NDP pro-regeringsmanifestatie niet afgelast

47
Bouterse.NDP Suriname

PARAMARIBO, 21 apr – De NDP pro-regeringsmanifestatie, die vrijdag op het Onafhankelijkheidsplein wordt gehouden, gaat gewoon door. Dat heeft de partij vandaag laten weten. In een brief zou de Nationale Democratische partij gemeld hebben dat de solidariteitsbijeenkomst ‘wegens organisatorische redenen’ geen voortgang zal vinden en is afgelast. Maar die brief is nep.

De dinsdag door de NDP aangekondigde manifestatie ’ter ondersteuning van het beleid van de regering van Suriname’ zal vrijwel gelijk en op dezelfde plek plaats vinden als een eerder aangekondigde, nieuwe protestactie van de actiegroep ‘We zijn Moe’ die tegen het regeringsbeleid demonstreert. De coördinator van deze groep, Curtis Hofwijks, ziet de actie van de NDP als confrontatie en gaf eerder aan dat zijn organisatie zich niet laat intimideren.

Eerder vandaag had de voorzitter van NDP-Paramaribo, Laurence Ramahi, aangegeven dat NDP-massa die vrijdag op het Onafhankelijkheidsplein werd verwacht niet zal intimideren, maar zich ook niet zal laten terroriseren.

De neppe brief van de NDP die verspreid wordt:
nietdoor

47 REACTIES

 1. Terecht, want straks denkt die Curtis met z’n ‘we zijn moe’, dat de mensen van de Pro-Regeringsmanifestatie, voor hem daar waren.

  Het is ERG WIJS van de NDP om zich niet samen te vertonen met een GROEPJE personen die zich willen aanstellen en ROTZOOI schoppen.

  De NDP is een te RESPECTABELE FATOR in Suriname, vandaag de dag en moet om die reden alleen tezamen met Pro-Regerings Gezindten, haar eigen Pro-Regeringsmanifestatie houden, om zo de WAARHEID aan het licht te brengen, aangaande het Regeringsbeleid.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 2. De brief is natuurlijk gewoon een vooropgezet plan van de NDP zelf;

  Eerst verspreiden en later zeggen dat die niet van jouw is.

  Als de opkomst vrijdag dan laag uitvalt, kunnen ze altijd roepen dat zeer veel aanhangers de brief hebben gelezen en niet op tijd konden worden bereikt…

  Met deze brief dekken ze zich in, zodat ze altijd de “valse” brief de schuld kunnen geven.


  Maak melding

 3. Ondersteuning van welk NDP beleid in godsnaam?

  Het beleid dat Suriname rechtstreeks de financiële. economische en morele afgrond heeft gestort?


  Maak melding

 4. @ Waar is het geld.

  Respect voor Curtis, maar pas op,Bouta blijft tenslotte een
  krankzinnige.

  Noot;

  Bouta is tenminste door het domme massa gekozen, maar een paar maloten hier op de site niet !
  Die zijn holkruipers van de Pres; al moeten ze elke dag faces van de Pres eten, zijn ze al dik tevreden !

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 5. m zo de WAARHEID aan het licht te brengen, aangaande het Regeringsbeleid.

  Do the RIGHT thing!

  “The Truth, you can handle the truth”

  Suriname is de bedelaar van Zuid Amerika….dat is de waarheid


  Maak melding

 6. Brulaap Limbo door de bocht

  “”Het was verwachtbaar dat er vanuit de oppositionele hoek en de aangestuurde groep ‘We Zijn Moe’ pogingen worden ondernomen om mensen uit de gemeenschap zover te krijgen dat ze zich tegen het plan keren. Men gunt het de regering-Bouterse niet om weer rust te brengen in de Surinaamse economie omdat dan de kans groot is dat men wederom het onderspit zal moeten delven bij de eerstvolgende verkiezingen,” zegt Limburg.”

  Mag ik een kotszakje…


  Maak melding

 7. Hitler gebruikte dit soort methodes ook die de NDP hier toepast.

  Stemmingmakerij.
  De NDP is zo voorspelbaar.
  De dief roept: Houdt de dief!

  Wie houdt wie voor de gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. beste mensen.die mededeling is via de ndp zelf gestuurd.om het te laten lijken dat het komt van anderen.deze shurken zijn alles van plan.precies de denkwijze van een crimineel.het is een inside job.een vriend van me werk by het kabinet.


