Honderden bij NDP manifestatie in Suriname

144

De NDP manifestatie ter ondersteuning van het beleid van president Desi Bouterse heeft vandaag honderden mensen op de been gebracht. De partij van Bouterse had mensen opgeroepen om de president moreel te ondersteunen tijdens het presenteren van zijn herstelplan aan de Nationale Assemblee. Na de presentatie kwam Bouterse de menigte begroeten: [Foto: NDP Facebook pagina/Rosellie Cotino]

Bekijk ook:

144 REACTIES

 1. Hahahah,
  Ik dacht dat heel Paramaribo zou uitlopen om de president te steunen.
  NDP is een multiraciale partij maar op de foto zie ik alleen maar de afro’s, de rest had andere, betere, dingen te doen, hihihi zoals geld verdienen. De creolen gingen voor hun lekkers 🙂
  Suriname voorwaarts??????


  Maak melding

 2. Stroom voor 73 procent is VOORALSNOG niet verhoogd. In september zal er weer naar worden gekeken naar de situatie bij het EBS.

  ik wil over enkele maanden die DOMME KUMAKOISI LOVERS weer zien feestvieren als de stroom zal worden verhoogd voor deze groep.

  DE KUMA LOVERS ZULLEN KUMAKOISI ZIJN SCHIJT ETEN: EET SMAKELIJK!!!


  Maak melding

 3. Barnie je haalt de woorden uit mijn mond. Had zelf ook op duizenden ndp aanhangers gerekend. De bruine bonen magie is uitgewerkt. En je hebt gelijk het zijn veelal creolen die naar deze manifestatie zijn gekomen. De ndp zou geen etnische partij zijn. Die argument gaat dus niet meer op.
  Voor 31/12 breekt de pleuris uit in Suriname. Chips en cola ingeslagen. Ga hier goed voor zitten. We gaan voor 1 op 10.


  Maak melding

 4. Nu doen je de arme garnalen wel tekort. Stel voor die mensen allemaal preventief te castreren en te steriliseren. Over 25 jaar kan dan de laatste ndp stemmer het licht uit doen.


  Maak melding

 5. Vooralsnog weet Hofwijks nauwelijks iemand op de been te krijgen. Waar zijn al die slimme mensen die hem steunen dan? Te lui om de straat op te gaan of te druk bezig om met veel hoofdletters op Waterkant onzin uit te kramen?


  Maak melding

 6. Whaaaaa alleen arme afro s zijn komen ndp klari kaba ze hebben hoop op de laatste kruimel shitt sari tori bouta geef over ie klari baka zoals ik zie zijn paar honderd mensen ndp zwaki fout man


  Maak melding

 7. Gelukkig waren er slechts enkele gelukzoekers aanwezig bij deze demonstratie. Het volk gaat nu eindelijk inzien dat de NDP ondersteunen geen toekomst heeft voor ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 8. Forummers, Odi odi.

  Geef een reactie!
  Even goed kijken naar de korte (video) bij het artikel.

  Wel onze (Mazda) werd pontificaal in beeld gebracht hoor.


  Maak melding

 9. Hofwijks is en blijft de morele winnaar, Bouterse probeerde Hofwijks om te kopen voor $ 19000,- maar Hofwijks trapte niet in.
  Hofwijks zit Bouterse nu uit te lachen, de moordenaar is wanhopig vandaar dat hij deze paar mensen liet opzadelen om te komen manifesteren. Wat duidelijk opvalt is dat het de domme creolen zijn.
  Wat Bouterse liet doen zal alleen maar averechts werken tegen hem zelf. Het tij is niet meer te keren zijn val zal niet lang meer duren, voor eind van het jaar zit de moordenaar gevangen of gevlucht. Of hij eindigt a la Kadhafi.


  Maak melding

 10. Deze afro’s fokken su op!
  Elk weldenkende mens weet dat het bar slecht
  Gaat in su!!!!!
  Deze gasten moeten moordenaar zijn stront
  Opeten ja!!!!!
  Ach man!!!!
  Het houd niet eens behoorlijk geld over om
  Te eten mang!!!
  Elke dag sluiten 2 tot 3 winkels man!!!
  Bouta liever was u op prins zijn plaats dood!
  Dan zou su echte feest vieren!


  Maak melding

 11. Ik dacht dat duizenden ndpers daar zouden zijn om moordernaar te ondersteunen!
  Ndp kong zwakie!!! Hahaha….
  Un go likie bouta bille!!!!
  Ka dong ingie!!!!!
  Joe mpppp bouta!!!!


  Maak melding

 12. @ Afro,

  Juist. Deze manifestatie diende alleen ter meerdere eer en glorie van DDB om te laten zien dat hij toch nog een aantal medestanders heeft. Trek je het aantal zeven-even ambtenaren en andere overheidswerkers eraf die (verplicht) moesten deelnemen, en ook de bijstandstrekkers en de BB met R-klaplopers, politie en CIVD’ers, dan blijven er misschien ook net 30 over! Wat heeft deze tegendemonstratie bewezen? Dat de support voor DDB danig tanende is.


  Maak melding

 13. @ Barnie
  Domme Barnie,…lees PANNEKOEK.

  Met racisme kom je in Suriname niet verder.mie mang.hoeveel mensen had “wij zijn weerede”op de been gebracht ?waar was jij ? bange schijtert.go sriebie jongoe dong kaw joe. ELKE POLITIEKE KRACHTMETING GAAN JULLIE VERLIEZEN. KNOOP DATGOED IN JULLIE GROTE EZELSOREN.


  Maak melding

 14. @ MALONTIE

  DE FRUSTRATIE SLAAT TOE, JULLIE HEBBEN DE CONTROLE TOTAAL VERLOREN OVER JULLIE GEDRAG, HET IS ZEER DRAMATISCH MET JULLIE GESTELD SEDERT DE DEMONSTRATIE.GA MAAR NIET IN DE BUURT VAN DE BOSJE BRUG BAJA,…noso jo DJOMPO.


  Maak melding

 15. @ Damsco,

  Kom met je neus uit dat witte poeder en lees je eigen posting nog eens een keer na. Dan kun je zelf merken hoe verschrikkelijk dom je bent.


  Maak melding

 16. Het ging niet om honderden mensen maar aantoonbaar om duizenden mensen die hun steun kwamen geven aan de regering. Men spreekt van 5000 tot 6000 personen. Laat dit duidelijk zijn voor de vijanden van het Surinaamse volk.

  De oppositie en haar aanhang zijn met boos opzet bezig om allerlei valse informatie te verspreiden. Jojo, Henry, Hans, Ray, Koos,Molenaar proberen met leugen, bedrog en verdachtmakingen het gelijk te kopen. Allemaal gebakken lucht. Meer bombarie uit de kokers van de vocale oppositie.

  Als een kip zonder kop heeft de oppositie zich eigenaar gemaakt van de acties van Curtis, terwijl men deze dwaas en autist niet heeft nagetrokken. Het is Curtis gelukt om hooguit enkele tientallen dwazen achter zich kunnen krijgen.

  Een zware klap op de grote mond van Ray, Jojo, enz. Deze mensen weten niet waar het om gaat in de economie. Met goedkope redeneringen denken zij de wereldeconomie in de banen van NPS en VHP om te leiden.


  Maak melding

 17. Een ding waar ik regen bent is rascisme, dat kan niet we zijn allemaal Surinamers , als men kritiek wil leveren hou het op nivo. Tav het ondersteunen van jullie president kan gezegd worden het was een domme zet.curtis Hofwijks heeft zijn ballen laten zien en hij kan jullie president heel makkelijk staan. Het was David vs goliat en je weet het verhaal… CURTIS GEFELICITEERD JE HEBT NET EEN TOUCHE GEMAAKT. Goed zo


  Maak melding

 18. @ Mazda, je hebt eindeljk het advies opgevolgd. Je hebt je vandaag laten behandelen. Ik heb begrepen dat de prognose luidt: een nare vorm van psychose, maar gelukkig wel behandelbaar. We hopen dat het goed komt met je ,Mazda.
  Wat de manifestatie op het O. Plein betreft, je ” partij genoten ” zijn weggebleven, ondanks zoveel bombarie op de Staatsradio SRS. NDP’ers zijn nu achter gekomen dat Bouterse en zijn boevenbende “damn liars ” zijn. Ik was op het O.Plein prominent aanwezig. Ik heb me diep geschaamd voor het gedrag van de president in het Parlement en daarbuiten. Bouterse, he is a disgrace for humanity …. de man is qua nivo niet eens geschikt om in de bouwvak, handlanger te zijn. NDP …. may day, may day …. you are going down.


