Werkbezoek minister Dikan aan Nickerie

16

Minister Edgar Dikan(r) van Regionale Ontwikkeling in Suriname bracht donderdag een werkbezoek aan Nickerie. In gezelschap van districtscommissaris Wedperkash Joeloemsing(l) nam hij poolshoogte bij het in aanbouw zijnde gebouw, dat moet dienen als nieuw onderkomen voor het commissariaat. De aannemer heeft het werk gestaakt nadat hij zelf bijna SRD 4 miljoen heeft voorgefinancierd, maar zelf geen cent heeft terugontvangen. (Foto: Louis Alfaisie)

Bekijk ook:


16 REACTIES

 1. Dit valt bij mij onder de noemer;SCHAAMTELOOSHEID.De regeringstroepen hebben zichzelf ingeweven in zoveel ONRECHT,dat ze nu nergens meer vatbaar voor zijn.Ze zitten in een COCON gevangen,wie maakt ze wijs dat het leven uit meer bestaat.Dan ONRECHT,ONTVREEMDING,DIEFSTAL,FRAUDEREN,ONTEIGENINGEN,BELAZERIJEN,LIEGEN, BEDRIEGEN…en ga zo maar door.EN DOEN ALSOF ZE ZO GOED BEZIG ZIJN..ZIE HEM DAAR TROTS LOPEN.Is Suriname nog te redden.ZIJN ZIJ ALS INDIVIDU NOG TE REDDEN!!Geen wonder dat de schaamteloos heid onder de bevolking toeneemt.EEN AARDJE NAAR HUN LEIDERS…


  Maak melding

 2. @astavakra ik geloof dat ook de hindoestaanse, Javaanse, inheemsen bana mee hebben gewerkt aan de verkrachting van Suriname door ddb onder het ”bromtji jari” regime


  Maak melding

 3. Misschien geloofde hij niet dat het werk aan het gebouw was gestaakt, dus is hij zelf een kijkje gaan nemen.

  Hij vindt misschien dat die ondernemers steeds brutaler worden door het werk te staken, ook al worden ze niet betaald.

  Hij is nl gewend aan een ondernemer als Kalipdev die met vlaggetjes van NDP en gekleed in paars en NDP-leuzen schreeuwend paradeert.


  Maak melding

 4. Bij vrijwel alle publieke werken is het eerste wat in je opkomt als je de aanneemsom hoort: dat zou voor de helft ook hebben gekund. Als dit zou kloppen dan leert extrapolatie dat de uitgaven voor publieke werken/diensten voor de helft zouden kunnen. Is dit 1 v/d redenen voor het overheidstekort ?


  Maak melding

 5. wat kan dikan doen voor land/volk..

  het land is failliet,, nooit heeft die moordenaar naar Nickerie gekeken,hij had zoveel beloofd ,al die boeren (hindoestaanse) zijn in coma ,wat gaat deze hufter doen daar..

  die mensen worden voor de zoveelste keer in de maling genomen..


  Maak melding

 6. Ondanks de puinhoop die een deel van mijn landgenoten ervan maken blijf ik Suriname een warm hart toedragen.En duld ik geen minachting als het om mijn land van geboorte gaat.


  Maak melding

 7. Waarom legt de aannemer geen beslag op de de hele ding?

  Wat is de begroting in Su. Wie houdt de portemonae in Su.? Ik dacht het parlement. Dre regering dient de begrotinng in.Krijgt ok van parlement. DNA.

  Het project wordt niet betaald. De aannemer voor financiert voor 4miljoen srd. Waar is het begrote bedrag gebleven?

  De DNA stelt geen vragen!
  Laatstaan een onderzoek lanceren. Smeergeld gekregen? Zo worden de misdadigers rijk en blijven ze ongestraft.

  Als de portemonae is bij de overheid en de overheid geeft het geld uit dan gebeuren zulke dingen.Geld verdamt. en niemand
  weet van iets.

  Geeft mij maar het Amerikaanse systeem! Het parlement houdt de beurs. Alle uitgaven van de President moeten tot de centen kloppen of hij krijgt er van langs.

  Su is nog niet klaar voordat. Maar ja de President is ook voorzitter van de partij en als zodanig vertelt hij de partij genoten in DNA wat te doen. Die functies horen gescheiden te zijn


  Maak melding

 8. Ja..veel liggen in coma.Ik zal never in coma liggen om een ander…omdat hij zich niet aan zijn belofte hield.Dat is het in Suriname op elk gebied.We gaan achter politici aan vanwege bepaalde beloftes ..Dit gebeurt keer op keer en nog leert men het niet.Want een ieder wil alles..en alle probleempjes zo snel mogelijk opgelost krijgen.Zonder er zelf wat voor te doen..alleen het eind product is belanrijk.De kassa moet rinkelen….


  Maak melding

 9. In dit geval staat de aannemer in zijn recht ..Verkopen die handel..Ook op dit gebied veel corruptie..bij de inschrijvingen.Een krijgt meerdere of grotere projecten toegewezen ,maakt niet uit of de prijs /kwaliteit bij onderzoek als beste uit de bus komt.Corrupt Suriname..


  Maak melding

 10. Suriname zo een klein land met amper 500.000 inwoners met zoveel advocaten.Ik vraag mijn zelf af waar moet er naar toe.De concurrentie zal moorden zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.