  Maak melding

 9. Vandaag zal de hele wereld wederom zien hoe oerdomme aanhangers zullen krijsen…..ndp..soso lobi baas. Do ka te a dalla e go kong liki na Zimbabwe. Op paarse afval hopen van baas en rovers gaan ze hun eten moeten zoeken.


  Maak melding

 10. Herinnert u zich dat nog

  Enige jaren geleden gaf Ruben Rozendaal aan dat DDB personen op 8 december 1982 eigenhandig had vermoord en hem dit verteld had. Om en bij in dezelfde periode werd op een bijeenkomst van DDB aan zijn aanhangers op het Onafhankelijkheidsplein ook een pamflet verspreid, dat Ruben Rozendaal liegt.

  Wie Houdt Wie Voor De Gek.
  De Dief roept: Houdt de dief!

  Hopelijk dat er personen zijn die dat pamflet nog in hun archieven hebben opgeslagen.

  Zie nu dat die methode nu weer uit de kast wordt gehaald.

  Sari (s)torie!

  De NDP-criminelen zijn zo doorzichtig en voorspelbaar. Fantasieloos, visieloos, niet creatief, enz

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 11. @ rayactief
  niet overdrijven .
  dit was misschien een zeldzame verstandige beslissing.
  een confrontatie zoeken tussen Surinamers onderling levert niets op voor de ndp.
  bij een confrontatie zou de sympathie voor curtis alleen maar toenemen.
  op dit moment staat de gehele oppositie te boek als een stel laffe schijtbakken.
  ze hadden politiek kunnen scoren door direct hun achterban op te roepen om gezamenlijk een vuist te maken tegen de ndp.
  zoals iedereen weet deugt die hele oppositie van geen kanten.
  ddb moet weg maar mag absoluut niet vervangen worden door die oppositie.


  Maak melding

 12. al die voorbereidingen hebben geld gekost
  liever had hij wat bushouders hun salaris gegeven
  weg gegooid geld, regelrecht in zakken van zijn zakenvrienden
  man man man, en die bushouders mogen pinaren

  waar is ons geld


  Maak melding

 13. De hele wereld zal de vele oerdomme paars bezeten krabitas en burikies zien mekkeren en balken, ‘soso lobi baas, oenoe echte lijder”, wanneer ze uit zijn paars stinkende schijterige corrupte stallen tevoorschijn komen. Velen met een crimineel uiterlijk. Mehehehehehe, iaiaiaiaaiaiiaiiai, we wille dat baas een megaschuld aangaat bij IMF om ons oerdomme ndpers te voeden…..stree de stree oe no sa fredi. Baas didibri na oenoe gado…..wiens we ka leki sma na Zimbabwe……..baas na lijdsman in dit al der paars verdoemde partij.


  Maak melding

 14. Een maniverstatie om dit wanbeleid te ondersteunen, om deze moordenaar buiten het gevang te houden, en nog jaren al die schulden te mogen aflossen, je moet toch echt geen hersencellen hebben, om in dit soort van vallen te trappen, deze oproep van die paarse criminele bende, heeft allėėn maar als doel om onrust te zaaien, en om de groep van Curtis Hofwijks te intimideren.
  Naar de afkomst van deze ongeschoolde en kansarme individuen, die hoofdzakelijk uit de ghetto s worden opgetrommeld, hoef je niet eens naar te raden, het zal zeker gepaard gaan met brassbands, een bordje eten en een drankje, vrij vervoer,als je maar verschijnt in een paars tenue, en zo hard mogelijk schreeuwt, dat Bouterse de verlosser is.


  Maak melding

 15. Waarvoor gaan die paarse honden demonstreren, dat ze trots zijn dat de srd weer toiletpapier papier is geworden?! Wat een stelletje zieke zwakzinnige mensen zijn dat!!!


  Maak melding

 16. De Nationale Debiele Personen van de Nationale Devaluatie Partij hebben dagen en nachten over de te scanderen leuze
  beraadslaagd. Als nummer één kwam uit de bus rollen;

  Nog Vijf, Nog Vijf, Nog Vijf!!!

  Moesje die nogsteeds naar Parijs wil vroeg zichaf waarom ze nog Vijf Devaluaties willen.


