41ste Editie Kwaku Festival dit weekend van start

15

Het Kwaku Summer Festival begint vandaag om 14.00u. De komende vier weekenden staat het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost in het teken van onder meer muziek, eten en drinken en het traditionele voetbaltoernooi.

Het is de 41e keer dat het festival wordt gehouden. Het Kwaku Festival begon in 1975 als voetbaltoernooi voor arme inwoners van het stadsdeel voor wie een vakantie, naar bijvoorbeeld Suriname, onbetaalbaar was. Sindsdien is het uitgegroeid tot het maandlange festival waar Amsterdam nu elk jaar naar uitkijkt.

In het eerste weekend van Kwaku kan men genieten van 100 foodstands met lekker eten en 3 podia met o.a Brace, Bollebof en Trafassi XXL. Ook is er dit jaar weer een voetbaltoernooi, waar in teams van vijf wordt gespeeld.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. hello wat fijn dat we kunnen gaan naar dit feest ik ben erg blij dat dit er nog steeds is ik ga altijdt en ook al kost het 10 euro ik ga want het doet me goed ik heb dan ook niets dan lof voor deze mensen bedankt elke jaar weer voor dit mooier feest


  Maak melding

 2. Vind 5 of 6 euro mee vallen hoor.. Typisch je wilt alles voor niets. Die mensen mogen toch ook wat verdienen of niet? Wel geld over hebben om een parbo te kopen maar entre betalen Ho maar! Jou soort surinamer als je Surinaams bent moeten ze voor een vuurpeleton plaatsen. Ik hoop dan waneer het licht uit Is je rust zal hebben mierenneuker!

  Het lijkt me eerder iets voor Girjasingh om zo te klagen. Doe niet als een meid zou me moeder zeggen!


  Maak melding

 3. @Het lijkt me eerder iets voor Girjasingh om zo te klagen. Doe niet als een meid zou me moeder zeggen!

  Ja die is ook zo`n klagende awarie,..klopt.!


  Maak melding

 4. Ik heb gehoord dat 1 dag in de Efteling wordt gehouden op het plein voor Monsieur Cannibale. Voor de gelegenheid zullen de kookpotten echt vuur krijgen speciaal voor de protesterende minderheid die achter elke deur racisme vinden.


  Maak melding

 5. Traditioneel al vele tientallen jaren een feest voor de armen in de bijlmer. Tegenwoordig omgetoverd tot een geldmachine voor een witte organisatie. Leuk hoor. …


  Maak melding

 6. Aso
  Entre te duur
  Daarom schaam ik me af en toe dood dat ik in Su ben geboren
  Ze zetten oa mij voorschut met hun gebedel
  €5 is duur
  Dit organiseren is niet betaald met lucht
  Ga naar een Dancefeest
  Dat is wel 10× meer
  Daarom vind ik het meevallen
  Ik ben er dit weekend ook bij al die leuke mensen
  Power allemaal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.