  Maak melding

 19. Wanneer een “Afro” het vuile werk van de VHP doet is hij wel goed he. Niet een ieder kan misbruikt worden als Curtis. Hoffie wat was die enveloppe dat Assi Koepari je overhandigde over de schutting van onze DNA ? Racistische mislukkelingen. Vind triest dat Surinamers zo met elkaar omgaan en dan zeuren over eenheid. Er is iets dat ze KARMA noemen vanaf 2010 tot 2015 kletsen hoe slecht het gaat in Suriname en hoe men pinaart wel now GAdo mek un firi 1/18 van hoeveel erger het kan zijn. Stop onnodig klagen en liegen dat het niet goed met je gaat, stop ophitsen tegen een overheid puur om eigenbelang. sranan mang stop kar pina gi sranan…… Lang leven Suriname….lang leve mijn president.


  Maak melding

 20. RobG
  Welke leugens.

  IMF ondersteund / herfinanciery de CbvS e niet de staat.
  WB, IDB en CDB gaan productie/projecten financieren en niet de staat tenzij de staat de Surgold, IAMgold., EBS en Staatsolie gaat herfinancieren.

  De regering heeft weer praatjes verkocht en weer een week tijd geleend onder de smoes dat alles nu door gerekend moet gaan worden.
  Als je plannen opzet weet je wat het sommetje is en kun je het plan motiveren. Nu wordt het naar 13 mei door geschoven.

  De aantallen sympathisanten zegt mij niets. Die zijn gekomen voor de catering. Wie weet heeft u ook de foto;s gezien van de knok ploeg


  Maak melding

 21. @ Stille
  Ik wed dat 99,9 % niet eens weet wat het woord ‘inflatie’ betekent! Wat een volk!
  ———————————————————————————–

  Bek houden HOOGGESCHOOLDE DOMMERIK.jij snapt er helemaal geen snars van ,net als die domme pannekoek KOOS.èèn pot nat,alle twee IQ van ???????????? zo laag niet te meten.


  Maak melding

 22. grappig dat idioten als , stille . babco enz het hoogste woord kunnen voeren over een evenement waar ze niet eens bij waren.
  ik weet niet hoe die foto genomen is maar duidelijk is wel dat die foto bewerkt is.
  ikzelf was op het plein en er waren bij lange na niet zoveel mensen als op de getoonde foto te zien was.

  er waren over het algemeen veel creolen en hindostanen.
  de grootste groep bezoekers waren er niet om ddb te ondersteunen maar uit nieuwsgierigheid.
  de groep van curtis werd afgeschermd door de politie .
  de groep van ddb was ongeveer even groot als de groep van curtis .
  de grootste groep mensen bestond uit observanten.

  toen ik weg ging om 18:125 waren er nog 15 bussen vanuit meerzorg onderweg naar het plein.
  als er geen bussen waren ingezet dan zou de aanhang van ddb niet meer dan 100 man bedragen.


  Maak melding

 23. @ RobG, mi boy, wat kun je toch slecht tellen. Volgens mij kun je niet eens behoorlijk tot 5 tellen. Dat is één van de redenen waarom ze je opgedonderd hebben van de Clevia School en de Spinazie Universiteit. 5000 tot 6000 NDP’ers op het O.Plein? Man, wat scheelt je, ben je ook zo psychotisch als Mazda. Ik was prominent aanwezig op het O.Plein, yu no go djiemi 3 fu 8 …. varkens hoeder.


  Maak melding

 24. 100 tussenb150 dan heb ik veel gezegd..wat mij opval was mensen die heel laag staan op maatschappelijk ladder..het was een belachelijk vertoning.. Die groep van was niet groot maar toch andere samenstelling..


  Maak melding

 25. Beste Surinamers……

  Ik schaam mezelf als ik bepaade reacties hier lees.

  Het is geen 5 voor maar 5 over 12 voor ons mooie land.

  Ga de strijd niet tegen maar met elkaar aan om het land weer op de rit te krijgen!!!

  we weten allemaal waar het aan ligt dus!!!

  opo kondre mang oeng opo!!!!!


  Maak melding

 26. Creolen willen geen vooruitgang, houden er nou eenmaal van om in ghetto, s te wonen, meerdere vrouwen te hebben.
  Zwarte famillies worden al getypeerd, als een familie in crisis.
  Familliestructuren en partnerrelaties bij zwarten, worden gekenmerkt door instabiliteit, wisselvalligheid, een losse sexueel moraal, en een hoge frequentie ėėnouder gezinnen.
  Deze gezinsvormen, zouden in moreel en maatschappelijk opzicht, problematisch zijn.
  Het verwekken van kinderen bij zoveel mogelijk vrouwen, is een strategie, die mannen uit de lagere klasse toepassen, om het falen op economisch gebied te compenseren.


  Maak melding

 27. Inderdaad is het jouw president , was nooit ons president . We hebben nooit op jouw president gestemd . Meer dan de helft van het volk heeft niet op jouw president gestemd.vandaag was het begin van het einde van NDP !!! Hierna gaan jullie nooit nooit meer aan de macht komen en dan komen wij!!!!!


  Maak melding

 28. @ djogo

  jaaaaahhhh dat viel me ook op.
  die mensen die in het paars gekleed waren en met de bus kwamen leken op junkies , zwervers , daklozen ,aidspatiënten enz .
  gouden tanden vals haar versleten kleren enz.
  het was echt de onderkant van de samenleving die ze gemobiliseerd hadden om te acteren.
  ik dacht dat het aan mij lag maar nu blijkt dat ik dus niet de enige was.
  bij de demonstranten van curtis zag ik een heel ander volk rondlopen.
  en niet alleen omdat ik er ook een tijdje tussen stond.


  Maak melding

 29. Maar allen hebben 50 srd gekregen om aanwezig te zijn, vandaar dat de opkomst zo groot is…..want dat geld kunnen ze in deze pittige tijden goed gebruiken!!! Dit komt allemaal wel uit de staatskas, dus de staatskas in nu weer wat leger…….dankzij de ndp!!!!


  Maak melding

 30. @ manu

  je bent niet alleen off topic maar je scheert alle creolen over een kam.
  jouw soort zorgt ervoor dat die creolen op ddb stemmen .alleen maar uit angst dat jouw soort aan de macht komt.
  jij hebt jouw kennis over de creool zeker uit het dagboek van je dochter of je vrouw.
  je vergat te vermelden dat ze beschikken over een dikke lange slurf .
  je hebt het gelezen en dat heeft jou je trauma bezorgd over de creool.

  ohja voordat je begint te schelden…….ik ben geen creool.
  heb wel een hekel aan racistische praatjes.


  Maak melding

 31. Marrons houden niet van vooruitgang!
  Jullie fokken su op.
  Denk ook een beetje goed na toch?
  Sorry maar waar jullie zijn gaat het slecht.
  Nemen jullie v de anderen volkeren over.
  Kijk hoe vooruitstrevend die zijn.
  Die hosselen om e huis te bouwen en geen
  Krotje!
  Baas moet toegeven dat hy gefaald heeft als pres. Het volk had hem e kans gegeven.
  Baas heeft het behoorlijk verpest en komt nooit meer terug!
  Jullie marrons moeten toegeven dat baas gefaald heeft en niet racistisch zijn want het gaat om de toekomst v ons allemaal.


  Maak melding

 32. Ok iets positiefs over je regering.

  Ze zijn consistent in het breken van Suriname.

  Consistentie is ook wel het bewonderen waard.

  Ik zag een leuke foto op star nieuws, met zak doekken, soort knok ploeg. Als deze groep s’avond in je straat loopt bel je automatisch de politie, gewoon instinctief.