  Maak melding

 17. Bouta ne dede ete????
  Als bouta de moordenaar komt te overlijden
  Want hy moet toegeven dat hy dood ziek ik
  Is en aantal uren p dag dialiseert zal
  Ik persoonlijk elke dag op zijn graf
  Urineren en schijten!!!!!
  A mang moe saka!!!
  A mang fuck a kondre op!
  Pe wo fenie a mpp koulo monie foe pai alle
  Ka verhoging?????
  Bouta donderop jere!!!!!
  A volk gie wan kans en if ie no mang da ie
  Moe gweeeeeee!!!!!!


  Maak melding

 18. Uit De West

  De Surinaamse regering heeft de mond vol van het afromen van de overtolligheid aan SRD’s op de markt, terwijl de minister van Financiën onlangs nog stelde dat hij monetair heeft gefinancierd in de afgelopen tijd. De regering kan als gevolg van de met het IMF gesloten leningsovereenkomst niet langer naar deze uitweg kijken en moet er voor zorgen dat er geen extra, c.q. ongedekt, geld op de markt komt. Of de regering een eerlijk spel speelt of zal spelen en zich zal houden aan de eisen van het IMF, is een grote vraag. Schendt ze de door het IMF gestelde voorwaarden dan zal ze op de zwarte lijst terecht komen en volgen er zonder meer sancties. Hoe verstrekkend deze sancties zijn, weten wij niet, maar dat ze er zijn, staat als een paal boven water. Er mag dus niet meer naar de geldpers gegrepen worden om de overheidstekorten monetair te financieren. Monetaire financiering leidt altijd tot vermindering van de waarde van de nationale munteenheid en heeft inflatie tot gevolg. Wat gisteren tegen kwart over elf in de ochtend velen opviel, was dat er weer twee 20 voet knalgeel –oranje gelakte vrachtcontainers onder groot machtsvertoon de poorten van de Centrale Bank van Suriname aan de Waterkant werden binnengereden. Het vermoeden is dat de containers vol nieuwe SRD-bankbiljetten zaten. Is het thans zo dat de in roulatie zijnde SRD’s zo versleten zijn dat wederom containerladingen nieuw geld moeten worden binnengebracht of heeft het toch te maken met monetaire financiering? De Centrale Bank dient hierop in te gaan. Het zal ons niet verbazen als er wederom een communiqué wordt gelanceerd, waarin gesteld wordt dat het om coupures gaat die de oude versleten coupures moeten vervangen. Er is toch al zoveel achterdocht bij de gemeenschap aanwezig. Het wordt dan ook de hoogste tijd dat de Centrale Bank veel transparanter met haar informatie naar de bevolking toe omspringt.


  Maak melding

 19. Een president die het risico wil lopen dat delen van zijn volk slaags raken met elkaar, houdt niet van zijn volk. Dat hij niet van de mensen houdt die kritiek op hem hebben en hem het liefst zo snel mogelijk zien vertrekken, kunnen we nog begrijpen, maar ook zijn hondstrouwe aanhangers kunnen bij een confrontatie onherstelbare schade oplopen, maar daar denkt deze ‘vader’ des Vaderlands niet aan, hij denkt slechts aan zijn eigen patetische hachje. Die maloten die zich in deze tijd van o.a. teruglopende gezondheidszorg voor zijn karretje laten spannen, mogen straks blij zijn wanneer hij hen in het ziekenhuis komt decoreren met de Paarse Ster van Kumakoisi, terwijl ze optimale medische zorg moeten ontberen ‘bika moni no dé’.


  Maak melding

 20. In dictaturen zoals in Noord-Korea, Cuba, Equatotiaal Guinee, enz, worden kinderen, vrouwen, jonge mensen, enz opgeroepen om bij ceremonies van/voor de dictator of als er iets naars gebeurt te komen klappen en te huilen, een soort nep huilen te doen.

  In de media van Suriname heb ik vernomen dat morgen de NDP ambtenaren die geen vaste aanstelling hebben, dwingt om morgen naar het onafhankelijkheidsplein te komen. Zie dan wat voor land Suriname geworden is. Als deze ambtenaren niet komen, krijgen ze geen vaste aanstelling en kunnen ook ontslagen worden. Er zullen mensen in het NDP-kamp op het onafhankelijkheidsplein aanwezig zijn, die daar gedwongen zijn door NDP om daar aanwezig te zijn.

  Zie hoe de NDP misbruik maakt van de armoede van Surinamers en mensen misbruikt, dwingt, gebruikt, hun mensenrechten, eigen mening enz ontneemt. Hopelijk dat journalisten mensen ook gaan interviewen om dit ook te weten te komen. Gemakkelijk zal het niet worden, want voor de camera zullen deze nep NDP-ers mooi weer spelen.

  Zie hoe ver het monster DDB en de rovers gaan in de 21 ste eeuw en mensen hun mensenrechten, vrijheid, eigen meing, enz. ontneemt.

  Schande, Schande, Schande.

  Zie hoe diep Suriname in de 21 ste eeuw gezonken is. De methoden van de europese meesters van voor 1 juli 1873 worden door DDB en de rovers toegepast.

  Zie ook jeugdparlement, ook zo’n NDP-bolkwerk. Het straalt ervan af.

  Triest dat bepaalde Surinamers nu al geen eigen mening meer hebben en Suriname overeenkomsten heeft als Noord-Korea, Cuba, Equatoriaal Guinee, enz, kortom dictatoriale landen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 21. Als mensen morgen by de ndp aansluiten is het om gratis eten en drinken en pakketen
  Worden versterkt!!!!!
  Mensen gaan jullie eten en drinken en neem
  Wat j krijgt en daarna sluit je je rustig
  Aan by hofwijks curtius.
  We zijn moe wil vooruitgang terwijl ndp
  Zorgt voor verdere achteruitgang v su en
  Om dikke salarissen voor hondje billelikker
  Aka todo limbo te betalen!!!!
  Me barrrr joeeee!!!!


  Maak melding

 22. Highway to hell

  Quote:

  De door de eerste regering Bouterse beloofde nieuwe highway van Paramaribo naar Zanderij is er nog altijd niet. In februari onthulde minister Siegfried Wolff van Openbare Werken dat de financiering nog niet rond is. De highway to heaven is een fraai staaltje volksverlakkerij, zoals dat ook bij tientallen andere projecten is en wordt toegepast.

  In zijn nieuwjaarstoespraak van 2011, dus enkele maanden na zijn aantreden als president, maakte Desi Bouterse melding van een voorstudie van de nieuwe highway, inclusief voor ons land ongekende flyovers in de Van ’t Hogerhuysstraat. Met de nieuwe weg zou een einde komen aan de file-ellende naar en van richting Zanderij.

  Toenmalig minister van Openbare Werken Ramon Abrahams verzekerde in december van datzelfde jaar dat in 2012 met de aanleg zou worden begonnen. Maar in 2012 zei hij dat het was uitgesteld tot maart 2013. Uiteindelijk werd het startsein voor het deel tussen de Afobakaweg en Zanderij pas in december van dat jaar door Assembléevoorzitter Jenny Simons gegeven. Daarna werd het akelig stil en gebeurde er weinig.

  Enkele maanden later werd duidelijk waarom: het twaalf kilometer lange tracé loopt over de plantages Leeuwenberg, Welgelegen, Zwitsersgrond en Nieuw Door en met de eigenaren waren de ambtenaren vergeten vooraf te overleggen. Ook is er vooraf niet gesproken met de bewoners van Wit Santi, die het helemaal niet leuk vinden dat de weg door hun dorp komt te liggen. Maar er was nog een ander probleem, dat tot voor kort werd verzwegen: er is helemaal geen geld voor de aanleg van de weg omdat de (Chinese) financiering nog niet rond is. Dat wist men in 2011 al en in 2013 ook, dus eigenlijk werd het volk blij gemaakt met een dode grietjebie. Die aap kwam pas in februari bij OW-minister Wolff uit de mouw.

  Geloofwaardigheid verdwenen

  Het vooralsnog mislukte highwayproject is helaas slechts een van de vele voorbeelden van wanbeleid van deze regering. Want een andere omschrijving is hier niet voor. Vrijwel niets wat sinds augustus 2010 is beloofd, is gerealiseerd. Het ziekenhuis in Wanica staat er nog niet, datzelfde geldt voor de nieuwbouw van het ministerie van Openbare Werken. Van de 18.000 woningen is slechts een schijntje gerealiseerd, de zeehaven in Commewijne bestaat alleen nog maar in de dromen van opportunistische politici, evenals het doortrekken van de Ringweg tot Weg naar Zee.

