Afsluiting anti-discriminatieweek in Suriname

15

Minister Faizel Abdoelgafoer van Sport- en Jeugdzaken heeft aan het begin van de anti-discriminatieweek in Suriname, zijn handafdruk achtergelaten op de verzameldoek in het Willebro Axwijk Sportcentrum. De Anti-discriminatieweek is een jaarlijks terugkerend evenement van de Caricom Jeugd ambassadeurs tegen racisme. De week staat in het teken van 21 maart, de door de Verenigde Naties ingestelde Internationale Dag ter uitbanning van racisme en discriminatie. Gisteren, maandag 21 maart, vond de afsluiting plaats met een award ceremonie voor sponsors van de anti-discriminatieloop in de Banquethal van Hotel Torarica. Het thema van dit jaar was: `Lets have peace and unity. Give people equal opportunities’.

Bekijk ook:

15 REACTIES

 1. Omdat je achter loopt domme idioot. Jij volgt de ontwikkelingen niet maar je wil wel meelullen op hoog niveau blijft maar gewoon schelden zoals je gewend bent krakeling.


  Maak melding

 2. @ Damsco.

  De enige die hier scheldt ben jij. Je kunt geen posting schrijven zonder schelden. Ik wil me niet verlagen tot jouw niveau, want je hebt helemaal geen niveau.


  Maak melding

 3. @ MODERATOR:

  Het zou u sieren om de postings van ene Damsco eens met een kritisch oog te bekijken.Hij/zij overtreedt elke regel die uw site aan deelname oplegt. Hij/zij reageert op personen, nooit op de onderwerpen. En dan nog op een Waterkant ontsierende manier. Dit is een discussieforum, schelden doet hij/zij maar tegen zijn/haar vrienden (als hij/zij die heeft).


  Maak melding

 4. Damsco komt bij uit een roes, kijkt even op deze site knalt er wat beledigende kreten tegenaan en zakt weer weg, verder niets, kunj gewoonweg niet serieus nemen is alleen maar irritant en Mazda de brokkenpiloot lift wel op die onzin mee


  Maak melding

 5. @ Stille

  Dat is het fatu van een Surinamer, als iemand me een pannenkoek of krakeling noemt, beschouw ik dit niet als
  een belediging ! (lol fatu )
  Ik ben pas beledigt als iemand mijn ouders die niet meer
  zijn bij betrekt, in zijn /haar opmerkingen op het forum.
  Trouwens heb een brede en een stevige rug, alles glijd ervan af. Laat me het zo stellen, opmerkingen van Damsco zijn in mijn ogen niet grievend tenminste in mijn optie !!!
  Maar……., een ieder heeft een ander denk beeld dus.
  Trouwens erger nog, Damsco wil met zijn reactie peilen
  hoe tolerant sommige mensen zijn. en ja hoor !
  Sommige mensen trappen erin en worden ( faja spang tjippie frista. Een dag geen reactie op forum gelezen dan ben ik niet in mijn sas, bikassi na fatu nanga presiere fu lesie ding commentaar fu unu kondreman-uma.

  Lafu nanga sari tori dja.

  Jacko.


  Maak melding

 6. @ Mazda,

  Als je toch zo van humor houdt: Ben je al langs de methadonpost geweest? Vraag het hele potje en dan in één keer innemen….


  Maak melding

 7. @Stille,
  Laat je nakijken je zal niet de eerste cq de laatste zijn die een probleem heeft.
  Neem voortaan niet de hele pot.
  Want ben niet van plan om vijf euro te doneren.
  Daarom gaat de ziekenfonds kosten bij jullie in Nl omhoog.
  Nu begrijp ik het lees de bijsluiter altijd.
  Trouwens het heeft geen bijsluiter is busje al geweest zoniet busje komt zo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.