  Nog grappiger was dat het geluid zo hard was dat men DDB bijna niet verstond, en hij had het net over boetes op geluidsoverlast.
  Dus compliment, je pres is onbedoeld grappig, een joker, helaas 1 met veel macht.


  Maak melding

 33. Nooit positief over jouw regering? Simple er is nergens iets positiefs te bespeuren .alleen maar negatiefs, corruptie , dino, meriba, Abrahams , Ebs , balast Nedam , hoge koers, devaluatie op devaluatie , stakingen, brandstofprijs, stroomprijs , op alle ratings in wereld op laagste ladder, drugsland, volgens cctv armste land in zuid Amerika , schulden op schulden, geldpersmachine op volle toeren, vervalsing door de voorzitter van DNA , vervalste amnestie wet, ……………eindeloos


  Maak melding

 34. En die apen maar denken dat Bouterse er alleen voor stond-/staat?
  Sikki! Zelf was ik al vanaf 04.00 op de been om tot rond 15.30 een klus te klaren en zag kans om ondanks mijn vermoeidheid toch een glimp op te vangen van de opkomst. Ja, ik ben moe!

  Wanneer komplete- of halve gezinnen met alle gevaren van dien de oversteek wagen om over de Middenlandse zee een onbekende bestemming op te zoeken, dan is er wel wat aan de hand in de wereld.
  Wanneer de prijs voor goud en aardolie tot ongekende diepten is gedaald, dan is er wel wat aan de hand in de wereld en dan gaan wij het voelen ja. Niks te Bouta!!!


  Maak melding

 35. Binnenkort hoeft niemand het licht uit te doen aangezien de suri het toch niet meer kan betalen of naar venezolaans voorbeeld de stroom door de regering wordt uitgeschakeld


  Maak melding

 36. De getto’s van Paramaribo zijn door de Paarse Roversbende gemobiliseerd, Opvallend was dat de borden die deze simpele zielen droegen allemaal leuzen hadden met het zelfde handschrift. De mensen die ze droegen wisten niet eens wat er op stond,

  Zielige vertoning.


  Maak melding

 37. Het is nog erger dan ik dacht, De 1/2 miljard usd wordt gebruikt om de SRD kunstmatig hoogt gehouden!!!

  Hoefdraad: IMF leent aan CBvS; is geen Staatsschuld

  Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën heeft vrijdagavond in De Nationale Assemblee meegedeeld dat de lening van US$ 478 miljoen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) niet bestemd is voor de overheid. Deze lening gaat naar de Centrale Bank van Suriname (CBvS) als betalingsbalanssteun.

  De monetaire reserve wordt hiermee ondersteund. Niets gaat naar de begroting van de Staat. Dit bedrag zal niet geboekt worden als staatsschuld.

  Ze leren het echt NOOIT. Alle valuta en het Surinaamse Goud is in de afgelopen 6 jaar verdwenen om de SRD, die geen drol waard is te ondersteunen.

  Toen dit geld op was – wat je eigenlijk moet gebruiken om productie te ondersteunen – zijn ze geld gaan lenen om dit wanbeleid voorr te zetten.


  Maak melding

 38. Brulaap Bouterse:noemt zijn tegenstanders/critici “VIJANDEN”

  Woensdag valutaveiling; ‘vijanden gaan onderspit delven’

  President Desi Bouterse heeft vrijdagavond in De Nationale Assemblee aangekondigd dat er woensdag nog een valutaveiling gehouden zal worden. Hij merkte op dat het negatieve syndroom dat gecreëerd is rond het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de koers heeft opgedreven naar SRD 8 voor de US$ dollar. Hij merkte op dat mensen die na de valutaveilingen het hardst schreeuwen dat alles goed is gegaan, bezig zijn er alles aan te doen om de regering naar huis te sturen.

  Bouterse zei op een persconferentie op 13 april dat hij de koers omlaag zal brengen. Hij claimde dat hij ervoor gezorgd heeft dat de koers nu naar SRD 6,30 is gezakt op de parallelmarkt. Als hij gewild had, was de koers nog lager uitgekomen, maar er moet rekening gehouden worden met mensen die geïnvesteerd hebben. Er moet een balans gevonden worden wat de koers moet zijn.

  Bouterse help het land volledig naar de kloten. De 500 miljoen usd wordt niet gebruikt voor beleid en verhoging productie maar om de waardeloze SRD kunstmatig hoog te houden.

  Dat dit niet werkt heeft Bouterse de afgelopen 6 jaar bewezen. Hij begint gewoon opnieuw!


  Maak melding

 39. Wat ik hier zie? De afgang van Bouta. Even denken: Boothouders werden niet betaald. Bushouders werden niet betaald. Toch hebben ze met paarse vlaggen rondgevaren en ook rondgereden. Verklaring: Chantage. Ze zullen zeker gezegd hebben: Als je mijn partij niet steunt verlies jij jouw vergunning.
  Nu 2016 zouden mensen bruine bonen met zoutvlees krijgen, snacks en 50 SRD. Tevens werden ambtenaren gedwongen om te gaan door ze vrijaf te geven. De opkomst van de NDP,die eigenlijk massaal had moeten zijn viel bitter tegen.
  Conclusie: de mensen zijn niet meer onder de indruk van de bedreigingen van Bouta. Dat wil wat zeggen
  Bouta GO Home. Het volk wil jou niet meer hebben..


  Maak melding

 40. Henk Molenaar.
  Er zijn twee partijen die de lage koers claimen te weten :
  Bouta: hij had gezworen de koers te verlagen.
  De cambio’s. Deze hebben gezegd dat ze hebben geïntervenieerd.
  Wie heeft gelijk?
  Dat merken we zeker op woensdag a.s. zeker.
  Geloof me . de cambio’s zullen Bouta zeker een poepje laten ruiken en – zoals je hem hebt genoemd- die grote brulaap- laten vallen als een baksteen. Bouta moet nu eens eindelijk gaan leren om financiële instituten de macht hebben en dat hij niet de enige is die koers van Suriname bepaalt. Dus Cambio’s laat Bouterse lekker op zijn bek vallen. Hij had geld, dus macht, maar heeft dit net zijn vrienden, adviseurs en familieleden verkwanseld.


  Maak melding

 41. Beste John,

  Het is de totale ontmasketing van Bouterse, Hij is de regie totaal kwijt en het enige wat hij zegt is:

  1) Vertrouw mij
  2) We doen het samen
  3) Morgen wordt het beter.

  Kansloze missie.


  Maak melding

 42. PS

  Beste John,

  Er zijn weer containers met honderden miljoenen aan ongedekte waardeloze srd’s aangekomen en bezorgd bij Hoefdraad.


  Maak melding

 43. @ Paraman,
  Jij, vanaf 04.00 op de been om een klus te klaren.
  Man, je bent zo lui als maar wezen kan. Als je alleen maar het woord “werk” hoort, krijg je huiduitslag en daarmee is alles gezegd.

  @ Paraman noemt recht geaarde surinamers, apen.
  Volgens zijn er geen apen in het district Para, anders zou je anders brullen …. brulaap.

  Paraman, wanneer Bouterse en kornuiten niet gegraaid hadden in de schatkist { miljarden US dollars, eigendom van de Rep. Suriname, foetsi }, dan waren wij vandaag niet in deze shit.


  Maak melding

 44. De mensen die deelnamen aan de demonstratie waren voor 98 procent de overvallers en (drugs) criminelen, verwanten van DDB. Marron geboefte.

  Ze kregen IMF dollar om mee te doen


  Maak melding

 45. @Afro, je schrijft:::::Hofwijks is en blijft de morele winnaar, Bouterse probeerde Hofwijks om te kopen voor $ 19000,- maar Hofwijks trapte niet in.

  -Je hebt groot gelijk en velen weten niet eens wat MOREEL betekent.
  Hofwijk heeft tenminste niemand onder druk gezet om de straat op te gaan, maar Bouterse en aanhang heeft dit wel gedaan. Je baan verliezen als je niet mee doet is heel erg.

  Ik denk dat men het voorbeeld van Venezuela wil laten zien in Suriname.

  Ook al zijn “miljoenen” de straat opgegaan wens ik ze heel veel succes met het IMF pakket.