  En de tramlijn van Paramaribo naar Onverwagt komt er natuurlijk ook nooit. Dat Bouterse na zijn herverkiezing verzekerde dat eind dit jaar met de aanleg daarvan zal worden begonnen, gelooft natuurlijk niemand meer. Want de geloofwaardigheid van zijn regering is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het geld uit de in 2010 goedgevulde staatskas trouwens ook.


  Maak melding

 23. Henk Molenaar heeft de functie copy/paste gevonden op z’n computer.

  Man wat ben je toch een ongelofelijke drol. Alleen maar schelden en af en toe een artikel plakken red je het niet mee. Kun je ook nog zoiets als een discussie aangaan?


  Maak melding

 24. Lijkt pure provocatie van de NDP. Als ze niets te vrezen hebben hoeven ze volgens mij ook geen tegen manifestatie te organiseren. De NDP wil hier een politiek issue van maken. Hofwijks zei dat zijn protest niets met politiek te maken had.
  Typisch iets van de NDP, gezien ook het gekozen tijdstip. Als Hofwijks slim is blaast hij zijn protest op vrijdag af en kiest hij er een andere dag voor. Ook om te voorkomen dat de NDP de totale opkomst van de beweging “We zijn MOE” als eigen gewin gaat opeisen…

  We zijn MOE…laat je niet misbruiken door de NDP..


  Maak melding

 25. @Sabaku

  Waarom is dit provocatie? Doe nou gewoon es normaal. Die Hofwijks staat overal te demonstreren. Hij wordt door niemand lastig gevallen. Dan 1 keer gaat de NDP een tegenactie houden. En gelijk loopt iedereen te zaniken dat het provocatie is. Dan ben je toch niet goed in je hoofd? Waarom mag de NDP geen actie houden? Worden mensen belemmerd om te protesteren? Nee. Wordt Hofwijks bedreigt? Nee. Zij er militairen op straat? Nee. Dus doe normaal. Er is een oppositie en een regering. De oppositie leiders zitten thuis en hebben geen inkomsten dus proberen onrust te zaaien in de hoop dat ze uiteindelijk via een politieke positie weer geld hebben. De huidige regering moet deze parasieten constant van zich afslaan. Zo werkt het in Suriname.


  Maak melding

 26. De NDP heeft hiermee een veiligheidsklep ingebouwd; ze hebben al aanwijzingen dat er geen kip komt opdagen op hun georkestreerde steunbetuiging voor didibri, met dit nepbericht hebben ze de perfecte megasmoes om te verklaren waarom er maar een paar trouwe honden zijn verschenen op hun dagu feest.


  Maak melding

 27. Paul,mazda ,robg en anderen, hebben jullie je beste patta’s al geshined?
  Je baas heeft wat geld gevangen dus het is weer feest.
  Feet feest feest, a monie moes bosss, snel snel snelll!

  Ow wacht je kan niet komen? Je woont in ned ?
  Maar noordzee is toch jullie vijand, enzovoorts?

  Jullie bedoeldenmet het westen geen Noordzee maar Amerika die jouw vijand was. Maar je vangt nu geld van hun hoe dan?
  Zie je niet hoe China’s ambassadeur elke keer komt slijmen in de krant sinds IMF niuews, hoe komt dat?
  Omdat een deel van de macht die China had over Suriname nu met Usa gedeeld moet worden vanwege deze recente financiele afhankelijkheid.

  Ik dwaal af, ai waar? Op Hofwijks zijn plek? Ja mang , je jaagt hem weg en je houdt feest en dan zeg je leuk, niks aan de hand, niks is fout!!!

  Hoera stemming is nabij. Tog, ette vijf na deze tien, we gaan de ellende van dichtbij zien.


  Maak melding

 28. Paul
  Henk Molenaar heeft de functie copy/paste gevonden op z’n computer.

  Man wat ben je toch een ongelofelijke drol. Alleen maar schelden en af en toe een artikel plakken red je het niet mee. Kun je ook nog zoiets als een discussie aangaan?

  Beste Paul, kom maar op dan.

