DOE blijft vierkant tegen corruptie in Suriname

57

PARAMARIBO, 26 mei – De partij voor Democratie & Ontwikkeling in Eenheid, DOE, blijft zich onverkort inzetten tegen corruptive. Dit zegt Carl Breeveld, voorzitter en parlementariër van DOE. Geconcludeerd wordt dat al veel schade is aangericht.

De malaise van het moment heeft grotendeels te maken met de lage prijzen voor grondstoffen. Maar als er ‘meer tactisch’ was omgesprongen met publieke middelen zou Suriname er beter voor staan. DOE zit nu ook in de regering, maar houdt zich scherp en principieel. “Wij gaan niet meedoen met boeverij en corruptie. Daar gaan wij als DOE niet mee”, zegt Breveld tegenover de Times of Suriname.

De partij blijft kritisch en vindt daarom dat er flink gesleuteld moet worden. “Een heleboel kan beter en moet beter. Het zou nonsens zijn om te zeggen tevreden te zijn met de gang van zaken en hoe het gat op dit moment. Het is een absolute crisis waar we in zitten. Het punt is, hoe ga je er tegenaan”, aldus Breeveld. De partij blijft invoering voorstaan van een wet tegen corruptie. Het wetsvoorstel ligt al bij het parlement.

Bekijk ook:

57 REACTIES

 1. Breeveld ympp, wakker worden ! …. tante Jenny gaat jouw anti corruptiewet niet op de agenda plaatsen. Jij bent tegen boeverij en corruptie laat dat nu de core business zijn van de NDP-ers. Je bent te netjes. Luister naar Ricky Stutgard en stap uit de coaltitie.


  Maak melding

 2. “ALS ER MEER TACTISCH WERD OMGESPRONGEN MET PUBLIEKE MIDDELEN”
  Deze man haalt het bloed onder mijn nagels vandaan…Heeft Bouterse behalve de ballen van de Door hem vermoorde Cyrill Daal, ook die van Breeveld afgesneden..???
  Hij durf niet eens gewoon te zeggen dat er gestolen ia uit ‘landskas…De slappe lul!!!!


  Maak melding

 3. Meneer Breeveld …je bent tegen corruptie…dan vraag ik me af wat je er toe heeft geleid in de politiek te gaan..politiek in Suriname is een en al boeverij..welke politici zijn hierop een uitzondering gebleken..een pot nat…wat had je in gedachten toen je jezelf kandidaat stelde als voorzitter van Doe.Nu komt plots een ieder op voor het volk en is een ieder tegen corruptie..Het gebeurde precies onder jullie neus..en nu er niets meer te halen valt en het land als een kaarten huis in elkaar valt…meneer Breeveld als je tegen corruptie bent richt je rechtstreeks tegen de regerende partij de NDP…DAT IS PAS MANNENTAAL!!!


  Maak melding

 4. Ĺaten wij in Suriname stoppen met dat slappe gedoe en de dingen benoemen…Duidelijk en concreet…Maar ook dhr.Breeveld durft het niet….ook begrijpelijk want hij is ook in de politiek.Dus speelt politiek.Suriname mag zich sçhamen voor zijn “LIJDERS”Terecht met IJ !!


  Maak melding

 5. Wat voor invloed heeft Bouterse op al die coalitieregering…niemand durft iets tegen coalitie binnen de regering..al gaat stelen,roven en verkrachten van hel monetaire systeem iedereen roepen in koor jaaaaa goedzo meneer Bouterse ga zo door.hele bevolkingen lijden aan armoede .wanneer komt een eind????


  Maak melding

 6. Wanneer we allemaal massaal op straat zouden gaan en protesteren tegen wanbeleid.Maakt niet uit wie er zit..Ingi..creool ..hindiestaan..Javaan..VERKEERD IS VERKEERD…!! Maar we houden van vriendjes politiek dat is dat ding ..dan stopt het niet nee…ik doe er niet aan mee…hoor niet bij geen van bovengenoemde “soorten” I’M A FREE WOMAN!!