  Maak melding

 46. Vice president Adin er is een plan,maar zonder cijfers onderbouwd .

  De dijken van Coronie en Commewijne waren ook al af betaald ,maar niet afgemaakt .

  Damsco@ schrijf een plan voor jouw partij en dien het in bij Ocer of R.Abrahams .


  Maak melding

 47. Henk Molenaar, die Bouterse zit slap te lullen. Hij heeft zijn bekendste wapenfeit weer van stal gehaald namelijk als je tegen bent ben je een staatsvijand. Na woensdag staat is de koers 1 op 7. Volgens Hoefdraad wordt de IMF lening niet gezien als staatsschuld omdat de cbvs het geld leent. Kolder natuurlijk. Zieke mensen.


  Maak melding

 48. Indrukwekkend. Er warren direct ook twee tenten voor eten en drinken. Als ik ook mijn salaris al maanden niet Gehad had Omdat Jen Ai moet winkelen in Parijs had ik waarschijnlijk daar ookngezeten mmaar ik ontvang gewoon iedere maand .

  Ik ga met Ragga Djong: Walter joe granpa e lee. …..


  Maak melding

 49. ” Honderden bij IK BEN EEN ( PAARSE ) KOE manifestatie in Suriname ”

  Wat is er allemaal niet uit de kast gehaald om die honderden ” KOEIEN ” naar het gras op het Onafhankelijkheids plein te DIRRIGEREN alwaar deze konden worden aanschouwd en gewaardeerd met een cijfer voor hun getoonde KUNSTJES door het WALGELIJK jurylid, DESIDERIUS ????????

  15 Bussen ( lees VEEWAGENS ) werden o.a. ingezet heb ik vernomen en er was genoeg VOCHT en VEEVOER in de vorm van snacks aanwezig. Ook een overdekte STAL heb ik vernomen.

  Als winnares van de PAARSE DIERENSHOW kwam uit de bus, de MOEDER-OVERSTE onder de KOEIEN,genaamd Van Ommeren.
  Haar “KUNSTJE ” bestond uit het laten zien hoe een KOE op een soundtruck BEHOORLIJK kan zorgen voor GELUIDSOVERLAST !!!!!

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 50. O😮H…. Is dat zo? Klinkt mij nieuw in de oren. K ben zelf zwart net zoals 90% van m’n vrienden , maar geen een heeft meerdere kinderen met meerdere vrouwen . Integendeel!! Dus daar ga je weer met je stereotypering . T zijn de mensen als jij die de zwarte mens niet vooruit willen zien komen. But guess what… We nor here to please you en we zitten al helemaal niet op jou mening if goedkeuring te wachten. Zoek t bij jezelf daar je meerdere mensen over 1 kan scheerd. K vind t zielig voor jou dat jij alleen zulke zwarte kent. Sommige zwarten willen t beter doen dan de generatie voor hun. Dus kijk naar je eigen probleem wn je eigen cultuur. Of kom je Ok uit een kaste stelsel 😉


  Maak melding

 51. Met alle respect ! Goud koste in de jaren 90 bij de juwelier in nl 30 gulden per gram 15€. En in su was t nog goedkoper. En benzine was de helf van wat t nu is. Goud heeft z’n dieptepunt nog niet bereikt.


  Maak melding

 52. Als ik dit zo lees zou ik echt niet weten hoe groot de opkomst daadwerkelijk was::::::::::

  Magere opkomst voor demonstratie pro-regering

  = PARAMARIBO – De demonstratie op het Onafhankelijkheidsplein door de NDP is georganiseerd om de regering te ondersteunen, kent tot nu toe een zeer magere opkomst. Dit meldt onze verslaggeefster ter plaatse. “Er zijn meer agenten op de been dan demonstranten.”

  Uit voorzorg zijn tientallen agenten op de been om eventuele ongeregeldheden het hoofd te kunnen bieden. “Maar het aantal demonstranten is bij wijze van spreken op één hand te tellen”, aldus onze verslaggeefster Naomi Hoever.

  De NDP had mensen opgeroepen om president Bouterse moreel te ondersteunen tijdens het presenteren van zijn herstelplan aan de Nationale Assemblee. Dit herstelplan is in het kader van de financiële maatregelen in verband met de snelle ontwaarding van de Surinaamse dollar sinds de devaluatie.

  De aanzwellende actiegroep ‘We zijn Moe’ heeft ook voor vrijdagmiddag een protestdemonstratie bij DNA gepland. Deze betogers worden omstreeks half zes verwacht. Nadat bekend was geworden dat ook de NDP een pro-regeringdemonstratie zou houden. Er is extra politie op de been om eventuele confrontraties van beide groepen te voorkomen.


  Maak melding

 53. Hoe verklaar je de situatie in Brazilië wn Venezuela ? Komt dat ook door zwarte mensen ? En dat t al die jaren zo goed ging met Guyana ondanks er nooit een zwarte president was komt ook door zwarte toch? Je kan Googlen ( geschiedenis Guyana) waren t zwarten die de troep daar maakten? En nog een feit! In India heb je armere mensen dan in Afrika. K ben liever arm in Afrika dan arm ( paria of nog erger) in India . Facts en dat zonder racisme😉. Oja… Ik ben Swart , woon werk wn leef in nl, but hell no dat ik een witmang beter als mezelf ga zien. K weet wel dat ik om m’n kleur harder moet werken en beter dan een wit mang moet zijn. Jeugd van tegenwoordig… Met racisme kom je je nergens. T zegt meer wat over jezelf 👊🏾


  Maak melding

 54. Hahaha alweer zitten de haters als zuurpruimen met de gebakken peren, alweer hebben ze verloren als geboren losers. Jullie haters zullen NOOIT kunnen winnen winnen van de oprechte en vaderlandslievende Urinamers, knopen jullie dat goed in je oren.

  Nu zijn het honderden voor de regering, is dat wel zo, ik denk dat er wel zeker 3000 Surinamers voor de regering aanwezig waren, dit terwijl men die nog geen 100 mensen als aanzwelling is gaan betitelen.

  Voor de racisten hier, als jullie het nog niet wisten hofwijks is een creool.

  Voor jojo is de massa nu ineens niet meer belangrijk, deze is zijn wonden duidelijk aan het likken. Massa is weldegelijk belangrijk overal ook in Suriname, wanneer de staatsvijanden weer gaan claimen dat ze namens het volk stappen ondernemen, gaan we ze vragen waar de massa is, namens welk volk ze praten, de mmassa is nl NDP, nu en altijd. NDP zal altijd de grootste partij blijven want daar vertoeven de oprechte vaderlandslievende Surinamers die in landsbelang denken en werken. Dit in tegenstelling tot de racistische vhp die de meeste van jullie aanhangen.


  Maak melding

 55. Jojo, de oppositie en haar kleine aanhang op Waterkant hebben geprobeerd om de bevolking knollen voor citroenen te verkopen. Volgens kamp Front was er helemaal geen sprake van een economische crises in vele landen. De bevolking zag het anders. De media stonden er vol van.

  De vele deskundigen die op radio en tv en in de schrijvende media hun verhaal deden onderbouwden met aantoonbare cijfers de neergang van de economie. Mensen kregen ook direct inzicht van de uitwerking van crisissen op open- economieën van de wereld en vooral op kwetsbare economieën.

  Front kamp en haar aanhang kan de bevolking niet meer knollen voor citroenen verkopen. Jojo ook gij kon met een eerlijk verhaal en met eerlijke cijfers laten zien dat er wel degelijk een crises aan de gang was.