  Mijn stelling: Bouterse dient maar 1 belang, en dat is zijn eigenbelang. Na 6 jaar Bouterse heeft hij VOOR DE DERDE KEER Suriname en Surinamers aan de bedelstaf gebracht .

  Kom maar op. Bewijs het tegendeel.


  Maak melding

 29. @Paul,
  Vermijdt discussie met de koppige Henk Molenaar.
  Deze kerel heeft zijn antwoord al klaar zoals al die stront ik bedoel de front achterban.
  Je kan hun niet wijsmaken dat AOW verhoogd is.
  je kan hun niet wijsmaken dat de pensioenen verhoogd is.
  Je kan hun niet wijsmaken dat minimum loon is ingevoerd in Suriname.
  He kan hun niet wijsmaken dat er woningen gebouwd zijn voor de sociaal zwakkeren in de samenleving.
  Je kan hun niet wijsmaken dat PSA wet aangenomen is.
  Je kan hem niet wijsmaken dat alle Surinamers recht hebben op een stukje grond mits ze aan de voorwaarden voldoen behalve de surined.
  Je kan ze niet wijsmaken dat hun President nog 4 jaaar voor het zeggen heeft en daarmee zullen ze het moeten doen.
  Je kan ze niet wijsmaken dat de Boslandcreolen een beter bestaan hebben en velen in Paramaribo en omstreken wonen wat de eerdere stront regering nooit gelukt is.
  Ook kan je ze niet wijsmaken dat elektriciteit in vele gebieden tot het verleden behoren.
  Je kunt ze ook niet wijsmaken dat wij sterk uit deze crisis zullen komen.
  Je kunt ze ook niet wijsmaken dat Curtis H niets voorstelt.
  Velen op de site hebben al geroepen dat hij slimmer is dan hun president.
  Ja velen van de stront aanhang.
  Iedereen weet dat hij betaald krijgt door de oppositie door tussen persoon van een zekere Glen ……
  Je kan de niet vertellen dat wij de beloofde richting Dubai gaan.
  Je kan ze niet wijsmaken dat in Suriname een Chinatown in de maak is.
  Je kan ze niet wijsmaken dat ze naar ons pijpen zullen en moeten dansen.
  Je kan ze niet wijsmaken dat wij blij zijn met de mensen die commentaar geven maar niets te betekenen zijn voor hun land.
  Je kan ze niet wijsmaken dat moraal ver te zoeken is.
  Je kan ze niet wijsmaken dat schelden niet helpt en dat ze denken dat ze het beter weten hier niet van toepassing is.
  Je kan ze niet wijsmaken dat er een opstootje vandaag niet uit te sluiten is.
  Je kan ze niet wijsmaken dat hun front of tewel stront mensen hun in de steek hebben gelaten.
  Je kan ze niet wijsmaken dat het nu de kans is om in aktie te komen ,maar de stronters parlementariërs die menen het niet met het volk en vinden het allemaal oke.
  Hoop dat alles goed zal verlopen maar de tips die binnen gekomen zijn wijzen het tegendeel.


  Maak melding

 30. @Curtis

  “Hoop dat alles goed zal verlopen maar de tips die binnen gekomen zijn wijzen het tegendeel.”

  Let op wat mazda zegt, ndp gaat sowiezo aanvallen!


  Maak melding

 31. Goed zo Hariette wij moeten vooruit denken.
  Wie dit niet wil moet grof gezegd worden oprotten.
  Zo komen wij nooit vooruit.
  Wij zullen het zien.
  Groetjes.


  Maak melding

 32. @Harriete
  Natuurlijk ziet men wel dat er dingen gedaan zijn zo als u aanhaalt.

  Echter u vergeet er bij te vermelden hoe het betaald wordt of nog niet betaald is.

  1) Door geld te drukken maar liefst SRD 1.800.000.000 in 2015. zie nieuws Fina Bank.
  2) De Deviezen op te maken.
  3) Staatsolie leeg te plukken.
  4) Enorme schulden te nemen bij EBS en Staatsolie.
  5) De staatsschuld van SRD 3 miljard op te laten lopen naar nu SRD 10.miljard
  6) De extra inkomsten over 2010- 2014 te laten verdwijnen zonder enige verantwoording.
  7) Devaluatie van de SRD meer dan 100%
  8) Inflatie van bijna 100%
  9) Verdwenen goudvoorraad.
  10) Afname van het Bruto Nationaal Product met 33% in echte dollars.