  Maak melding

 7. Het enige die DOE voor de gek houd is DOE zelf.
  Stel je voor je zit in de coalitie waar alle corruptie begint, te versterken en Breeveld van Doe komt vertellen dat hij tegen corruptie is ?! Zeggen en Doen zijn 2 verschillende dingen!!
  Doe wat Breeveld van Doe, doe wat en laat zien dat jij het meent.Nu op dit moment kom je ongeloofwaardig over!!!


  Maak melding

 8. Wie heulen met dieven, zijn ook dieven en medeoorzaak van diefstal. Waar kunnen dieven anders hun gestolen goed kwijt, dan bij helers. Zo ook in de politiek. Niet in belang van het land is deze paarse judas een heling aangegaan met de lijder en ndp, maar gi eng srefi, gi a monie en money talks bullshit walks. Wie eenmaal met de duivelse lijder van de ndp in zee gaan, brengen en zorgen alleen voor verdeeldheid, als het nou gaat in de politiek, religie of gewoon thuis, na soso mpp paarse vloek a mang disi teki tap ing, he sold his soul for didibri. De oerdomme paarse zombies en de rest van het volk, voelen het niet alleen in hun zakken, maar ook geestelijk zijn velen de weg naar oprechtheid en waarheid totaal kwijtgeraakt. Velen luisteren niet meer naar die paarse preken van Stef Anus, a ka religieus staatsadviseur of Misjie Sososka, bigi tifie awariedomrie en nu Breefelt. No boi. Het is net als tijdens de grote mislukte revo schaarste…..iedereen voor zichzelf en God voor ons allen. Bij deze judas is het ook iedereen voor zichzelf en didibri voor ons alleen. Wat hebben deze zgn apostelen te maken met het paarse onrecht? Heel veel, na monie koor deng. En hun reactie is heel veel paarse blablabla vol paarse leugen zonder inhoud.


  Maak melding

 9. “Wij gaan niet meedoen met boeverij en corruptie. Daar gaan wij als DOE niet mee”, zegt Breveld tegenover de Times of Suriname.

  Breeveld, hoe vaak en hoe luid moet ik steeds spreken om aan te geven dat jou missie een dood geboren kindje is?
  Je kunt wel langs de lijn blijven schreeuwen “ik ben ertegen” maar tegelijkertijd niets doen dat dit zou ondersteunen.

  Jou enige actie is dan “nu op de agenda anders stap ik op”. En als dit niet op de agenda komt dan is dit je kans om te ontsnappen aan de beschuldigingen (a no mi na Deo)


  Maak melding

 10. Aaaai baja Maduro is helemaal de weg kwijt. Dit zal Desi ook weer inspiratie geven. De laffe krijgsmacht wordt straks opgetrommeld om door de straten van Paramaribo te marcheren.

  ==============================================

  Meer dan een half miljoen soldaten en burgermilities marcheerden maandag door de straten van Venezuela om de boodschap uit te dragen dat zij bereid zijn de soevereiniteit van hun land te verdedigen.

  De krijgsmacht reageerde op geruchten dat er een internationale militaire interventie op komst is in Venezuela. Troepen, militaire boten en vliegtuigen, rukten uit naar de kustprovincies nadat president Nicolas Maduro het leger had opgeroepen paraat te staan om hun land te verdedigen tegen buitenlandse agressie. Het staatshoofd zei dat “de beslissing om te vechten en dit land te verdedigen ten koste van onze eigen levens” een “heel duidelijke boodschap” stuurde naar “de rijken van de wereld”.

  “Het volk van Venezuela is de enige eigenaar van dit land, het zal nooit weer iemand’s slaaf of kolonie zijn” voegde hij eraan toe.


  Maak melding

 11. Citaat: DOE blijft vierkant tegen corruptie in Suriname

  Maar in cirkel of driehoek is Doe wel voor corruptie want anders join je de NDP niet !!!!


  Maak melding

 12. “Het volk van Venezuela is de enige eigenaar van dit land, het zal nooit weer iemand’s slaaf of kolonie zijn” voegde hij eraan toe. Aldus Maduroi.