  Maak melding

 56. Mi eye e opo now…

  Als de oppositie partij niet zo ethnisch en racistisch was ingesteld was Bouta nooit aan de macht gekomen. Kan je zien wat jullie haat en racisme brengt? Bouta ! Ben geen fan van hem maar ik begin de Surinamers die op hem hebben gestemd steeds beter te begrijpen . Ze zijn moe van racisme en willen niet steeds laag gehouden worden! Racisten leer ervan en probeer voor je eigen belang wn landsbelang je mentaliteit te veranderen! Maar dat gaat eeuwen duren dus als je niet oppast blijft Bouta eeuwen regeren want niemand wilt een slaaf van gladharigen zijn . Ze eten dan liever Bouta hun stront ! Ik begrijp t nu.
  Peace to Curtis en ga zo door bro… Mocht jij uiteindelijk een politieke partij opzetten dan zullen de gladharigen je ook steunen. Dan ben je volgens hun wel een goeie zwarte . Ineens! Maar goed… Curtis is veel verder dan racisme , daarom staat hij waar hij nu staat en is z’n succes gegarandeerd . Leer van dit alles racisten . Leer van dit alles 👊🏾. Peace


  Maak melding

 57. Plan nog niet doorberekend….o mijn God….

  Bouterse: Plan moet nog worden doorgerekend

  President Desi Bouterse heeft maatregelen die deel uitmaken van het ‘Surinaams plan voor crisisbeheersing en aanzet tot transformatie van de economie’ gepresenteerd in De Nationale Assemblee.

  Het plan moet nog doorgerekend worden door het Planbureau. De president, vicepresident Ashwin Adhin en minister Gillmore Hoefdraad legden uit dat het om een Surinaams plan gaat en echt niet door het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wordt gedicteerd.

  Ik zeik in mijn broek van het lachen>

  Een Surinaams plan dat niet door het IMF wordt gedicteerd????

  In welke droomwereld leven de leden van de Paarse Roversbende????


  Maak melding

 58. @Paraman

  Als u en natuurlijk ook Mazda al vanaf 04.00 bezich was om het NDP feestje te organiseren valt het gezien het gratis vervoer, de cateriing etc heel zwaar tegen.
  Jammer dan op de eerste foto’s wat mensen stonden die niet herkenbaar wilden zijn. Uw weet wel van die jongens van Linscheer met handen met veel littekens en meer spierballen dan hersens.

  Hoeveel overheidsteun was er en hoe stigmatiserend was de overheid door de NDP zijde af te schermen met gewone politie en Wij zijn Moe dat al maanden geweldloos blijkt te zijn te intimideren met de ME.

  Beste Paraman de president heeft weer aangegeven gefaald te hebben, het volk fabeltjes te vertellen en weer Buitenlandse vijanden te zien.

  Er wordt gegoocheld met cijfers met de energie subsidie door alle gezinnen op een hoop te gooien. Hoeveel gezinnen in het binnenland nemen echt elektriciteit af

  Trouwens wat zal het IMF vinden van de grens van 450 KWh per maand. Wij met een huis van 200 m2, 4 tv’s, 3 computers, ’s zomers airco. verbruiken minder dan 400 KWh.

  Men is nog 3 weken bezig te proberen de grenzen het IMF te verlegen. Er is namelijk geen plan ook geen begin van een plan alleen maar ideeen onder tussen verzwijgt men de voorwaarden.

  Kijk aub bij het IMF wat een Stand-bu Arrangement inhoud en u ziet dat de president fabeltjes vertelt en dat de kosten voor deze ondersteuning van de Centrale Bank duurder is dan hij beweert.
  De president probeert u heel langszaam te vertellen wat de waarheid is en zal onderweg allerlei rare vijanden aanwijzen als de schuldige.
  Ondertussen claimt hij het succes dat er niet is namelijk het terugbrengen van de straatkoers. Dit is echt uniek dat een president zich inlaat met de straatkoers en het niveau van 6,5 voor de dollar als succes ziet terwijl de koers voor dat deze meneer de hand aan de knoppen 2,75 was.

  Eerst op scheppen over vertrouwen van het IMF en nu bekennen dat het slechts papier is ter ondersteuning van de Centrale bank zodat deze nu met geleend geld kan doen wat de afgelopen jaren mislukt is de SRD op een nieuw niveau verdedigen.

  Begrijpt u wel hoeveel Schade Hoefdraad en Bouterse veroorzaakt hebben door niet direct te devalueren naar het niveau waar zij de SRD gebracht hebben met hun Monetair financieren en schulden maken.


  Maak melding

 59. Jojo leeft in strijd met de waarheid en realiteit RobG. Jojo is een pathalogische leugenaar, een typische front eigenschap.

  Neem nou die ira, die ziet 2 berichten staan op dwt en copieert juist het oudste bericht van die krant. Dit terwijl het nieuwe bericht iets meer bij de waarheid staat.

  Dit zijn de fronters jojo, ira, ray, henk m, koos en nog een pasr anderen, ze geloven leugens, gaan mee aan de haal denken dat ze ooit feiten en realiteit gaan worden en schrikken als het tegendeel blijkt. Daarom lopen deze geboren altijd achter de feiten aan. De hele wereld zit in een crisis maar zij hebben de leugens ingeprent dus dat zijn nu hun feiten en realiteit.


  Maak melding

 60. Dr regering had in 2010 in totaal 750.000.000 U$ aan monitaire reserve bij de moederbank overgenomen van Venetiaan.
  Daarnaast waren er gelden gereserveerd voor het asfalteren van de weg Meerzorg naar Albina en voor de dijkenbouwprojecten van Commewijne en Coronie.

  De regering heeft al het geld verbrast en heeft tot heden geen duidelijke uitleg geven waar het geld aan besteed is.
  Nu wordt er naast de vele andere leningen nog een grote lening aangegaan van 478.000.000 U$ om de lege monitaire reserve van de moederbank weer aan te vullen.
  Wie o wie, geeft ons de garantie dat deze lening niet nog een keer wordt verbrast?
  Desilee en zijn kliekje hebben keer op keer bewezen dat zij niet met geld kunnen omgaan.
  Geld wordt door Desilee en zijn bende verspild aan corruptie en populisme, wat met het volk gebeurt is niet zijn koppijn, hij zal het nooit en te nimmer afleren.


  Maak melding

 61. @LoveSu, de volgende feiten voor jou::::

  -Bouterse is een moordenaar en heeft het land tot 3x toe naar de neerrang gebracht.
  -Schulden zijn nog steeds niet afgelost en juist groter geworden. Denk ook aan Carifesta festival.
  -Bouterse heeft altijd de witte-man van langs gegeven en vandaag gaat hij knielen voor dezelfde witte-man. Wat een opvoeding richting het volk.
  -Vele corrupte zaken zijn nooit opgelost en zie maar die van Abrahams die toen bij OW heeft gewerkt. Deze man is met eervol ontslagen en is nu adviseur van Bouterse, dit terwijl deze twee personen MOORDEN hebben gepleegd.
  -Onder Bouterse worden alleen vrienden, familieleden en kennissen rijker en de rest armer.

  =Ik lees graag @JoJo zijn meningen, omdat ik vind dat hij tenminste goede argumenten geeft en ook eerlijk is. Hij scheld niemand uit.

  =Ik heb geen partij en ben ook voor niemand. Ik zal nooit achter een moordenaar staan, dit omdat ik mijn waarden en normen hoog wil houden.
  Personen die achter Bouterse staan zegt iets over hun waarden en normen.

  -Ik laat mij NIET verleiden door niemand en ook al zou ik arm zijn hoef je niet met een zwembad met geld op mij af te komen, omdat ik het nooit zal accepteren.


  Maak melding

 62. Beste RobG.

  Ik weet niet waar u gisteren was, maar in ieder geval niet bij de demonstratie, dat is wel duidelijk.
  Ik was daar wel uit pure nieuwsgierigheid en omdat ik in de binnenstad verblijf.
  Ik denk, dat de Waterkant het aardig heeft ingeschat door te stellen, dat er een aantal honderden demonstranten waren.
  Het waren er in ieder geval bij lange na geen 1.000, laat staan 5.000 tot 6.000, waarover u het hebt.
  Misschien is het een goed advice als u double checkt, voordat u dit soort berichten verstuurt.
  Die komen lachwekkend over voor de mensen, die wel bij de demonstratie aanwezig waren.


  Maak melding

 63. Ira je onzin moet je voor jullie fronters herhalen, wij weten beter. Nerm nou je eerste zgn feit, moordenaar volgens wie precies, kan je dat bijv. BEWIJZEN. Wedden van niet maar je hebt in je al je fantasie een feit van gemaakt. Jullie zijn helemaal gek. Bouta heeft jullie gek gemaakt.


  Maak melding

 64. Jennifer heeft nog geen 1000 mensen geteld, als jennifer naar school was gegaan, had ze leren tellen. Al ie mensen waren bij curtis toch jennifer. Jullie bakken het mooi bruin, vraag maar aan ira waarom hij niet ander bericht heeft gecopieerd.


  Maak melding

 65. Trouwens Ik wil wedden dat die jennifer een van de waterkant camaleons is, die gewoon ergens 10 hoog woont aan de noordzee. Suriname heeft deze misschien wel nog nooit gezien. Jullie geboren losers liegen alsof het gedrukt staat.


  Maak melding

 66. Ook Maduro en Fidel Castro zijn in staat grote getallen van mensen op de been te brengen terwijl het volk pienaart.
  De mens is het meest rare schepsel op deze planeet.


  Maak melding

 67. Jennifer Lapaz:
  Robg gaf in een andere posting al aan dat hij e.e.a. via de radio had gevolgd, klaarblijkelijk kan hij via de radio aan het aantal toeters en bellen horen hoeveel voor- en tegendemonstranten er waren, knap toch!!!!
  Robg is niet alleen zelfbenoemd econoom, maar ook nog eens een orakel!


  Maak melding

 68. LoveSu,

  Misschien moet je een volgende keer dan een telraam meenemen als je naar een demonstratie gaat.
  Ik vind als buitenstaander, dat de Waterkant het aantal mensen wel goed heeft ingeschat.
  Voor de rest onthou ik mij van commentaar, omdat ik nog maar een paar dagen op de Waterkant actief ben en de mensen die berichten versturen niet ken.
  Misschien komt dat nog in de tijd, dat ik hier verblijf.


  Maak melding

 69. Als je de reactie van sommige mensen hier ziet, dan vraag je af!! wat zou het worden van Suriname Als de VHP ooit aan de macht zou komen???? met kliene NPS op hun schootje!!

  maar NA GADO POT TING DRAPE,
  BOUTA wordt geleid door een engel des heer.
  de enige echte die Suriname gezond kan maken en dat weten ze, VHP, NPS, SPA, DA91 en PL.
  dus willen ze en proberen ze paniek te zaaien maar het volk van nu is niet meer dat van 91 toen bosje naar huis werd gestuurd.het volk van nu is en weet het veel beter, ding ai opo!!!!!!

  26 zetels niet voor niks aan 1 partij.
  KOEIEN !!!!!


  Maak melding

 70. Jennifer jullie zijn ongeloofwaardig, jullie hebben het naar gemaakt, ik geloof geen barst van je verhaal. Jullie feiten en realiteit zijn ingeprente leugens, Punt uit.


  Maak melding

 71. 75% familie tolliekop nazaten en aanhang
  25% ndp regering zuigers en families

  waar is de rest van zijn aanhang??
  zijn aanhangers hoeven niet bang te zijn en toch komen ze niet
  ook zij hebben hem laten vallen


  Maak melding

 72. LoveSu,

  Wat een rare manier van omgaan hebben jullie op deze site.
  No respect at all voor elkaar, alleen schelden en verwijten.
  De Surinaamse politiek interesseert mij helemaal niets, maar toch word ik blijkbaar in een bepaalde hoek gedrukt.
  Als deze site model staat voor de doorsnee Surinaamse samenleving, wat ik bijna niet kan geloven, dan weet ik na twee dagen al genoeg.


  Maak melding

 73. Al die mensen die daar aanwezig waren om bouta te ondersteunen moesten misschien verplicht daar aanwezig zijn. Willen of niet. Waarom ik dit zeg omdat ik zelf ook heb meegemaakt. In de jaren 87 en 88 volgde ik eenopleiding en was militair. Alle vergaderingen die bouta op ocer hield moesten wij aanwezig zijn. Hele dag les volgen. In de avond omkleden in burgertenue en werden wij met bussen vervoerd naar ocer om als klapvee te fungeren. Het was dienst werd tegen ons gezegd. Je was verplicht anders was het diensweigering.


  Maak melding

 74. @LoveSu, het feit dat je tevreden bent met de puinhoop die nu in Su is met een waardeloze SRD erbij……..geeft aan dat je helemaal niet van Su houdt toch?!!!!!!


  Maak melding

 75. Jennifer wel rasr dat je niet eerst op de site heb gekeken en gelezen voordat je kwam posten, heb jij de reacties van de afgelopen dagen dan niet gelezen. Snap je waarom je ongeloofwaardig bent, lees je eigen reactie maar weer, die vooringenomenheid druipt er vanaf. Je bent duidelijk de zoveelste liegende hypocriete fronter.
  Counter ik hou meer van mijn land dan jullie waardeloze, harteloze en liegende fronters die dagelijks hier mijn land zwart proberen te maken met onzin, leugens, rommel. Als dat jou liefde is, mogen ze mijn portie een fikkie geven.


  Maak melding

 76. Alle zg Ndp aanhangers die gisteren aanwezig waren hebbe 50 SRD gekregen, logisch dat de opkomst zo groot is……de meeste van ze zijn werkelozen die even gratis geld zijn komen ophalen!!!!! 50 srd is voor velen van ze 3 dagen loon!!!


  Maak melding

 77. Gisteren teruggekeerd uit SU. Alleen bestemd voor de paarse aanhang hoe dom zijn jullie eigenlijk? Een grote ongeregelde zooitje is het daar. Of nou hier de creolen of de hindustanen debet aan zijn daar gaat het niet om. Het land is naar de klote geholpen. Een ding is me wel opgevallen en dat is dat de creolen zullen nooit toestaan dat een hindustaan president wordt. Al zullen ze elke dag gras moeten eten. Er is maar een volk die pinaart en zijn de creolen. Diegene die dit ontkent die hebben echt stront in hun ogen. Suriname ooit een land vergelijkbaar met een meisje van 18 jaar volop in de bloei van haar leven. Nu is Suriname een hulp behoevende bejaarde vrouw die flink is genomen in alle gaten die er maar bestaat. Is zodanig toegetakkeld dat het in coma is belandt. SU snakt naar zuurstof die heel moeilijk te vinden is. En steeds zijn mensen die beweren dat de huidige regering goed doet. Hoe dom kan men zijn?


  Maak melding

 78. @lovesu

  je houdt niet van su, je houdt van je staatsie baantje
  gekregen van boutaffi en betaald door de belasting betaler
  je bent nutteloos voor su en je kost ons geld
  zorg jij er maar voor dat bouta aan de macht blijft want dit is het enige baantje wat je kan
  nutteloos figuur, ga werken luie hond.
  riant leven van ons geld

  onthoud, su heeft jouw niet nodig, bouterse de moordenaar heeft je nodig.

  geef ons geld terug dief dat je bent


  Maak melding

 79. @ manu
  Jouw racistische opmerkingen geven alleen maar aan dat je niet in Su thuishoort maar in een land waar er alleen maar jouw soort genoten(mensen die op jouw lijken) voorkomen . Als je geen respect hebt voor een ander moet je ook geen respect verwachten . Aan jouw rascistische opmerkingen kan ik proeven tot welk ras jij behoort. Wel ,maak er werk van om weer naar het land van jouw voorouders te gaan waar je alleen maar mensen die op jou lijken ,gaat tegenkomen. Je hebt gedrags problemen en weet niet hoe het hoort . We leven in een multicuturele samenleving.


  Maak melding

 80. Hopelijk zal het voor Suriname en het Surinaamse volk op tijd zijn dat de persoon vsn Bouterse en zijn kliek het veld ruimt. Tegelijkertijd wat jammer dat het niveau van sommige reacties hier zo emotioneel en beneden niveau zijn terwijl men het over niveau schijnt te hebben. Mensen blijven mensen schijnbaar en zien de doorn in hun eigen oog niet.
  Op kondreman✋


  Maak melding

 81. LoveSu,

  Hou je wel van Su of adoreer je gewoon een moordenaar en drugshandelaar, de grootste crimineel die Su ooit heeft voortgebracht?
  Denk a tori bun!!
  Misschien behoor je tot zijn paarse kliekje waardoor je de pinarie en pijn van het arme volk niet voelt.
  Jouw baas kan gewoon niet met geld omgaan, hij heeft gewoon de capaciteiten niet en ontbeert de nodige scholing.
  Bij een persoon met krabita anu zal het nooit lukken.
  Maar jouw baas met zijn krabita- en fufuru anu is het in deze nog erger.


