Oproep: Crowdfunding campagne Omani Ormskirk

0

Hallo, mijn naam is Omani Ormskirk, ik ben 17 jaar oud en zit momenteel in 5vwo van de Havo/vwo voor muziek en dans. Mijn grote droom om een topdanseres te worden jaag ik al een aantal jaar na. Naast de vele danslessen (15 uur per week) die ik op school volg, heb ik al een paar mooie stappen gezet op mijn weg naar de top:
In 2013 heb ik meegedaan aan So You Think You Can Dance – The Next Generation (geëindigd als tweede). In 2015 heb ik meegedaan aan de World Championships Of Performing Arts. Daar ben ik eerste geworden en heb de titel Senior Grand Champion Dancer Of The World gewonnen. Ook heb ik op 4 november 2015 bij TEDxCoolsingel over mijn passie voor dans gesproken.

Na een auditie ben ik voor een Summer Intensive aangenomen bij de Advanced Class van Dance Theatre of Harlem in New York!! Een prachtige kans om danslessen te volgen bij een geweldige dansacademie gegeven door gerenommeerde docenten. Hierdoor kan ik op een nog hoger niveau trainen en beter worden.

Van jongs af aan droom ik al van het bereiken van de dans top. Ik ben aardig op weg en zou graag ook een inspiratie willen zijn voor jonge meisjes hun dromen na te jagen.
Ik wil niets liever dan de kans krijgen om mijn fantastische droom, de Summer Intensive bij Dance Theatre Of Harlem te volgen, te kunnen verwezenlijken, en zou daarom dus ook ontzettend dankbaar zijn met financiële hulp.

Onderstaand is de link voor mijn crowdfunding page
https://www.voordekunst.nl/projecten/4612

Alvast hartelijk bedankt!!

Bekijk ook: