Help voetbalvereniging Zwarte Pijl uit de brand!

25

De Rotterdamse voetbalvereniging Zwarte Pijl is haar kantine kwijt. Onbekenden hebben 10 dagen geleden brand gesticht op het complex aan de Prinsenlaan in Rotterdam. Het gebouw heeft door de brand en de bluswerkzaamheden heel veel schade opgelopen. De voetbalclub is daarom een inzamelingsactie via internet gestart waarbij zij het publiek om hulp vraagt.

De brand ontstond op zaterdag 11 juni rond 04.00 uur in het gebouw van de voetbalclub. Direct daarna is door de forensische opsporing van de politie een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Hieruit blijkt dat er sprake is van brandstichting.

Het bestuur van de club is bang dat evenementen die de komende tijd gehouden zouden worden, niet door kunnen gaan en is daarom een actie gestart om geld op te halen:

“CSV Zwarte Pijl is bezig met een enorm grote verandering als club en profilering naar de buitenwereld. Dit is een tegenslag voor ons en daarom hopen we met jouw donatie opnieuw te beginnen en ervoor te zorgen dat we de schade te herstellen. Wij bedanken je voor je aandacht en hopen dat je wilt bijdragen aan de wederopbouw van onze voetbalclub.” Doneren kan hier.

25 REACTIES

 1. Het volk in SU heeft niets te eten en komt om van de honger. Hoe durft men om een donatie te vragen voor het herstellen van de kantine ?


  Maak melding

 2. Nieuws voor de burgers in Nederland.

  Help voetbalvereniging Zwarte Pijl uit de brand!
  Want de ‘brandstichters’ zijn nog niet aangehouden.

  Hadden ze geen BRANDVERZEKRING afgesloten?


  Maak melding

 3. Aangezien Wkn.net een Nederlandse website is, denk ik dat deze oproep vooral aan de in Nederland wonende Surinamers is gericht. Maak jullie in Su.niet druk, de hulppaketten blijven gewoon één richting op komen, kantinebrand of niet.


  Maak melding

 4. B. Saram,

  Je geloof toch zelf niet dat de Surinamers voor de gezonde kantine gaan. Maar los daarvan is deze bedel actie volslagen idioot. De club bestuurders hebben gefaald om een goede verzekering af te sluiten.


  Maak melding

 5. Ach, het was toch tijd voor een splinternieuwe kantine met moderne faciliteiten.
  Ik raad ze aan aan te kloppen bij Voetbal Inside. Misschien kan er dan wat opgehaald worden bij de kijkers. Gewoon een zielig verhaal ophangen hoe erg het is voor de kleine kinderen die niet meer kunnen eten etc.


  Maak melding

 6. Het is wel spijtig dat een voetbal club die zo lang bestaat nu moet gaan bedelen om geld na dit incident, en vind het erg dat er niet eens een brandverzekering voor die locatie is afgesloten.

  Wat is er met al het geld van de soulparties en (voetbal) knockout parties, en contributie gelden gebeurd ?

  Ik weet zeker dat de KNVB en de Gem Rotterdam afd sport en cultuur binnen no time een gloed nieuwe kantine kunnen financieren, alleen ………. !
  Is het dan per direct afgelopen met het free wheelen en free riden binnen deze club, want de gemeente zou te allen tijde inzage willen hebben in de totale boekhouding van de club.

  Heb begrepen dat wanneer het om sport en cultuur gaat in Rotterdam, de plaatselijke gemeente helemaal niet moeilijk doet.
  Ze willen assisteren en alles betalen, alleen moet jij dan met een goed plan komen en ook met de billen bloot want er zal dan geen ruimte meer zijn voor sjoemelen en foefelarij.

  Ergo, Zwartepijl zal dan eindelijk transformeren naar tot professionele lokale Rotterdamse voetbal vereniging.


  Maak melding

 7. Al zouden de Surinamers in Suriname een insameling willen houden voor de Zwarte Pijl, dan nog zou de Zwarte Pijl daar niets aan hebben, wat zouden ze met de SRD’s, met een Dubai stempel erop, moeten doen? Zelfs Misiekaba, Abdoel en Bouva proberen hun Dubai SRD’s zo snel mogelijk om te zetten in een stabiele munt.


  Maak melding

 8. Ai @FBI myn idee hoor.
  Wat denken ze wel dat de suris gaan doneren.Ze hebben het zelf niet,het kliekje buiten beschouwing gelaten maar dat zyn de njang patoes die nooit genoeg hebben,dus die houden het zelf in eigen zak
  Ik denk dat dit voor de surineds bedoelt is.
  Heb in de jaren 70 ook voor Zwarte Pyl gespeeld toen nog tegenover Van Nelle in Rotterdam
  Toen de voorzitter met de pot ervan doorging was t voor my gauw afgelopen
  Later voor Real Parbo de buurman voor de veteranen dat was n leukere tyd.


  Maak melding

 9. @Ray
  …en wij moeten het IMF miljarden aan schuld terug betalen… en zij vragen om donatie?!

  Maak je geen zorgen Ray. We weten dat je werkeloos thuis zit.


  Maak melding

 10. Paul
  Grappig dat je werkeloos schrijft en niet werkloos.
  Ik wil en zeg dit met nadruk! je niet de les lezen of zoiets, maar ik vind het gewoon grappig Waarom?
  Werkeloos: iemand die NOOIT wil werken, kan werken en zal werken
  Werkloos : iemand die wil werken, maar
  of er is geen werk (onvrijwillig werkloos)
  of hij wil wel, maar niet tegen dit geldende, in zijn ogen te lage loon. (vrijwillig werkloos)


  Maak melding

 11. @Pico

  Hij komt elke dag rond 12 uur z’n nest uit. Zoveel is wel duidelijk. Deze man werkt niet en gaat ook niet werken. Maar hij heeft wel tijd om de hele dag mensen op te hitsen.

  Overigens kun je een leuk artikel vinden over werkeloos / werkloos op de website van de taalunie 😉


  Maak melding

 12. @ BOERIEKIES,…EN …EZELS ,ala ..Bokassa,..REAGEREN ALTIJD ALS EERSTE,met hun lachwekkende geblaf,..dat gedrag vertonen ook de straathonden in Suriname !
  TROUWENS……RAY,…..E TIKKIE STONTJIE.grootste luiaard die er bestaat..


  Maak melding

 13. @ Damsco.

  Hoe weet je dat Ray stontjie geniet, kwam je hem tegen bij UWV ? Damsco ; ik heb altijd geschreven, datti yu tjar fatu booi !!!

  @ FER. E
  Fa waka jongu, moet ik zwemvesten voor je sturen of zit je weer in den Land van G. Wilders ?
  Mijn gasten uit Su zijn inmiddels weer vertrokken, ik ga nu richting Vietnam met vakantie.
  Odi odi FER.E

  Soso fatu dja !

  Jacko.


  Maak melding

 14. Is dat waar…weet je wat als Ray stontjie neemt (uwv) is het waar hij al die jaren de premie voor gestort heeft.Neem jij in Suriname ook een verzekering dan krijg je als je zonder werk zit ook een stontjie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.