vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKomediespektakel Big Comedy Jam in Suriname keert terug

Komediespektakel Big Comedy Jam in Suriname keert terug

-

Does Travel - naar Suriname

Het komediespektakel Big Comedy Jam in Suriname is na vier jaar afwezigheid terug. “Big Comedy Jam vormt dit jaar weer een vast onderdeel van de activiteiten in december”, zegt organisator Harvey Baarn van Big Entertainment aan Paramaribo Entertainment Newz Network. Hij is ervan overtuigd dat Big Comedy Jam 2015 wederom een onvergetelijke jaarafsluiting wordt.

Big Comey Jam werd in december 2007 gelanceerd en was uitgegroeid tot een decembertraditie. De laatste editie vond in 2012 plaats. Dit jaar zullen comedians optreden, van wie het grootste deel al eerder met het Surinaamse publiek kennis heeft gemaakt. Het gaat om Big Ed, Anuar, Chris van der Ende en Arie Koomen. De finalist van de Comedy Glam Herbert Watson is de speciale gast.

Er zijn in totaal drie shows gepland. De eerste is een Comedy Gala en vindt op 26 december in de Ballroom van de Kamer van Koophandel en Fabrieken KKF plaats. Hierna zijn er optredens op 27 en 28 december in theater Thalia.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Rot op met die Comedy Jam! We hebben dagelijks onze Eigen Comedy Jam in de DNA! En daar hebben we ook buikkrampen van, maar niet van het lachen!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES