‘Parfum’ is plaat van het jaar 2015 in Suriname

6

Prince Koloni heeft met zijn single ‘Parfum’ de plaat van het jaar 2015 in Suriname gescoord. Het nummer dat in juni werd gelanceerd stond bij haast alle radiostations op de eerste plaats. Op Radio 10 : drie weken nummer 1. SRS Power 96: 7 weken. Op de Nationale Top 40 Suriname stond de song maar liefst 5 weken op de eerste plek. Daarnaast werd Parfum beloond met een Summer Award voor Song van het jaar 2015.

In het lied zingt de veelzijdige artiest wiens echte naam Orniel Marlon Siwo is, over hoe hij zijn geliefde blij gaat maken met een fles parfum. Dat ziet Koloni als het symbool van de liefde voor de vrouw. Met de wijze waarop het lied is gezongen, wil Koloni de luisteraar weg laten dromen op de reggaeklanken van het nummer. Het lied is de eerste single van zijn gelijknamig album, ‘Le Parfum’.

Naast verder gaan en hogerop komen met zijn muziek, wil Prince Koloni graag zijn eigen studio opzetten en daarmee muzikaal talent ontdekken en ondersteunen. De artiest is ook bekend van de hits ‘Singi gi den Uma’ en ‘Lalla’ met King Koyeba.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Morenito, je doet alsof jij er persoonlijk voor gezorgd hebt dat platen uit de tijd zijn, ben jij misschien degene die de technische vernieuwingen bedacht heeft?


  Maak melding

 2. KING Koyeba, PRINCE Koloni, BAAS Weetikveel, en nog meer van die grote broeken. De voorvoegsels zeggen al veel over de artiesten zelf. Probeer maar eens internationaal door te breken, als Kenny B, bijvoorbeeld. Als alleen al is uitgegaan hoeveel weken dit nummer in de top bij de radiostations heeft gestaan in plaats van de reëele verkoopcijfers, dan zegt dit niets.


  Maak melding

 3. https://youtu.be/SN0RDu3TSJ0
  Om effe duidelijk te zijn wordt Prince koloni meer gewaardeerd in het buitenland dan in Suriname zelf.
  Jullie kennen hem vanaf “lobi yu uman of “Parfum”, maar hij is de eerste Surinaamse artiest van aucaanse afkomst met een Europese tour(facts),just do your research voordat je praat over internationaal denken of doorbreken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.