Populaire DJ Chuckie weer in Suriname

4
DJ Chuckie weer in Suriname voor optredens

De populaire DJ Chuckie is momenteel weer in Suriname. Hij zal het publiek donderdag expliciet trakteren op housemuziek, tijdens het evenement ‘Soso Oso’ in de Banquet Hall van Hotel Torarica . Het evenement is georganiseerd door Colorful Suriname en Lustig Events, die in samenwerking met DJ Chuckie een nieuwe dimensie willen toevoegen aan het Surinaamse uitgaansleven. De in Suriname geboren Chuckie, wiens echte naam Clyde Narain is, hield dinsdag een persconferentie waarbij hij meer vertelde over zijn plannen.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Toen ik jong was wilden we allemaal een muziek instrument leren spelen en beroemd worden. Tegenwoordig hoef je alleen maar andermans plaatjes te draaien en ben je een celeb. Clyde Narain: School nimmer afgemaakt, de hele dag marihuana gerookt en niks noemenswaardig met zijn leven gedaan is nu DJ!…chuckie. Njang, Dringie, Priesierie. Op zijn shirt is te lezen waar zijn prioriteiten liggen.


    Maak melding

  2. Ben benieuwd hoeveel mensen een kaartje kunnen veroorloven. Koers was 1 op 6 toch ? Ach deze Chuckie is een ambassadeur van de paarse kamp. De Ndp kan even sier maken en idd het zal wel weer regenen van de lintjes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.