Muziektheaterproductie ter ere van Max Nijman

4

In november 2016 staat in Nederland een theaterreeks ter ere van de overleden legendarische Sranan Soulzanger Max Nijman gepland. Dit onthulde producer Sheela Visser-Soebhag van George Vissers Productions afgelopen weekend in een interview met de lokale Surinaamse pers. Haar bedrijf was vorig jaar ook verantwoordelijk voor de succesvolle reeks ‘Kaseko in Concert’.

Nijman overleed op 19 januari jongstleden en zou in maart 2016 zijn 75ste verjaardag vieren. “In 2014 sprak ik al met Max en zijn familie over deze show. Hij stond er helemaal achter. Top Notch en de familie hebben al toezeggingen gedaan om mee te werken aan de show. Toen al hebben we bepaald dat de show zou komen rond zijn 75ste jaardag. Jammer dat hij nou niet meer is om het mee te maken” zegt Sheela Visser tegen dagblad De Ware Tijd.

Er komen in totaal zes shows in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag waarin de mooiste liedjes uit het indrukwekkende oeuvre van Max Nijman ten gehore gebracht zullen worden door diverse artiesten. Visser-Soebhag gaf ook aan dat er momenteel hard gewerkt wordt aan Kaseko in Concert 2 dit jaar.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Zo’n productie zou in ons land eigenlijk ook moeten worden georganiseerd ter ere van het overlijden van Henk Mc Donald.
  Zeer gewaardeerd huisarts en leader van onder andere de band Crew.
  Deze man heeft in zoveel opzicht zoveel betekent voor ons land, maar wordt eigenlijk steeds vergeten.
  Mensen die 2/3 deel van hun leven in Nederland hebben gewoond, zijn blijkbaar belangrijker.
  Een profeet wordt in eigen land nooit geeerd.


  Maak melding

 2. @ Cochise.

  Wat er niet is, kan altijd nog komen.
  Max was een vriend van baas B, misschien is hij wel voor om dit in Sranan te organiseren.

  @ Joyce en Rozenval.

  Wat is nou afstand in NL, jullie hebben mooie wegen en auto´s, deze afstand is makkelijk te overbruggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.