  Zo Maduro zo bouta ,net tweelingbroeders twee partners in crime,
  beiden met hetzelfde gedachte Het volk is mijn slaaf en van mij alleen…
  Beiden met hetzelfde ziektebeeld..
  invasie van onzichtbare buitenlanders,
  Beiden zien spoken en zijn krankzinnig!


  Maak melding

 13. Venezolaanse wantoestanden loeren al om de hoek. Alleen zal het baas en bende niet gelukken zijn uitgehongerde oerdomme zombies toe te spreken of tegen te houden.


  Maak melding

 14. Niks …geen enkele interventie..is om het volk af te leiden.Daar heeft “onze”DDB ook een handje van…al die onzin over de “witte”man.En de Surinamers het allemaal tot zich nemen.DDB denkt dat het allemaal om hem draait..de”witte”man buigt zich over inhoudelijke,diepere zaken.Zodat het land floreert en het beter gaat.Dit wat zich daar afspeelt kan DDB straks ook gebruiken als afleidings manouvre ..dat is het enigste waar hij echt goed in is..Naast gymleraar zijn…


  Maak melding

 15. Wollige taal ten voeten uit.

  Deze breeveld vertoond continu duikgedrag.
  Eerst onderduiken in het buitenland tijdens een cruciale amnestie vergadering, en nu weer gedoe met het formaliseren van een corruptiewet.

  Het is afgelopen met DOE, jullie zullen door het volk altijd verantwoordelijk gehouden worden voor het ordinair verhogen van de elektra, en door Jan modaal voor het niet opsluiten van de EBS-dieven en het oogluikend toelaten van de scalians.

  Dag doe.


  Maak melding

 16. Beste DOE,

  Lees de GRONDWET eens en zie het VERBOD zich in te laten met zaken DIE ONDER DE REHTER ZIJN, zoals het 8 December MASSAMOORDPOCES !

  Vraag daarna in DNA om de NIETIGE DESI-AMNESTIEWET in te trekken !
  Dan Telt DOE WEER MEE !!

  Al het OVERIGE dat DOE inbrengt is GEBABBEL !!!

  PS : WEET DODSON trouwens NU WEL de namen van ALLE SCALIAN-EIGENAREN ???

  En waarom doet hij DAARAAN DAN NIETS…………!!!


  Maak melding

 17. “meer tactisch’ was omgesprongen met publieke middelen”

  “Was Hitler meer tactisch omgegaan met de 6 miljoen Joden.in WO 2…..”


  Maak melding

 18. Wij denken allemaal in een rechtstaat te leven, daarom stappen we bij een juridisch conflict naar de rechter, vervolgens houdt iedereen zich aan de uitspraak van de rechter, BEHALVE DE NDP en dan denkt Breeveld dat hij als eenling kan zorgen dat de NDP stopt met datgene waar ze op de eerste plaats voor in de regering zitten, naast liegen en bedriegen is corruptie het enige waar ze goed in zijn, al zouden ze willen, ze kunnen corruptie niet afzweren, want zonder corruptie zijn ze geen NDP.


  Maak melding

 19. Forummers, Odi odi.

  DOE blijft vierkant tegen corruptie in Suriname en is in het geheim, alle corruptieve zaken van de afgelopen 40 jaren tot heden in kaart te brengen.

  Dus onze Carl (Karel) gaat nu eindelijk met DOE aan de slag, om alle schurken achter slot & grendel te krijgen.

  Maar volgens insiders is onze Carl (Karel) ook van plan het volgende voorstel te doen in het DNA.
  Want het (Diaspora) vanuit Nederland heeft dit ook voorgesteld aan DOE.

