Surinaamse meidengroep Las DiVas brengt single uit

1

De meidengroep Las DiVas uit Suriname heeft haar eerste single uitgebracht. Het nummer heet “Hypnotized” en is een productie van Ornyl Malone van Digitech studio. “Dit lied gaat over de verleiding van vijf schoonheden door een man. Van de song wordt ook een video clip uitgebracht”, vertelt zangeres Conchita Berggraaf tevens oprichter van de groep.

Las DiVas werd in mei 2014 opgericht. De groep bestaat uit Danitsia Sahadewsing, Janice van Klaveren, Stephanie Rasmali-Nunes en Naomie Pikientio; allen ervaren artiesten. Danitsia is bekend als lid van de Suri AllStars, Janice maakte deel uit van verschillende muziekformaties zoals ‘Ed & Friends’ en ‘The Kasimex Houseband’. Naomi Pikientio eindigde in 2008 op de derde plaats van de eerst gehouden de talentenshow “Youth Voice”.

De allround muziekformatie “Desire” zorgt voor hun muzikale begeleiding bij optredens. Las DiVas zingt ook met backing tracks.(Foto/Facebook Las DiVAS)

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.