Centrale Bank van Suriname gastheer conferenties

8

Glenn Gersie, governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), maandag aan het woord bij de opening van een conferentie van de Caribbean Association of Pension Supervisors (CAPS), een regionale organisatie van toezichthouders op pensioenfondsen. De CBvS treedt gelijktijdig op als gastheer van twee belangrijke Caribische conferenties, waarin ongeveer 140 personen participeren. Van 22 tot en met 24 juni vindt ook de conferentie van de Caribbean Association of Insurance Regulators (CAIR) plaats. Daaraan nemen toezichthouders op verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsbemiddelaars deel.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. zo te zien heeft hij zijn familie al uitgenodigd.

  wordt dit gefinancieerd met IMF geld/monopoly geld?
  We gaan gewoon door met op grote voet te leven.


  Maak melding

 2. ‘Ini 2013 Vene moni ben de’ en het hele volk en de Carifesta gasten kregen van Gudu Pa Bouta een lasershow voorgeschoteld, waar er nog steeds in het hele Caraïbisch gebied vol bewondering over gesproken wordt, ‘nownow IMF moni de’, als het van Skeer Pa Bouta afhing kregen de gasten van de Centrale Bank nu ook een lasershow met kamelen, dadelpalmen en wolkenkrabbers voorgeschoteld, om te laten zien dat we in zijn beneveld brein nog steeds goed op weg zijn een tweede Dubai te worden..


  Maak melding

 3. De beleidmakers hebben of zo weinig inzicht of ze leven zo weinig mee met de bevolking.De luchtbel waar ze in leven moet zo snel mogelijk worden door geprikt…weg wezen en NOOIT meer terug komen.Ook niet je heil zoeken in een andere politieke partij..je krijgt van de bevolking een kans ..die heb je verspeelt …


  Maak melding

 4. Ondertussen gaat de roverheid olv van de baas der rovers en Boefdraad in samenwerking met de Cbvs door met het roven van het volk incl. al die oerdomme paarse zombies. Moro paarse ka e go kong. Wacht maar af, oerdom paars volk die de paarse hel verdienen.


  Maak melding

 5. Paars gelegaliseerde boeveninstelling olv van de baas der bankrover en lijder van de nationale dieven partij van misdaadstaat Suribabwe. Met dank aan al die oerdomme paarse zombies die stemden op misdadigers en ndp. Wo ka,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.