Ronnie Flex wint drie prijzen op FunX Music Awards

3

In een volle Melkweg reikte jongerenzender NPO FunX gisteravond zijn jaarlijkse publieksprijzen uit aan de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van het afgelopen muziekjaar. Grote winnaar van de FunX Music Awards is Ronnie Flex: in de categorie Best Style, Best MC en Best Online Presence is hij de favoriet van de FunX-luisteraars. DJ DYNA kreeg de award voor Best DJ, Jay won de prijs voor Best Singer.

Ronell Langston Plasschaert, oftewel Ronnie Flex, kreeg de FunX Music Award voor Best Online Presence uitgereikt door zijn moeder, die hij bedankte “Ik vind dit sowieso de mooiste award die ik ooit heb gekregen, van mijn eigen moeder die mij heeft moeten opvoeden. Ik vind dit gewoon zo mooi.”

De FunX-luisteraars roemen de rapper ook vanwege zijn unieke en herkenbare style met de FMA voor Best Style. Producer Jack $hirak, die onder meer de veelbesproken hit ‘Drank & Drugs’ produceerde, mag zich de allereerste winnaar noemen van de FunX Music Award in de categorie Best Producer. De grote zaal van de Melkweg ging los tijdens de optredens van o.a. Ronnie Flex, Broederliefde, Mr. Polska, Dyna, Jayh en Dio. Ali B, Kenny B en Lijpe verrasten het FunX-publiek vanavond met de primeur van hun nieuwe track ‘Mensen Redden’.

Niels Hoogland, adjunct-zendermanager NPO FunX: “Het publiek van FunX heeft de afgelopen weken massaal gestemd. Deze winnaars mogen zich met recht de populairste spelers binnen de Nederlandse urban muziekscene noemen.”

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. Jullie worden bij deze van harte gefeliciteerd.

  Het vermogen van Ronnie Flex (Ronell Langston Plasschaert)
  De single Drank & Drugs mag dan wel miljoenen keren bekeken zijn op Youtube, aan de advertenties verdient Ronnie niet zo bijster veel.
  Hij heeft op dit moment een kleine €9000 euro bijgeschreven gekregen voor de video.
  Ronnie Flex moet het vooral hebben van de optredens door het land.
  Op dit moment klimt hij 5 tot 10 keer per week het podium op.
  Zijn vermogen wordt nu geschat op ongeveer een half miljoen euro. Maar als hij flink blijft optreden stijgt dit in ramp tempo.

  Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex (Capelle aan den IJssel, 16 april 1992), is een Nederlands zanger en producer.
  Plasschaert groeide op met zijn Surinaamse moeder in Capelle aan den IJssel. Hij zat op het voortgezet onderwijs aan het Roncalli College en volgde de popacademie van Zadkine.

  Hij staat onder contract bij platenlabel Top Notch en verwierf bekendheid met zijn hit Zusje. Andere bekende hits zijn Zeg Dat Niet en Drank & Drugs, waarop Lil’ Kleine ook te horen is.
  Hij maakte deel uit van het collectief New Wave dat in 2016 de popprijs 2015 kreeg uitgereikt.

  En natuurlijk viel DJ dyna (Vishaal Lachman) in de prijzen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.