de Gelijksoortige boodschap van jou ook te mogen lezen!

  Message and POWER from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 9. Ik heb ook niks tegen deze soort mensen, ( darm toeristen zeg ik maar. )

  Ik ben ook volkomen eens met : Licht en Waarheid maken vrij …… zie posting van 11;09 uur.
  We leven in een vrije wereld dus, iederéén moet maar zelf weten wat ze willen !!!! Ik wens alle lesbo´s homo´s en transgenders veel hol plezier met hun hol activiteiten.

  Jacko


  Maak melding

 10. @Get a life,de erfzonde is inderdaad bij Adam en Eva begonnen,want de ALMACHTIGE heeft ieder mensenkind een vrije wil gegeven ….om gehoorzaam aan HEM het moeilijke reine goede te kiezen of het makkelijke onreine slechte te kiezen,met alle gevolgen van dien….Wij allen zijn als kampioenen geboren in dit leven,denkt aan sperma + eibevruchting, zo ook kampioenen voor het goede en strijden tegen het slechte in ons en in de Wereld…..@Licht en Waarheid maken Vrij,vooral vandaag de dag,waar de leugen regeert…..strijden voor het leven en behoud van de Schepping is zeker belangrijker dan het moreelverval en vernietiging van de Schepping .


  Maak melding

 11. Jesus Christ, ik vond mijn sarcastische reactie al op het randje maar mensen wat een homofoben hier op dit forum!
  Wie zijn nu de holbewoners?


  Maak melding

 12. @Falasha,

  We zijn als honden geboren die moeten strijden om een stukje brood. Voor die brood moorden we elkaar uit. De een z’n dood is de ander z’n brood zeggen we dan. Bouterse eet de lekkerste broden.

  Jezus heeft geen ene moer kunnen veranderen aan dit feit. Hij was zelf slachtoffer van dit principe en is vertrokken naar de hemel zodra een opening zich voordeed in het hemelportaal.


  Maak melding

 13. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Misschien niets met de Gaypride te maken ( of misschien toch deels) , maar in juni van dit jaar heeft er bij de opening van de Gotthard tunnel in Zwitserland een satanische ceremonie plaatsgevonden waar ook Europese leiders uitgenodigd voor waren o.a. de Duitse kanselier Merkel, de premier van Italie en de president van Frankrijk. Heel bizar! Wereldwijd wordt er over gepraat. Ook onvoorstelbaar dat mensen zich hiervoor kunnen uitlenen. Alles maar wat met het dienen van het Kwaad te maken heeft komt er in de ceremonie voor.

  Op youtube zijn veel filmpjes hierover te zien. Als je dit o.a. ziet en je hoort dagelijks de gewelddadige handelingen van ‘ verwarde mensen ( waarschijnlijk in bezit genomen door het kwaad) met de dag toenemen en die vele slachtoffers maken. Op plaatsen en momenten waar men het ook totaal niet verwacht. Elke dag lees je er weer over.

  Het wordt echt dringend tijd DAT ER MEER LICHT EN GENEZING in de wereld komt, want anders moeten we echt gaan geloven dat het einde van de wereld nadert!
  Zoals door vele verschillende bronnen voorspeld is.

  Maar misschien dat er nog HOOP is als ik denk aan de Hopi’s profetie, en andere HEILIGE boodschappen waarmee het met de dag toenemende kwaad in de wereld toch nog gestopt kan worden als vele mensen voor het GOEDE willen kiezen!

  Want tenslotte staat DE MACHT VAN HET LICHT BOVEN ALLES en IS HET EEUWIG!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 14. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  ‘ Op woensdag 1 juni vond eindelijk de langverwachte openingsceremonie plaats van de Gotthard Spoortunnel in Zwitserland. Het is de langste en de diepste spoorwegtunnel in de hele wereld, en het duurde 17 jaar om die te bouwen. Hij is 35 mijl lang, meer dan 2000 meter diep op sommige plaatsen, en de bouw van deze ongekende tunnel kostte een totaal meer dan 11 miljard euro.

