woensdag, april 24, 2024
HomeFotoDigitaal kassasysteem bij CBB Suriname

Digitaal kassasysteem bij CBB Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken (l) heeft deze week de eerste digitale kwitantie ontvangen bij een loket van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Hij heeft woensdag het digitale kassasysteem bij het CBB officieel in gebruik genomen. Noersalim hoopt dat daarmee het probleem van lange rijen bij de kassa’s verholpen zal worden. Op termijn zullen allen 42 CBB-kantoren landelijk uitgerust worden met het geautomatiseerd systeem.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Zijn er eigenlijk ook jonge mensen in Suriname die werken? Of zijn ze allemaal zo jong dat ze nog naar school moeten? Of lukt hun niet om in een baan te stromen omdat eerst familie en vrienden worden afgewerkt? Ik zou het heel graag willen weten. o ja ik heb een paar jonge mensen gezien bij de hakrinbank.


    Maak melding
  2. @ El Ga Wa,

    Waarom de loketdienst niet digitaliseren? De files voor de loketten zijn vaak groter dan die voor de kassa. En een digitaal systeem corrumperen lijkt me vrijwel onmogelijk. Daar heb je namelijk hersens voor nodig.


    Maak melding
  3. Aloha……Minister Noersalim Bravo!!! Het is een perfecte initiatief van desbetreffende idee voor digitale systeem. Petje af meneer Noer,tot nu toe had niemand dat gedurfd het systeem in te voeren. Che!!!


    Maak melding
  4. Eindelijk een ander digitaal initiatief vauit het CBB.
    Digitalisering en automatisering is niet iets nieuws,als we het hebben over CBB.Nu pas,na jaren, komen hele kleine delen van deze innovaties naar buiten.Geen schouderklopje van mij hoor,moest er al lang zijn gekomen,.Nu wat doen aan een wet- en regelgeving hea?What about corruption and privacy?Een hele lange weg te gaan voor wat een electronisch overheidsapparaat betreft, but let us begin with babysteps!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES