Viering International Day of Yoga in Suriname

11

De stichting Art of Living Suriname zal de spirit van Yoga samen met miljoenen mensen over de hele wereld vieren op 21 juni a.s, de door De United Nations uitgeroepen Internationale dag van Yoga (IDY) sinds 2015. In dit kader organiseert de stichting een “Yoga Day Celebration” voor volwassenen en een “Yoga for Kids”. De Yoga for Kids zal gehouden worden te Villa Zapakara a/d Prins Hendrikstraat van 5u tot 6u s’middags en is open voor alle kinderen tussen 7 en 14 jr. De Yoga Day Celebration zal plaatsvinden in het Flamboyant park van 6:30u tot 9u savonds. Beide evenementen zijn geheel gratis en zijn open voor een ieder, met of zonder ervaring in Yoga.yoga1

Vorige week heeft de stichting als voorloper op de Internationale Dag van Yoga hun frisse zondagochtend gestart(FOTO) met de bekende zonnegroet of Surya Namaskar, een serie van lichaamshoudingen, die in combinatie met de adem o.a. de energie en mentale helderheid veehoogd. Deze activiteit is deel geweest van de “Sun Never Sets on Yoga” campagne, gepromote door Art of Living International en was bedoeld om de Surya Namaskar over de hele wereld in 24 uur tijd op verschillende geografische locaties te doen. Het succes van dit evenement mag gezien worden als een “wake up call” voor yoga.

Bekijk ook:

11 REACTIES

 1. ik had erop gerekend dat Bouta met zijn Ka binet hier ook aanwezig zouden zijn.
  Helaas hadden ze het te druk met geld tellen.
  Voor Bessie Turf: van yoga kun je ook afvallen!


  Maak melding

 2. Bouta en zijn zijnen moeten hun ademhaling voor altijd inhouden!!

  Diep adem inhalen en langzaam uitademen

  En voor altijd inhouden!!!!

  Dat is ook een vorm van Yoga!!


  Maak melding

 3. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Hopelijk kan er vanuit dit nationaal- en internationaal spiritueel gebeuren ook Helende energie naar het land en de wereld uitgezonden worden.
  Wat je aan Helende energie ontvangt kun je ook weer delen met de wereld.
  Moeder Aarde/ de wereld heeft dit hard nodig.
  Verder ook een goede bijdrage voor de geestelijke ontwikkeling van kinderen.

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 4. Yoga is voor intellectuele, spirituele en physieke ontwikkeling.In onze geschiedenis toen we hindoes waren en onze koningen raja waren heeft de raja van kediri de yoga beoefening tot grote hoogte gebracht. Jojobojo prakticeerde de sidhas. In de elfde eeuw profeerde hij dat Java door witte mensen verovert zou worden. Later zouden korte gele mannen de witte verslaan.Zij komen in schepen die door de lucht v!iegen. Na een korte tijd daarna zou Java weer vrij zijn.

  Alles uitgekomen.

  Persoonlijk heb ik yoga voor een poosje gedaan. Geen sidhi geen geld ervoor. Door de oefeningen voelde ik wel energiek daarna. Met meditatie veruimde ik mijn visie en yoga heeft mij helpen af te studeren.

  Al mijn aanbevelingen om yoga te beoefenen. Happy Yoga day.


  Maak melding

 5. Aanhangsel

  @ a.de qaat. Tijdens a yoga klas in de morgen werd de groet aan de zon gedaan. Een christen fundamentalist werd er zo gschokt van. De zon aanbidden dat kan niet.!

  In een school in de VS werd yoga beoefend door de kinderen. De Christen fundamentelisten gingen naar de rechter om het te stoppen. Eis afgewezen. Yoga is geen goddsdienst uitoefening is meer.gymnastik.

  Een yoga school wilde bepaalde yoga posities als hun inventie laten registreren als patent. Afgewezen door de rechtbank. Erkent als erfgoed van India. Yoga is voor alle mensen en mensheid.


  Maak melding

 6. OHM……..ohm……..weg met bouta….ohm…ohm…weg met het imf……ohm…ohm……….weg met de ndp……ohm ..ohm…..Vrede….rust en vrede met deze 3 weg…ohm…ohm….


  Maak melding

 7. wat zal het land en het dombo volk opgelucht zijn als deze moordenaar weg getrapt is..

  ben benieuwd of hij slapeloze nachten door maakt..

  zal hij nu ook nog durven naar Cuba te gaan om behandeld te worden voor zijn ziektes..

  of zijn er één of meerdere doktoren in zijn privé bezit in zijn huis uit Cuba aanwezig..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.