Spoedvergadering DNA over financieel-economische situatie

15

Vicepresident Ashwin Adhin (r) en gevolg komen maandag aan bij De Nationale Assemblee. De regering zal volgens de opgegeven agenda een presentatie geven over maatregelen die door de regering worden genomen ter versterking van de staatshuishouding, tegen de achtergrond van de huidige economische situatie omstandigheden. De oppositie die had echter gevraagd om een spoedvergadering met als onderwerp ‘Het bespreken van de huidige financieel-economische situatie met haar neveneffecten voor de samenleving en de maatregelen van de regering ter beteugeling van de verdere neergang’.

15 REACTIES

 1. Beste mensen.

  Ik ben benieuwd naar de voornemens wat er uit de bus komt. Dat de staatkast leeg is… It zij zo.. Er zullen alleen maar valsen beloften toegezed worden..

  Jong Suriname… Ons geliefde land gaat eraan dat doet mijn hartstikke pijn.


  Maak melding

 2. Wat zou oppositie dan anders doen? Al die geld is toch al op. Enige optie is nog dweilen, dweilen, dweilen. Maar dan moet die kraan dicht anders blijf je dweilen.


  Maak melding

 3. @,..blaka bakra
  @ Ivanof,

  Ik kan je verzekeren dat er niets gebeurd. Blablablablabla, zoals altijd. Ze praten veel, maar zeggen niets! Law zootje in de DNA.

  dinsdag 1 december 2015 om 02:05 uur.

  Dus van de zelfde categorie als jou !!!.DOMME PA !


  Maak melding

 4. Natuurlijk gebeurt er niets als je 26 ja knikkers in de DNA geparkeerd hebt en wier inkomen geheel afhankelijk is van BAAS.
  Dat stemvee blijft net als de supporters van Saddam Hoessein achter wanbeleid staan.

  Let wel de opbrengsten uit goud zijn nog altijd hoger dan die de regeringen Venetiaan ooit gehad heeft. Weet u wat dat betelend. Dat de regeringen Bouterse de afgelopen jaren extreme extra inkomsten gehad hebben en tog nog lans gezien hebben de nationale schuld te verdrievoudigen, de goudvoorraad te laten verdwijnen en de deviezen voorraad te nivileren


  Maak melding

 5. @Printa
  Zo.gaat je baasje met zijn toverstok zwaaien en geld te voorschijn halen uit zijn kale kop?!
  Wat verwacht je van deze crimineel?!Wonderen misschien??!


  Maak melding

 6. Suriname was al lang failliet onder Bouterse 1.Nu moet hij met de billen bloot.Deze domkop heeft zijn financiële middelen al overgedragen aan zijn kinderen en de domme massa die op de NDP hebben gestemd hebben spijt maar het is te laat.Het volk is belazerd.Dat is mijn mening als Surinamer.Deze man is een gevaar voor de hele samenleving.Dat is mijn mening.Suriname is nooit zo slecht geweest als nu.Het arme volk heeft geen begrip wat in het land aan het gebeuren is.Om een land te besturen moet je economische kennis hebben en dat heeft Bouterse niet.Hij heeft meer verstand van wapens.Dat is de realiteit.


  Maak melding

 7. @ Printa,

  Ga weer onder je steen. hoor. Na vijfeneenhalf jaar wanbeleid eindelijk een keer een openbare vergadering over deze zaak? Iedereen heeft vijfeneenhalf jaar zitten jatten, corrumperen en frauderen, en nu eindelijk worden ze wakker? Dit zegt veel over de Surinaamse politici (ze zijn de naam eigenliijk niet waard) die jarenlang hun zak hebben gespekt en verder niets hebben gedaan. Ja,het land naar de kloten geholpen! Ik schaam me eigenlijk voor mezelf dat ik nog antwoord geef op je reactie, varken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.