  En dat allemaal voor een paar honderd woningen en een bruggetje bij Carolina, en AOV, Minimumloon, Kinderbijslag en Schoolgeld dat door de inflatie als sneeuw voor de zon verdwenen is.

  Natuurlijk is er wat gebeurt dat ontkent niemand alleen is het gefinancierd met schulden die de kinderen en kleinkinderen zullen moeten aflossen. Dat is heel erg zuur en dat is voorspeld door de mensen waarvan u zegt dat ze het niet begrijpen of willen begrijpen.


  Maak melding

 33. Jojo, Suriname is niet zo rijk als Noorwegen. De Noren hebben een exportoverschot en kunnen naar hartenlust sparen. Ze verdien meer aan de export en hoeven dus minder geld aan het buitenland te betalen. Jij wilt de indruk wekken alsof Suriname in een dergelijke unieke financiële positie als Noorwegen verkeerde. Het is niet goed om te dwepen met de valse informatie alsof Venetiaan alles op iegen kracht had bereikt. Daarnaast klopt het grootste deel van jouw informatie gewoon niet. Venetiaan steunde zeer zwaar op de Nederlandse ontwikkelingsgelden.


  Maak melding

 34. Front regeringen hebben altijd een bedel campagne gevoerd richting Nederland.
  Dat de meeste front aanhang dat vergeten is hoef geen betoog.
  Onafhankelijkheid willen worden terwijl wij nog niet klaar voor waren.
  Geld in hun eigen zakken gestopt dat weet een ieder behalve de Front aanhang.
  Nooit gevraagd dat wij ziekenhuizen moeten hebben in elk district.
  Scholen laten bouwen enz neen de domme Front massa kan je dat niet wijsmaken.
  Nu zitten wij met de ellende van jaren en jaren stront of Front regering.


  Maak melding

 35. Mensen ik hoop dat de tegen demonstratie niets wordt.
  Mensen Mazda gesignaleerd in Paramaribo.
  Hij heeft gezegd als jullie goed opletten dan zal je weten wie Mazda is.
  Deze man is een echte NDPer hij is niet in het paars gekleed maar draagt een pet met het opschrift Mazda.
  Zo te zien heeft hij veel te vertellen.
  Deze man is een van de steunpilaren van deze regering.


  Maak melding

 36. @RobG
  Waar fantaseert u nu Noorwegen weer vandaan en wat heeft het geen ik naar voren breng te maken met Venetiaan.

  Ik geen slecht 10 punten aan waar op de regering Bouterse gigantisch gefaald heeft en waarmee het niet duurzaam Asociale zaken gefinancierd heeft. Het is namelijk Asociaal om net te doen als of men er beter van wordt om het daarna op een andere wijze weer van de mensen af te pakken.

  Je verhoogd de AOV maar laat de inflatie door het plafond gaan
  Of je stelt als noodpakket SRD 11.000.000/maand beschikbaar maar je reduceert aan de andere kant de Kinderbijslag met 40%.

  Ik noem feiten en u gaat niet in op de feiten maar sleept er Schathemelrijk Noorwegen bij en Venetiaan.

  Om het dan toch maar over Venetiaan te hebben. U doet als of hij alles van Nederland kreeg terwijl het slechts de laatste restjes waren die beschikbaar kwamen en er wel heel heftige schulden van Wijdenbosch af te lossen waren en de economie wel helemaal op de bodem zat.

  U vergeet dat Venetiaan met Goudprijzen van gemiddeld $ 700 en olie prijzen van gemiddeld $ 50 dollar zich heeft moeten reden. Terwijl Bouterse met een gemiddelde goudprijs van plus $ 1500 en olie prijs van gemiddeld ongeveer $ 80 heeft kunnen werken. Bij elkaar miljarden extra.
  Voeg daar aan toe het de gesloopte deviezen voorraad en de verdwenen goudvoorraad.
  Voeg daar aan toe de schulden toename en en kijk dan eens naar de staat van het land en de duurzame
  Voeg daar aan toe de monetaire financiering
  investeringen en u zult moeten vaststellen dat er heel veel geld verdwenen is onder het bewind van president Desire Delano Bouterse

  Ondertussen is de President weer te laat in de DNA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.