  Dus was de opening van deze tunnel een vrij grote zaak in Europa. Prominente Europese politici, zoals de Duitse kanselier Angela Merkel, de Italiaanse premier Matteo Renzi en de Franse President Francois Hollande waren aanwezig, en zij werden getrakteerd op een ongelooflijk bizarre openingsceremonie die ongeveer 8 miljoen euro kostte om te produceren. Vanuit Zwitserland werd deze openingsceremonie uitgezonden door de televisie over de hele wereld, en dus werden talloze mensen eraan blootgesteld.

  De openingsceremonie bestond uit twee delen, en in beide delen was de centrale figuur een “geitenbok-man” die griezelig veel deed denken aan Baphomet. Als u niet bekend bent met Baphomet, de volgende informatie is afkomstig uit een BBC-artikel over het gigantische standbeeld van Baphomet dat vorig jaar werd onthuld in Detroit…( Amerika). (Staan 2 kinderbeeldjes bij)

  In moderne tijden is Baphomet goed begrepen als de representatie van Satan, of de belichaming van Satan.

  Dat is het waarom van het feit dat deze “geitenbok-man” de centrale figuur was in deze openingsceremonie, en dus zeer verontrustend. Het eerste gedeelte van de ceremonie werd ondergronds gehouden, en zo heeft TruNews het gedetailleerd: de “geitenbok-man” stierf, herrees en werd aanbeden tijdens dit gedeelte van de opvoering…..etc.
  De ceremonie eindigde ermee dat de geitenbok-man wordt opgewekt en aanbeden terwijl hij wordt ingevoerd in de technologie, de industrie en de moderne maatschappij — met veel acteurs gekleed als harige wezens, dansers en hoeren.

  U kunt de videobeelden uit het ondergrondse gedeelte van de ceremonie hieronder zien. Maar laat ik u waarschuwen dat veel van deze voorstelling diep occult blijken en zeker niet geschikt is voor kinderen om te bekijken.’
  Bron: wimjongman.nl /nieuws

  ‘ Vele leiders wereldwijd hebben ook voor gekozen om met het Kwaad samen te werken, dit om macht te behouden,
  DOCH HET LICHT STAAT ALTIJD BOVEN ALLE KWAAD EN DUISTERNIS…..EN IS ONOVERWINNELIJK!

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 15. @Je mama,Jezus deed en sprak over het Koninkrijk der Hemelen,en niet jouw aardse, uiterlijke en fysieke Wereld, zo lang jouw geestelijke ogen nog dicht zijn,ben je nog ver van de Waarheid….@Golo,wij mensen zijn waardig geboren maar door de erfzonde worden wij besmet,daarom is Jezus gekomen om ons te verlossen van de zonde…..@licht en Waarheid maken Vrij,de prominente regeerders,politici zijn bezig hun Macht verder uit te breiden met higgsdeeltjes door de macht van de duisternis te verheffen…..maar het LICHT en WAARHEID van de ALMACHTIGE is ONOVERWINNELIJK en zeer NABIJ .


  Maak melding

 16. JZwartmams vraagt zich af of Je mama erbij was (die beweert namelijk dat Jezus een boeler was). Terechte vraag.
  Nu mijn vraag aan JZwartmans, was/bent u er ook steeds bij? U weet kennelijk precies hoe de LGBT-ers het doen (holactiviteiten). What’s on a mans mind?!


  Maak melding

 17. @ Get a life.

  Nou om eerlijk te zijn ben ik er niet bij, maar zelf een kind van 10 jaar, weet het hoe deze mensen het doen !!!
  Je hoeft de tv maar aan te zetten, dan heb je al voldoende informatie.

  Jacko


  Maak melding

 18. Met JZwartmans 10:26 eens, ze worden niet voor niets “bruinwerkers” genoemd. En dat is zeker niet vanwege sommige hun huidskleur of dat ze mogelijk in een chocoladefabriek werken.
  Laten wij wel voorop stellen dat we voor elk mens respect moeten hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.