  Maak melding

 82. @LoveSu, je vraagt om bewijsstukken. Deze zijn er al, omdat baas Bouterse zich zelf al illegaal amnestie heeft gegeven. Ook heeft hij zich NOOIT gemeld bij de rechtbank.
  Zie hier de bewijsstukken van een moordenaar die niet eens vrij kan reizen op de wereld.

  Vergeet niet dat vele leiders in Zuid-Amerika eigenlijk niets hoeven van Bouterse. Deze bewijsstukken waren ook te vinden via de dagbladen.

  Ik wacht nog steeds op de investeerders die in de rij staan om zaken met Suriname te doen.


  Maak melding

 83. LoveSu,

  Ik ken het woord front als slechtweergbied en als voorste vuurlinie in een oorlog.
  Nooit geweten, dat er ook nog een derde front bestaat.
  Misschien wel eens gehoord, dat mensen bv. voor hun werk ook tijdelijk in Suriname gestationeerd kunnen zijn ?
  Ik heb gisteren en vandaag een aantal berichten van je gelezen en krijg daarvan een nare smaak in mijn mond.
  Van respect en fatsoen heb jij volgens mij nog nooit gehoord.


  Maak melding

 84. Het paars volk bestaat voornamelijk uit paarse criminelen, zakkenrollers, rovers, boeven, oplichters, geweldenaars, moordenaars, drugshandelaren, drugsverslaafden, fraudeurs..kortom 99.9% misdadigers of ex-gedetineerden die de baas der misdadigers aanbidden voor een bordje paarse schijterij en een glaasje paarse urine. Na soso oerdomme krabitas en burikies. Oma nanga opa taki………is dat nu de paarse horde krabtas en burikies van baas……….wat een paarse klungels en wat een oerdomme ndper;s. Wagtie tek joe ai lokoe, ta IMF e go kong. Do ka. Ma baas is teleurgesteld, die mafkees had gehoopt op vijfduizend man. Die paarse misdadige kloter van het land.


  Maak melding

 85. Jennifer je weet duidelijk niet veel, ik kan onmogelijk respect hebben voor jullie soort leugenaars en hypocrieten.

  Varkentje waar is ons geld, je bent geen reactie waardig, hetzelfde geld voor ira die dommer is dan het achterste van een ezel, waar is je bewijs ezeltje.

  Schijterij op komst heel toepasselijke naam, een en al schijt van een schijterd.


  Maak melding

 86. LoveSu,

  Even de feiten op een rijtje.
  Ik reageer op een bericht van iemand, die het aantal demonstranten wel erg overdrijft, terwijl hijzelf niet aanwezig was.
  Ik krijg berichten terug van ene LoveSu, waarin mij wordt verteld, dat ik niet naar school ben geweest, een vieze vuile Front hypocriet en een leugenaarster ben.
  Geen van de drie argumenten komt ook maar een beetje in de buurt van de waarheid.
  Volgens mij ga je zo niet met anderen om op deze site.
  Hoop, dat er iemand in Suriname is, die hem de essentie van respect en fatsoen kan bijbrengen.
  Laatste bericht aan LoveSu.


  Maak melding

 87. Begrijpelijk dat etniciteit vaker aan de vlakte komt als het gaat op de Surinaamse politiek. Echter is het walgelijk om een hele bevolkingsgroep bepaalde eigenschappen toe te rekenen. Bouterse is ook bij de laatste verkiezing met steun van duizenden Hindostanen gekozen. Het feit dat er vooral Creolen op de pro Bouterse manifestatie aanwezig waren heeft te maken met het feit dat Hindostanen over het algemeen niet warm te krijgen zijn voor dergelijke acties. Soms heb ik het gevoel dat de vooroordelen in Nederland sterker zijn dan in Suriname. Tussen de beide grote bevolkingsgroepen zijn er hechte vriendschappen en dat moeten wij koesteren. Bouterse zou nooit in deze positie komen als de politici uit het verleden op een verstandige manier met elkaar waren omgegaan. Bouterse heeft misbruik gemaakt van het wantrouwen. Zo heeft hij bij de verkiezing van 2010 in Hindostaanse districten gezegd dat de mensen op het front moesten stemmen als ze weer Venetiaan als president wilden hebben. Parmessar zou president worden bij een overwinning van de NDP. Het verheugd mij dat het overgrote deel van de intellectuele laag in Suriname beseft dat Bouterse bestuurlijke vaardigheden mist om Suriname vooruit te helpen.


  Maak melding

 88. @lovesu

  mijn bewijs sukkel, kijk om je heen, overal ontevreden mensen, sukkel
  wat voor bewijs heb je nog meer nodig nietsnutter
  leven van de zak van de belasting betaler, dat kan jij alleen, en trouwens zo een simpele vraag kan je niets antwoorden
  WAAR IS ONS GELD , DIEF MET JE NUTTELOZE BAAN


  Maak melding

 89. Beste Jennifer Lapaz,

  Als nieuwkomer op Waterkant heb ik je een tip voor je.

  Verwacht vooral niet van de door Bouterse betaalde Paarse Groupies hier zoals Mazda, RobG, Paraman, I loveSu etc, iets anders dan vuilspuiterij op een door jou correcte en met feiten onderbouwde posting.

  Bedreigingen en scheldpartijen zijn hun enige respons.


  Maak melding

 90. Manu is een ordinaire (witte) Hollander die illegaal in Suriname verblijft en schaamteloos achter de rokjes van de marrontienermeisjes rent want de stadscreolen moeten hem niet en op de NA en in NL moeten ze hem al helemaal niet dat vergane fossiel. Dirty old man.

  On topic:

  Wat ik vreemd vind is dat zodra een grote groep mensen achter Bouterse staan, ze direct zijn omgekocht. Zodra politici overlopen van een andere partij naar de NDP, zijn ze omgekocht, maar zodra een NDP-politicus naar een andere partij overloopt, is deze NDP-politicus niet omgekocht. Suriname is nagenoeg failliet. Hoe kan men sympathisanten die de regering hun steun betuigen, dan omkopen?

  Het is een publiek geheim dat het V7 kamp (lees: voormalig Frontkamp) alleen maar leugens verkondigt. Ik vraag me af wie dan de politieke partij is die het volk misleidt? Of beter gezegd: wie zijn de politieke partijen die het volk misleiden? NPS, VHP, ABOP, PL doen er alles aan om Bouterse omver te werpen en deze partijen gebruiken elk middel om hun doel te bereiken, maar het zal ze niet lukken omdat ze onrechtvaardig en ongeoorloofd handelen.

  Tijdens de regeerperiode(n) van Front, kon Front terug vallen op financiële steun uit NL. De NDP heeft alles zonder back-up van NL moeten doen en het is de NDP gelukt om bepaalde ontwikkelingsdoelen te realiseren zonder geldelijke steun uit NL. En dat kunnen de haters hier niet hebben vandaar dat ze hier talloze valse beschuldigingen de revue laten passeren. Shame on you liars of the front row.


  Maak melding

 91. Henk Molenaar,

  Ik moet (voor een aantal maanden) mijn weg nog even vinden op deze site, maar vind wel dat er op een vreemde manier met elkaar wordt gecorrespondeerd.
  Meestal kent een forum een reglement, waarin voor iedereen de spelregels staan, althans waar ik vandaan kom.
  Als mensen zich niet houden aan dat reglement wordt plaatsing van een bericht geweigerd.
  Ik heb de indruk, dat de Waterkant zo’n reglement niet kent en ook geen webmaster, die ingrijpt.
  Dan krijg je dit soort scheldpartijen, die niets meer met inhoudelijk discussieren te maken hebben.


  Maak melding

 92. 9 Surinamers hebben momenteel voor US$ 722,3 miljoen op 27 bankrekeningen staan bij de Zwitserse tak van de bankgigant Hongkong and Shanghai Banking Corporation (HSBC) in Zwitserland.

