Commissie Herziening Mijnbouwwet en Mijnontwikkelingsovereenkomst

5

Directeur Dave Abeleven van Natuurlijke Hulpbronnen (5de vanuit links) poseert met de leden van de donderdag geïnstalleerde Commissie Herziening Mijnbouwwet en Mijnontwikkelingsovereenkomst in Suriname. De commissie wordt geleid door Linda Linger (staatsmijnbouwbedrijg NVGrassalco), en bestaat verder uit: Reina Ormskirk (NH); Bernard Paansa (GMD/NH); Henk Deel (Ministerie Regionale Ontwikkeling); Winston Wirht (Ministerie Financien / Belastingen); Preciosa Simons (NH); Vanessa Sabajo (Bauxiet Instituut Suriname); Gina Griffith (Nationaal Instuut voor Milieu Ontwikkeling in Suriname): Michael Naarendorp (Stichting Houders Mijnbouwrechten).

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Ook hier geldt,

  De elite troepen onder leiding van de InHolland economie deeltijder, zullen binnenkort een gedegen onderzoek doen en advies uitbrengen aan desi-ley.

  Initiële kosten zero (nul, nul)
  Life cycle kosten: zero (nul, nul)
  Geheel vrijblijvend uitgaande van het gedachtegoed: I Love su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.