‘Deng Boy Fu A Birti’ kijken extra uit naar optredens in Suriname

3

Het Surinaams-Nederlands komedie duo ‘Dengboy Fu A Birti’ vertrekt vandaag naar Suriname. De heren verheugen zich op hun eerste Surinaamse toer die van 15 tot en met 31 juli zal plaatsvinden.

“Onze verwachtingen zijn groot. We kijken er daarom extra naar uit om met een eigen show de Surinaamse mensen te laten lachen. In Nederland toeren we al sinds 2008 door het land en we worden steeds succesvoller. Daarom is het mooi dat we nu ook naar Suriname gaan”, vertellen Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk en Eric ‘Sko’ Schröder.

‘Deng Boy E doro’ is de naam van de show. Het eerste optreden betreft een Dinnershow op 21 juli in Courtyard Marriott. Hierna is het duo op 22 juli en 23 juli in theater Thalia te bewonderen. De Surinaamse tour van ‘Deng Boy Fu A Birti` wordt ondersteund door Jacana Resort Paramaribo en de SLM.

Bekijk ook:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.