  DDB!
  Pé a moni dé? , repeat!

  Recht en Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers!


  Maak melding

 93. En in Dubai zin het de Indiërs en de Indonesiërs die pinaren . In elk land heb je arme mensen,zelfs in nl heb je ze. Tokkie weet je nog…… Pfffff , waarom is t zo moeilijk voor sommige mensen om hun rascistische denkwijze te onderdrukken? De wereld zou er veel mooier op worden zonder horr.


  Maak melding

 94. Het paarse volk is al een straatzwerver, tevreden met hun paars bestaan olv van de baas der oerdomme paarse stommelingen. Jaren tachtig wantoestanden op komst.


  Maak melding

 95. @ jennifer Lapaz

  welkom in suriname waar zelfs de psychopaten toegang hebben tot het internet.
  je hebt al kennis gemaakt met een van de vele schizofrenen die onder verschillende nicks mensen het leven zuur probeert te maken.
  laat je niet afschrikken door deze personen.
  je hebt vast wel eens een hond of rat gezien.
  beschouw je stalker dan maar als een onvriendelijke internet straathond die je het beste kan negeren.
  in het begin diende ik deze figuren van repliek , maar om ze iets duidelijk te maken moet je jezelf verlagen tot hun niveau
  en daar zal je van hun verliezen door gebrek aan ervaring.


  Maak melding

 96. @ Verdeel en Heers,

  Volgens jou heeft Guyana nooit een president gehad van Afro Afkomst.
  Eerst de feiten checken eer je leugens verspreid.
  De huidige president van Guyana is van Afro afkomst en voor hem waren er ook al een paar.

  De racistische posts zijn weer niet te tellen.
  Hindustanen en creolen, beide groepen zijn even racistisch, dat houdt de vooruitgang van Suriname tegen.


  Maak melding

 97. quote:

  Smatje

  Manu is een ordinaire (witte) Hollander die illegaal in Suriname verblijft en schaamteloos achter de rokjes van de marrontienermeisjes rent want de stadscreolen moeten hem niet en op de NA en in NL moeten ze hem al helemaal niet dat vergane fossiel. Dirty old man. unquote

  Dat Smatje-geval heeft het al vaker gehad dat er mensen zijn die absoluut geen diepgang hebben.
  Hoever gaat de diepgang bij dat Smatje-geval als zij slechts in staat is om aannames te maken.

  Heb net dit ingezonden stukje gelezen op GFC-nieuws en ben daar helemaal mee eens:

  http://gfcnieuws.org/zelfdemonstratie-president-teken-van-zwakte/


  Maak melding

 98. En weer is een reactie van mij niet geplaatst.
  De partijdigheid van de moderator gaat alsmaar door, wat een misselijke streek!
  Zou ik er nou op losschelden dan zou ik de censuur begrijpen.

  Figuren als Smatje mogen leugens verkondigen, mijn reactie op dit walgelijk figuur, die beweert over enig diepgang te beschikken, wordt dan niet geplaatst.


  Maak melding

 99. Een portie gratis bruine bonen met zoutvlees doet wonderen al is het land failliet !!!!

  Sommige hebben ze zo klem gevreten dat alsof ze de resterende 4 honger gaan lijden.

  Overgrote deel van deze demonstratie bestaat uit mensen die een cumulatief IQ heeft van een schoenmaat. Kijk maar goed naar de foto. Als ze morgen wakker worden ee angrie e kier is er nog wat over van gisteren??


  Maak melding

 100. Bepaalde idioten die in de regering zitten ene meneer misserkaba die beloofde van Suriname een 2e Dubai te maken. Maar wat hij vergeet is dat de mensen die in Dubai wonen en Werken niet op hem lijken, hoe wil je dat voor mekaar krijgen? Als hij had gezegd Haïti dan ben ik het wel met hem eens !!!!


  Maak melding

 101. Ik dacht laat mij ff kijken…luisteren naar de video in de branding. gelijk weer uitgedaan. sorryyyyyyyyyyyyyyyy wat zijn Surinamers een dom volkkkk tjeeeeeeeee potie. Je kon aan hun uiterlijk ook zien wie zulke gasten zijn. Alleen dat soort ratten kan hij achter zich hebben. Hebben nauwelijks scholing gehad en kennen hun geschiedenis niet. Handje open en ik ben tevreden met een 50 srd. goed toch!! aalleen dit soort ratten kan je achter je hebben paarse vervloekte ingi en dat zijn het er veel. . zucht …..zegt toch veel over jezelf. Zag geen ENKEL beschaafd publiek tussen het SSwaar (zwaar) hersenloze volk daar. Veel plezier in je bed hoor dong ingi .

  Jammer voor het beschaafd en vooruitstrevend volk van Suriname.

  Leerkrachten doe geen moeite mensen te onderwijzen in het binnenland. Een koe is en blijf een koe. Als je voor een dubbeltje geboren ben wordt je Nooit een kwartje. Je moet met de genen geboren worden.


  Maak melding

 102. Beste mensen,
  De beul Mazda heeft van zich laten horen.
  Ik wil niet met mijn nicknaam hier staan want Mazda heeft mijn oom vernederd en wist precies wie hij was.
  Hij had zijn IP adres en kwam op mijn Oom zijn juiste naam.
  Vakantie van mijn Oom verpest en je wil het niet weten.
  Dus voorzichtig mensen dit wens ik echt niemand.


  Maak melding

 103. halloo halloo ff stoppen ik zie dat jullie fel tegenover elkaar reageren bepaalde woord gebruik zoals creolen waarvan men de betekenis niet van ken ano 2016, maar wel lullen over mijn afrosurinamers dat ze dit en dat zijn.de meeste van jullie zijn niet zelfbewust dus gewoon kleppen dichthouden en niet generaliseren. doe lik mi geen commentaar maar gewoon volgen sang e gebeur, want bepaalde of de meeste van jullie zijn koeparies dus nogmaals als je niet kan volgen bek dicht houden………….


  Maak melding

 104. is toch niet te filmen telesur2miljoen en ebs 7 miljoen en sbb 72 miljoen , opa waar is et geld , in gods naam ga uit die stoel , de vloek van et volk is nu op jouw opa , pak nu maar in ga naar huis , voor je in je broek poep , je kan doen wat je wil , time is not on yor side opa , wil et nog niet in je botte kop opatje je heb genoeg in je zak gezet . is mooi geweest de groetjes bobo mang


  Maak melding

 105. pas op voor foermang in surinam ik heb et over die land meters geld kloppers is niet te filmen in het parlement doe , ze der niets aan en maar lullen


  Maak melding

 106. US$ 1,75 miljard lening van Islamic Development Bank…het gaat goed in het land Suriname..we lenen meer dan wij ooit terug zullen kunnen betalen.

  We are fucked for life….


  Maak melding

 107. Die aanhang van Bouterse zijn net zo dom als hun president die geen verstand heeft van economie.Ik lacht mij rot als ik die aanhang ziet.De meerderheid in Suriname wilt dat de president moet opstappen wegens zijn wanbeleid daarvan ben ik zeker van.Bouterse verrijkt zichzelf en familie ten kosten van alles.Suriname is kapot gemaakt door de NDP de afgelopen 5 jaren.Waar is al dat geld gebleven vraag ik mijn zelf af.Om een land goed te besturen moet je verstand van zaken hebben en als je adviseurs hebt die alleen maar zichzelf verrijken is het geen goede zaak.De hele regering is niet instaat het land goed te besturen.Ik heb zelf geen medelijden met het volk die op de NDP gestemd hebben.Het zijn zielige mensen die omgekocht zijn jammer voor het land want het gaat alleen maar achteruit.Als het een andere land was,hadden ze de President naar huis gestuurd.Het volk is bang voor wapens.Dat is mijn oordeel.


  Maak melding

 108. @Blaka , Dotie

  “pas op voor foermang in surinam ik heb et over die land meters geld kloppers is niet te filmen in het parlement doe , ze der niets aan en maar lullen”

  Begrijp je nu waarom robg zo een fervent voorstander is van de ndp?
  Zijn broertje is namelijk ook landmeter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.