  Vandaag 26-05-2016.
  ’Griekse grens cash betalen naar €500’
  AMSTERDAM – De Griekse autoriteiten hebben het maximumbedrag voor contante betalingen nog wat verder verlaagd.
  Vanaf 1 juli mag een cash transactie nog hoogstens €500 behelsen, dat was €1500. Bedrijven moeten onderling zelfs vanaf €50 alles via de bank regelen.
  Een wetsvoorstel van die strekking wordt ’een dezer dagen’ in het parlement behandeld, schrijft de Griekse krant Kathimerini.
  De regels zijn bedoeld om meer investeringen in elektronisch betalingsverkeer los te krijgen, maar vooral om belastingontduiking tegen te gaan.
  Luxe
  Grieken die minder dan €9000 per jaar verdienen hoeven geen taks te betalen, en daar wordt vaak mee gesjoemeld.
  Zo komt het voor dat op papier slecht verdienende Grieken er een luxe levensstijl op nahouden.
  Door iedereen nu te verplichten inzicht te bieden in zijn of haar uitgavenpatroon (ten minste 10% moet met de fiscus worden gedeeld,
  onder meer dus via afschriften van pin- en creditcardbetalingen), hoopt de regering in Athene meer inzicht te krijgen in de inkomsten van haar onderdanen.
  Ook toeristen
  De strengere regels gelden ook voor toeristen, legt een expert uit op het forum van Tripadvisor.
  Wie bijvoorbeeld een hotelrekening van meer dan 500 euro wil betalen, moet daarvoor de bankpas of creditcard trekken.

  Have A Nice Day.


  Maak melding

 20. Vaak heb ik gelezen om Suriname weer deel te laten uitmaken van Nederland.

  Een land dat eenmaal onafhankelijk is geworden, kan nooit meer terug kruipen bij het land dat gekoloniseerd heeft.
  Trouwens Nederland is liever Suriname kwijt dan rijk.

  Een deel van de Surinaamse bevolking heeft onafhankelijk willen worden. Niet klagen maar je rug rechten en vanaf nu het land gaan opbouwen.

  Op dit moment is Suriname terug in de kruiphouding en heeft steun gezocht bij het IMF en bij banken.
  Of het goed zal uitpakken valt te bezien.


  Maak melding

 21. Breedveld Yoeka is de dominee van de killer DDB. Daarvoor wordt hij en zijn familie royaal beloond en ook nog vele andere privileges. Na de preek snuiven ze samen dat wit spul. Daarom spreekt hij dezelfde taal als van de killer


  Maak melding

 22. Karel Breeveld is zo doorzichtig geworden sinds hij zich aangesloten heeft bij de coalitie, wat een boter heeft deze man op zijn hoofd, vooral hij nu ontmaskerd is door zijn partijgenoot Stutgard.
  Voordat hij zich aansloot met zijn partij Doe, die zogenaamd intrigiteit hoog in het vaandel had staan, predikt deze dominee een heel andere taal, en met dit soort griezelige mensen, met je dit land opbouwen? Het vertrouwen bij deze partij, kan eventueel nog gered worden, door deze dominee en zijn minister van NH snel te vervangen.


  Maak melding

 23. Ha,ha,ha,de dagen van Rusland en Sandopie zijn geteld.
  Die andere twee tellen niet mee want ze hebben een verstand van een ezel.


  Maak melding

 24. Breeveld heeft zijn aanhangers verraden, net als judas de here Jezus , had verraden. En je weet wat met judas daarna is gebeurt.Breeveld Jouw dagen zijn geteld samen met je discipelen . Is simpel de natuur wet


  Maak melding

 25. “DOE blijft vierkant tegen corruptie”
  Zei hij met z’n vierkante kop.

  Als je zo principieel bent, dan moet je er ook uit stappen; hou het volk niet voor de gek.


  Maak melding

 26. DOE blijft vierkant tegen corruptie in Suriname?????????????? Bewijs dat door op te stappen, want de baas en zijn paarse rovers regering zijn geboren leugenaars. Ga uit haar weg, die verdoemde paarse misdadigers partij, de nationale delinquenten partij. Ga niet de geschiedenis in als de paars verworden judas van Suribabwe, die onberechte misdadigers aan de macht houden.


