Nieuwe show Suritoppers juni in theater

1

De Suritoppers zijn terug met een nieuwe show! Deze wervelende muzikale show met onder andere nummers uit de rijke historie van het Suriname Popular Song Festival(Suripop), wordt van 10 – 21 juni 2016 gehouden in theaters te Amsterdam, Rotterdam, Almere en Den Haag. Dat heeft de organisatie zojuist bekend gemaakt.

Tijdens deze editie mag u weer veel entertainment en bekende namen verwachten uit de Surinaamse muziekwereld. De presentatie ligt in handen van niemand minder dan rasentertainer Henk van Vliet. Het orkest staat wederom onder de geweldige leiding van Ernesto van Dal!

De speellijst met exacte data wordt binnenkort bekend gemaakt op www.suritoppers.nl.(FOTO: Raúl Neijhorst)

https://www.youtube.com/watch?v=pDVxKAQ5Yc8

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.