Rapper Angelo King brengt Valentines EP uit

0

Het is weer Valentijnsdag en speciaal voor de vrouwelijke fans, heeft de Surinaams-Nederlandse rapper Angelo King een nieuwe EP gemaakt. Op ‘In Case I Forget About You On Valentines Day’ staan vier tracks, waaronder een nummer ‘In The Mean Time’ met de Jamaicaanse reggae grootheid Jah Cure. “Ik krijg heel veel berichten van vrouwelijke fans die mijn muziek ontzettend waarderen en dacht eraan om iets voor ze terug doen. Vandaar deze E.P”, vertelt de rapper. “Hij is opgedragen alle modieuze, ambitieuze en onafhankelijke vrouwen”, vult hij aan. King, die zelf een grote fan is van de muziek van Jah Cure, zegt heel veel te hebben geleerd uit de samenwerking de Jamaicaanse reggae artiest. “Het was een leerrijke ervaring te noemen”.

Angelo King werd in 1991 in Rotterdam geboren als Angelo Alvaro King. Op 8-jarige leeftijd raakte hij verliefd op muziek na het luisteren van de muziek van het Amerikaanse hiphopduo Mobb Deep. Dit heeft ervoor gezorgd dat Angelo van af dat moment wist wat hij worden zou en vast beraden was het te worden. Op zijn 10de jaar begon Angelo met het schrijven van Engelstalige muziek.

Op zijn 18de brengt hij na jaren lang repeteren, opnemen & battle rappen eindelijk zijn eerste officiële single ‘Finally made it’ uit. Met deze song staat hij op verschillende Pop podiums als `opening act voor Trey Songz, Ryan Leslie, de rapper Soulja Boy en Gyptian. De track ‘Hustlin’ een mix van reggae en hip hop die hij samen met de New Kingston band heeft opgenomen scoorde de Rotterdamse rapper ook in een hit. In Suriname is King bekend om zijn samenwerking met King Koyeba in de remake van de grote hit ‘Afu Sensi’ van de populaire kawinamuziekgroep Ai Sa Sie.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.