  Maak melding

 27. Het woord kafrie’s
  Wanneer de racisten op waterkant het Woord kafrie’s gebruiken begrijpen de Creolen niet dat ze worden uitgescholden. Die domme Creolen op waterkant die de kont likken van de hindoestanen met je we zijn broeders, krijgen wat hun toekomt. Wie dat woord kafrie’s gaat google moet naar de oorsprong kijken en laat je niet gek maken door de hindoestanen dat het een hindoestaanse woord is of het betekend iets anders.(Ray weet het betekend, daarom gebruik hij het woord vaak op waterkant om de Creoolse leiders uitteschelden). Het woord kafrie’s werd in de 18de eeuw door de racistische blanken gebruikt tegen de creolen als de ergste vorm van een scheldwoord. Het woord kafrie’s is het zelfde als k.a.f.f.e.r en het betekend niks anders Dan N.i.k.k.e.r! Een hindoestaan zal op straat nooit kafrie’s tegen een creool zeggen omdat die weet het is een scheldwoord en na het uitspreken is hij zo goed als dood. Op waterkant zijn de Hindoestaanse toetsenbordhelden dapper met schelden wanneer ze anoniem zijn.


  Maak melding

 28. Gut Namie, ben je je ei weer kwijt , houdt je toch eens bij het topic i.p.v. dit soort verhandelingen die niets met het onderwerp te maken hebben, gefrustreerde idioot


  Maak melding

 29. @namie
  je verteld niets nieuws.
  wat je vertelt is wijd en zijd bekend.
  echter niet alle hindostanen denken er zo over.
  wat kan jou het schelen wat de racistische hindoe denkt.
  als die idioten zich beter voelen door een ander neer te halen ….than so be it.
  dat is ook de reden dat tokkie nooit pres van su gaat worden.
  geen enkele javaan , indiaan laat staan een creool zal voor een idioot van de vhp stemmen
  de racisten in su begrijpen niet dat zij de oorzaak zijn van veel ellende in suri.
  ik kan begrijpen dat sommige hindostanen een hekel hebben aan creolen.
  als je ergens bang voor bent dan ga je dat meestal haten.
  ga er maar vanuit dat de meerderheid van de hindostanen geen problemen met creolen hebben.
  je mag wel niet met hun dochter of zus trouwen , maar who cares.
  jij wilt zeker geen hindoe vrouw hebben.
  ze zal de hele dag naar bollywood films kijken….je weet wel die films waarin die mannen dansen als homos en raar zingen en die vrouwen zingen als een valse kat.
  tis niet jouw cultuur.
  datzelfde geld ook voor de hindostaan.
  volgens hun staan alle creolen tot laat savonds voor de winkel wiet te roken om daarna op het roverspad te gaan.
  verdoe je tijd niet met andermans haatgevoelens.
  je ziet toch hoe alle blackamangs hun spullen kopen bij de chinees ?
  de economische macht van de hindostaan is tanende
  de bosland creool heeft de hindostaan ook steeds minder nodig.
  al hun gewassen groente en fruit gaan naar frans Guyana.
  goud en hout verkopen ze zelf.
  je zal zien dat die racisten straks een toontje lager gaan zingen .
  in het bos heb je veel hindostanen in de hout en goud sector .
  hun beste matties zijn ………..boslandcreolen


  Maak melding

 30. Stutgart doet aan eenmans-aktie. Hij is steeds alleen aan het woord.waarom belegd hij niet een persconferentie met het totaal bestuur waar hij ht over heeft,die ook ontevreden is.
  Ik geloof er geen snars van.
  Stutgart laat zich misbruiken door individuen; hij probeert Karel Breeveld geestelijk kapot te maken zodat die uit de coalitie stapt en niet de meerderheid meer heeft.

  Karel de Here zij met u en de uwen.laat u niet misleiden!


  Maak melding

 31. Karel Bid voor allen die slecht over u spreken. Bestraf alle negatieve uitlatingen.

  Wij moeten gaan leren mekaar met respekt te benaderen,emotionele uitspattingen achterwege laten. Kies altijd correcte woorden.
  Wie zijn wij om te oordelen.
  Lets God handle it !!


  Maak melding

 32. Aldus sprak een “(real) anoniem ndp’er. Laat God erbuiten man/vrouw. Volgens dhr. Stutgard, is de mini-ster een ndp’er.

  En ik zeg; Een stem op DOE is een stem op de MOORDENAAR. Anonieme real er zijn toch mensen vermoord 7-9 december 1982?!


  Maak melding

 33. @ W.Whome

  Ken jij mn politieke kleur??
  Ik volg een ieder gewoon en ventileer mijn mening.

  Vind jij het niet frapant dat Stutgard nu pas achter deze info komt?
  Hij maakte uberhaupt deel uit van het dagelijks bestuur van DOE.bij kandidateren onderzoekt men als het ware je hele biografie; op de voorzitters van partijen na. Die zijn ” goden” ( ene DDB, ene Somo etc)
  Hoe naief is Stutgard niet of komt die nu over!
  De ervaring leert wanneer men zn zin niet krijgt( lees sleutelpositie) gaat de beerput open.
  Hetzelfde ook met Noreen Cheung.

  Nothing else!


  Maak melding

 34. “DNA-lid Breeveld heeft niet voor de Amnestiewet gestemd; hij heeft aangegeven er tegen te zijn. Breeveld heeft zich onthouden van stemmen bij het kiezen van een president in 2010, omdat Desi Bouterse betrokken was als verdachte in een strafzaak.”

  Wat is er in 2015 (behalve dat onze staatskas weer leeggeroofd is) dan anders?! Misschien weet de God van (real) anoniem het.


  Maak melding

 35. @ W.Whome
  Zoals wij onze burgerplicht moeten nakomen zeer waarschijnlijk voelde Breeveld zich geroepen de belangen te behartigen van mensen die hem tenminste 1 zetel toevertrouwd hebben??

  Je vraagt aan mij waarom Karel ging samen werken met DDB.
  Hb ik me ook afgevraagd.
  2010 netjes geweigerd!

  Mogelijke oorzaken:
  -wat voor meerwaarde bezit mijn partij?
  -zal het vertrouwen in mijn partij beschaamd worden?
  -Was het uit vrees voor politieke dood (zoals DA’91??).
  -Behaal ik met deze opstellingen(steeds in de oppositie) ooit weer tenminste 1zetel?

  RaRARa
  Ik Ben ook aan het speculeren.

  Mail jij Stutgard effe?


  Maak melding

 36. Goedemorgen,
  Deze is speciaal voor Emerald.
  Leuke tijd gehad in Nederland ik vertrek dinsdag naar mijn geboorte land.
  Esmerald heb vele voor en tegen standers van de regering gesproken.
  De tegen staanders waren in de meerderheid.
  Ben hier niet gekomen om mijn uitkering veilig te stellen zoals je eens geroepen hebt.
  Gewoon familie en vrienden te bezoeken.
  Heb een Surinaams paspoort en een pensioen van Nederland.
  Was een economisch vluchteling maar woon en leef nu als god in Frankrijk.
  Heb ook nog een behoorlijk inkomen als ….in Suriname en zolang de NDP aan de macht blijft kan maken en breken.
  Dat is het leuke van macht.
  Nogmaals aan een ieder ikbhoop dat jullie Nederlands verstaan en nogmaals om hierop niet te reageren die je dat wel dan ben je een dom .
  Dan zal ik denken wat ik altijd gedacht hebt dat jullie wel lezen maar niet begrijpen wat jullie lezen.
  De enige die kan en mag reageren is Esmerald.
  Ik wens je veel geluk en gezondheid toe.
  Voor de mensen die dinsdag op Schiphol zijn en iemand zien met een Surinaamse pet aarzel dan niet om te vragen of ik Mazda ben.
  Gr en hou je taai.
  En wie weet misschien tot ziens in jouw geboorte land.


  Maak melding

 37. Let op enkele type fouten zijn ingeslopen op deze vroege morgen.
  Emerald blijf je menig geven en probeer niet persoonlijk te worden.
  Het gaat je goed


  Maak melding

 38. Breeveld is tegen corruptie.Is hij ook tegen moord.Waarschijnlijk niet want hij is in zee gegaan met een hoofdverdachte in moordzaken.A man dis na wan awari domri.


  Maak melding

 39. Als Breeveld tegen corruptie is kan hij de IMF technische commissie vragen om advies voor de anti- coruptie wet.Verder kan hij de wet voor de DNA halen voor discussie en stemmen.
  Als hij dat niet kan doen moet hij DOE uiit de coalitie halen. Dan is hij een man


  Maak melding

 40. @Mazda,

  Nou zo kan het ook, een normaal geschreven reactie.

  Ik hoop dat u dezelfde gesprekken aangaat met de suri ś, zoals u hier in Nederland heeft gedaan.
  Iedereen maakt zijn eigen keuzes in dit leven, ook de suriś .
  Ze moeten nu zelf het initiatief nemen voor een betere toekomst.

  Zelf vind ik soms moeilijk om hier frank & vrij te leven, met in mijn achterhoofd mijn familie die niet voor de ontstane situatie heeft gekozen, dat is mijn voornaamste drijfveer.

  Het ga u goed in suri!

  Houdoe.


  Maak melding

 41. @Mazda & Esmerald

  Goed dat het ook zo kan. Ieder z’n keuze en eigen argumentatie maar ook de ruimte om op te schuiven naar elkaars inzichten.


  Maak melding

 42. @Esmerald,
  Bedankt voor je respons vanaf vandaag zal ik niet meer schelden al is het moeilijk.
  En mijn reacties naar jouw toe zal nimmer anders zijn al zullen wij van mening verschillen.
  Ik weet dat wij beide een doel voor ogen hebben en dat is een beter Suriname voor al onze broeders en zusters.
  Hoe je het draait of keert eenmaal een Surinamer altijd een Surinamer.
  Er wachten ons moeilijke tijden in Suriname ik hoop dat ik ook mijn bijdrage kan leveren om het land op het juiste spoor te krijgen.
  Wel moeten wij nimmer vergeten dat het jaren zal duren en misschien maken wij het niet meer mee maar hoop dat onze kinderen het mee kunnen maken.
  Ik ben NDPer en zal dat ook blijven.
  Een verstandig mens heeft slechts een woord nodig.
  Als je mijn posting lees dan heb ik teveel gezegd en het hoeft geen verdere uitleg.
  Groenten aan alle surineds .


  Maak melding

 43. Carl “Judas” Breedveld is nu ook omgekochte lid van de ndplee team bouta. Hij zit nu een jaar in de coalitie, en geen tjdslijn op de aanname van de anti corruptiewet. Hij heeft zijn penningen en daarom zwijgt hij als een dode hond. Broeder Carl gij zult niet liegen, maar hebt gelogen aan de kiezers een jaar geleden, nu ga je doodgaan net als Judas Iskarius aan een touwtje in een amandelboom.


  Maak melding

 44. @CARL

  DOE werkt mee aan wetteloosheid en rechteloosheid
  door de AMNESTIEWET TE STEUNEN EN door niet te
  vragen om INTREKKING !!

  Op die manier steun je als DOE de VERTRAPPING van Onze GRONDWET !!!

  Ook een anti-corruptiewet zal onder dit wetteloos en rechteloos regiem, niet uitvoerbaar blijken !

  Zelfs rechtelijke vonnissen worden GENEGEERD door DDB !!!

  Dus meneer Doe, veel succes met uw CORRUPTE REGEERPLOEG !!!

  A KONDRE FAILLIET KEBA !!!


  Maak melding

 45. @Real ANONIEM,

  Heb RESPECT voor anderen en hun levens,

  zorg ervoor dat MASSAMOORDENAAARS zoals

  uw leider, WORDEN GESTRAFT DOOR DE RECHTER !

  NEEM DAARNA WEER HET WOORD “RESPECT” in de

  mond !!!

  PS :
  RESPECT VOOR MENSENRECHTEN, MENSEN EN RECHTSSTAAT GAAN VOOR ALLES !!!


  Maak melding

 46. Ndper’ s houden van baas zijn paarse schijt en pis vol armoede en corruptie. Het is verslavend vandaar dat ze blijven vasthouden aan het paars verderf.


  Maak melding

 47. De ene DOE-kafrie zal de andere NDP-kafrie natuurlijk nooit afvallen,

  Als meneer @Namie eens een goed woord weet te verzinnen voor de verzameling djoeka’s, creolen, half-creolen, hele marrons, dan zouden wij dat woord kunnen gebruiken. Tot nu dekt alleen het woord kafrie de hele lading.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.